Orosháza-Gyopárosfürdő ad otthont a háromcsillagos Alföld Gyöngye Hotelnek. Kisgyermekes családok, párok és gyógyulni, üdülni vágyók ideális szálláshelye lehet a maximális komfortot biztosító szálláshely. A hotel bejáratától mindössze 800 méterre elérhető a termálfürdő-komplexum, mely wellness és rekreációs szolgáltatásaival minden ide látogató vendég pihenését szolgálja.
Feleségemmel jártunk itt. Hát csodálatos környezet,igazán a pihenni vágyok paradicsoma. Reggeli ébredés madárcsicsergés kísérettel történik ami nagyon jó dolog! A természet közepén ez az oázis. Tisztaság,rendezettség,bő étel választék,kényelmes szobák. Figyelmes pincérek,odaadó személyzet,egyszóval minden nagyon jól működik!
Köszönhető az ott dolgozó,munkájukhoz értő személyzetnek. Ami még megfogja az embert,nem kell lopva enni,hiszen egy svédasztalos terítésnél annyit eszik az ember amennyit bír! Itt annyit ehet a vendég,nem úgy mint más helyen ahol már jártunk. Mindenkinek bátran ajánlom,látogassák a Hotelt,hiszen megéri.
Másodszor járunk itt 4-en nyugdíjasok. Első alkalommal is jól éreztük magunkat, és most sem csalódtunk. Minden napra kaptunk belépőjegyet a fürdőbe, ami az egyik legkellemesebb fürdő, ahol eddig jártam. Jól felszerelt, sok medencéje van, szép környezetben. Amit kiemelnék, az első látogatásunknál is finom vacsorákat kaptunk, de a mostani főszakácsuk szenzációs.
A személyzet kedves, szolgálatkész. Ami miatt adnék nekik egy halvány fekete pontot, hogy nem tudták megmondani egy süteményről, hogy van-e benne kiwi. (a feleségem allergiás rá). És csak gyümölcstea volt kitéva a reggelihez, tealevélből készült teát még kérésre sem tudtak adni. Minden másról csak jót tudok mondani. Ami miatt a szálloda elhelyezkedésére csk 3 pontot adtam az az, hogy távol van az üzletektől, kocsi nélkül nehézkes a fürdőn kívül bármit is elérni. Amit kicsit furcsállok, hogy aláírásra adják a törölközőt, ilyennel még sehol sem találköztam. Amire felhívnám a figyelmét minden lépcsöhasználónak: Az egyik lépcsőfok magassága nagyobb, mint a többié, lefelé jövet ajánlatos vigyázni. Én is elestem rajta, és még két vendéget láttam leesni. Még szerencse, hogy egy alsó lépcső, nem lehet továbbgurulni. Végre megcsinálhatnák!
A hotel rendkívül tiszta, a személyzet barátságos. Kicsit messze van a Gyopárosfürdői strandtól. Érkezésünkkor elmulasztották a kedvezményre jogosító 30%-os italkuponokat átadni. A kalandpálya (amely az egyik oka volt választásunknak) karbantartás miatt nem üzemelt. Foglaláskor erről nem kaptunk értesítést.
A hűtő ajtaját nem lehetett csak résnyire nyitni az ágy közelsége miatt. A környezet gyönyörű, jól felszerelt. A felkínált reggeli és vacsora ízletes, bőséges volt.
nagyon kellemes napokat töltöttünk el,fantasztikus volt az Élményfürdő,nagyon jó hogy a szállodai tartózkodáshoz jár az ingyenes belépő.Máskor is megyünk.
Az értékelésből látszik, hogy szinte mindennel a legnagyobb mértékben meg voltunk elégedve. Egyetlen dolog, ami kicsit rontott az összképen, hogy a szobában padlószőnyeg volt, amit nem sikerült kitisztítani. A szobánk nagy és világos volt. Az előtérben a két beépített szekrényben kényelmesen el tudtunk pakolni.
A kalandpark kuponokat nem vettük igénybe, de a strandbelépőt nagyra értékeltük. A kapott kuponfüzetből is felhasználtunk, szerintünk nagyon jó ötlet volt. Az étkezések színvonalát az ízletes ételek és a kellemes környezet egyaránt emelte. A legjobban a személyzet munkájával voltunk megelégedve, barátságosak, segítőkészek voltak. Még egyszer köszönt érte.
Minden nagyon tetszett a szoba tágas, tiszta a személyzet kedves ,barátságos a környezet rendezett az ételek ízletesek voltak .Bátran ajánlom mindenkinek aki pihenni ,feltöltődni szeretne .
Nagyon szép környezetben van a szálloda! Kedves, udvarias, segítőkész a személyzet! Pihenni vágyóknak tökéletes hely! Pozitív a fürdő közelsége is! Egy kis medencét/ jakuzzit még el tudtam volna képzelni a szállodában! ;-)
Megérkezéskor tapasztaltuk, hogy a személyzet nagyon kedves, és segítőkész. A szoba nagyon kényelmes volt, az étteremben kellemes légkör volt, és nagyon ízletes ételek voltak. Az étteremben a személyzet profi volt! Minden nagyon remek volt, szívesen visszatérnék!
Volt már rossz tapasztalatom mikor hirtelen keresek szállást,ezért eléggé körbejárom a tapasztalatokat mielőtt döntök. Most is ezt tettem,de rájöttem ami másnak szuper,az nekem egy átlagos semmi extrát nem nyújtó élmény. A hotelben rengeteg lehetőség lenne,de nincs kihasználva. . . A személyzet tényleg kedves,segítőkész.
Es talán ebben is merült a dolog. A szoba egy alapfelszereltségű helység,ami alvásra tökéletes ha szereted a kemény párna,puha matrac kombinációt. Mi alapvetően nem nézünk tvt,de a 2 éves gyerek szeretett volna egy mesét megnézni reggel. Nem tudott. . . azt hiszem 10 csatorna volt összesen. Bababarát szállás. . . valóban elkészítették a gyereknek a kiságyat,fürdésre kádat,bilit stb. De pl az reggel/este kakaót csak az étteremben lehet melegíteni. . . A gyerek játszószoba szuper! Tényleg minden van benne. A kaladpark a hotel mellett egyik. nap sem volt nyitva. Bár ha nyitva lett volna sem biztos használjuk,1000 ft hogy csuzda/hinta élménye is legyen a kicsinek nekem nem éri meg. Hatalmas parkban van a hotel,aminek kb felét lehet sétára használni a minősége miatt(régi laktanya terület) Reggelit kértünk ellátásnak. Majd ugy döntöttünk legyen vacsora is. Első körben a 2500/fő/vacsora kicsit furcsának tűnt,de lássuk. Majd mikor a 2 évesemnek féláron akarták adni enyhén szólva meglepődtem. . . ilyet még sehol nem láttam,hogy svédasztalos vacsora egy ekkora gyereknek ennyibe kerüljön. 2 féle leves 1 vega+3 húsos főétel 1 desszert. Mennyiségre és minőségre sem érte meg az árát. Reggeli elfogadható,nagyobb választék,finom ételek. Fürdőbelépőt kaptunk ingyen. Szuper dolog. De számunkra hatalmas csalódás. Kevés medence,kevés lehetőség. Összegezve,akciós csomagban vásároltam a kupont,ennyit megért. De mi sajnos nem leszünk visszatérő vendégek.
Csodálatos, csendes környezetben elhelyezkedő , remek, udvarias ,segítőkész személyzettel , kulturált, tiszta szobákkal , kiváló étteremmel rendelkező hotel
5904Orosháza, Gyopárosi út 3.
+36 68 512710
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska, 5 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya, 10 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • étterem • bár