Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

6+1 szállásajánlat az augusztus 20. hosszú hétvégére

Az augusztusi hosszú hétvégén ismét a pihenésé, a feltöltődésé és a jobbnál jobb programoké a főszerep. Nézzétek meg, melyik szálláshely mit kínál nektek!

 

Szökjetek el az augusztusi hosszú hétvégén belföldön, és élvezzétek a gondtalan pihenést! Nézzétek meg az ajánlatokat és foglaljátok le a számotokra legideálisabb szállást>>

 

Caramell Premium Resort Bük, Bükfürdő

Töltsétek Bükfürdőn az augusztus 20-i hétvégét, akár családdal, akár kettesben, és élvezzétek a gondtalan pihenést, kikapcsolódást és az ünnepi programokat a Caramell Premium Resortban. A kényelem, a tökéletes kiszolgálás, a mindenre kiterjedő figyelem élményén túl remek programokkal, ünnepi tűzijátékkal, Kiss V Balázs családi bűvész előadásával készülnek a szállodában. Lesz itt ajándék Photofun fotózás, 2021-es Országtortája kóstolás, zenés est koktéllal a kültéri medence partján, de az igazi energiabombák készülhetnek éjszakai mászásra is a Kristály Torony Kalandparkban! További részletek>>

A Caramell Premium Resortban minden van, ami a kikapcsolódáshoz kell: 2000 m2-es wellnessrészleg, egészségközpont, családbarát szolgáltatások, halastó, bowling- és focipálya, meditációs japán kert.A Caramell Premium Resortban minden van, ami a kikapcsolódáshoz kell: 2000 m2-es wellnessrészleg, egészségközpont, családbarát szolgáltatások, halastó, bowling- és focipálya, meditációs japán kert.

 

 

Thermal Hotel Harkány

Maximlis pihenés vár rátok a villányi borvidék közelében,  3 hektáros park közepén, a  gyógy- és strandfürdő  szomszédságában a harkányi Thermal Hotel Harkányban. Augusztus 20-ra welcome drinkkel, élőzenés vacsoraestekkel készülnek, de kipróbálhatjátok az alpesi szaunafalut, és a sótéglával kombinált infraszaunát is. Ha inkább csobbanátok egyet, a kinti- és benti medencékben felfrissülhettek. Az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek pedig térítésmentesen áll rendelkezésre a foci-, strandröplabda pálya, kosárlabdapalánk, petanque pálya, asztalitenisz, valamint a lengőteke. A legkisebbeket a Gyermek-Klubba várják kézműves foglalkozással. További részletek>>

A Dél-Dunántól egyetlen gyógyszállodája, a régió legismertebb és legkedveltebb fürdővárosában elhelyezkedő szálloda mediterrán jellegű, kellemes környezetben kínálja kényeztető szolgáltatásait.A Dél-Dunántól egyetlen gyógyszállodája, a régió legismertebb és legkedveltebb fürdővárosában elhelyezkedő szálloda mediterrán jellegű, kellemes környezetben kínálja kényeztető szolgáltatásait.



Hotel Aquarell Cegléd

Ünnepeljetek együtt Cegléden az augusztus 20-ai hétvégén a Hotel Aquarellben!
Frissüljetek fel az élménymedencékben, vagy lazuljatok el a pezsgőfürdőben, szaunában. Ismerjétek meg a szálloda különböző masszázs szolgáltatásait, a relaxációs kádfürdőt, és győződjetek meg személyesen mindezek kedvező hatásairól. A gyermekeket MóKaland játszóházban szervezett játékokra, animátorral várják. Esti programként pedig Cegléd városközpontjába invitálnak titeket Zanzibár koncertre, kézműves programokra és tűzijátékra. További részletek>>

Hotel Aquarell, a nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó szálloda a ceglédi fürdővel átellenben. Hotel Aquarell, a nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó szálloda a ceglédi fürdővel átellenben.

 


Palace Hotel Hévíz

Töltsétek az augusztus 20-i hétvégét a csodálatos Hotel Palaceban!
Vegyetek részt a Hévízi Bor- és Gasztrofesztiválon, mely a térségben egyedülálló kulturális és gasztronómiai kínálattal várja a látogatókat. A szálloda félpanziós ajánlatában megtaláljátok a tradicionális magyar konyha ízeit, vegetáriánus és Zala megyei regionális ételeket, amelyek mellett házi süteményeinket is kóstolhattok. És mindemellett korlátlanul használhatjátok a szálloda wellnessrészlegét, ahol  szauna, pezsgőfürdő, élménymedence, gőzfürdő, finnszauna, aromakabin és napozóterasz is vár. További részletek>>

A hévízi Palace Hotelben minden igényt kielégítő wellness, tradicionális hévízi gyógykezelések, kiváló gasztronómia és barátságos, segítőkész személyzet vár rátok.A hévízi Palace Hotelben minden igényt kielégítő wellness, tradicionális hévízi gyógykezelések, kiváló gasztronómia és barátságos, segítőkész személyzet vár rátok.

 

 

Hotel Piroska Bük, Bükfürdő

A családbarát wellness Hotel Piroska tökéletes választás a hosszú hétvége eltöltéséhez. A félpanzió keretein belül belekóstolhattok a magyar és nemzetiközi konyha specialitásaiba, pihenhettek a wellnesrészlegben, de válogathattok a masszázsok és wellness-kezelések között is. A wellness-kínálat felnőtt- és gyermekkerékpárokkal, gyermekszállító utánfutóval, kerékpár tandemmel, elektromos rollerrel, nordic walking botokkal egészül ki. A hosszú hétvégén élőzenés estekkel és ital akciókkal várnak titeket is! További részletek>>

Modern köntösbe bujtatott házias ízekkel, a feng shui alapelvei szerint kialakított wellnessrészleggel várnak Bükfürdőn a Hotel Piroskában.Modern köntösbe bujtatott házias ízekkel, a feng shui alapelvei szerint kialakított wellnessrészleggel várnak Bükfürdőn a Hotel Piroskában.

 

 

Avar Hotel Mátrafüred

Ünnepeljétek az államalapítást ital kóstolóval, kicsiknek gyermekanimációs foglalkozásokkal és további színes magyaros programokkal az Avar Hotelben! A Mátra legújabb wellness szállodájában tényleg mindenetek meglesz, amit csak szeretnétek: fenséges falatok, finom italok, játszótér és animációs foglalkozások gyerekeknek, és változatos ünnepi programok. A maximális kikapcsolódásról pedig a wellnesrészleg gondoskodik 1000m2 területen, kül- és beltéri medencékkel,  finn- és infraszaunával, gőzkabinnal és szanáriummal. További részletek>>

A Mátra legújabb gyöngyszeme, ahol minden adott az élményteli pihenéshez.A Mátra legújabb gyöngyszeme, ahol minden adott az élményteli pihenéshez.

 

 

Hotel Divinus Debrecen

Töltsétek karneváli hangulatban a hosszú hétvégét a Hotel Divinusban!
Tökéletes pihenésre számíthattok Kelet-Magyarország első ötcsillagos wellness szállodájában, a debreceni Nagyerdő közelében. Az augusztus 20. hétvégén a vendégeket fenséges amerikai büféreggelivel várják helyben készült a´la minute ételekkel, este pedig félpanziós vacsorával. Érkezéskor pedig számítsatok egy meglepetés bekészítésre is. Ha pedig a fesztiválozásban elfáradnátok, irány a wellnessrészleg, ahol úszómedence, relaxációs medence, gyermekmedence, infra- és finn szaunák, fény- és aromaterápiás gőzkabin is van. További részletek>>

Idén a Virágkarnevál kiköltözik a Nagyerdőre és ott vár igazi fesztiválhangulattal mindenkit. A „Kultúra, Közösség, Kapcsolódás” tematikában a Nagyerdei parkban, az Egyetem téren, a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon, a Debreceni Vidámparkban augusztus 12. és 22. között várják a közönséget.

Fesztiválozzatok Debrecenben a Virágkarneválon, és töltődjetek fel a Hotel Divinusban.Fesztiválozzatok Debrecenben a Virágkarneválon, és töltődjetek fel a Hotel Divinusban.

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Nyáron általában több időnk van felfedezőutakra indulni, de a nagy kánikulában sokszor nehéz rávenni magunkat, hogy kimerészkedjünk a hűvös lakásból. Irány a föld alá, lássuk Magyarország legérdekesebb barlangjait!
2 részes cikksorozatunkban bemutatjunk Nektek a hazánkban fellelhető óriáskerekek helyeit. Elsőként vessetek egy pillantást a Balaton partján fekvő látványosságokra.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
10 hazai wellness szálloda saját jakuzzis szobával
2022.03.01 | 8 perc | Szállások | Wellness | Utazási tippek
Romantika az év bármely napján! Ehhez pedig nem kell több, mint egy hangulatos wellness szálloda saját jakuzzis szobával, ahol bekészítve vár titeket egy pohár pezsgő és a privát pezsgőfürdőtök.
Utazási tippek és szállásajánlatok húsvétra és a tavaszi szünetre
Az idei húsvét lezárja a márciust és elkezdni az áprilist: a négynapos hosszú hétvége alatt még emlékezetesebbé tehetjük az ünnepet, ha valamelyik hazai wellnesshotelben foglalunk szállást. Olyan vidéki szállodákat gyűjtöttünk össze, ahol a felnőtteknek sem kell lemondaniuk a pihenésről, és a gyerekek számára is változatos programokkal készülnek.
Top 5 wellness hotel a Mátrában
2023.03.17 | 9 perc | Szállások | Wellness
A Mátra hűs és kristálytiszta levegője, a környező hegyek bámulatos szépsége kiváló úti célt jelentenek az év minden időszakában. Ha kikapcsolódni, kirándulni vágyunk, vagy csak egy kis wellness kényeztetés lenne a cél, akkor mutatunk 5 olyan szállodát, melyek mindegyike jeleskedik ebben. Élvezzétek a Mátra szépségét és adjátok át magatokat a wellness élményeknek! Az eredmény önmagáért beszél, feltöltődve és felfrissülve érkeztek majd haza.
8 szuper szállás tipp: wellness hotelek Budapest környékén
Ha kedvetek támadna eltölteni néhány napot egy Budapesthez környékén egy wellness hotelben, ami nincs túl messze a fővárostól, de mégis ki tudtok szakadni nyüzsgésből, akkor van egy jó hírünk! Bármelyik irányba is indultok, biztosan találtok olyan helyet, ami megfelel az elképzeléseiteknek. Mutatunk most 8 wellness szállodát, ami nem fog csalódást okozni.
Csúszdás élményekre vágytok? Top10 aquapark Magyarországon a felejthetetlen nyári pillanatokért
Összegyűjtöttünk 10 aquaparkot az országból, amit az egész család imádni fog. A csúszdaparkok nem csak a gyerekeknek, de felnőtteknek is felejthetetlen élményt nyújtanak.