Berkiné
309819112
Országjáró - 60 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 39 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 112 feltöltött kép
Fotói
112 fotó
Itt járt már

Berkiné adatlapja

147Értékelés
Így utazok, így járok étterembe
Barátokkal autóval, Csoportosan autóbusszal
Ilyen vagyok
Városi barangoló  •  Természetbarát  •  Édesszájú  •  Házias ízek kedvelője
Regisztráció2013.10.27
Utoljára itt2026.02.14

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. november 12.egyedül járt itt
Útközben hazafelé újra megálltam a vendéglőnél. Most sem csalódtam. Csak egy levest kértem, ami finom volt, és a mennyisége is megfelelő, nem is bírtam volna mást is enni. Sokan voltak, de hamar megkaptam az ételt. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Máskor sem hagyom ki, ha erre járok.
Felhasználó fényképei:
Éléskamra Vendéglő Nagycsécs - Éléskamra Vendéglő Nagycsécs -
2025. november 12.a párjával járt itt
A panzióban szerettünk volna szállást foglalni, de nem volt hely arra a hétvégére, amikor menni akartunk. Máshol foglaltunk, de péntek délután ide jöttünk enni (késői ebéd, vagy korai vacsora volt). Az étlapon elég nagy volt a választék. Én nem vagyok nagyétkű, ezért fél adagot szerettem volna, de azt nem lehetett!
2026. február 14.a párjával járt itt
A márton napi libafesztiválra érkeztünk Bogácsra, és a Hintóvölgye étteremben ebédeltünk. Sült libacomb hagymás burgonyával lilakáposztával, és rizses liba volt a menü. Mindkettőt megkóstoltuk, mindkettő finom volt. A rizses libából kaptunk fél adagot is, ami kedvező a kisétkű embereknek.
Felhasználó fényképei:
Hintóvölgye Retro Terasz & Borétterem Bogács -