Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Délibusz
2719116
Országjáró - 36 városban járt már
Fotói
16 fotó
Itt járt már

Délibusz adatlapja

47Értékelés
27
19
1
16
Bemutatkozás
Párommal szeretnénk megismerni az országot. Úgy gondolom, van itt bőven megnézni való és nem kell 1000 km-eket utazni, hogy szépet lásson az ember, hogy jólérezze magát, lehet, elég 10 is.
Így utazok, így járok étterembe
Alapvetően tömegközlekedünk, nagyobb távokat vonattal, ritkábban busszal/személyautóval tesszük meg és sokat (!) sétálunk, kerékpározunk.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Borbarát  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Édesszájú  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Gyógyvízben ázó  •  Mindenevő
Regisztráció2015.11.08
Utoljára itt2022.07.23

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2021. október 4.a párjával járt itt
Nagymarosi hosszú hétvégénk egyik vacsoráját itt fogyasztottuk el párommal. Közvetlen a vízparton helyezkedik el, főleg a terasz. Mi a belső részt választottuk, kicsit átfázva a kirándulás után. Szépen berendezett, tiszta. A kiszolgálás gyors, korrekt, igen bőséges adagokat kaptunk. Az árak kicsit magasabbak, mint a közelben, de ez nem egy hamburgeres sztrítfúd.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Maros Étterem Nagymaros -
Kiváló 2022. március 16.a párjával járt itt
Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt párommal. Nem csalódtunk. Picike, de szépen és kényelmesen épített szobát kaptunk a szokásos apró bosszantásokkal. Akár busszal is nyugodtam lehet jönni ide, alig 5 perc séta a megállótól, a fürdő se sokkal több. Étkezés klasszikusnak mondható, minden finom volt, az ágy kényelmes.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2021. október 8.a párjával járt itt
Mivel Nagymaros ezen része nem bővelkedik a vacsorázó helyekben és a szállásunk is közel volt, kétszer is ettünk itt párommal. Lehet, az alacsony forgalom miatt, de nem önkiszolgáló rendszer, hanem étlap volt. Az ételek gyorsan elkészültek és finomak, bőséges adagok voltak, valóban frissen készültek.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Nokedli Nagymaros - Nokedli Nagymaros - Nokedli Nagymaros -