cserebogár étterem értékelései

Értékelései
5
31
36
27
4
0
125

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg cserebogár értékeléseit!

Olvasd el cserebogár étterem értékeléseit!

cserebogár értékelései

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 20.
A közelben lévő templomlátogatás során fedeztük fel az éttermet. Ilyen jellegű ételeket még nem ettünk ezért gondoltuk miért is ne kóstoljuk meg őket. Ráadásul éhesek is voltunk úgy délután fél 3 fele. Kedves felszolgáló fiú termett az asztalunknál, kis ízelítőt kaptunk a konyhai személyzet munkájáról, hát jót derültünk. Bevezetésnek nem is kellett több, szuper!
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 20.
Kirándulásból haza fele tartva esett útba Edelény. Már ismerős volt a hely, hisz 3. alkalommal jártunk ott. Későre járt az idő, de épp olyan kedvességgel fogadtak bennünket, mint máskor. Az udvari kerthelyiségben volt is szabad hely. A kedves felszolgáló fiatalember már ott is termett. Finom limonádét kértünk és egy-egy főételt. Nagyon friss, meleg és bőséges volt.
Megosztom
....ha Tisza, akkor halászlé! -

Tiszacsegei Halászcsárda Tiszacsege

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 20.
Már több ízben jártunk a Tiszánál, de Tiszacsegén még nem. Már a kompozás élmény volt a "híres" komppal. Egyenesen a Halászcsárdába mentünk egy kávéra és, hogy a másnapi ebédre tervezett halászléről tájékozódjunk. Sajnos az 1 millió szúnyog miatt a zárt teraszrészen tudtunk helyet foglalni. Rendkívül kedves személyzet mindent megtett, hogy a vendégek így is jól érezzék magukat.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 27.
Már majdnem feladtuk a reményt, hogy ha késői órában is, de ebédelhetünk Verőcén. Egy csodálatos rendezvény után kerestünk éttermet mikor ráakadtunk a Barna Party Kisvendéglőre. Gyönyörű idő volt és a Dunára néző kert helységben foglaltunk helyet. Épp egy szabad asztal volt. . . . nekünk. Még szinte helyet sem foglaltunk mikor egy kedves felszolgáló hölgy ott is termett.
Megosztom
Hatalmas adag, finom ételek. -

Zsuhuka Vidéki Falatozója Görcsöny

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 7.
Röpke baranyai látogatásom alatt átutazóban voltunk Görcsönyben. Épp ránk fért egy kis késői ebéd, így az út melletti Zsuhukába tértünk be. A falu, az utca az épület nem volt idegen a számunkra, de én személy szerint bent még nem voltam. Nagyon szép a berendezés, udvarias a kiszolgálás. Hatalmas adag ételek amik nagyon finomak is voltak.
Megosztom
Minden tökéletes. -

Talizmán Vendéglő Bátaszék

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 14.
Vidéki utunk során tértünk be az étterembe. Kis kitérőt kellett tenni, de nagyon megérte! A személyzet kedves fogadtatása, a kiszolgálás és minden egyéb tökéletes! 2 személyes tálat rendeltünk ami tele volt sok-sok finomsággal. A tál olyan bőséges, hogy még nagy étkűeknek is nehéz legyűrni. Nem beszélve arról, hogy olyan csodásan volt tálalva ami szemet gyönyörködtető.
Megosztom
Megdöbbentő utózöngés... -

Kétszekér Fogadó étterme Kozármisleny

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 8.
Harmadik ízben jártunk az étteremben. Kora este volt, csendes volt a hely. A kiszolgálás hamar ment. Az ételek minőségével és mennyiségével nem volt gond. A személyzet ruházatán viszont megdöbbentünk. A legnagyobb döbbenet már később jött, mikor megnéztem a számlát amit fizettem. Sajnos ez már otthon volt, az étteremtől sok-sok kilométerre.
Megosztom
Bőséges választék.... -

Cafe Frei - Nyugati tér Budapest

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Második ízben jártam ebben a kávézóban. Első ízben telt ház volt, most kevesebben voltak és ezért pár perc alatt meg is kaptuk a barátnőmmel a kért kávénkat. Szeretünk új ízeket kipróbálni, így történt most is. A Rumoskörtés aranycsillám mokka és a Mississippi gesztenye kávéra esett a választás. Mindkettő elnyerte a tetszésünket.
Megosztom
A birkapörkölt vonzásában. -

Patkós Csárda Tiszafüred

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mikor már megterveztük ezt az utunkat a párom elhatározta, hogy birka pörköltet szeretne enni. Útba ejtettük Karcagot, de sikerünk nem volt. Szarvason is remek ételeket ettünk, de nem amire vágyott a párom. Már majdnem feladta mikor útban haza felé megpillantottuk a Patkós Csárdát. Még szinte helyet sem foglaltunk mikor már a pincér megjelent.
Megosztom
Egy remek kis hely. -

Turul Kisvendéglő Szarvas

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 21.
Előző nap a Vízi Színháztól a szállásunkra tartva álltunk meg egy fagyira. Tájékozódtunk az étkezési lehetőségekről és így tértünk vissza másnap ebédelni. Már az egy jó érzés volt, hogy a pincér aki előző nap a fagyit adta megismert bennünket, pedig nem kevesen fordulnak meg az étteremben. Akkor is telt ház volt.
Megosztom
4 oldalon / 36 találat


TérképX