Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az országot járva ezeket a cukrászdákat ne hagyjátok ki!

2022.07.18 | 5 perc

Ki ne vágyna hébe-hóba egy kis édességre? Elkalauzolunk titeket a klasszikus sütemények és torták világába, de mutatunk olyan édességműhelyeket is, ahol különleges desszerteket és bonbonokat kóstolhattok. Az ország legjobb cukrászdáiból ismerjetek meg hatot, ahol biztosan találtok valami kedvetekre való finomságot.

 

Macchiato Caffe & Lounge, Hévíz

A mára Hévíz szimbólikus helyévé vált Macchiato Caffe & Lounge a megújulú választékának, az egyedülálló kínálatának és a magas minőségének köszönheti hírnevét. Kitűnő választás reggeli kávézáshoz, üzleti megbeszéléshez, családi sütizéshez és akár egy esti lazulós baráti borozáshoz, koktélozáshoz is. Ráadásul a Hévízi-tótól mindössze 400 méterre található, így ha kedvetek szottyan, egész nyugodtan átsétálhattok, hogy immáron vízben lubickolva folytassátok a testi-lelki feltöltődést.

Hévízi szállásajánlatok>>

Legjobb cukrászdák Magyarországon / Kép: Macchiato Caffe & Lounge, HévízLegjobb cukrászdák Magyarországon / Kép: Macchiato Caffe & Lounge, Hévíz

Legjobb cukrászdák Magyarországon / Kép: Macchiato Caffe & Lounge, HévízLegjobb cukrászdák Magyarországon / Kép: Macchiato Caffe & Lounge, Hévíz

 

 

Stühmer Édességbolt, Eger

A Stühmer márkát nem kell senkinek sem bemutatnunk. A kiváló minőségű termékeikben a sokéves tradíció és az odafigyelés jelenti a minőség garanciáját. Mára több, mint 150 féle terméket állítanak elő és a hazai exkluzív márkaboltok közül az egri az egyik ilyen. Az Egri édességboltban a pikáns chilis-fahéjas táblától kezdve a lágy karamellizált fehércsokoládén át a bonbonokat rejtő díszdobozokig bezárólag szinte bármit megtalálhatunk.

Egri szállásajánlatok>>

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Gasztrokalandok Egerben és környékén
Az Egerben töltött napokat nem csak a sok színes és változatos program teszi emlékezetessé. Most arra szeretnénk tippeket adni, milyen gasztronómiai élményekben lehet részetek e történelmi városban. Íme néhány a legjobb egri éttermek, cukrászdák és borászatok közül.

 

 

Szilágyi Cukrászda, Zalakaros

Zalakaroson az igazi ízek házában modern sütemények, édes pillanatok és hagyományos ízek várják a leendő és visszatérő vendégeket. Megszakítás nélkül 4 évtizede sütnek a Szilágyi Cukrászdában és ezalatt az idő alatt az egyik legkedveltebb találkozóhely lett a finomságra vágyó helyiek és turisták között. A tortáikról és süteményeikről is visszaköszön a minőség, amire gondosan figyelnek, minden alapanyagot ellenőrzött, minőségi forrásból szereznek be. Ezek mellett saját maguk által szedett virágokból készített házi bodzaszörpöt is megkóstolhatjuk, valamint különleges fagylaltkelyheik a művészet szintjére emelik a fagyizást.

Zalakarosi szállásajánlatok>>

Legjobb cukrászdák Magyarországon / Kép: Szilágyi Cukrászda, ZalakarosLegjobb cukrászdák Magyarországon / Kép: Szilágyi Cukrászda, Zalakaros

Legjobb cukrászdák Magyarországon / Kép: Szilágyi Cukrászda, ZalakarosLegjobb cukrászdák Magyarországon / Kép: Szilágyi Cukrászda, Zalakaros

 

 

Kézműves Cukrászda, Gyula

Jobbnál-jobb cuktársztermékeket kóstolhatunk végig a gyulai  Kézműves Cukrászdában, európai színvonalú környezetben. A családi vállalkozásként működő cukrászdában minőségi kávék, rendkívül nagy sütemény- és fagylaltkínálat, csokoládé termékek és különleges, kézműves Cadeau bonbonok várják a finomságra vágyó helyieket és turistákat egyaránt.

Gyulai szállásajánlatok>>

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Fedezd fel Gyula látnivalóit
Gyulán már a török hódoltság ideje alatt is virágzott a fürdőkultúra, ezen túlmenően pedig a város kulturális látnivalókban is gazdag: a gyulai vár, kastélyok, múzeumok, tájházak, templomok, történelmi kalandok várják az idelátogatókat.

 

 

Café Melba, Siófok

Kézműves eredeti olasz fagylalttal és francia jellegű, hagyományos süteményekkel várja Siófok szívében vendégeit a Café Melba. A családi cukászdában a finomságok mellett nemzetközi díjat nyert Pascucci kávék és kávékülönlegességek még magasabb szintre emelik a gasztro-desszert élményt. Maximalistán állnak a süteményekhez és a kávékhoz is, a természetellenes aromák szóba sem jönnek az alkotások során.

Siófoki szállásajánlatok>>

Legjobb cukrászdák Magyarországon / Kép: Café Melba, SiófokLegjobb cukrászdák Magyarországon / Kép: Café Melba, Siófok

Legjobb cukrászdák Magyarországon / Kép: Café Melba, SiófokLegjobb cukrászdák Magyarországon / Kép: Café Melba, Siófok

 

 

Hodosi Cukrászda, Hajdúszoboszló

Földhözragadt árak és bőséges adagok egy igazán hangulatos helyen, Hajdúszoboszlón. Ez a Hodosi Cukrászda. Kínálatukban a tradicionális, jól ismert süteményeket találjuk, ráadásul rendkívül széles választékban. Mindezek mellé kiváló minőségű sütemények, fagylaltok, kávék és kitűnő kiszolgálás párosul.

Hajdúszoboszlói szállásajánlatok>>

Legjobb cukrászdák Magyarországon / Hodosi Cukrászda, HajdúszoboszlóLegjobb cukrászdák Magyarországon / Hodosi Cukrászda, Hajdúszoboszló

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
8 kézműves csokoládé bolt, ahol minden az édességkülönlegességekről szól
Amióta a Csokoládé című film napvilágot látott, a csokoládéról alkotott fogalmunk nagyban megváltozott. Nemcsak egy egyszerű édességről van szó, hanem egy olyan finomságról, ami képes megváltoztatni a hangulatunkat. Ha pedig valami ilyen ízletes, akkor érdemes azt is tudni, hol lehet megkóstolni őket!

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A kávézás egy életérzés, kulináris kalandozás a világ körül, amiről szerencsére már balatoni nyaralásunk alatt sem kell lemondani. Íme a legjobb újhullámos specialty kávézók a Balatonon, melyek kihagyhatatlanok, ha a környéken járunk!
A Balaton ezer arcát megcsodálhatjátok a partról, egy vitorláshajón ringatózva a tó közepéről, de felkereshetitek azokat a kilátókat és kilátópontokat is, ahonnan a legszebb a panoráma. Merüljetek el a Balaton szépségében madártávlatból! Elhoztunk nektek 10 kilátóhelyet az északi- és a déli partról.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Egy falat Ázsia – 10 sushi étterem Budapesten
2024.03.08 | 8 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
A tradicionális sushi elkészítése valódi művészet, melyet csak hosszú évek kitartó munkájával sajátíthatunk el igazán. Természetesen ez azért ne szegje senki kedvét, nyugodtan próbálkozhatunk vele otthon is, de ha most mégis a profikra bíznátok magatok, akkor ajánlunk 10 olyan sushi éttermet a fővárosban, ahol igazi mesterművekkel találkozhattok a tányérjaitokon.
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.