Angéla étterem értékelései

Értékelései
7
17
22
19
0
0
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Angéla értékeléseit!

Olvasd el Angéla étterem értékeléseit!

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 22.
Kései időpontban is szinte telt házas volt az étterem. A személyzet barátságos, segítőkész és közvetlen (nem túlzásba esve) volt. Nagyon forgalmas, zajos a környék, ez számomra kissé levont a hely hangulatából. Az ételek finomak voltak, a tálalás nagyon kreatív, már-már extrém kategória (pl: orjaleves). Összességében elégedetten és jóllakottan távoztunk.
Megosztom
Egy csipet olasz ízvilág a magyar tenger mellett... -

Spoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 18.
Engem és a párom elvarázsolt a hely. Vagyis az ételek. Persze a személyzet is kedves volt (fizetéskor pl szóltak, hogy a szervízdíj már benne volt a számlában, ezt nem mindenhol teszik meg) környezet is tetszetős, de bevallom őszintén az ízekkel minket megvettek. . . Vagyis mi vettük meg az ízeket, miután fizettünk:)) Paradicsomlevest ettünk, valamint pármai sonkás pizzát.
Megosztom
Idill és jó ízek -

Hotel Gabriella étterme Tapolca

2016. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Összességében nagyon finomak az ételek. A limonádé rémes. . . Valamilyen vett citromos üdítőbe volt beledobva a citromkarika. Ha ennyire jó a konyha nem kellene az italt így elszúrni. . . A kiszolgálás gyors, és kedves, de a pincérnő kicsit ügyetlenke, egy jó adag üdítő borult a csoportunk egyik tagjára. Mivel kirándultunk ezen nem problémázott az "áldozat".
Megosztom
Finom ételek -

Piroska Csárda Miskolc

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 29.
Ha az ételekkel nem lettünk volna elégedettek, csalódottan távoztunk. . . A pincérek annyira nem voltak helyzetük magaslatán, hogy az már erősen zavaró volt. Azért nem szóltunk, mert nyaraltunk és nem akartunk kellemetlenségeket magunknak. Jól laktunk, és hangsúlyozom finomat ettünk. Messze lakunk Miskolctól, így velük nem napi szintű vendégeket veszítenek.
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem egy hotelben működik önállóan is. A közelében volt a szállásunk, ezért mentünk ide vacsorázni. A pincér úr nagyon kedvesen tájékoztatott minket arról, hogy van lehetőségünk az étlapról is választani, vagy büfé vacsorát is igénybe vehetünk. A kedvező ár és a megfelelő étel választék miatt a büfé vacsora mellett döntöttünk. Nagyon jó választás volt.
Megosztom
Igazán vendégnek éreztük magunk -

Sándor Étterem Siófok

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 21.
Június elején jártunk párommal ebben az étteremben. Még érződött a nyár eleje, egész Siófok elég csendes volt, így ebben a kis utcában található étterem is. Rajtunk kívül még egy pár volt itt, ami meglepett a jó értékelés miatt. Tudok olyan éttermet Siófokon ahol tömegek vannak még februárban is, nem hogy június elején.
Megosztom
Nem egy iskolai Menza... -

Menza Étterem & Kávézó Budapest

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 26.
Vasárnap délben voltunk itt párommal, előzetes bejelentkezés nélkül. Kicsit várnunk kellett (kb 5 perc) míg felszabadult asztal, de megérte. Ismerősöktől már hallottam a helyről, és most, hogy a környéken jártunk (Terézvárosi Búcsú) ott ebédeltünk. Nagyon tetszett, hogy míg várni kellett az asztalra, a bár résznél ültettek le minket, az italokat ott megkaptuk, volt rágcsálni való is.
Megosztom
2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kezdem a pozitívval: Az ételek nagyon finomak voltak (nem pizzát ettünk), nagyon jól (olaszos) fűszerezettek. Nekünk mindegyik étel ízlett. A kiszolgálás bár kedves volt, de sietős. . . Éppen érkezett egy nagyobb baráti társaság, akikkel a pincérek is baráti viszonyt ápoltak, oda rohangáltak. Értem én, hogy szép a barátság, de így a többi vendég sokadrangúnak érzi magát (vagyis mi azt éreztük).
Megosztom
2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Múlt hétvégén jártunk ott párommal. Teljesen ismeretlenül, befordultunk a 7-es útról, mert éhesek voltunk és találtunk egy éttermet. Nagyon hangulatos a kerthelység, a belső részben nem voltunk. Nagy létszámú személyzettel dolgoznak, ami elsőre szimpatikus, aztán zavaró. . . Folyamatosan viszik el a kiürült poharakat, tányérakat, akár a vendég orra előtt benyúlva stb.
Megosztom
Szép kilátás, átlagos ételek... -

Vitorlás Étterem Balatonfüred

2015. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. március 2.
Nagyon szép kilátás, tiszta étterem, a személyzet kedves, gyors és segítőkész, az ételek viszont. . . Nem rosszak, csak átlagosak, sőt az őzraguleves még átlagosnak sem mondható, ízetlen és híg volt. Összességében elmondhatom, hogy nem én főztem (ezt egy nő értékeli), sőt nagyon kedvesen kiszolgáltak, de emlékezetes kulináris élményt nem nyújtott, ezért az árakat az elmaradt élmény miatt kissé magasnak találom.
Megosztom
3 oldalon / 22 találat


TérképX