dalmesz étterem értékelései

Értékelései
1
3
16
23
0
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dalmesz értékeléseit!

Olvasd el dalmesz étterem értékeléseit!

Az ismeretlen sör esete -

Fröccskocsma Budapest

2016. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. február 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátnőimmel ültünk be egy laza sörre munka után egy csütörtöki napon. Csak pár ember lézengett a helyen. A kocsma egyébként igényes, dizájnos, fiatalos hely, közel a Deák térhez, szóval éjszakánként biztos full ház van. 3 sört és egy fröccsöt kértünk, az árak korrektek, de ennyi a pozitívum.
Megosztom
2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 1.
Ismerősök ajánlották a helyet, így amikor Zalakaroson pihentünk, ide tértünk be ebédelni. Nem csalódtunk mi sem. A kiszolgálás kedves és gyors volt, igaz, rajtunk kívül csak egy nagyobb asztaltársaság volt az étteremben. Az étlapon biztos van olyan, ami felkelti a vendég érdeklődését, pont elegendő a választék. Én szarvasfilét kértem: edei gyümölcsös mártással és krokettel tálalták.
Megosztom
2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 31.
Párom szülinapján költöttünk itt el egy kellemes ebédet. Mivel még nem jártunk a Római parton (távol esik az otthonunktól, habár fővárosiak vagyunk), úgy gondoltuk ez remek hely lesz. Hétköznap, nyárias idő: elvétve volt csak 1-2 falatozó ember rajtunk kívül. A látvány megkapó, a színes csíkos napágyak, a víz közelsége és a hippi-hangulat nálunk nagyon betalált.
Megosztom
A Boráros téri Thaiföld -

Tom Yum Thai Étterem Budapest

2015. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. január 27. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A thai éttermek látogatása már-már hobbinak számít párommal. Nagyon szeretjük az ízvilágot, ezért a fővárosi étkezdéket előszeretettel látogatjuk. Évfordulós gasztroajándékként az újonnan nyílt Kaeng Som Tom Yum Bisztróba mentünk el. Belépésünkkor konstatáltuk, hogy a hely igényes, tiszta, letisztult designt követő "gyorsétterem".
Megosztom
Vasárnapi Görögország -

Gyradiko Estia Budapest

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jókat olvastunk róla, és legalább két "Ezek Budapest legjobb kajáldái, indíts és nézd meg" rangsorban is feltűnt a Gyradiko. Ha az ember lánya szakács párt választ maga mellé, akkor minden nemzet ételét végig kell enni, akár többször is. Hogy ne kelljen főzni vasárnap, úgy gondoltuk, utazzunk Görögországba, egy jó borjú-ebédre.
Megosztom
2014. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. május 6.
Már kétszer is jártam a különleges falatokat rejtő bisztróban, mely a Nagymező utcában található, így könnyen oda lehet találni. Az első találkozás alkalmával családdal voltunk, bátyám ajánlotta a helyet, mondván ő eddig jókat hallott róla, plusz különleges, próbáljuk hát ki. Így is tettünk, bár azzal nem számoltunk, hogy akkora adagot kapunk, mint a fejünk.
Megosztom
Evőpálcikás gyorsétterem -

Padthai Wokbar - Bazilika Budapest

2014. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. május 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokáig szemeztünk az étteremmel, mire rávettük magunkat, hogy elmenjünk. Én is és a kedves is szereti a thai ízeket, és igazából az vonzott minket, hogy látjuk, ahogy a wokban összesütik a finomságokat, s mindezt viszonylag elfogadható áron. Garnélás és marhahúsos tésztákat rendeltünk, mellé 1-1 üdítőt. Az apró séfek pillanatok alatt elkészítették a hatalmas adagokat.
Megosztom
Egy falat Amerika a szádban -

W35 ROM Budapest

2014. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. május 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szülinapi etetés ürügyén érkeztünk kedvesemmel a méltán híres W35 kistestvéréhez. Én egy BBQ hamburgert és egy korsó sört, a kedves egy sima bucit és szintén egy söritalt tett magáévá. Ami nagyon szimpatikus volt, az a rusztikus dizájn: a raklapokból kirakott falak között még jobban esik az étek.
Megosztom
a rémséges sajtszósz esete -

Calvin Bistro Budapest

2012. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tavaly nyáron egy könnyű ebédre ugrottam be barátnőimmel az étterembe. Ők nagyon ajánlották, mondván isteni, jó áron van és eltelsz vele. Nos, lehet, hogy pont kifogtuk a legmelegebb nyári napot, amiben már a sajtszósz is hőgutát kap. Röviden és tömören, az étek túlságosan is jól esett mindannyiunknak. . . gyomorrontást kaptunk tőle.
Megosztom
Kálvin téri kedvenc -

Fecske Presszó Budapest

2012. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyetemi éveim alatt klasszul kiszolgált a hely. Ide jártunk ebédelni, hiszen a kissé megcsappant büdzséhez is igazodik a pár száz forintos menü, ami nem utolsó sorban bőséges és remek. Hozzáteszem, hogy például a reggeli bundás kenyeret itt nem ajánlom, úszott a zsírban minden alkalommal. Az ebéd viszont kiváló. Sajnos a kiszolgálás elég lassú, főleg csúcsidőben.
Megosztom
2 oldalon / 16 találat


TérképX