Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Zsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék

4,7
31
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
2. helyezett
városi Egyéb látványosság közül
Kategória
Egyéb látványosság
Zsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék
Zsámbéki Romtemplom és Kőtár ZsámbékZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék
Zsámbéki Romtemplom és Kőtár ZsámbékZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék
33 fotó

Zsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék bemutatkozása

A XIII. század első felében épült templom fénykorában a későromán és kora gótikus építészet méltán kiemelkedő darabja volt, ami még évszázadok távlatából is látszik rajta. A törökellenes harcok és a földrengések nem kímélték, de az azóta eltelt időben többször is átesett felújítási munkálatokon, így ma is büszkén áll Zsámbékon.
Tovább olvasom >>

31 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
76%
Érdekes
17%
Átlagos
3%
Kihagyható
3%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

31 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
2024.12.20-ig
Szépia Hotel Zsámbék
72.765 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Zsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék vélemények

24
54
8
11
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 28 városban járt márFelfedező - 10 helyen első értékelő4 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2023. október 1.barátokkal járt itt
Sivárabbra emlékeztem gyerekkoromból.
Van mini bemutató inkább, mint múzeum.
Karbantartott. Belépő nem vészes árú.
Kellemes csalódás!
Milyennek találod ezt az értékelést?
63
190
37
2802
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 127 városban járt márFelfedező - 104 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2802 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2023. szeptember 17.családjával járt itt
Amikor errefelé járok, nem hagyom ki az alkalmat, hogy ne nézzem meg. Sokadszorra. Az egyik építészeti, művészeti csodánk, ami igy sérülten egyszerre engedi láttatni a külsőt és a belsőt. Én nem használnám a degradáló rom vagy csonka elnevezést sem. Ő így, így is gyönyörű, méltóságos, alázatra késztető.
Itt fényképeztem:
Zsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - Egyéb
Még több kép (4 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
49
117
50
1650
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 125 városban járt márFelfedező - 48 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1650 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2023. május 21.barátokkal járt itt
Haza úton tértünk be Zsámbékra a romtemplomot megnézi. A belépő nagyon barátságos. A templom elég romos, de azért érdekes látvány.
Itt fényképeztem:
Zsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - Egyéb
Még több kép (9 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
3
7
1
2
Bronz fokozatú értékelő
Kihagyhatatlan 2022. augusztus 14.barátokkal járt itt
Romjaiban is impozáns, a környezetét uraló építmény. A kerítés kicsit ront a fotózhatóságon, de érthető, hogy ott van. Minden évszakban érdemes megnézni, nem hivalkodó lakóházak veszik körül, hangulatos.
Itt fényképeztem:
Zsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - Egyéb
Milyennek találod ezt az értékelést?
33
1379
2055
42190
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 677 városban járt márFelfedező - 2210 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 42190 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. február 17.egyedül járt itt
Hűű, ez de különös. . . nem volt még itt senki? Vagy csak nem írt róla? Hát akkor. . . egészen véletlenül ma voltam ott. Nem emlékszem, hogy régen belépős lett volna, mert mintha csak úgy simán besétáltunk volna mindig hátulról, Most nem. Kordon van, nyíl jelzi, hogy arra van a bejárat, tessék oda átzarándokolni. . .
Itt fényképeztem:
Zsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - Külső képZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - Külső képZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - BelsőZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - BelsőZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - BelsőZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - BelsőZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - Külső képZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - EgyébZsámbéki Romtemplom és Kőtár Zsámbék - Külső kép
Még több kép (7 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 26 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.