![]() 2018. augusztus 29.egyedül járt itt
2018. augusztus 29.egyedül járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
 2018 augusztusban jártam itt, már nem először. Szeretek visszajárni, mert nagyon szép a szálloda. Tiszta, kedvesek a szállodai munkatársak. Csodálatos, hívogató a szálloda berendezése, rendezettsége. A fények, a színek harmóniája nyugtatja a lelket. . A szállodában igénybe vettem a vízi-tornát, nagyon jól esett a mozgás - a szálloda vendégeinek ingyenes.
A közvetlen átjárás kényelmessé teszi a fürdőbe való bejutást. A vacsora ételei finomak, ízletesek. Viszont az étterem szolgáltatásai romlottak a korábbi évekhez viszonyítva. Rendezetlen az étel! Reggel a zöldségek egy tányérra vannak kirakva, melyről varázsló legyen az, aki nem hullajt félre valamit. A következő vendég visszarámolja. . . . Este előfordult a rossz leves kiírás, mely csak azért fontos, mert, ha valaki valamire allergiás és nem veszi észere. . . . . A felszolgáló válasza egy ott dolgozó észrevételére az volt, hogy xy írta ki, s minden maradt a régiben. A sütemények is egy tányérra vannak kirakva, egy idő után összekutyulva. Legalább egy nagyobb tálcára lenne kitéve. . . Sajnos a reggeli hideg és egyhangú. Az éttermi személyzet sokszor magával van elfoglalva, nem figyelve a vendégekre. Sajnálom, mert az öt szívecske jár a szállodának, de sajnos az étterem teljesítménye miatt nem tudom az ötödiket megadni! A szállodának gratulálok a szolgáltatáshoz!
![]() 2018. augusztus 29.egyedül járt itt
2018. augusztus 29.egyedül járt itt Forró nyári napon érkeztem és egy csodás családias légkör fogadott! Egy finom tea enyhítést nyújtott, melyet érkezésemkor kaptam. Úgy érzetem: hazajöttem. Tiszta, hívogató szállás. Tündéri háziak, maximális segítség nyújtása részükről programjaim lebonyolításához! Kedves, mosolygós arcok!
A reggelinél 3 féléből lehet választani, igen bőséges és finom volt, s kedves a házi kiszolgálás! Csendes helyen van a panzió, a központtól nem messze. Nagyon köszönöm a kedvességet, csodás volt ott tartózkodásom! Szeretettel gratulálok ezúton is a háziaknak, csodás vendéglátók! Bizonyos, hogy törzsvendég leszek!