Délibusz étterem értékelései

Értékelései
21
27
11
14
1
0
10

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Délibusz értékeléseit!

Olvasd el Délibusz étterem értékeléseit!

Betévedtünk, jótettünk -

Hegyalja Vendéglő Pázmánd

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 22.
Egy kerékpározás alkalmából találtunk a helyre és úgy gondoltuk, megállunk kicsit pihenni, bekapni néhány falatot. Egyértelműen megérte! A hely kívül-belül kellemes, a kiszolgálás gyors, az ételek italok finomak, az árak kimondottan szolídak. Párommal megkóstoltunk helyi borocskát, ittunk üdítőt, kávét, ettünk egy pizzát fejenként 2000 alatti végösszeggel.
Megosztom
2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 16.
Az év eleji eseményeket kihasználva az éttermet jelentősen átépítették, felújították. érdemes visszatérni vagy újra megpróbálni, hiszen az adagok nagyok, ehhez képest az árak mérsékeltek, az ételek finomak, kimondottan kellemes hely. Közvetlen a Velence kerékpáros kör mellett, csak le kell tenni a bringát a tárolóba és már az asztalnál is van az ember.
Megosztom
Finom vacsi, nagyon hamar -

PálffY'tália Étterem Győr

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
Bár többszörösen csúcsidőben érkeztünk (karácsonyi vásár rendezvénnyel súlyosbítva), azonnal kaptunk asztalt. Az ételek meglepően gyorsan megérkeztek, finomak, bőségesek voltak.
Az étterem Győr történelmi belvárosában, nagyon jó helyen van, kellemes, hangulatos a berendezés.
Ajánlom bárkinek, bármikor, akár egy kávéra is, nem fogják zokon venni.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 6.
Világosi szállásunkon csak reggeli volt, körbenéztünk. Egyértelműen a Világosi Étterem volt a nyerő! Magasak az árak? ? Pesten nincs 200-ért pizza? Dehogy nincs! És még nem is biztos, hogy jó. Az itteni jó! Bár közvetlen az út mellett van, ez csendes minimális forgalmú mellékutca. Remélem a túloldal még sokra lesz beépítve, így most kellemes zöldre és a mögötte felsejlő Balatonra szép kilátás van.
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem a teljesen a központban, egy csendes mellékutca pinceszintjén található az étterem. Csak úgy sétálva lehet, elmenne mellette az ember. Mi kerestük, mert a szállásról irányítottak át minket vacsorázni (ott nem volt erre lehetőség) és megérte! Bőséges adagot és finom ételt kaptunk, a kiszolgálás gyors és figyelmes. Figyelem!
Megosztom
2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bár még sose jártam Olaszországban, de kb ezt tudom róluk elképzelni az elmondások alapján. Hangosak, zajosak és mindig sietnek. Értsd: MINDENKI hangosan köszön az érkező vendégnek, a pincérek meg szinte szaladgálnak. Akit ez zavar, ne menjen oda. Akit nem és szeretne finom pizzát vagy valami mást enni, annak jó szívvel ajánlom.
Megosztom
Ha nincs más ... -

Piroska Csárda Siófok

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 24.
Húsvét hétvégén ültünk be párommal, mert semmi más nem volt nyitva a környéken. Nem kellett volna! Maga az épület, a berendezés jól néz ki, hangulatos. A személyzet . . . szóval ottvoltak. Kiszolgáltak ugyan, de egyedüli vendégként tisztán érzékeltük, hogynagyon nem örülnek nekünk. Amit én ettem rendben volt. Párom kért cigánypecsenyét ganíciával.
Megosztom
KŐbányán érdemes kicsit KŐrbenézni -

Köszi Kő Café Budapest

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 4.
Hirtelen ötlettől vezérelve mentünk be és nem bántuk meg! Nagyon kellemes, hangulatos kis hely, ugyan az ételválaszték nem túl nagy, de finom és bőséges adag. Az árak is teljesen rendben vannak. Ha valaki benézne, nem kell megijedni: tényleg egy művelődési házban van. Picike hely, talán ha 20 vendég tud egyszerre leülni, de nekem így tetszik.
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 7.
Ha valaki a Füredi kikötőben enne még egyet hajókázás előtt/után/helyett, ajánlom figyelmébe a Csigaházat! Inkább ezt, mint a nem messze lévő két másik etetőhelyet. Közvetlen a kikötő mellett, nézelődni se utolsó hely egy sör mellett. Nem túl hosszú az étlap, de amit mi kaptunk az korrektül és finoman volt elkészítve, csinosan tálalva.
Megosztom
Szépen felújított étterem múltidéző ételekkel -

Platán Étterem Balatonföldvár Balatonföldvár

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 7.
Szépen felújított étterem múltidéző ételekkel. Lehetne a cím. Szállásadónk javasolta, azért ültünk be. Kicsit megbántuk. A személyzet kedves, az étel elég hamar kijött, de nemigazán sikerült eltalálni, hogy az étlapon is az legyen, amit kihoztak. A sültkrumpli és a husok némelyike sem volt igazán toppon. Az alatt az 5 nap alatt amig Földváron voltunk ettem jobbat is, olcsóbbat is, mint itt.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX