cserebogár étterem értékelései

Értékelései
5
30
33
27
4
0
114

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg cserebogár értékeléseit!

Olvasd el cserebogár étterem értékeléseit!

cserebogár értékelései

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 27.
Már majdnem feladtuk a reményt, hogy ha késői órában is, de ebédelhetünk Verőcén. Egy csodálatos rendezvény után kerestünk éttermet mikor ráakadtunk a Barna Party Kisvendéglőre. Gyönyörű idő volt és a Dunára néző kert helységben foglaltunk helyet. Épp egy szabad asztal volt. . . . nekünk. Még szinte helyet sem foglaltunk mikor egy kedves felszolgáló hölgy ott is termett.
Megosztom
Hatalmas adag, finom ételek. -

Zsuhuka Vidéki Falatozója Görcsöny

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 7.
Röpke baranyai látogatásom alatt átutazóban voltunk Görcsönyben. Épp ránk fért egy kis késői ebéd, így az út melletti Zsuhukába tértünk be. A falu, az utca az épület nem volt idegen a számunkra, de én személy szerint bent még nem voltam. Nagyon szép a berendezés, udvarias a kiszolgálás. Hatalmas adag ételek amik nagyon finomak is voltak.
Megosztom
Minden tökéletes. -

Talizmán Vendéglő Bátaszék

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 14.
Vidéki utunk során tértünk be az étterembe. Kis kitérőt kellett tenni, de nagyon megérte! A személyzet kedves fogadtatása, a kiszolgálás és minden egyéb tökéletes! 2 személyes tálat rendeltünk ami tele volt sok-sok finomsággal. A tál olyan bőséges, hogy még nagy étkűeknek is nehéz legyűrni. Nem beszélve arról, hogy olyan csodásan volt tálalva ami szemet gyönyörködtető.
Megosztom
Megdöbbentő utózöngés... -

Kétszekér Fogadó étterme Kozármisleny

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 8.
Harmadik ízben jártunk az étteremben. Kora este volt, csendes volt a hely. A kiszolgálás hamar ment. Az ételek minőségével és mennyiségével nem volt gond. A személyzet ruházatán viszont megdöbbentünk. A legnagyobb döbbenet már később jött, mikor megnéztem a számlát amit fizettem. Sajnos ez már otthon volt, az étteremtől sok-sok kilométerre.
Megosztom
Bőséges választék.... -

Cafe Frei - Nyugati tér Budapest

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Második ízben jártam ebben a kávézóban. Első ízben telt ház volt, most kevesebben voltak és ezért pár perc alatt meg is kaptuk a barátnőmmel a kért kávénkat. Szeretünk új ízeket kipróbálni, így történt most is. A Rumoskörtés aranycsillám mokka és a Mississippi gesztenye kávéra esett a választás. Mindkettő elnyerte a tetszésünket.
Megosztom
A birkapörkölt vonzásában. -

Patkós Csárda Tiszafüred

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mikor már megterveztük ezt az utunkat a párom elhatározta, hogy birka pörköltet szeretne enni. Útba ejtettük Karcagot, de sikerünk nem volt. Szarvason is remek ételeket ettünk, de nem amire vágyott a párom. Már majdnem feladta mikor útban haza felé megpillantottuk a Patkós Csárdát. Még szinte helyet sem foglaltunk mikor már a pincér megjelent.
Megosztom
Egy remek kis hely. -

Turul Kisvendéglő Szarvas

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 21.
Előző nap a Vízi Színháztól a szállásunkra tartva álltunk meg egy fagyira. Tájékozódtunk az étkezési lehetőségekről és így tértünk vissza másnap ebédelni. Már az egy jó érzés volt, hogy a pincér aki előző nap a fagyit adta megismert bennünket, pedig nem kevesen fordulnak meg az étteremben. Akkor is telt ház volt.
Megosztom
....mert szeretem a halászlét -

Halászcsárda Vendéglő Szarvas

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 19.
Mikor az utazásunk szóba jött elterveztem, hogy halászlét minden képen enni szeretnék. Nem kellett sokáig keresni, hisz az út mellett van a Halászcsárda. Nem sokkal az ebédidő után értünk oda. Vendég alig volt, igaz keddi nap májusban még lehet nincs tolongás. A kert helységben foglaltunk helyet, igaz az eső kicsit esett, de hideg nagyon nem volt.
Megosztom
Hasonló a helyzet mint 3 éve. -

Rózsalugas Étterem Budapest

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. május 7.
Pontosan 3 éve jártunk az étteremben utoljára. A hely közelsége miatt választottuk most is családi összejövetelre. Az ételek minősége nem változott azóta. A halat hiányoltam a kínálatból, igaz meg nem említettem. A desszert választék is nagyon gyér. Az udvar elhanyagolt állapotban van most is, mit anno.
Megosztom
Kellemes hely, szép környezetben. -

Berek Halászkert Bajánsenye

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 4.
Őrségi kirándulás alkalmával tévedtünk a Halászkertre. Korai vacsorára tértünk be. Kint foglaltunk helyet, de hatalmas eső közeledett így még időben be tudtunk a többi vendéggel együtt menekülni a belső térbe. A kinti rész nagyon szép, de a belső teret is feldobja a hatalmas akvárium halacskákkal. Rántott pontyot és cigánypecsenyét rendeltünk, amire nem is kellett sokat várni.
Megosztom
4 oldalon / 33 találat


TérképX