KóspallagKóspallag
KóspallagKóspallag

Kóspallag bemutatása

Kóspallag község Pest megye északi részén, a Szobi járásban található. A település területe a DunaIpoly Nemzeti Parkhoz tartozik.
Látnivalók: műemlék jellegű templom, kőkereszt, Biber-vár, középkori pálos kolostor romjai.

Evés, ivás Kóspallagon (3)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Kóspallag és környéke legfrissebb értékelései

2026.04.24barátokkal
Szeretnénk még egyszer megköszönni a fantasztikus élményt,amit a születésnapunk alkalmából nyújtotta tok.Az ételek különösen finomak voltak,a személyzet pedig kedves,figyelmes. Igazán emlékezetessé tettétek ezt a napot. Ajánlani tudom mindenkinek rendezvények megszervezésére.
2026.04.23gyerekekkel
Remek hely egy kávéra! A hangulat vidám és laza, a személyzet pedig nagyon barátságos. A szendvicseik is tetszettek a környék többi helyéhez képest elég olcsók! Egész nap sok diák és dolgozó jár ide, így számítógépes munkára is alkalmas, de turisták is vannak, így nem túl csendes, sőt, elég nagy...
2026.04.22egyedül
Mivel ebbe a kínai étterembe csak én járok innen, ezért a sajátomnak tekintem. Rájöttem, hogy régen voltam itt, ezért hát elzarándokoltam a nagy kereszteződésbe a 7-es busz segítségével, majdnem ott tesz le. Még mindig tartja magát a lakótelepi panel alján, beépült a népbe vagy a nép belé, a...

Kóspallagi szállások (4)

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag

Négy csillagos szálloda - lássam a térképen
Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
• étterem / kávézó
• Vegetáriánus étkezési lehetőség
• Merülőmedence
• Gyerekmedence
• Szabadtéri úszómedence
• Nagy testű kutya, 8 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Macska, 4 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Egyéb kistestű háziállat, 6 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Kóspallag és környéke kedvelt szállásai

Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád - Tavaszi Wellness feltöltődés Visegrádon - Hétköznap
Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád
Portobello Hotel Esztergom - Előfoglalási akció
Portobello Hotel Esztergom
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Kóspallag és környékén

Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 22.960 Ft/fő/éj ártól
177 értékelés
Portobello Wellness Hotel Esztergom EsztergomPortobello Wellness Hotel Esztergom, EsztergomCsomagok már 25.520 Ft/fő/éj ártól
227 értékelés
Grand Hotel Esztergom EsztergomGrand Hotel Esztergom, EsztergomCsomagok már 19.760 Ft/fő/éj ártól
63 értékelés
Libra Hotel VeresegyházLibra Hotel, VeresegyházCsomagok már 17.500 Ft/fő/éj ártól
52 értékelés
Kóspallag a térképen