Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd a Zsóry-fürdő szomszédságában kínálja modern szálláslehetőségeit és a gyógyvízre épülő wellness élményt. A szobák tágasak, tiszták és ízlésesen berendezettek, az ágyak kényelmesek, a fürdőszoba pedig rendezett. A wellness részleg gazdag szolgáltatáskínálatot nyújt: több medencét, szaunavilágot és gyógyvizet kínál a látogatóknak. A belső és külső medencék összekapcsoltsága lehetővé teszi a gyógyvíz élményének ki- és bevitelét egyaránt.
Az étkezés változatos és bőséges büfé/ svédasztalos formában érhető el, gyakran helyi ízvilágot is bemutatva. Személyzet udvariassága és professzionális hozzáállása hozzájárul a zavartalan, nyugodt tartózkodáshoz. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd ideális kiindulópont a környék látnivalói, például a Matyó Múzeum és a Zsóry Fürdő megtekintéséhez. A gyermekes családok számára is kínálnak programokat és játszási lehetőségeket, miközben a felnőttek a pihenést élvezik. A környezet rendje és tisztasága, valamint a karbantartott terek hozzájárulnak a kellemes hangulathoz. Összességében a szálloda kiegyensúlyozottan ötvözi a praktikumot és a kényelmet, így a vendégek általában pozitív benyomásokat hagynak. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd neve a gyógyvízre és a szaunázásra épülő élményre utal.
Étkezéssel nagyon meg voltunk elégedve. Vacsora alatt sok választék volt, minden étel meleg volt és ízletes. Reggeli alatt is megfelelő volt a választék. A takarításra jobban oda kéne figyelni a szobákban. A szobákra már rá férne egy felújítás.
Összességében jól éreztük magunkat. A reggeli és a vacsora bőséges és választékos. A szoba is rendben volt,csak nagyon meleg volt éjszaka. Sajnos én nem aludtam jól, mert a matrac túl puha, de hát mindenki másképp szereti. A személyzet kedves, szolgálatkész, a wellnes minden igényt kielégít. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A szabadtéri termál medencében való fürdés október végén nagy élményt jelentett unokánknak és nekünk is. Este 9 óráig lehet használni. Sajnos csak rövid ideig élvezhettük. Bő és ízletes a büfé választéka, a pincérek nagyon udvariasak és kedvesek. 10 órakor a szobát leadva, akár este 9 óráig használható a wellnes.
A szoba nem felelt meg a négy csillagos elvárásunknak,mert a padlószőnyeg hullámos,egyenetlen volt,a fürdőszobában büdös volt. Zuhanyozóban hangos zaj kísérte a vízfolyást. Az ételek finomak voltak és sok félék,a péksütemény választék lehetett volna gazdagabb.Nagyra értékeltük a 2 db.gyógymedencét.
A személyzet nagyon udvarias. A szoba rendben volt, kivéve a padlószőnyeg aminek az állapota kifogásolható /foltos, hepe-hupás/. Az ételek finomak voltak. Ha sok a vendég, akkor zsúfoltak a medencék.
A szálloda szobái, fürdőszobái lehasználtak. A takarítás elmaradt, még a szemetet is ott felejtették. Több órás távollétünk alatt (9-16 óra) . A hazaérkezéskor a szobaajtónk nyitva volt! ! ! . Egyik társunk szobáját hosszas szerelői próbálkozás után tudták csak kinyitni. A folyosókon lévő szőnyegek baleset veszélyesek, több helyen felkunkorodnak.
Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, segítőkész, udvarias. Tetszik, hogy a szállodán belül és kint is lehetőség van fürdőzésre, pihenésre. Ha rosszra fordul az időjárás, akkor is zavartalanul pihenhetünk a szállodában. Minden korosztályra gondoltak a szolgáltatásaikkal (kerékpározás lehetőség, edző terem, játszó szoba, szauna, sóbarlang, sokféle medence a fürdőzéshez).
Összességében kellemes, pihentető hetet töltöttünk a szállodában. A személyzet kedves,segítőkész. A büféasztalok bőséges és ízletes választékot kínálnak. Egy apró javaslatom lenne; a külső medence körüli füves napozórészt kiválthatnák műfűvel. Így elkerülhető lenne, hogy sáros papuccsal vonulnának végig a fedett wellness részbe. Köszönjük az elmúlt hetet!
Nehéz belekötni a szálloda személyzetébe a wellnes részlegbe a szobákba vagy az ételekbe Nem is akarok nekünk tökéletesen megfelelt A magunk részéről megszavazuk az 5-ik csillagot bár nem tudom mi hiányzik hozzá Ami esetleg negativum az maga a település nincs túl sok látnivaló vagy program és a strand sem nyerte el a tetszésünket bár az újonnan épitett élményrész nem rossz Utólag is köszönünk mindent és szerintem visszatérő vendégek leszünk Kivánok a további munkához jó erőt egészséget minden munkatársnak