Somogy megye déli erdeiben bújik meg a többnyire csak Kaszópuszta néven ismert aprócska település, amelytől nyugatra találhatjuk a Baláta-tavat. Népszerűségét nagyban köszönheti a környező erdők bőséges vadállományának, amely miatt a vidék Magyarország egyik legjobb minőségű vadászterületének számít.
Nevezetességei: Kaszói Állami Erdei Vasút, Baláta-tó (természetvédelmi terület).
Valentin-napon érkeztünk az étterembe. A rendelést felvették, de az italunkat csak 1,5 óra várakozás után kaptuk meg, azt is azért mert szóvátettük. Kérdésünkre, amit több vendég is feltett, hogy mikor számíthatunk a rendelt ételekre még megközelítő időpontot sem tudtak mondani. Több vendég is...
Már sokszor voltunk itt! Nagyon szeretünk ebbe a hotelbe lenni. Kiváló wellness. Nagyon finom ételek. Kedves személyzet. És a vezetőséggel sincs semmi gondunk, ellenben az előző hozzászólókkal. Bátran ajánljuk. Akár kettesben akár családdal utazik valaki, maximálisan ki tud kapcsolódni.
Decemberben egy éjszakát töltöttem itt. Kicsit nehéz volt megtalálni a bejáratot, de azon kívül minden remek volt. A zárva lévő ajtón kopogtattam, de a recepcióról láttak, és beengedtek, kedvesen megmutatták a működő bejáratot. Jó volt, jó helyen van, máskor is ide jövök.