Ammisra étterem értékelései

Értékelései
3
9
13
81
0
1
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ammisra értékeléseit!

Olvasd el Ammisra étterem értékeléseit!

Finom és hangulatos -

Tio Pepe Étterem Győr

2014. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 8.
Családi ebédre mentünk egyik hétvégén. A kiszolgálás jó és gyors volt, a belső kert és tó szépséges. A kinézett előétel sajnos nem volt nekik, de a többi kiadós és finom volt. Pozitív, hogy van egy kis játszósarok gyerekeknek.
Megosztom
Romlott étel, többszöri csalódás -

JóAsszony - Shopmark Budapest

2014. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. május 14. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Eddig háromszor próbálkoztam az Europarkban található JóAsszony Gyorsétteremmel, de nem is értem miért jutottam el háromig. . . Első alkalommal még csak az borzasztott el, hogy az ételek hihetetlenül íztelenek voltak, de egy kupac só ehetővé tette nagy nehezen.
Megosztom
2013. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. október 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy családi vacsorára érkeztünk az étterembe az apátság meglátogatása és borkóstoló után. Az étterem új, elegáns és modern berendezésű, kifinomult ételek sorakoznak az étlapon, kényelmes kialakítású. Az ingyenes fedett parkolóból elegáns üveglifttel is feljuthatunk az étterembe, ez kifejezetten kényelmes volt babakocsival. A felszolgálás udvarias és gyors volt.
Megosztom
Tökéletes nagy családi ebéd :) -

Katlan Tóni Vendéglője A Malomhoz Veresegyház

2013. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. október 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szombati ebédet költöttünk el magyar és spanyol rokonainkkal az étteremben. Az étterem híre a fergetegesen finom káposztalevélen sült burgonyás cipójuk által jutott el hozzám, amit a helyi termelői piacunkon árulnak. Édesanyám kérésére elvitelre frissen sütöttek neki cipót :) Az étterem berendezése egyszerű, de rendkívül átgondolt és kellemes.
Megosztom
Kellemes vacsora kettesben -

János Étterem Budapest

2013. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 31. - 7 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kellemes vacsorát fogyasztottunk a János Étteremben a párommal. A személyzet figyelmes, udvarias és kedves volt, az étteremben szabadjára engedett rohangáló külföldi kisgyereket is profin kezelték. A kiszolgálás gyors volt, a tálalás remek. Az ételek rendkívül ízletesek voltak. A hely kellemes hangulatú, ízlésesen berendezett.
Megosztom
Születésnap a hajó gyomrában -

Dzsungel Kávézó & Étterem Budapest

2013. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 24. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párom születésnapi vacsoráját tartottuk itt, a kalózos teremben. Az egész étterem nagyon hangulatos. A felszolgáló kedves és gyors volt, folyamatosan ránk figyelt. A személyzet a tortával mindenben segített. Az ételek nagyon kiadósak és tényleg finomak voltak. A 15 fős társaságból mindenki elégedett volt. Az ár/érték arány szerintem remek, a berendezés tényleg hangulatos.
Megosztom
Nagykanizsai pub ebéd -

Robinson Pub Nagykanizsa Nagykanizsa

2013. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. július 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem a város főteréhez közel, onnan 3 perc sétára van. A külső külső helytől elriasztott minket a hőség és a mellette elhaladó főutca zaja, de a beltér kellemes meglepetés volt. A pub hangulatot nagyon jól sikerült átadni az alsó és felső szinten is. A kalózos berendezés kellemes, az árak korrektek, az adagok nagyok.
Megosztom
Laktató vacsora, falusi életérzés -

Szél Fiai Fogadó & Cellárium Nyúl

2013. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. július 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kis nyúli séta után tértünk be az étterembe, ami meglepően tágas, igényes és tiszta volt, ahhoz képest amire egy eldugott kis dobtetőn ülő helyhez képest számítottunk. A felszolgáló gyors, udvarias és kedves volt. Kaptunk kóstolókat a ház pálinkájából és előételeiből is. Az ital és étel választék is remek volt, az ízekkel mindenki elégedett volt.
Megosztom
Egyik győri kedvenc -

John Bull Pub Győr

2013. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. július 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az egyik kedvenc helyünk Győrben. A hely színvonalas, a dekoráció és a berendezés hangulatos és igényes. A felszolgálók kedvesek, udvariasak, segítőkészek és gyorsak. Az ízek egytől-egyig kiválóak. Nem tudtunk még olyat rendelni, amibe bele lehetett volna kötni. Az adagok emberesek, lányoknak majdhogynem lehetetlen megenni egy egész fogást.
Megosztom
Ad hoc mexikói vacsora -

Mezcal Mexikói Étterem Budapest

2013. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. július 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hirtelen jött és megvett kedvezmény bónuszunkkal felfegyverkezve mentünk a Mezcalba. Párom spanyol lévén elég nagyok voltak az elvárások, de elégedetten és egy jó kiadós steakkel nehezebben távozott. Szerinte ez volt az eddigi legjobb mexikói étterem Budapesten, ahol volt.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX