Svejk Vendéglő Balassagyarmat

Svejk Vendéglő BalassagyarmatSvejk Vendéglő Balassagyarmat
Svejk Vendéglő BalassagyarmatSvejk Vendéglő Balassagyarmat
45 fotó

Svejk Vendéglő Balassagyarmat - Vendégvélemények összefoglalója

Svejk Vendéglő Balassagyarmat hangulatos vidéki vendéglő, ahol a belső tér régi időket idéző berendezésekkel és képekkel várja a vendégeket. A berendezés jellegzetes, retró elemekkel és meleg világítással teremt meghitt atmoszférát. Az étlap megújult, változatos kínálattal, amely a magyaros és szlovák különlegességeket is bemutatja, a korábbi humoros írások helyett letisztult leírások dominálnak. Az ételek nagy adagokban érkeznek, a gyors és figyelmes kiszolgálás hozzájárul a kellemes vacsoraélményhez.

24 vendég értékelése alapján

4,2Kiszolgálás
4,4Hangulat
4,4Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Legjobb ár
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony - Két ünnep között
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony

Svejk Vendéglő Balassagyarmat vélemények

Kiváló 2015. november 27.barátokkal járt itt
Több éve járjuk az országot és a Felvidéket. Álltalában éhesen esünk be mindíg az éttermekbe. Ebben az esetben is így történt, igaz egy órás keresgélés után bukkantunk a Svejk Vendéglőre. Az óra a delet már jócskán meghaladta mikor a szép tiszta és hagulatos vendéglőben helyet foglaltunk.
Svejk Vendéglő Balassagyarmat - BelsőSvejk Vendéglő Balassagyarmat - Étel/ital
Kiváló 2013. augusztus 10.gyerekekkel járt itt
Az elmúlt hetekben két alkalommal látogattuk meg az éttermet. Kifogástalan ellátásban volt részünk. Mind az ételek minősége,mind a kiszolgálás,mind a tisztaság ,mind a hangulat remek . Köszönjük a kellemes órákat és a finom ételeket,italokat. . . Üdvözlettel:Huiber Jánosné és családja,Ajka,Balatonalmádi,Csehbánya,Budapest
(Gondos és érdekes a dekoráció is ! )
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 133 városban járt márFelfedező - 111 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3211 feltöltött kép
2019. december 10.a párjával járt itt
Az Ittjártam oldal ajánlására kerestük fel. A központtól egy rövid gyaloglásra található, de az étteremmel szemben van saját parkoló is.
Egy személyes tálat kértünk kettőnknek, ami a jóízű levesek után bőven elég volt. A kínálat elég változatos, az étel jó, habár nem különleges. Tetszett, hogy a vízhez citromot is felszolgáltak. Az árak nagyon kedvezőek. Ajánlom az éttermet az erre járóknak!
Svejk Vendéglő Balassagyarmat - BelsőSvejk Vendéglő Balassagyarmat - BelsőSvejk Vendéglő Balassagyarmat - BelsőSvejk Vendéglő Balassagyarmat - BelsőSvejk Vendéglő Balassagyarmat - BelsőSvejk Vendéglő Balassagyarmat - Étel/italSvejk Vendéglő Balassagyarmat - Étel/italSvejk Vendéglő Balassagyarmat - Étel/ital
Még több kép (5 db) >>
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2014. június 2.gyerekekkel járt itt
Sokat jártunk ide, hiszen ebben a városban lakunk. A fiam lakodalmát is itt tartottuk a kerthelységben. Udvarias kiszolgálás, korrekt árakkal. Az ételek nagyon izletesek. A tulaj megkérdezi a végén, hogy meg voltunk-e elégedve mindennel. Mindenkinek tudom ajánlani! Ha átutazóban lenne valaki szivesen fogadják a betérő vendégeket.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2013. július 4.családjával járt itt
Minden fontosabb eseménynél ide járunk vacsorázni, ebédelni. Így történt ez a keresztelővel is. Az ételek finomak, bőségesek, kedvenceink a tálak. A kiszolgálás is remek. ha nem fogy el az étel szó nélkül becsomagolják. A parkolás is megoldott. Meghitt, barátságos hely. Nyáron lehet kint a teraszon ebédelni, vacsorázni. Ajánlom akár pároknak, akár családoknak.
Kiváló 2015. október 25.a párjával járt itt
Már nagyon régen szerettünk volna eljutni a "Legbátrabb város"egyik kiváló éttermébe. Hangulatos környezetben szolgált fel nekünk, korrekt,gyors személyzet,nagyon jó áron házias ételeket. A tulaj kifejezetten kedves, mindenben segítségünkre volt-SOK HELYRŐL EZT HIÁNYOLOM! ! !
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 276 városban járt márFelfedező - 349 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2887 feltöltött kép
2025. június 26.a párjával járt itt
Szombaton vacsorázni tértünk be. A berendezés a hangulatos régi, bár sok minden változott. Az étlap megújult, szép csak hiányoznak róla a humoros írások melyek az előzőn voltak. A pincérek figyelmesek, hamar kaptuk az ételeket. A májgaluska leves finom volt, helyben készült, csak egy kis zöld íz hiányzott róla, a friss petrezselyem.
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2025. május 28.a párjával járt itt
Szeretem a város csöndes hangulatát, és szeretek vásárolgatni az itteni üzletekben amikor erre járok. Jó utána betérni egy igazi kisvárosi vendéglőbe, ahol nincs flanc, és jól főznek. Úgy hallottam, nemrégiben tulajdonosváltás volt a Svejk-ben, na, próbáljuk ki.
Svejk Vendéglő Balassagyarmat - EgyébSvejk Vendéglő Balassagyarmat - EgyébSvejk Vendéglő Balassagyarmat - EgyébSvejk Vendéglő Balassagyarmat - EgyébSvejk Vendéglő Balassagyarmat - Egyéb
Még több kép (2 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1009 városban járt márFelfedező - 3144 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63342 feltöltött kép
2023. augusztus 11.a párjával járt itt
Érdekes. ma többen jó szívvel emlegették is, meg az ittjartam is ezt ajánlotta. Nem volt kétséges, hogy ide megyünk enni. A probléma csak a szűk időkeret volt, du. 13 óra után pár perccel érkeztünk és 14 órakor már időpontra mentünk egy kiállításra. Kérdeztem a felszolgálót, hogy szerinte fél óra alatt meg tudunk ebédelni?
Svejk Vendéglő Balassagyarmat - Étlap/itallapSvejk Vendéglő Balassagyarmat - Étlap/itallapSvejk Vendéglő Balassagyarmat - Étel/italSvejk Vendéglő Balassagyarmat - Külső képSvejk Vendéglő Balassagyarmat - EgyébSvejk Vendéglő Balassagyarmat - Egyéb
Még több kép (3 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 114 városban járt márFelfedező - 80 helyen első értékelőNépszerű író - 67 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1073 feltöltött kép
2023. május 21., csoporttal járt itt
Kirándulásunk során vettük igénybe ennek az étteremnek a szolgáltatását. Nagyon finom palóc étel kinálatuk van. Az adagok is óriásiak és a kiszolgálás pörgős,kifogástalan. A bokszos kialakítás nagyon tetszett.Az ital kinálat is jó. A barna sőr, a vörös bor és a gesztenyepüré is finom volt. köszönjük,
Svejk Vendéglő Balassagyarmat - EgyébSvejk Vendéglő Balassagyarmat - Étel/ital
Svejk Vendéglő Balassagyarmat a térképen
2660 Balassagyarmat Szabó Lőrinc u. 16
06 35 300 999
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • légkondícionált helyiség • vegetáriánus ételválaszték • akadálymentes • csoportokat szívesen fogad • étel elvitelre • napi menü • parkolási lehetőség • sportközvetítés • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-Szo