Balatonfűzfő
Balatonfűzfő - Serpa KalandparkBalatonfűzfő - Balaton Csillagvizsgáló Tudományos és Kulturális Központ
BalatonfűzfőBalatonfűzfő

Balatonfűzfő bemutatása

Balatonfűzfő a Balaton északkeleti csücskén, Veszprém megyében található.
A városban a XX. század második felében megépült a Balaton-part első téli-nyári bobpályája, sok vendéglátóhely épült és modernizálódott.

Balatonfűzfő és környéke legfrissebb értékelései

2025.01.21a párjával
A Balaton partján van ez az egyszerű kinézetű vendéglő. Belépve két pincér volt. Az egyik az meg sem szólalt, a másikkal lehetett kommunikálni és ez végig így volt. Rendeltünk, az italokat hamar kaptuk, de a levesre várnunk kellett. Csészében kaptuk a májgombóclevest, fagyasztott gombócokból....
2024.07.19gyerekekkel
Bunkó tulajdonosok. Máshol vettem az italt és beszoltak h tiszteljem meg őket hogy azt is ott veszem. Sajnos máshol jobb amit inni akartam, tudom ez gáz. Ide a lángosért jöttem. Sok éve járok ide. Ennyi volt. Vendéglátás egyes.
2025.06.12a párjával
Kis változásocskákon megy át olykor a 71-es bisztró, emlékszem, valaha amolyan házias, népies, erdélyies dolgok, beszélgetések voltak itt, valahogy így maradt meg bennem, aztán általánosult, nyáriasult, nemzetköziesedett, talán tanul, folyamatosan fejlődik vagy mi... Már úgy alig tudom felidézni...

Balatonfűzfő és környéke kedvelt szállásai

Nereus Park Hotel Balatonalmádi - Napi árak ellátás nélkül
Nereus Park Hotel Balatonalmádi
39.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Kedvezményes ajánlat teljes előrefizetéssel
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Csobbanj a nyárba!
Prémium Hotel Panoráma Siófok
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Balatonfűzfő és környékén

Hotel Wellamarin ZamárdiHotel Wellamarin, ZamárdiCsomagok már 31.500 Ft/fő/éj ártól
178 értékelés
Vital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis, GárdonyCsomagok már 29.500 Ft/fő/éj ártól
116 értékelés
Hotel Yacht Wellness & Business SiófokHotel Yacht Wellness & Business, SiófokCsomagok már 19.283 Ft/fő/éj ártól
81 értékelés
Nereus Park Hotel BalatonalmádiNereus Park Hotel, BalatonalmádiCsomagok már 19.500 Ft/fő/éj ártól
26 értékelés
Balatonfűzfő a térképen