Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fürdőzz, tiéd az éjszaka!

Ha azt gondolod, az alvásnál nincs pihentetőbb dolog, akkor tévedsz, az éjszakai fürdőzés ugyanis legalább ennyire ráncokat kisimító tevékenység. Lebegj, relaxálj, töltődj! Megmutatjuk, hol.

 

Töltsd az éjszakát Komáromban!

Tudtad, hogy a Komáromot körülvevő erődrendszer Európa legnagyobbja, amely az UNESCO világörökségi javaslati listáján is szerepel? Már emiatt is érdemes ellátogatnod a Kisalföld keleti csücskében található városba, és ha már ott vagy, akkor engedd ki a gőzt a Brigetio Gyógyfürdőben! Megmártózhatsz a gyógymedencékben, úszhatsz az uszodában, a szauna világban pedig kipróbálhatod a gőz- és rönkszaunát, az infra-, valamint a két finn szaunát, a csobbanó medencét vagy akár a Kneipp taposót.

Nézd meg a szállásajánlatainkat Komáromban és környékén>>

TIPP! Az éjszakai fürdőzést megkoronázhatod egy kellemes pihentető nappal (vagy akár napokkal is, mert miért is ne!?) a gyógyfürdő területén található családias Thermál Hotel és Kempingben, amely ideális választás pároknak és családoknak is. Az ajánlataikat itt találod>>

  

 

Maradj estére is a Gyulai Várfürdőben!

Ki gondolta volna, hogy az országban elsőként Gyulán vezették be a minden gyermek számára kötelező úszásoktatást? No, pont itt, e Békés megyei város csodálatos várfürdőjében éjszakázhatsz te is péntek és szombat esténként. Tuti, hogy életre szóló élményekben lehet részed, hiszen a Gyulai Várfürdőben töltött különleges (nem csak) éjszakák tényleg feltöltenek. Nem elég, hogy egy csodálatos hangulatú fürdőben lazulhatsz, a kupolás medencetérben még különböző élményfunkciók is várnak rád, sőt, a medence fölötti galériarészben még egy pihenőteraszon is relaxálhatsz.

Nézd meg a szállásajánlatainkat Gyulán>>

SZÁLLÁS TIPP: a gyulai Hunguest Hotel Erkelből közvetlen, fedett az átjárás a Várfürdőbe, úgyhogy a szálloda már csak ezért is kitűnő választás. Meg még sok másért is. Nézd meg az ajánlataikat itt>>

A Várfürdőtől egy kicsit messzebb, de mindössze néhány percnyi sétára található a Corvin Hotel, amelyben a szerelmesek és a gyermekes családok is igen jól érzik magukat. Ha kívánics vagy a szállás ajánlataikra, itt megtalálod őket>>

A gyulai Várfürdő éjszakai fényei.A gyulai Várfürdő éjszakai fényei.

 

 

Pezsegj sötétedés után Gyopárosfürdőn!

Egyszerre vágysz pezsgő vízi kalandokra és pihentető kikapcsolódásra? Gyopárosfürdőn mindkettőben részed lehet, ráadásul szombatonként éjfélig is. Ami garantált: felhőtlen szórakozás, rengeteg élmény és testet-lelket frissítő nyugalom több mint hatezer négyzetméteren. Ráadásul ősszel, télen és tavasszal egyes hétvégi esték fényét még szaunaszeánszok emelik. Szóval, akkor meg is van a következő úti célod, igaz?

Nézd meg a szállásajánlatainkat Orosházán>>

TIPP! Kiváló pihenőhely az 50 hektáros ősparkkal körülvett Alföld Gyöngye Hotel is, ami mindössze 800 méterre van a fürdőtől. A szálloda ajánlataiért kattints ide>>

 

 

Lazulj Sárváron!

Nem ritkák az éjszakai fürdőzési lehetőségek a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben sem, ahol havonta egy alkalommal biztos, hogy hajnali 2-ig lazulhatnak a pihenni vágyók. Egyébként mindez sokkal több mint szokványos éjszakai fürdőzés. Hogy is ne lenne az, amikor ezen alkalmakkor bizony sztárvendégek is fellépnek.

A sárvári szállás ajánlatokat itt találod>>

TIPP! A település szívében, a sárvári arborétum közvetlen közelében található Hotel Bassianától mindössze néhány perces sétára van a fürdő. Nézd meg a szálláshely ajánlatait>>

 

 

Partizz a Széchenyi fürdőben!

A sorból nem maradhat ki Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, a budapesti Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda sem, amely több száz éves falai között fergeteges éjszakai buli kerekedik az év majdnem minden hétvégéjén. A SPArty rendezvénysorozat az évi 50 ezer vendégével Budapest egyik leglátogatottabb eseményévé nőtte ki magát. Nem is csoda, hiszen a fürdőben ilyenkor a simogató termálvíz mellett a különleges vizuális effekteké és az igényes elektronikus tánczenéé lesz a főszerep.

Szállás ajánlataink Budapesten>>

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Most jött el az a pillanat, amikor elhatározhatod: az idei Valentin-napon olyan különlegesen édes meglepetést szerzel szíved választottjának, amire még száz év múlva is emlékezni fog!
Eszedbe ne jusson a négy fal között tölteni a 4 napos húsvéti hosszú hétvégét! Ne feledd, hegymászós programokban ugyan nem tudunk segíteni, abban viszont igen, hogy melyik szállodában szusszanhatnál egy nagyot.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.
Top 10 olasz étterem Budapesten
2021.12.18 | 7 perc | Gasztronómia
Ha vérbeli olasz ízekre vágyunk, nem kell Rómáig vagy Nápolyig utaznunk ahhoz, hogy belekóstoljunk a dolce vita ízeibe, elég csak Budapest kedvelt, autentikus olasz éttermeimnek egyikébe ellátogatnunk. Mutatjuk is a kedvenc 10 olasz éttermünket!