A négycsillagos Hotel Aquarell Cegléden, a termálfürdővel átellenben különböző méretű és felszereltségű szobákkal és apartmanokkal, kiváló étteremmel és színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit.
Kellemes környezet! Gyermekkel is kiváló! Barátságos személyzet! Kitűnő ételek, italok! Nagyon jó wellness részleg, melyet nem csak szállóvendégek vehetnek igénybe - szállóvendégek létszámától függ a részvétel -! Így akár egy egy napos kikapcsolódásnak is tökéletes, ha valaki nem a strandok túlzsúfoltságára vágyik! :-) Melyet a kiváló masszőrök még élvezetesebbé tesznek!
Nagyon rendben volt a szálloda, az étkezés és a wellness szolgáltatások is. Kellemes 3 napot töltöttünk itt. A személyzet kedves, előzékeny és minden kívánságunkat teljesítették.
A Hotel megközelítése nehézkes, rossz minőségű út vezet a város irányába. Mindemellett szimpatikus, hogy a szálloda bejárata előtt tudtunk megállni autóval, így könnyen be tudtuk vinni a csomagokat. A szálloda személyzete nagyon kedves, nyitott, segítőkész. Az épület arculata egységes, minőségi anyagokból készült, modern megjelenésű, világos terek jellemzik.
A játszószoba jó minőségű játékokkal van felszerelve, minden korosztály talál magának elfoglaltságot. Sok közöttük a fejlesztő játék. A Wellness részleg tiszta, igényes kialakítású, talán egy nagyobb méretű kültéri medence tenné tökéletessé. A számlázás könnyen, gördülékenyen ment, ott tartózkodásunk alatt mindösszesen egyszer kell fizetéssel foglalkoznom. Summa summarum a pihenésünk valóban pihenés volt, mindenféle hiányérzet nélkül.
Mar tobbszor voltunk itt, csendes szep hely. A legkedvesebb szemelyzet az etteremben dolgozo Alex volt, aki fiatal korat megszegyenitve oldotta meg problemankat. A portan viszont nagyon unottak, csak egymassal voltak elfoglalva. Egy fiatal portasfiu vitte a palmat aki fel nem allt a szekjerol mig ott voltunk. Remesen unta az egeszet.
Remek 3 napot töltöttünk, kedvesek voltak a személyzet, úgy a pincérek mint a recepción, nagyon finomak voltak a vacsorák ,és a reggelik ,meg voltunk elégedve mindennel, mindenkinek ajánlom üdvözlettel kőháziné Jakus éva
ár-értékarány:tulzonak tartom az éttermi és welnesbar italárait:pozitivum a konyha remekel.a személyzet mindenhol kedves,figyelmes,udvarias. A welness kellemes kikapcsolodást nyujt.A szállodát mindenkinek alánlom.A rossz időjárás ellenére kellemesen gondolunk az itt töltött 4 napra.
A szálloda elhelyezkedése nem a legideálisabb, rossz idő esetén messze vannak lehetőségek, melyek megközelítése is korlátozott. A szálloda épülete, berendezése kifogástalan. A személyzet szolgálatkész,de nem eléggé udvarias, kivételt képeznek az étterem dolgozói, akik minden téren a legjobbat nyújtották.
A szoba minden igényt kielégített, a wellness részleg jó volt, de telt ház esetén szűkösnek bizonyul. A szálloda által a medence térbe szervezett egyéb program (babaúszás - 3 csoportban egymás után) nagy mértékben elfoglalta a medencét, így a szállóvendégek nem élvezhették a teljes kikapcsolódást.
A hotelben a nagy medence,welnes rész,a gyerekeknek játszószoba,az étterem,a bár,az edzőterem,a méretes napozásra is alkalmas terasz a fagyizóval mind jó lehetőséget biztosít a pihenésre,és a szórakozásra. A különböző méretű előadótermekben akár zártkörű rendezvényt is lehet tartani. A személyzet udvarias és segítőkész.
Már rég kiszemeltem magamnak ezt a szállodát, mert itt a gyógy víz, nem kell átmenni a fürdőbe, bármilyen kint az időjárás, itt csak a pihenésnek kell időt teremteni. A szálloda nagyon szép, a szoba berendezése megfelelő. Az étterem választéka nagyon változatos. A wellnesrészleg kiváló, megfelel minden igénynek, a gyógyvíz összetétele egyenesen fantasztikus.
Először 4 éve jártunk itt. Harmadszorra látogattunk el,most gyerekek nélkül. Család-barát szálloda,de pároknak is kiválóan alkalmas, hiszen mindent megtesznek annak érdekében,hogy a gyerek zsivaj ne zavarja a pihenni vágyókat. Az étterem választéka változatos,az ital egy kicsit drága. A vacsorához a vizet hiányoltam.
A szoba tiszta,csendes. Wellness részlegen a gőzkabin egész hétvégén nem működött ami rontott a megítélésünkön,csak reméljük átmeneti hiba volt és nem sűrűn adódik ilyen hiba.