Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Délibusz
2919116
Országjáró - 36 városban járt már
Fotói
16 fotó
Itt járt már

Délibusz adatlapja

49Értékelés
29
19
1
16
Bemutatkozás
Párommal szeretnénk megismerni az országot. Úgy gondolom, van itt bőven megnézni való és nem kell 1000 km-eket utazni, hogy szépet lásson az ember, hogy jólérezze magát, lehet, elég 10 is.
Így utazok, így járok étterembe
Alapvetően tömegközlekedünk, nagyobb távokat vonattal, ritkábban busszal/személyautóval tesszük meg és sokat (!) sétálunk, kerékpározunk.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Borbarát  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Édesszájú  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Gyógyvízben ázó  •  Mindenevő
Regisztráció2015.11.08
Utoljára itt2023.05.23

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. november 20.a párjával járt itt
Hova megy az ember egy hosszú hétvégén, ha szeret pancsolni (lehetőleg gyógyvízben)? Gyopárosfürdőre
A hotelben egy meglepően kicsi szoba fogadott, de mi választottuk és miután mindent elraktunk a helyére, kiderült, nem is olyan kicsi. A szállónak közvetlen átjárása van a fürdőbe, ahol jelenleg csak a gyógymedencék és a szaunapark üzemel, de nekünk pont az kellett.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
4Kényelem
5Szolgáltatások
4Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2022. július 23.a párjával járt itt
Idén kicsit korábban kezdtük a nyaralást és biztosamibviztos alapon melegvízhez, Hévizre mentünk párommal. A tóhoz közel sikerült megtalálni az Astoria panziót, ahol kényelmes, tiszta, nagy szoba várt. Vacsora ugyan konyha hiányában nincs, de a standard reggeli minden igényt kielégít, az ebédet ilyenkor ki szoktuk hagyni, vacsorázni meg a környék lehetőségeit vettük sorra.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2022. november 20.a párjával járt itt
Párom hegy + erdő vonzódása kielégíthetetlen, így sokadszorra is egy hosszú hétvégét Sopronban töltöttünk. A Hét pecsétre esett a választás és egyértelműen jó választás volt. Pár perc séta a vasúttól, a központtól, mégis teljesen csendes helyen. Negyedóra séta és máris a Ciklámen tanösvényt és az erdőt élvezhettük.
5Személyzet
3Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés