Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

9 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez

Télen felértékelődnek azon helyek, ahol fedett helyen és melegben tudunk kikapcsolódni. Bizonyára senkit nem kell meggyőzni arról, hogy miért jó választás erre egy élményfürdő. Összegyűjtöttünk 9 olyan fürdőt, ahol a pihenés mozgalmas, de egyben pihentető minden korosztály számára.

A legjobb szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe>>

 

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, Sárvár

Vas megye második legnagyobb városába – Sárvárra - látogatva a nemzetközi színvonalú Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő várja, hogy az egész éves fáradalmaitokat kipihenjétek. A létesítményben gyógyvízes medencék, családi élményfürdő, szabadtéri fürdő, különböző medencék, a legkisebbeket – vagy akár nagyokat is – pedig csúszdák sokasága várja. Ha kedvelitek a szaunázást, akkor az exkluzív Szaunavilág maga a nyugalom oázisa lesz számotokra.

10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

 

 

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, Mórahalom

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben az egész család megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget, hogy a hétköznapi fáradtságot a  legjobb körülmények között pihenhesse ki. A legkisebbeket kalandmedence, a gyógyulni vágyókat 30 féle gyógy- és wellness kezelés várja, és természetesen az elmaradhatatlan spa szolgáltatások és a szauna világ 10 féle szaunája biztosítják a felejthetetlen élményeket.

10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom)10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom)

 

 

Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő, Egerszalók

A csodaszép domboldalban elhelyezkedő Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő tökéletes választás lehet egy kis feltöltődésre. Választhatunk gyógyvizes ülőmedence, barlang medence, pezsgőfürdő és élménymedence, visszhang-és illatos medence közül is. Persze a kisebbekre is gondolva a gyerekmedencét is megtaláljuk. A kellemes fürdőzés mellett világszínvonalú gyógyászati, wellness és fitness szolgáltatások sora vár minket.

10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel**** (Egerszalók)10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel**** (Egerszalók)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Csodás gyógyhelyek Nyugat-Magyarországon
Mesés fürdők, egyedülálló barlang és varázslatos arborétum is került arra a listára, melyet a magyar minősített gyógyhelyekből válogattunk. Nektek melyik dunántúli helyszín a kedvencetek?

 

 

Szentgotthárd Spa & Wellness, Szentgotthárd

A gyönyörű mediterrán hangulatú Szentgotthárd Spa és Wellness nem csak a passzív, de az aktív pihenést kedvelőknek is tökéletes választás. A legkorszerűbb spa, wellness és gyógyfürdő szolgáltatásokat pálmafákkal és különféle egzotikus növényekkel körbevett környezetben élvezhetjük. A bő medenceválasztékon kívül kondicionáló terem és két squash pálya is gondoskodik a kikapcsolódásunkról.

10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Szentgotthárd Spa & Wellness10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Szentgotthárd Spa & Wellness

 

 

Aquarius Élmény- és Parkfürdő, Nyíregyháza

A nem kevesebb, mint 1,7 hektáron elterülő Aquarius Élmény- és Parkfürdő fürdőkomplexum több generáció számára is kínál kikapcsolódási lehetőséget. Élmény- és termálmedencék, hullámmedence, Kneipp medencék, szaunák, pezsgőfürdők és megannyi egyéb szolgáltatás áll a rendelkezésetekre, ha ide látogattok. Ha mindent végig próbáltatok és csak ücsörögni szeretnétek, azt a medenceterek felett kialakított galériákon megtehetitek és élvezhetitek a tó csodás természeti környezetére nyíló kilátást. A legkisebbeket medencékkel, csúszdákkal, Inka romtemplommal, kincses szigettel és egyéb élményelemekkel kiegészített mesés gyermekvilág várja.

10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Aquarius Élmény- és Parkfürdő (Nyíregyháza)10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Aquarius Élmény- és Parkfürdő (Nyíregyháza)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Ezt az 5 helyet ki ne hagyd, ha Nyíregyházára látogatsz!
„Nyíregyháza többet ad!” - hirdeti a város, és valóban: bármilyen célból utazunk is oda, a kellemes időtöltés biztosított. Most 5 olyan nevezetességet mutatunk be, ami kihagyhatatlan, ha ott jártok.

 

 

 

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark, Lenti

Különleges energiaparkkal és többféle medencével, wellness szolgáltatásokkal és termálfürdővel vár titeket a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark. Természetgyógyászok szerint különleges, gyógyító erejű energiavonalak találkozásánál fekszik a park, aminek köszönhetően hatékonyabban tudtok feltöltődni, kikapcsolódni. A termál- és gyógyfürdő részlegen öt szabadtéri és négy fedett medence biztosítja a nyugalmat.

10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Thermal Hotel Balance**** (Lenti)10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Thermal Hotel Balance**** (Lenti)

 

 

Hungarospa Gyógyfürdő, Hajdúszoboszló

Európa egyik legnagyobb, nemzetközi szinten is méltán híres fürdőjét tisztelhetjük meg a Hungarospa-ban. A fürdőkomplexum több részből is áll: Gyógyfürdő, Aqua-Palace, Árpád Uszoda, Strand, Aquapark, Prémium Zóna, amiknek hála a család minden tagja megtalálhatja a számára legpihentetőbb elfoglaltságot és szolgáltatást. A gyógyfürdő részlegen a gyógykezeléseké a főszerep, az Aqua-Palace élménypalota 15.000 négyzetméteren, többféle tematikájú medencét kínál, míg a Prémium Zónában az ötcsillagos, minőségi vízi élményeké és kényelmi wellness szolgáltatásoké a főszerep.

10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Hungarospa (Hajdúszoboszló)10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Hungarospa (Hajdúszoboszló)

 

 

AquaLand Termál- és Élményfürdő, Ráckeve

A tökéletes feltöltődés helyszíneként remek választás lesz a ráckevei élményfürdő. Fedett fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, gyógyászati szolgáltatások és változatos szaunaprogramok állnak rendelkezésetekre. Bár a hűvös időben nem élvezhetitek gondozott, fás, gazdag növényvilággal rendelkező parkját, a 35-38 fokos gyógyvizes medencében békésen tölthetitek fel magatokat.

10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Faházas Villapark (Ráckeve)10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Fotó: Faházas Villapark (Ráckeve)

 

 

Egri Termálfürdő, Eger

Egy öt hektáros, ligetes park környezetében elhelyezkedő Egri Termálfürdőt hazánk egyik legszebb és legismertebb fürdőhelyeként tartják számon. A belvárostól pár percnyire található fürdő 13 medencével és közvetlen átjárással a Török Fürdőbe várja, hogy amíg kint fagy, ti odabent élvezzétek a radonos gyógyvíz és a kénes termálvíz jótékony hatásait vagy kipróbáljatok egy igazi egri specialitást, a három méter mélyre süllyesztett dögönyöző medencét.

10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Török Fürdő (Eger)10 élményfürdő, ami tökéletes választás a téli feltöltődéshez - Török Fürdő (Eger)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Repüljetek el a nyugalom szigetére és kezdjétek a feltöltődést egy szuper pihentető és egészséges kikapcsolódással: a szaunázással! Csak annyi a dolgotok, hogy átböngészitek a most következő kiváló wellness szállodákat, melyek falai között érzékeket elbódító szaunafelöntéseket és egyedi programokat is találtok!
Új szolgáltatással bővül a gyulai vár kínálata: a jegypénztár emeleti helyiségébe költözik az Almásy-kastély egyik szabadulószobája. A Turbánosok csapdájában elnevezésű játéknak eddig a kastély Török tornya adott helyet.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.