IKEA Budapest Étterem Budapest

IKEA Budapest Étterem BudapestIKEA Budapest Étterem Budapest
IKEA Budapest Étterem BudapestIKEA Budapest Étterem Budapest
83 fotó

IKEA Budapest Étterem Budapest - Vendégvélemények összefoglalója

IKEA Budapest Étterem önkiszolgáló jellegű, tágas és jól szervezett étkezőteret kínál, ahol a vásárlók gyors kiszolgálás és kedvező ár-érték arány mellett étkezhetnek. A kínálat egyik alappillére a svéd húsgolyó, amelyet burgonyapürével, barnamártással és áfonyalekvárral szoktak tálalni, hosszú évek óta meghatározó eleme a svéd étel ízvilágának. Emellett lazac, csirkés és vegán variánsok, széles saláta- és leveskínálat, valamint desszertek találhatóak, köztük a klasszikus svéd mandulatorta.

30 vendég értékelése alapján

3,6Kiszolgálás
3,1Hangulat
4,5Ár / érték
3,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Lövér Sopron - Évindító csomag - félpanzió plusszal
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Hotel Narád Park Mátraszentimre

IKEA Budapest Étterem Budapest vélemények

Átlagos 2016. augusztus 7.egyedül járt itt
A kiszolgálas tetszett, az ételek finomak.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 24 városban járt márFelfedező - 89 helyen első értékelőNépszerű író - 182 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1097 feltöltött kép
2016. május 18.a párjával járt itt
Úgy tűnik, az IKEA szó hallatán ma már több embernek jut eszébe a svéd húsgombóc, mint a lakberendezés és lakásfelszerelések gazdag tárháza. Ha ott járok, én sem mulasztom el az étterem felkeresését. Ha nem is komplett ebédet vagy vacsorát, de valami finom salátát biztosan vásárolok.
Kiváló 2016. május 12.a párjával járt itt
Amikor meghallom azt a szót, hogy IKEA, rögtön az IKEÁS svéd ételt látom magam előtt. Ami pedig: svéd húsgolyók barnamártással, vörösáfonya-lekvárral és sültkrumplival. Na és persze utána desszertnek a kihagyhatatlan svéd mandulatorta. Kiskorom óta járunk a családommal Ikeába.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 12 városban járt márFelfedező - 30 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagság
Kiváló 2016. május 4.egyedül járt itt
Néhányszor jövök ide egy évbe rendszerint veszek is valamit de ma nem igy tettem. Ma csak enni jöttem. Kértem egy adag(10dbgolyó)csirkehúsgolyót. Sült krumplival és áfonya lekvárral. Jó nagy adagot adtak. A csirkegolyók isteniek voltak. Az ujra tölthetős üdítő nem volt az igazi. Szinte csak szoda volt. Vettem még 2 fánkot 120 forintért.
Bronz fokozatú értékelő
Átlagos 2015. május 5.a párjával járt itt
Párommal az elmúlt néhány év során pár havonta be tértünk egy ebédre, legutóbb pedig 2 héttel ezelőtt voltunk enni az IKEA-ban. Mindketten minden alkalommal húsgolyókat szoktunk enni sült krumplival, barna illetve áfonya mártással. Azt vettük észre, hogy az utóbbi néhány hónapban az áfonya mártás mennyisége kevesebb lett és a minősége is romlott egy kicsit.
Ezüst fokozatú értékelőFelfedező - 15 helyen első értékelőNépszerű író - 28 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
2015. március 8.a párjával járt itt
Ha valaki említi az IKEA-t, nekem egyből a húsgombócok jutnak az eszembe. Amikor erre járok, gyakran betérek ide és választom ezt az ételt. Bár sok rosszindulatú pletykát lehetett hallani a helyről, de én bízom benne, hogy ezek nem igazak. Mindig sültkrumplival és barnamártással eszem.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 65 városban járt márNépszerű író - 152 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
2015. február 18.barátokkal járt itt
Kedvező az ár, összességében jók az ételek, és nagyon praktikus az italokhoz való hozzá férés. A pénztárnál való fizetéskor vesz az ember magához egy bögrét, amit akkor, és annyiszor tölt meg magának a kihelyezett italválasztékból, ahányszor akar, és amit akar. Nem utolsó sorban pedig ott az áruház nézelődésre, böngészésre, ráadásul eléggé központi helyen.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 12 városban járt már
2014. december 27.a párjával járt itt
Gyakran megyünk át a közeli "másik" áruházból, sokszor csak ebédelni. Nagyon sok család is felkeresi, leginkább hétvégeken. Néha óvodai hangulata van az étteremnek, ami ugyan nem baj, de mi inkább a nyugodtabb hétköznapokon eszünk az IKEA-étteremben. Önkiszolgáló jellege a kedvező árakban megjelenik.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 31 városban járt márFelfedező - 33 helyen első értékelőNépszerű író - 62 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 181 feltöltött kép
Kiváló 2014. október 5.a párjával járt itt
A barátnőmmel a mátrai hétvégénk után hazafelé még beugrottunk Pestre bevásárolni, majd útba ejtettük az Ikeát is. Most sem kellett csalódnunk az étteremben. Előételnek lazacos wrapot ettünk, amivel még régóta szemezünk. . . Elképesztően finom volt, és ennek ellenére csak 790Ft volt a 2db wrap. Utána persze jött a szokásos húsgolyó és a szezonális csirkemell :-)
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 274 városban járt márFelfedező - 4076 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115116 feltöltött kép
Átlagos 2014. szeptember 6.a párjával járt itt
Ha az IKEÁ-ban járunk vásárolni, és nem vagyunk időzavarban, legtöbbször betérünk az étterembe is. Kb. fél évvel ezelőtt voltunk legutóbb, azóta véleményem szerint nem változott semmi. Beállunk a kissé tekergő sorba, aztán magunkhoz vesszük a műanyag tálcát és araszolunk a pult előtt.
IKEA Budapest Étterem Budapest - BelsőIKEA Budapest Étterem Budapest - Étel/italIKEA Budapest Étterem Budapest - Étel/italIKEA Budapest Étterem Budapest - Étel/italIKEA Budapest Étterem Budapest - Étel/italIKEA Budapest Étterem Budapest - BelsőIKEA Budapest Étterem Budapest - BelsőIKEA Budapest Étterem Budapest - MosdóIKEA Budapest Étterem Budapest - MosdóIKEA Budapest Étterem Budapest - Étel/italIKEA Budapest Étterem Budapest - Étel/italIKEA Budapest Étterem Budapest - Étel/italIKEA Budapest Étterem Budapest - BelsőIKEA Budapest Étterem Budapest - BelsőIKEA Budapest Étterem Budapest - BelsőIKEA Budapest Étterem Budapest - BelsőIKEA Budapest Étterem Budapest - BelsőIKEA Budapest Étterem Budapest - Étel/italIKEA Budapest Étterem Budapest - Étel/italIKEA Budapest Étterem Budapest - Étel/italIKEA Budapest Étterem Budapest - Mosdó
Még több kép (18 db) >>