Délibusz étterem értékelései

Értékelései
22
29
13
15
1
0
10

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Délibusz értékeléseit!

Olvasd el Délibusz étterem értékeléseit!

Csak egy pici kitérő a Tókörről -

Aranyosidomb Udvarház Poroszló

2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 21.
Szállásadónk javaslatára néztünk be a Tiszató sétáról hazafelé (bringával a körről 5 perc kitérő). Sajna a terasz közvetlen a főút mellett van, ami kicsit levon az élvezetből, de elviselhető a zaj és legalább egy tágas, szellős helyen van az ember. Kicsit magasabb az árfekvés, de az ételek kifogástalanok voltak, bőséges, finom és kimondottan látványos!
Megosztom
Érdemes megállni, enni egy jót -

Kormorán Étterem és Panzió Poroszló

2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 21.
Szállásadónk javaslata alapján néztünk be, nem csalódtunk! Hatalmas, szépen megcsinált "kerthelyiség", bár közvetlen a főút mellett, de nem volt nagyon zavaró a forgalom. A kiszolgáló kedves volt, kimondottan gyorsan hozta a rendelt ételt, ami finom volt és bőséges. Nemmondom, hogy nagy a választék, de azt amúgy se szeretem, ha az étlap ugyan 10 oldal, de abból 8-at nem tud rendesen elkészíteni a szakács.
Megosztom
Betévedtünk, jótettünk -

Hegyalja Vendéglő Pázmánd

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 22.
Egy kerékpározás alkalmából találtunk a helyre és úgy gondoltuk, megállunk kicsit pihenni, bekapni néhány falatot. Egyértelműen megérte! A hely kívül-belül kellemes, a kiszolgálás gyors, az ételek italok finomak, az árak kimondottan szolídak. Párommal megkóstoltunk helyi borocskát, ittunk üdítőt, kávét, ettünk egy pizzát fejenként 2000 alatti végösszeggel.
Megosztom
2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 16.
Az év eleji eseményeket kihasználva az éttermet jelentősen átépítették, felújították. érdemes visszatérni vagy újra megpróbálni, hiszen az adagok nagyok, ehhez képest az árak mérsékeltek, az ételek finomak, kimondottan kellemes hely. Közvetlen a Velence kerékpáros kör mellett, csak le kell tenni a bringát a tárolóba és már az asztalnál is van az ember.
Megosztom
Finom vacsi, nagyon hamar -

PálffY'tália Étterem Győr

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
Bár többszörösen csúcsidőben érkeztünk (karácsonyi vásár rendezvénnyel súlyosbítva), azonnal kaptunk asztalt. Az ételek meglepően gyorsan megérkeztek, finomak, bőségesek voltak.
Az étterem Győr történelmi belvárosában, nagyon jó helyen van, kellemes, hangulatos a berendezés.
Ajánlom bárkinek, bármikor, akár egy kávéra is, nem fogják zokon venni.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 6.
Világosi szállásunkon csak reggeli volt, körbenéztünk. Egyértelműen a Világosi Étterem volt a nyerő! Magasak az árak? ? Pesten nincs 200-ért pizza? Dehogy nincs! És még nem is biztos, hogy jó. Az itteni jó! Bár közvetlen az út mellett van, ez csendes minimális forgalmú mellékutca. Remélem a túloldal még sokra lesz beépítve, így most kellemes zöldre és a mögötte felsejlő Balatonra szép kilátás van.
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem a teljesen a központban, egy csendes mellékutca pinceszintjén található az étterem. Csak úgy sétálva lehet, elmenne mellette az ember. Mi kerestük, mert a szállásról irányítottak át minket vacsorázni (ott nem volt erre lehetőség) és megérte! Bőséges adagot és finom ételt kaptunk, a kiszolgálás gyors és figyelmes. Figyelem!
Megosztom
2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bár még sose jártam Olaszországban, de kb ezt tudom róluk elképzelni az elmondások alapján. Hangosak, zajosak és mindig sietnek. Értsd: MINDENKI hangosan köszön az érkező vendégnek, a pincérek meg szinte szaladgálnak. Akit ez zavar, ne menjen oda. Akit nem és szeretne finom pizzát vagy valami mást enni, annak jó szívvel ajánlom.
Megosztom
Ha nincs más ... -

Piroska Csárda Siófok

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 24.
Húsvét hétvégén ültünk be párommal, mert semmi más nem volt nyitva a környéken. Nem kellett volna! Maga az épület, a berendezés jól néz ki, hangulatos. A személyzet . . . szóval ottvoltak. Kiszolgáltak ugyan, de egyedüli vendégként tisztán érzékeltük, hogynagyon nem örülnek nekünk. Amit én ettem rendben volt. Párom kért cigánypecsenyét ganíciával.
Megosztom
KŐbányán érdemes kicsit KŐrbenézni -

Kő Café Budapest

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 4.
Hirtelen ötlettől vezérelve mentünk be és nem bántuk meg! Nagyon kellemes, hangulatos kis hely, ugyan az ételválaszték nem túl nagy, de finom és bőséges adag. Az árak is teljesen rendben vannak. Ha valaki benézne, nem kell megijedni: tényleg egy művelődési házban van. Picike hely, talán ha 20 vendég tud egyszerre leülni, de nekem így tetszik.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX