Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ezek a legédesebb cukrászdák – teszteljétek Ti is!

2023.05.23 | 5 perc

A nyári időszak is tökéletesen alkalmas arra, hogy bevessük magunkat egy bájos kávézóba, édességboltba, ahol andalító zene, édes falatok, és bájos környezet fogad minket. Kerestünk hát néhány helyet, ami minden bizonnyal levesz majd benneteket is a lábatokról.

Összegyűjtöttük neked a legjobb budapesti szállásajánlatokat az igazán édes kikapcsolódáshoz>>

 

Marangona Desszertpark, Budapest

Nem véletlenül desszertpark a neve ennek az újlipótvárosi cukrászdának, hiszen itt nemcsak finomakat ehetünk, de meg is pihenhetünk angyali szárnyak között. A cukrászda egyik falát ugyanis egy jókora angyalszárny festmény takarja, így egy fotó erejére mindenképpen álljatok modellt ti is. Édességek, apró sütemények, torták, amit csak kívántok, de akkor se fogjátok vissza magatokat, ha egy pezsgőre szomjaznátok meg. A Marangona Desszertpark tökéletes összhangot talál a desszertek és a koktélok között.   

Ezek a legédesebb cukrászdák - Fotó: Marangora Desszertpark (Budapest)Ezek a legédesebb cukrászdák - Fotó: Marangora Desszertpark (Budapest)

Ezek a legédesebb cukrászdák - Fotó: Marangora Desszertpark (Budapest)Ezek a legédesebb cukrászdák - Fotó: Marangora Desszertpark (Budapest)

 

 

Sugar! Shop, Budapest

Talán az első volt a legédesebb helyek között és a mai napig őrzi elsőségét a cukrászati remekművek és az édes nyalánkságok kínálatában. A Sugar! Shopban szinte nincsen lehetetlen, minden a cukorkák, a cupcake-et, torták és desszertek körül forog, de akkor sincs ez másként, ha a csokoládét folyékony formában, extra adag habbal szeretnétek elfogyasztani. A különböző ünnepek környékén speciális nyalánkságokkal találkozhattok az üzletben, de az sem ritka, hogy tematikus napokkal rukkolnak elő!

Ezek a legédesebb cukrászdák - Fotó: Sugar! Shop (Budapest)Ezek a legédesebb cukrászdák - Fotó: Sugar! Shop (Budapest)

Ezek a legédesebb cukrászdák - Fotó: Sugar! Shop (Budapest)Ezek a legédesebb cukrászdák - Fotó: Sugar! Shop (Budapest)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
5 szobor Budapesten, amit érdemes szemügyre venned
5 érdekes szobor Budapesten, amit megéri felkeresni. A képzőművészet egyik legismertebb ága a szobrászat és hazánkban megszámlálhatatlan lenyűgöző alkotást van lehetőségünk közelebbről is szemügyre venni. Összeszedtünk nektek 5 olyan budapesti művet, amihez szerintünk érdemes ellátogatni legalább egyszer.

 

 

Vintage Garden, Budapest

Szinte kötelező mindazok számára, akik szeretnek szép környezetben étkezni. A Vintage Garden évszakonként, ünnepenként tematikus díszekkel teszi még vonzóbbá termeit, így tökéletes nem csak egy ebédre, vacsorára, de egy délutáni kávézásra is. Ráadásul a fantasztikus környezet kiváló social media tartalmat nyújt, így biztos emlékezetes élményekkel és fotókkal gazdagodtok majd. A hab a tortán, hogy itt találjátok a The Sweet-et is, a cukrászdát, ahol a finom sütemények mellett apró nyalánkságokat, ajándékokat is beszerezhettek.

Ezek a legédesebb cukrászdák - The Sweet by Vintage Garden, fotó: ittjartam.huEzek a legédesebb cukrászdák - The Sweet by Vintage Garden, fotó: ittjartam.hu

 

 

Cupcake Tortaműhely, Budapest

A Batthyányi tér szomszédságában, az Iskola utcában bújik meg a Cupcake Tortaműhely picinyke üzlete, ami ugyan csak néhány vendégnek tud helyet adni, de minden ott töltött perc és elfogyasztott sütemény megéri az árát. A cukrászda kimaxolja cupcake-ben rejlő összes lehetőséget és a különböző ünnepek környékén speciális finomságokkal is készülnek, így Húsétkor nyuszis és csibés, karácsonykor mikulásos és rénszarvasos finomságokkal találkozhattok, de Valetin-napra, Halloweenre és Nőnapra is mindig méltó módon felkészülnek. Hogy ne legyen egyszerű a választás, ötvenféle cupcake változat közül választhattok és az biztos, hogy nem érdemes sietni!

Ezek a legédesebb cukrászdák - Cupcake Tortaműhely, fotó: ittjartam.huEzek a legédesebb cukrászdák - Cupcake Tortaműhely, fotó: ittjartam.hu

 

 

Cloé Café

Cloé Café  Muszula Tímea, a Laura Virág megálmodójának bűbájos üzlete, ahol egyszerre élvezhetitek a lakberendezési, virágkötészeti trendek legújabb darabjait, miközben részesei lehettek egy ízletes reggelinek, ebédnek. A bisztro fogások, saláták, szendvicsek mellett süteményezhettek is és a rózsaszín világban minden bizonnyal a pezsgőzés is jobban esik majd. A nyíregyházi üzlet mellett Budapesten találhathatjátok meg őket.

Cloé Budapest II Cloé Nyíregyháza

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Május 19-én került átadásra a Szigetvári vár Nemzeti Kastély- és Nemzeti Várprogram keretében felújított kazamatasora. Az épületben elkészült egy új rendezvényterem, egy kávézó és egy új kiállítás is nyílt.
A múltba visszacsöppeni annak is szórakoztató élmény lehet, aki nem rajong a történelemért, a skanzenek pedig tökéletes helyszínül szolgálnak ehhez. Az egész országban találhatunk olyan falumúzeumokat, ahol játékos formában tanulhatunk elődjeink életmódjáról és hagyományairól, összegyűjtöttük tehát hova érdemes utaznia annak, aki a magyar paraszti élet aranykorára kíváncsi.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
Egy falat Ázsia – 10 sushi étterem Budapesten
2024.03.08 | 8 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
A tradicionális sushi elkészítése valódi művészet, melyet csak hosszú évek kitartó munkájával sajátíthatunk el igazán. Természetesen ez azért ne szegje senki kedvét, nyugodtan próbálkozhatunk vele otthon is, de ha most mégis a profikra bíznátok magatok, akkor ajánlunk 10 olyan sushi éttermet a fővárosban, ahol igazi mesterművekkel találkozhattok a tányérjaitokon.
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.
Top 10 olasz étterem Budapesten
2021.12.18 | 7 perc | Gasztronómia
Ha vérbeli olasz ízekre vágyunk, nem kell Rómáig vagy Nápolyig utaznunk ahhoz, hogy belekóstoljunk a dolce vita ízeibe, elég csak Budapest kedvelt, autentikus olasz éttermeimnek egyikébe ellátogatnunk. Mutatjuk is a kedvenc 10 olasz éttermünket!