Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hamisítatlan kastély hangulat, feltöltődés, garantált pihenés Szilvásváradon - La Contessa**** Kastélyhotel

2022.05.20 | 7 perc

Egy kellemes masszázs, egy hangulatos séta a romantikus kastélyparkban vagy egy ínycsiklandozó gasztronómiai kalandozás; a testi-lelki feltöltődés garantált! Válasszátok ti is a szilvásváradi La Contessa Kastélyhotel legjobb wellness csomagját!

 

A neobarokk La Contessa**** Kastélyhotel a Bükk lábánál, Szilvásvárad 7 hektáros arborétumában, Budapesttől 170 km-re, Egertől mindössze 25 km-re északra helyezkedik el. A Kastélyhotel, mely a Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka, a rég letűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja 80 kétágyas szobájával, valamint 650 m2-es wellnessrészlegével.

A kényelmet és a biztonságot segíti a szálloda parkjában, az épületek mellett kialakított zárt parkolók, portaszolgálattal, 80 gépkocsi részére. Továbbá a 24 órás recepció, szobai széf, lift, szobaszerviz, kert, teraszok, sportolási és szórakozási lehetőségek teszik még kellemesebbé az itt tartózkodást.

További részletek a La Contessa Kastélyhotelről>>

La Contessa**** Kastélyhotel SzilvásváradLa Contessa**** Kastélyhotel Szilvásvárad

 

 

FŐÚRI KÉNYELEM

A nagy belmagasságú szobákat elegáns korabeli bútorokkal rendezték be. Ingyenes WIFI biztosított. A szobák 2 épületben helyezkednek el, a fő Kastélyépületben és a főépülettől 100 méterre található Udvarház épületben a park területén. A szobákban elegáns olasz bútorok és nemes anyagú függönyök garantálják a hamisítatlan kastély élményt, melyek a modern kor elvárásainak megfelelően kerültek kialakításra.

Tovább a La Contessa Kastélyhotel szobáihoz>>

Szívja be a történelmet és hagyja magát elkényeztetni Pallavicini módra! Szívja be a történelmet és hagyja magát elkényeztetni Pallavicini módra!

Maximális kényelem, luxus pároknak, baráti társaságoknak, családoknak Udvarházi LakosztályunkbanMaximális kényelem, luxus pároknak, baráti társaságoknak, családoknak Udvarházi Lakosztályunkban

 

 

PAZAR WELLNESS ÉLMÉNYEK

A főépületben elhelyezkedő wellnessrészleg panorámás ablakaiból festői kilátás nyílik a környező tájra. A maximális kényeztetésről finn szauna, bio és aroma szauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő és fűtött szabadtéri medence gondoskodik. Számos masszázs kezelés is elérhető. 

Télen a kellemes hőfokú beltéri medencében frissülhetnek felTélen a kellemes hőfokú beltéri medencében frissülhetnek fel

Igazi ellazulást, feltöltődést kínál 3 szaunánkIgazi ellazulást, feltöltődést kínál 3 szaunánk

 

Folyamatosan frissülő, kedvező wellness csomagok, és a helyi programlehetőségek teszik igazi élménnyé a pihenést a La Contessa Kastélyhotelben, így a széles kezelés kínálat mellett különlegességekkel is várják a vendégeket: bepillantást nyerhettek a varázslatos arab kultúrába az élvezetes Hammam masszázskezeléseiknek köszönhetően.

Tovább a La Contessa Kastélyhotel ajánlataihoz>>

Nyáron a kültéri medencénél a mindig kellemes erdei klíma lágy szellője varázsolja el és nyugtatja meg kedves Vendégeink testét-lelkétNyáron a kültéri medencénél a mindig kellemes erdei klíma lágy szellője varázsolja el és nyugtatja meg kedves Vendégeink testét-lelkét

 

 

FŐÚRI ELEGANCIA KULINÁRIS ÉLVEZETEKKEL VEGYÍTVE

Erzsébet éttermük tökéletes helyszíne a meghitt gyertyafényes vacsoráknak, a gyertyák fényét a szikrázó Swarovski kristálycsillárok tükrözik vissza. 

Az étterem finom eleganciáját közvetítik a míves függönyök, a hófehér, hímzett damaszt terítők...Az étterem finom eleganciáját közvetítik a míves függönyök, a hófehér, hímzett damaszt terítők...

… és a különleges formájú csontszínű Villeroy és Boch La Scala étkészlet és evőeszközök, valamint a szintén Villeroy poharak.… és a különleges formájú csontszínű Villeroy és Boch La Scala étkészlet és evőeszközök, valamint a szintén Villeroy poharak.

 

A kastély elegáns A’la carte étterme, ötvözi a modern reformkonyha, a környékre jellemző és a magyaros ízek világát. Az étlapról nem hiányozhat a környékre leginkább jellemző két grófi csemege: a friss pisztráng és a szarvasgomba sem.

La Contessa**** KastélyhotelLa Contessa**** Kastélyhotel

 

Az étlapon mindenki megtalálja a neki tetsző kulináris remeket, hisz gondoltak a hazai és nemzetközi konyhát kedvelőkre egyaránt, a vegetáriánusokra, a különböző diétát tartó vendégeinkre, de a különlegességek kedvelői is megtalálják az ízlésüket maximálisan kielégítő fogásokat.

Tovább a La Contessa Kastélyhotel ajánlataihoz>>

La Contessa**** KastélyhotelLa Contessa**** Kastélyhotel

 

 

KÖNNYED ESTI SZÓRAKOZÁS  A KASTÉLYHOTELBEN

 

CYRANO ÉTTEREM ÉS DRINKBÁR

A Cyrano étterem és drinkbár az angol pubok oldottabb hangulatát idézi boxos elrendezésével és koktélbárjával.

Bárunk kiváló helyszínt biztosít az esti borozgatáshoz, koktélozáshoz.Bárunk kiváló helyszínt biztosít az esti borozgatáshoz, koktélozáshoz.

 

LA CONTESSA**** KOKTÉL BÁR

Szalajka Rendezvényközpont alsó szintjén található a La Contessa**** Koktél Bár, mely tökéletes helyszín a szórakozni, kikapcsolódni és sportolni vágyó vendégek számára egyaránt. Azért, hogy a szórakozóhely minden igénynek megfeleljen, professzionális Bowling és Squash pálya került kiépítésre, valamint egy biliárd asztal is elhelyezésre került.

Bowling, Biliárd, Squash pályaBowling, Biliárd, Squash pálya

 

GRILL TERASZ

A Szalonból nyílik a kijárat Grill teraszra, mely tovább fokozza a hangulatot gyönyörű, panoráma kilátásával. Nincs is annál kellemesebb, mint a langyos nyári estéken kiülni a levendula illatú teraszra egy könnyed borozgatásra, vagy elfogyasztani egy ínycsiklandozó grill vacsorát.

Tovább a La Contessa Kastélyhotel ajánlataihoz>>

Mesés panoráma a Bükk szívében!Mesés panoráma a Bükk szívében!

 

 

LA CONTESSA****,  AZ ÉLMÉNYEK KASTÉLYA 

Szilvásváradon páratlan szépségű természeti környezetben pihenhettek, de akár aktívan is feltöltődhettek. Az idelátogatók szabadon élvezhetik a csodás környezetet, a friss tiszta levegőt, a nyugalmat, az erdők csendjét, a patakok zúgását. A Bükki Nemzeti Park területén gyalogos sétával, kerékpárral, vagy kisvasúttal járható végig a Szalajka-völgy, megtekinthetők a pisztrángos tavak, az egyedülálló szépségű, természetes tufaképződményeken lezúduló Fátyol vízesés, a Szabadtéri Erdei Múzeum, az Erdészeti Múzeum, a Vadaspark. Kijelölt turistautak vezetik el a természetbarátokat az őserdőhöz, a kilátókövekhez, barlangokhoz.

Szalajka-völgy, FátyolvízesésSzalajka-völgy, Fátyolvízesés

 

Szilvásvárad ad otthont a világhírű Lipicai Ménesnek. A törzsménistálló, a múzeum, a legelő ménes megtekintése felejthetetlen élményt nyújt. Továbbá itt található Magyarország egyetlen református körtemploma, a Bükkbe vezető tanösvény végén magasodó Millenniumi Kilátó, de börtönmúzeum és helytörténeti kiállítás is várja a településre érkező Vendégeket.

Szilvásvárad ad otthont a világhírű Lipicai MénesnekSzilvásvárad ad otthont a világhírű Lipicai Ménesnek

 

Felhőtlen kikapcsolódás, maximális kényelem, wellness szolgáltatások széles köre, szórakozási és aktív pihenési lehetőségek! La Contessa**** Kastélyhotel, boldog emlékek...

Tovább a La Contessa Kastélyhotel ajánlataihoz>>

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Az Északi-középhegység rejtett titkai
A hegyek és völgyek találkozásában, a természet lágy ölén számtalan olyan természetes és az emberi kéz által alkotott látnivaló van, amiért érdemes túracipőt húzni.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Az Andrássy úton 2021 őszén nyitották meg - elsőre csak csendesen, majd annál nagyobb robajjal - az Opera Gin tulajdonosai a SFINX bárt. Elsőre nem biztos, hogy pontosan tudták, hogy mit is akarnak, mert egyszerre volt üzleti ebédlős hely, koktél bár, kis tányéros (small plate) étterem, borbár, és esti szórakozóhely. Azt állítják magukról, hogy mindenből a legjobbat szeretnék adni. Lássuk hogyan sikerült.
Kéz-kilátó, balatoni kitérő, tóparti lazítás és 600 méter magasan lévő étterem – ezekre a helyekre látogatunk el többek között, ha velünk tartotok Magyarország legszebb panorámát ígérő pontjaira. Higgyétek el: nem éri meg kihagyni őket!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.