75Marcsi étterem értékelései

Értékelései
1
10
12
5
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg 75Marcsi értékeléseit!

Olvasd el 75Marcsi étterem értékeléseit!

2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 22.
Odaérkeztünkor nem volt hely, a pincérek pikk-pakk megoldották, és pár perc után már ültünk. Kedves, családias kiszolgálás, és gyorsaság, abszolut profizmus jellemzi őket! ! Annak ellenére, hogy csoport is volt, meglepően keveset vártunk! Az ételek, mind kinézetre,mind étkezésre tökéletes, és szuperek voltak!
Megosztom
Átlagon felüli ár-átlagon aluli ételek -

János Vendéglő Siófok Siófok

2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 22.
Nagy csalódás! Rendelés után 10 perccel megkaptuk az ételeket, már itt gyanús volt. . A milánói nem friss, mikróban melegített, száraz, rágós, ehetetlen, a sült krumplival eggyütt. A fizetésre sokáig kellett várni, bár rajtunk kívül 2 asztalnál ültek. A pincér az ajtót támasztotta, a másik ismerőseivel merült élénk csevejbe.
Megosztom
2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 22.
Szuper ételek, korrekt árak, vendégbarát kiszolgálás. Ezek jellemzik a leghűebben az éttermet. Visszajáró vendégek vagyunk, többféle ételt megkóstoltunk, illetve más éttermet is kipróbáltunk. Mindegyiket felülmúlta!!!!
Megosztom
2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 23.
Az "itt jártam" oldal értékelése után választottuk a helyet. Ebédidő volt,de rajtunk kívül egy teremtett lélek nem volt. A kiszolgálás átlagos volt,az ételek finomak voltak,viszont igen kevés,míg az áruk eléggé borsos. Mindent összevetve,nincs negatív tapasztalat,de nem ide fogok jönni,ha legközelebb erre járok,és ajánlani sem fogom senkinek sem!
Megosztom
2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 23.
Az "itt jártam" oldal értékelése után mentünk ebbe a vendéglőbe. Nagy csalódás volt. A kiszolgálás lassú,az ételek rosszak,és kevés/bár megjegyzem ilyenből ez is sok volt/. A gyermekünk pizzája agyon volt égetve,szegény nem sokat tudott enni belőle. A hasábburgonya a lehető legvékonyabb,legszárazabb,amit valaha ettem,a hús kemény,szinte ehetetlen.
Megosztom
A legszuperebb étterem Miskolcon -

Babylon Club Söröző Miskolc

2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 23.
Véletlenül tévedtünk be,de visszajártunk a nyaralás mindennapján! Kedves személyzet,nagyon finom ételek,hatalmas adagok,kellemes hangulat jellemzi a helyet!A gyermekeknek szánt fél adagok,illetve a maradék elcsomagolása is nagyon tetszett! Bátran ajánlom mindenkinek!!! Ha újra erre járunk tuti itt fogunk ismét enni! Köszönjük szépen az élményt!!!
Megosztom
2015. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. június 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A legszuperebb étterem Bükfürdőn! Udvarias,gyors kiszolgálásban volt részünk majd egy héten keresztül. Azt hiszem,amikor este 8 órakor,telis tele étteremben 20 perc után már eszünk,az igen csak dicséretet érdemel. Az ételek finomak,és laktató mennyiségűek voltak. Mindennel nagyon megvoltunk elégedve! Örülünk,hogy rátaláltunk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Megosztom
Véletlenül szuperet! -

Banya Tanya Sárvár

2015. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. június 10.
Gyors,kedves kiszolgálás! Teljesen véletlenül tévedtünk be,nagy szerencsénkre! Nagyon finom,és hatalmas pizzát ettünk,igen nagyon jó áron! Nem kellet sokat sem várnunk! Mind a pincérek,mind a szakácsok nagyon udvarias,segítőkészek! Maga az étterem nagyon szép,és tiszta,a kerthelyiség a virágokkal romantikus érzetet keltett. Máskor is menni fogunk!
Megosztom
2014. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. október 22.
Hangulatos,szeretek ide járni,bár régebben jobban tetszett. Nekem kissé túl modern lett,de ízlések,és pofonok. Az ételek finomak,bár nem igazán olcsó,mindenképpen érdemes kipróbálni. A kiszolgálás,gyors,és alapos,kedvesek a pincérek. Családdal,kisgyermekkel jártunk itt,és nem csalódtunk. Annak ellenére,hogy nem a belvárosban található,mindenkinek csak ajánlani tudom!
Megosztom
2014. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. október 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először voltunk,de nem utoljára! Gyalog mentünk,és kissé távolról,de nem bántuk meg.....sőt! Udvarias,gyors kiszolgálás,és a finom,ízletes pizzák segítettek a döntésünkben! Az árak teljesen korrektek! Mivel mi kisgyermekkel voltunk,nagyon megörültünk a mini pizzának,amit nem sok helyen kaptunk. Biztos,hogy máskor is ide fogunk menni!
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX