2018.aug19-21 étterem értékelései

Értékelései
4
6
4
4
2
0
56

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg 2018.aug19-21 értékeléseit!

Olvasd el 2018.aug19-21 étterem értékeléseit!

Kisvendéglő házias ízekkel -

Pozsonyi Kisvendéglő Budapest

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 7.
Több ízben jártam már itt, utoljára egy hete. Asztalt érdemes előre foglalni, mert különben nehéz helyet kapni. Igazi kisvendéglő, amolyan retro hangulata van. Kockás terítő, szívélyes kiszolgálás, mosolygós pincérekkel. Nagyon ízes, házias ízekkel szolgálnak, a megrendelt fogás igazi íz-élmény. Javaslom az éhesen érkezést, mert emberes adagok érkeznek a tányéron, finom illatok kíséretében.
Megosztom
Tündéri hely egy jó kávéhoz, sütihez, beszélgetéshez -

La Delizia - Jókai utca Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 1.
Többször jártam ebben a cukrászdában. A friss, kézzel sütött sütemények illata fogad, ahogy belép az ember. A megrendelt tételeket a galéria tündéri kis helységében lehet egy jó beszélgetés közben elfogyasztani. Finomak a sütemények, kávé és még friss mentás vizet is kapsz mellé. Tiszta, hívogató a helység, udvarias a kiszolgálás.
Megosztom
Indiai ízek kedvelői figyelmébe -

Rajkot Palace Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 27.
Szeretem az indiai ízeket, ezért már sok indiai étteremben jártam, itthon és külföldön egyaránt. Mai napon a Rajkot Palace-ban ebédeltünk. Már a foglalásnál – telefoni - kedves női hang fogadott, igen udvariasan. Foglalni lehet Net-en is. Belépve az étterembe jó hangulatú éttermi rész fogadja a betérőt, galériával. Lent az alagsorban is van egy külön rész.
Megosztom
Jól éreztünk magunkat, finomakat ettünk -

Trattoria Pomo D'Oro Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már több alkalommal látogattam meg az éttermet. Igazán hangulatos, szívélyes kiszolgálás. Tisztaság és szép terítés. A pincérek segítőkészek és értenek az ételekhez, italokhoz, így segítségük a választásnál autentikus. Az ételek igazán ízletesek és szépen vannak tálalva. Az adagok megfelelőek.
Megosztom


TérképX