János Étterem Budapest

János Étterem BudapestJános Étterem Budapest
János Étterem BudapestJános Étterem Budapest
74 fotó

János Étterem Budapest bemutatkozása

Az étterem, ahol a kellemes hangulat és a felséges ízek kombinációja tökéletes estét garantál.
A János Étterem nyugodt és meghitt környezettel, figyelmes és barátságos kiszolgálással, méltányos árakkal és mindenekfelett első osztályú konyhával várja kedves vendégeit, de nem csak a turistákat. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia!

40 vendég értékelése alapján

4,5Kiszolgálás
4,3Hangulat
3,8Ár / érték
4,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Átrium Hotel Harkány - Pihenés Harkányban
Átrium Hotel Harkány
31.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány - Kedvező ajánlat fürdőbelépővel
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány
Kérd ajánlatunkat!
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness expressz előfoglalással
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
124.146 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással

János Étterem Budapest vélemények

Átlagos 2015. október 28. járt itt
Bár a kiszolgálás remek volt, a főétel (libamáj) keserű volt, az állaga pedig, mint egy elnyűtt Orbit rágó (szétesett). . . Szerencsére a koktél, amit rendeltem kimosta az ízt a számból. Bár a libamáj után élvezni kellene az ízeket. A leves pazar volt, a "szokásos" bazsalikomos pesto nem okozott csalódást. . .
Kiváló 2015. január 27.a párjával járt itt
Örülök hogy a nyereményjátéknak köszönhetően meglátogathattuk az éttermet, mert nagyon elégedettek voltunk:
-az ételek rendkívül ízletesek és gyönyörűen tálaltak voltak (külön dicséret a báránycomb omlósságát illetően)
-a személyzet mindvégig nagyon figyelt ránk: onnantól kezdve hogy beléptünk (mindenki köszön);
majd amíg vacsoráztunk: abban a pillanatban ahogy kifogyott a poharunkból, rögtön utánatöltötték;
A tisztaság makulátlan.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2014. december 7.gyerekekkel járt itt
Az ittjártam. hu jóvoltából jöttem el párommal és kislányommal vacsorázni egy nyeremény kuponnal. Először is szeretném megköszönni a kupont mert egy fantasztikus estét töltöttünk el. Nagyon hangulatos a hely főleg este! Kívülről nem is gondolná az ember hogy belül ilyen elegáns az étterem!
Kiváló 2013. október 13.a párjával járt itt
A párommal jártam a János Étteremben, ahol egy nagyon finom ebédet fogyasztottunk el. Az étterem barátságos hangulatú, tiszta, a személyzet udvarias és segítőkész. Az étlapon hagyományos és különleges ételek is megtalálhatóak, így mindenki találhat kedvére való ételt.
Kiváló 2018. március 25.a párjával járt itt
Március közepén Pestet útba ejtve döntöttünk úgy,hogy beváltjuk az oldalatokon nyert :) utalványt. Nem csalódtunk. Parkolni egy picit nehéz volt,de az udvaron találtunk helyet. Már megérkezésünkkor felfigyeltünk egymásra egy motoros úrral,aki nem értette,miért nem a parkoló felől megyünk be az étterembe,de később számunkra kiderült,vsz ő volt a tulaj,mert végeztünkkor is nagyon figyelmes volt,felállt,odajött,kezet fogott. Az étterem Szabolcsi viszonylatban drága,ezért csak 2 menüt ettünk,ittunk.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 98 városban járt márFelfedező - 53 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1201 feltöltött kép
2017. augusztus 7.a párjával járt itt
Pár hónappal ezelőtt nagy örömömre nyertem! De csak most sikerült eljutnunk az étterembe, Párommal 2-en mentünk. Gondoltam előre foglalok asztalt, de pici kavarodás történt. . mindegy, mert szerintem nem is kellett volna előre foglalnom. Péntek délután 2-3 óra között érkeztünk és csak mi ketten voltunk az egész étteremben!
János Étterem Budapest - BelsőJános Étterem Budapest - Étel/italJános Étterem Budapest - Étel/italJános Étterem Budapest - Belső
Még több kép (1 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 12 városban járt márFelfedező - 30 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagság
Kiváló 2016. július 29.családjával járt itt
Ma délután 6 orakor tértünkbe ide mert korában nyertem ide egy 5000 forintos kupont. Beültünk. Rendeltünk egy Királyrákos spaghettit és egy paradicsomos tésztát. A kiszolgálás kedves, fiatalos volt és humoros is. 15-20 perc mulva hozták az ételt. A tésztak amit ettünk elképeztően finom volt nem mellesleg nagy adag és érezni rajtuk hogy minőségi alap anyagból dolgoznak.
Ezüst fokozatú értékelőFelfedező - 10 helyen első értékelő
Kiváló 2016. január 5.a párjával járt itt
Az étteremről egy nyereménykupon segítségével kaptunk benyomásokat, személy szerint nagyon örültem neki, mert a kedvesemet így meg tudtam lepni egy romantikus vacsorával. Az értékelők azon csoportjával értek egyet, hogy látszik a kiszolgáláson a profizmus, ahogy beléptünk már érezni lehetett a pincérek hozzáállásán, hogy foglalkozni fognak velünk, hogy egy olyan hely, ahová szeretnék, ha máskor is visszatérnénk.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Kiváló 2015. május 14.családjával járt itt
Én a nyereményjáték nyerteseként jártam a János Étteremben, és azt az augusztusi napot mai napig sokat emlegetjük. A családommal mentünk, és már belépéskor megfogott minket a hangulata. A világórák a falon, a fa bútorok és a kedves személyzet. Ott tényleg a vendég az első, és mindezt nem kényszerből teszik.
Kiváló 2015. március 22.a párjával járt itt
Kívülről nem túl biztató a Hotel, de belülről nagyon kellemes. Nagyon tetszett, hogy belátni a konyhába, rend és tisztaság van. Fantasztikusan finom és különleges ételek közül lehet válogatni.
János Étterem Budapest a térképen
1016 BudapestHegyalja út 23.
+36 1 202 3414
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • légkondícionált helyiség • vegetáriánus ételválaszték • étel elvitelre • gyerekmenü • kisállat bevihető • koktélok • napi menü • parkolási lehetőség • reggelizési lehetőség • rendezvényhelyszín • sportközvetítés • széles borválaszték • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V