Az ellátás tökéletes volt. Reggeli és a vacsora is bőséges , választékos, finoman elkészített ételekből állt. A pincérek udvariassak és gyorsak voltak. A szálloda fürdőszobájára viszont egy kis felújítás ráférne. A tisztaságra nem lehetett panaszunk. Összegészében nagyon meg voltunk elégedve és lehetséges, hogy máskor is ellátogatunk ebbe a szállodába. ősz
Kedves Greff Gyuláné,
Köszönjük, hogy az Annabella szállodát választották legutóbbi balatonfüredi tartózkodásuk alkalmával. Hálásak vagyunk pozitív visszajelzésükért a finom és bőséges reggelivel, illetve az udvarias és kedves személyzettel kapcsolatban. Továbbá köszönjük, hogy kiemelte a szállodánk tisztaságát!
Előnyök : tisztaság, a személyzet nagyszerű, van kül- és beltéri medence, nagyszerű saját strand szemben a szállodával. Remek elhelyezkedés, légkondicionálás jól működik, az erkély ablakon van szúnyogháló így nyugodtan ki lehet nyitni. Hátrányok: A folyosókon nagyon meleg van, a szobák tiszták, de nagyon retro a berendezés .
A fürdőszoba is igen elavult, a kád olyan magas, hogy akrobata mutatvánnyal lehet csak belépni, szellőzése egyáltalán nincs. Az étel kínálat bőséges és impozáns látványt nyújt, de a reggeli felvágott kínálat silány és minden nap ugyanabból lehet választani, a vacsora kínálat pedig ízvilágban sokat romlott a két évvel ezelőttihez képest.
A szoba, a pótággyal már nagyon zsúfolt volt. Kevés volt az épületben a lift, étkezések idején perceket kellett várni üres liftre. A vacsora nem volt elég változatos és többször volt túl zsíros.
Kedves Vendégünk,
Mindenekelőtt köszönjük szépen, hogy megosztotta a Hotel Annabellával kapcsolatos élményeit és tapasztalatait. Először is, szeretnénk elnézést kérni a tapasztalt kellemetlenségekért. Ami a vacsorát illeti, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ilyen legközelebb ne fordulhasson elő.
Még egyszer köszönjük a visszajelzést, reméljük, hogy a jövőben lesz még lehetőségünk vendégül látni Önöket, mindent meg fogunk tenni, hogy teljesítsük a tökéletes kényelmét.
Tisztelettel, Hotel Annabella Management
2019. október 4., Hotel Marina Management, Danubius Hotel Annabella
Nem uj épületröl beszélünk, de egyszerü, a szobák tiszták, a fürdö egy kicsit felujitásra szorul. Az ellátás reggelibe mint vacsorába, változatos volt,A kilátás pazar volt, a balatonra nézö szoba, A folyoso kicsit zajos , valamint a szomszédos szobából minden áthallatszik,A személyzet nagyon segitö kész, mindenbe segitenek, eligazitják a vendéget. Biztos hogy még vissza megyünk, Jól éreztük magunkat.
Viszonylag régi épület, régies berendezésű bútorokkal, a kényelemre azonban nem volt panasz. Az apartman viszonylag kicsi, bár a nagyobbik szoba jó tágas, azért nem éri meg az apartman árat. A szálloda elhelyezkedése kiváló, közvetlenül a Tagore sétány végében található, vele szemben a szállodának saját strandja van, ami nem nagy, de a célnak megfelel, étterem üzemel ott is.
A szálloda étterme szuper, nagy választék, finom ízek, minden ételükkel meg voltunk elégedve. Gyerekeknek játszószoba nincsen, animátorok nélkül nem használhatóak a játékok, vasárnap animátorok nem dolgoznak (! ! ! ), amikor igen, akkor is két unott képű kislány rajzolgatott, tollasozott a társaságukat igénylő gyerekekkel. . . a gyerekbarát szolgáltatások így nem győztek meg bennünket. Az elhelyezkedés és a konyha kivételével nem túl erős szálloda.
Nagyon kedvelem a Balatont,ezert szinte evente ellatogatunk valamelyik telepulesre. Most Fureden,az Annabellaban szalltunk meg. A kornyek szep,sajat strandnak orultunk. Etelek valasztekosak,szoba 1-2ejszakai tartozkodasra megfelelo. De ugy erzem egy balaton parti 3 +csillagos szallodaban mar alap kell,hogy legyen a klimatizacio.
Borzaszto meleg volt,majd megfulladtunk a szobaban. A furdoszoba kellemetlen szagot araszt,kad magas. Hat osszefoglalva:felujitasra lenne szukseg,ár-érték magas.
2015. júliusa, a legnagyobb kánikula. A foglalt szobánk "öbölre néző". Ja, meg az étterem tetejére, ahonnan hajnaltól iszonyatos zajok jönnek. Elhelyezkedés, saját strand, személyzet kifogástalan. Az asztalok előre lefoglalását én is tapasztaltam, amikor szóvá tettem annak az úrnak, aki a szobaszámot kérdezte a bejáratnál,a szemembe vágta"nálunk ilyen ki van zárva"A fürdőszoba annyira retró, hogy múzeumba illő.
Nem csalódtam, tudtam, mire számíthatok, de ekkora hőséget azért nem képzeltem a szobában, és csak egy ablak volt nyitható, így a szellőztetés megoldatlan volt. (légkondit nem bírom). Ajánlható szállás
Az ára szerintem magas a színvonalhoz képest. A takarítás hagyott némi kívánnivalót maga után,már az érkezés napján is/fürdőszoba: hajszálak mindenhol,WC-tisztaság stb. / A szálloda retrós hangulatu, berendezésében is látszik. A wellness-részleg jó, és tiszta. Tetszett a napozóágyak sokasága, volt napernyő, szivacs.
Az étterem és a kiszolgálás, valamint az ételek minősége kiváló. A személyzet is kedves, barátságos.
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük visszajelzését, melyben a szállodánkban töltött idő alatti tapasztalatokat osztja meg velünk. Észrevételeit továbbítottuk az illetékes részleg vezetője felé. Ennek következtében biztosíthatom afelől, hogy a jövőben még nagyobb gondot fogunk fordítani szobáink tisztaságára és a használatba vétel előtti ellenőrzésre.
A felszolgálók, kedvesek, türelmesek voltak az ételek jónak mondhatók és elég választékos. Ami nagyon nem tetszett az a szoba minősége, nagysága berendezése főleg a fürdőszoba. Azt is nagyon furcsállom,hogy pénzért lehet igénybe venni a ventillátort ahol nincs légkondicionáló berendzés. Ez megdöbentő nagyon meleg és rossz szag volt a szobában.
Ami nekem a legkevésbé tetszett az a tisztaság. A fürdő megérkezésünkkor tele volt hajszálakkal. Hangyák jöttek-mentek éjjel-nappal. A szobában az ágy alatt ujjnyi vastagságú por volt, ami ott is maradt. Az ágynemű hajtogatás helyett ha javasolhatnám inkább porszívózni kellene gyakrabban. Minek kell élére állítani az ágyneműt?
Mivel a szobában csak egy szék van, kénytelen az ember az ágyra ülni és már össze is gyűrődött az ágynemű. Szobánk az első emeleten, pont az étkező fölött volt. Este tízkor még kanálcsörgetés, reggel hatkor már megint kanálcsörgetés. Lehet, hogy figyelembe kellene venni, hogy ki megy kisgyerekkel. A konyhával nincs gond, az ételek finomak, a pincérek barátságosak.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 3000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár