Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Nagyon szép a hotel és gyönyörű, nyugodt helyen van. Mi már másodszor voltunk itt a családommal és mindkét alkalommal elégedettek voltunk. A személyzetet csak dicsérni tudom, kedvesek és segítőkészek.
Csalódás, semmiképen nem 4*. Szoba: régi matracra egy szivacs van dobva mint fedőmatrac (ez sem az elmúlt években került rá), terasz szétesőfélben, burkolat leesve, nincs világítás, nincs elegendő szék, amik vannak azok sem most élik fénykorukat. Szobában kevés a dugalj, valamelyik lámpában izzó sincs.
Fürdőben büdös van, izzók egy része kiégve, kád alatti szerelőnyillás ajtó kiesve. Wifi jel nagyon gyenge a szobában, használhatatlan. Étkezéskor olyan meleg van, hogy szinte kibirhatatlan, ablakot nem engedenek nyitni, mert bejönnek a bogarak. A bárban nincs állandó személyzet, ha valakinek szólunk az étkezőből átjön, de koktélokhoz nincs alapanyag, wellnesben van, de ott meg nem volt olyan este aki meg tudta volna csinálni. Nagyobb méretű köntös nem volt a szállodába, csak másnapra, recepciós flegmán közölte, hogy miért nem jeleztük előre. Minibár feltöltésért külön szólni kell. Látszik az egész épületen, hogy elhanyagolt, karbantartásra nem költenek.
3 napot töltöttünk a szállodában rokonokkal, egy fantasztikus családi hétvégét tervezve. . . . Szoba: lámpa nincs bedugva, nincs benne villanykörte. Minibár nincs feltöltve. A régi csíkos matrac kilátszik, majd a rádobott szivacs, az arra helyezett ágytakaró és ha megpróbálnék a páromhoz bújni a matracok szétcsúsznak és beesek közéjük.
Lobby: Hol van kiszolgálás, hol nincs, kértünk két koktélt amit ugyan meg tudnak csinálni, de nincs hozzá alapanyag. A wellnesben van alapanyag, de 19:00- kor már nincs hozzá személyzet. . oké mi akkor is élvezzük a kilátást a Dunára néző teraszon: kértünk ûdìtőt az étteremből (minibár üres, lobbyt hadjuk) : tálcát nem hozhattuk el, hogy az üdìtőt elhozzuk a szobába és egy nyitót sem, valamint a szobában sincs. . . . Kérdés, hogy bontom ki a colámat? ? ? ? Egy fő részére kértünk egy nagyobb fürdőköntöst egy 3xl- es darabot: nincs a szállodában, előre kell jelezni. Ez komoly? ? ? Összefoglalva mi nem éreztük a 4 csillagot
Wellness: helységek koszosak, medencék hidegek a szaunákkal együtt, 5 szaunából csak 2 működött. Medencékbe a plafonról víz csöpög, élményvilágítást egyáltalán nem kapcsolják be, kb. óránkét kapcsolják be az élmény dolgokat 10 percre. 9-21ig használható csak a wellness rész.
Szoba: Koszos, falakról hullik a vakolat, ágyak kényelmetlennek ki vannak feküdve, WC kedve szerint lehúzta magát :D, Zuhanykabin penészes volt. Étterem: Kínálat silány csak a tésztafőzés megy nekik, 7-10 volt ki írva a reggeli de soha nem nyitottak időben, már nyitáskor minden hideg volt melegítési lehetőség nem volt, 2 dl üdítőért 500Ft elkérni szerintem felháborító.
A rengeteg kapott rossz értékelés után abban reménykedtünk, hogy a szálloda összeszedi magát, és javít a tisztaságon. De nem. A fürdőszoba vizeletszagú volt, koszos, a mosdókagyló környéke és a zuhany fülke vastagon vízköves, a szőnyegpadló koszos, a bútorokon vastagon állt a por, a szekrénybe be se tudtunk pakolni.
Kitettük a "Takarítást kérünk" táblát, de semmi nem történt. Ezek után panaszkostunk a portán, de Domestossal ki kellett takarítanunk a WC-t, mert nem tudtunk még egy napot várni. Mindez egy 4 csillagos szállodában. . . Másnap ugyan felporszívóztak és normálisan kitakarítottak, de csak úgy "muszájból". Az ételek jók voltak, de a desszertet nagyon szűken mérték: este 7-kor már elfogyott. Az első két nap személyzete rosszkedvű, kedélytelen volt, a második 2 nap kedvesebb, lelkesebb emberek dolgoztak az étteremben. Az épület csak 11 éves, valamikor elegáns, szép szálloda volt, de most eléggé lelakott. Kár érte, több gondoskodást érdemelne. . . Összességében ilyen rossz tapasztalatunk egy szállodában még sehol nem volt.
Az elhelyezkedes gyonyoru, a hotel nagyobb es szebb mint kivulrol varna a latogato. Csodas festmenyek, lampak diszitik a kozossegi tereket. A masszazs kivalo volt, ahogyan a svedasztal kinalata is. Nem puccos hanem egyszeru, hetkoznapi etelek remekul elkeszitve. A wellness szuper, a kave es koktelok finomak, gusztusosak.
A szobak "nagysaga" inkabb cellaszeruve teszi a helyiseget mintsem kenyelmes szallasa, arrol nem is beszelve hogy gyakorlatilag annyira behallatszodik minden zaj, hogy a szoba fala csak diszlet volt. Igy a pihenes nem igazan volt zavartalan. A barban ami este 10ig van nyitva 9:45kor nem kaptunk uditot, arra hivatkozva hogy mar elpakoltak. Az etterem szemelyzete kedves szolgalatkesz, gond volt a vajjal amit rogton bevettek es csereltek. Tisztasag van, bar 3 nap alatt nem kaptunk uj torulkozot. Kulon pont hogy a kozossegi mosdoban hasznalt papirtorlo 100%ban ujrahasznositott anyagbol keszult. Jol ereztuk mahunkat, de ez nagyobb reszt rajtunk mulott es nem a szallodan. 4 helyett eros 3* a hotel szinvonala.
Az átadás után fél évvel már jártam itt és már akkor elhatároztam, hogy mindenképp visszatérek még. 8évvel később Feleségemmel és ebbel egy hétre érkeztünk. Csalódottan vettem tudomásul, hogy ez alatt a nyolc év alatt, nem csak engem harapdált meg az idő vasfoga.
A terasz bejáratának ajtajának tövében ki lazult csempe oda támasztva, a wellness homlokzatának mohásodása, a pihenő medence lépcsőjéből hiányzó penge éles kis csempék, a szervízútra vezető lépcső fokainak törött csempézés, a fürdőszoba felső ajtófélfájának hiánya, a szoba tapétája elválva a faltól a vizesblokkok másik,oldalán(nem lehet észre venni, csak ha véletlen hozzá ér az ember) a kávézó terasz lépcsőjénél a hiányzó vakolata, mind apróság, de a 8év óta etalonként emlegetett szállodában ezt látni lehangoló volt. A szálloda elhelyezkedése továbbra is fenomenális, bár most nem teraszos szobát kaptunk, az étterem fölötti teraszon, este egy pohár borral és a kilátással a nyugalom szigetére érkezik az ember. Csak reggelire neveztük be, mert esténként inkább a környéket térképeztük és faltuk fel. A kínálat bőséges, ellenben nem túl változatos, a felvágottak valahogy nem voltak az igaziak, ugyanakkor minden nap jól lakottan indult. Amit kifejezetten negatívra kell értékelnem az a kutyabarát “szolgáltatás”. Ez a hotel egy családi illetve konferencia hotel, nyilván napi 3500ft is bevétel, de azon túl, hogy a 10-20nm-és szobán osztozhatsz a 4lábúval, semmi egyebet nem nyújt. Konkrétan az is fejfájást okoz, hogy hova vidd reggeli, illetve esti sétára. . . 2lehetőség:Őrtorony utca(és a környék összes kutyáját/családját felvered) vagy a 11-es úton az árokban forgalommal szemben. . . Az elhelyezkedés, a berendezés keltette hangulat, továbbra is csodálatos, de az állag megóvására bizony költeni kellenne! ! ! !
Gyönyörü fekvésü Duna parti szálloda. . . lenne Ha. . . . . Kár hogy a tetötéri szobánkbol 2 napig a csillagos eget kémlelhetjük. nemhogy terasz vagy erkély nincs a szobához ami egy 4 csillagos vellnes szállonál a minimum lenne de normális ablak sincs a szobán. 3 tetöablak szemmagasság fölött. kilátni nem lehet. Szellöztetni se.
Függöny szunyoghálo nincs. A sötétitö redönyt csak egy odakészitett "piszkavassal " lehet föl le rángatni mert normálisan elérni nem lehet. Teljesen le se lehet huzni. Biztos tetszik valakinek. Számomra lakhatatlan . probáltunk cserélni, nem lehetett. Más hasonlo adottságu szobák is vannak a tetötéri emeleten . Az ilyen szobát elöre jelezni kellene. Nincs azonos kategoriába a szálloda többi szobájával. Még jo h csak 2 napra jöttünk. Biztos nem jövök vissza.
A Hotel elhelyezkedése csodálatos,a kilátás gyönyörű. A szállás csendes,tiszta és szép. Az ablakok nagyon jól szigeteltek hozzánk semmi sem hallatszott be pedig földszinten voltunk és az autók az ablakunk alatt parkolrak. A wellnes nagy és szép.
A kinti medence nagyon szuper,bár mi még nem tudtuk használni(május 1-jétől)
Mi földszinti szobát kaptunk a parkolóra nyílt és az ablakunk alatt közvetlenül a parkoló autok álltak. Elég kiábrándító volt. Állítólag a bookingon későn foglaltunk és teltház volt,ez rendben is van. Inkább azt gondolom,hogy ezeket a szobákat nem kéne értékesíteni egy 4*-os szállodába. Akik ide kapják a szobájukat biztosan csalódottak az amúgy remek elhelyezkedésű szálloda más ablakait nézegetve. A foglalásban a képek alapján a fürdőszobában kádnak kellett volna lennie,mi azt preferáljuk de miután azt is láttam nem gondoltam,hogy külön meg kéne ezt erősíttetni írásban. Hiba volt, zuhanyzós volt a szoba! A szappan adagoló nem működött,wifi semmi,pedig rendesen csatlakoztunk. A Tv távirányítója alig működött hébe hóba (4*). Az étel ehető volt de sokkal többet vártam. Reggelinél a gyümölcslé silány volt a kávé szintén. 4*-os szállodához képest értékelhetetlen a konyha és van összehasonlítási alapom! Ha még egyszer mennék csak a fekvése miatt tenném és a wellnes miatt. Étkezésre nem fizetnék be. Így lett volna oké de az ember ezt előre nem tudja. Remélem másokat segítettem az őszinte véleményemmel. Mindent írásban előre egyeztetni,hova néz a szoba,zuhanyzós-e stb. . .
Rossz időjárásban értünk a szállodában, (áramszünet, TV, internet,wellness részleg nem működött késő estig) Mindenhol sötétség, legalább egy aggregátorral a világítást meg kellett volna oldani egy ilyen színvonalú szállodában, nem gyertyával csetleni-botlani. A fürdőszobában elég kellemetlen szagok terjengtek, szagelszívó nincs.
A reggeli mindkét napon ugyan az volt, a vacsoránál sem volt nagy választék. A konyhai eszközök tisztaságára sokkal nagyobb figyelmet kellene fordítaniuk. Én gluténmentesen étkezem, de itt sajnálatos, hogy nem is hallottak még erről. Aki ilyen jellegű diétán van, az vigyen magával, kenyeret és péksüteményt! A kilátás viszont nagyon szép, de azt gondolom ide nem szeretnék többet visszamenni. A négy csillag nálam még háromra sem sikeredett.