cserebogár étterem értékelései

Értékelései
6
33
38
28
4
0
136

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg cserebogár értékeléseit!

Olvasd el cserebogár étterem értékeléseit!

cserebogár értékelései

Névnapi kávézás -

Vasmacska KávéZoo Budapest

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 30.
A lakhelyhez közel kerestünk egy olyan helyet ahol nyugisan lehet kávézni és beszélgetni. Csepergős idő volt így betértünk a Vasmacska kávézóba. Meglepetésünkre egy nagy kutyus jött velünk szembe. Akkor szembesültünk vele, hogy egy állatbarát kávézóba tévedtünk. Nem volt gond, mert szeretjük az állatokat, mondjuk nem ilyen közegben, de nem zavart bennünket.
Megosztom
Szép környezet, finom ételek. -

Tengerszem Étterem Jósvafő

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Úti célunk Jósvafőn a Tengerszem volt. Mire oda értünk kellő képen meg is éheztünk. Adott volt a környezetben levő Tengerszem étterem. Kellemes időben a teraszon foglaltunk helyet. Nem voltak sokan, a felszolgáló fiatalember hamar ott termett. Nagyon udvariasan tette elénk az étlapot, nincs nagy választék, de éhesen nem lehet távozni.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 20.
A közelben lévő templomlátogatás során fedeztük fel az éttermet. Ilyen jellegű ételeket még nem ettünk ezért gondoltuk miért is ne kóstoljuk meg őket. Ráadásul éhesek is voltunk úgy délután fél 3 fele. Kedves felszolgáló fiú termett az asztalunknál, kis ízelítőt kaptunk a konyhai személyzet munkájáról, hát jót derültünk. Bevezetésnek nem is kellett több, szuper!
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 20.
Kirándulásból haza fele tartva esett útba Edelény. Már ismerős volt a hely, hisz 3. alkalommal jártunk ott. Későre járt az idő, de épp olyan kedvességgel fogadtak bennünket, mint máskor. Az udvari kerthelyiségben volt is szabad hely. A kedves felszolgáló fiatalember már ott is termett. Finom limonádét kértünk és egy-egy főételt. Nagyon friss, meleg és bőséges volt.
Megosztom
....ha Tisza, akkor halászlé! -

Tiszacsegei Halászcsárda Tiszacsege

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 20.
Már több ízben jártunk a Tiszánál, de Tiszacsegén még nem. Már a kompozás élmény volt a "híres" komppal. Egyenesen a Halászcsárdába mentünk egy kávéra és, hogy a másnapi ebédre tervezett halászléről tájékozódjunk. Sajnos az 1 millió szúnyog miatt a zárt teraszrészen tudtunk helyet foglalni. Rendkívül kedves személyzet mindent megtett, hogy a vendégek így is jól érezzék magukat.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 27.
Már majdnem feladtuk a reményt, hogy ha késői órában is, de ebédelhetünk Verőcén. Egy csodálatos rendezvény után kerestünk éttermet mikor ráakadtunk a Barna Party Kisvendéglőre. Gyönyörű idő volt és a Dunára néző kert helységben foglaltunk helyet. Épp egy szabad asztal volt. . . . nekünk. Még szinte helyet sem foglaltunk mikor egy kedves felszolgáló hölgy ott is termett.
Megosztom
Hatalmas adag, finom ételek. -

Zsuhuka Vidéki Falatozója Görcsöny

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 7.
Röpke baranyai látogatásom alatt átutazóban voltunk Görcsönyben. Épp ránk fért egy kis késői ebéd, így az út melletti Zsuhukába tértünk be. A falu, az utca az épület nem volt idegen a számunkra, de én személy szerint bent még nem voltam. Nagyon szép a berendezés, udvarias a kiszolgálás. Hatalmas adag ételek amik nagyon finomak is voltak.
Megosztom
Minden tökéletes. -

Talizmán Vendéglő Bátaszék

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 14.
Vidéki utunk során tértünk be az étterembe. Kis kitérőt kellett tenni, de nagyon megérte! A személyzet kedves fogadtatása, a kiszolgálás és minden egyéb tökéletes! 2 személyes tálat rendeltünk ami tele volt sok-sok finomsággal. A tál olyan bőséges, hogy még nagy étkűeknek is nehéz legyűrni. Nem beszélve arról, hogy olyan csodásan volt tálalva ami szemet gyönyörködtető.
Megosztom
Megdöbbentő utózöngés... -

Kétszekér Fogadó étterme Kozármisleny

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 8.
Harmadik ízben jártunk az étteremben. Kora este volt, csendes volt a hely. A kiszolgálás hamar ment. Az ételek minőségével és mennyiségével nem volt gond. A személyzet ruházatán viszont megdöbbentünk. A legnagyobb döbbenet már később jött, mikor megnéztem a számlát amit fizettem. Sajnos ez már otthon volt, az étteremtől sok-sok kilométerre.
Megosztom
Bőséges választék.... -

Cafe Frei - Nyugati tér Budapest

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Második ízben jártam ebben a kávézóban. Első ízben telt ház volt, most kevesebben voltak és ezért pár perc alatt meg is kaptuk a barátnőmmel a kért kávénkat. Szeretünk új ízeket kipróbálni, így történt most is. A Rumoskörtés aranycsillám mokka és a Mississippi gesztenye kávéra esett a választás. Mindkettő elnyerte a tetszésünket.
Megosztom
4 oldalon / 38 találat


TérképX