Dollcsi étterem értékelései

Értékelései
9
19
40
15
1
0
4

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Dollcsi értékeléseit!

Olvasd el Dollcsi étterem értékeléseit!

Gyors vacsi hazafelé -

Kurta Kocsma Vendéglő Solt

2017. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. május 1.
Hosszú útról tértünk be haza felé. Most sem csalódtunk. Ritka alkalom, de úgy döntöttünk most meleg ételt ennénk itt. Természetesen tele volt az egész étterem, a kiszolgálás gyors. Én marhapörköltet kértem galuskával, fél adagot. Bőven elég volt és nagyon finom, és természetesen hihetettlenül megfizethető. Lehet jó ételt olcsón is kapni! ! !
Megosztom
Borvacsora a csúcs -

Diófás Vendéglő Villány

2017. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. május 1.
Borzsongás keretében voltunk itt borvacsorán. Egyszerűen szuper volt. Úgy éreztük magunkat, mintha egy kellemes vendégségben lettünk volna és nem egy étteremben. Gere Zsolt volt a házigazdánk. Le a kalappal, mintha egy régi barát látott volna vendégül. A vacsora 3 fogásos volt, 5 bor kostolásával, 19-21-ig volt meghirdetve.
Megosztom
Végre lilahagymás zsiros kenyér -

Szende Pince Villány

2017. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. május 1.
Szerdai napon voltunk először a pince soron. Kiderült, hogy konyha a legtöbb helyen csütörtöktől van. A borkostoló mellé lilahagymás zsiros kenyeret szerettünk volna, de még ezzel sem szolgáltak ki a legtöbb helyen, pedig a pékség és a kisbolt a sarkon volt. Néhány pince volt csak nyitva. Szerencsre Szendéjéknél volt minden.
Megosztom
A fiú pincérek mogorvák-a lányok kedvesek? -

Saloon Pizzéria Kecskemét

2017. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. április 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Napokban jártam ott barátnőimmel, de már nem először. A hely maga hangulatos, a terasz ugyan egy forgalmas utcán van, ezért elég zajos. Parkolni sem könnyű az esti órákban a környéken, de még ingyenes. Szerencsénkre most lány pincért fogtunk ki, és meg is lepődtünk. Állati kedves, mosolygós és segítőkész volt.
Megosztom
Újra a Budai Kapuban -

Budai Kapu Vendéglő Nagykőrös

2017. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. április 17.
Most kifejezetten a steak miatt mentünk és persze a libamáj miatt. Rájöttünk, hogy nagyon jó kis parkoló van az udvarban. Kicsit kicsi a népszerűséghez képest, de jó, hogy van. A kakasülőn kértünk asztalt, ami jó ötlet volt, mert belátható az éterem és intimebb a hangulat. Nagyon kedves, mosolygós, jópofa és segitőkész felszolgálónk volt.
Megosztom
2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. március 15.
Jó helyen, a főút mellett van. Igen népszerű ami nem is csoda. Ár-érték aránya szuper. Egyszerű, önkiszolgáló jellegű, nem jnnek ki az asztaloz, de nagyon jól főznek. Igazi házias, magyaros izek. Rugalmas, gyors kiszolgálás. Az étel megrendelésre is elvihető. A pacal nagyon tuti, de minde más is nagyon izletes. Nem véletlenül vannak ott mindig sokan.
Megosztom
2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. március 15.
Szokás szerint tömeg a cuki elött, lépni nem lehet. Parkoló teli, sokan nem tudják és nem használják a cuki mögötti piac parkolóját. Motoros kirajzás is volt, a járdán nem lehet közlekedni a fent álló motoroktól. Ilyesztő a bakancsos, bomber dzsekis kopaszok látványa akik az ünnepen ellepték a helyet.
Megosztom
Hagyományos izvilág -

Sárgacsikó Vendéglő Bácsalmás

2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. március 15.
Családi ebéden voltunk itt. Az ételek inkább a hagyományos magyar konyhát követik, kis szerb beütéssel. Az étterem tiszta, hangulatos, inkább vadász stilusú. A felszolgálás kissé lassú, de korrekt. Ár-érték aránya kellemes. Az ételek kiadósak és izletesek. Ha hagyományosabb ételeket akarunk enni igen jó választás.
Megosztom
2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 15.
Csak azoknak ajánlom akik szeretik a modern gasztronómiát, az újra gondolt ételeket! Kecskemét belvárosában felújitott polgári házban kapott helyet az étterem és a söröző. Parkolni az utcán lehet, hétköznap este 6-ig fizetős. A hatalmas kapun belépve kellemes, modern, zárt udvar fogad minket, mely a város zajától teljesen elszeparál.
Megosztom
2016. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. december 19.
Most házhoz szállítással kértük a pizzat, bár jól ismerjük az éttermet is. Viszonylag gyorsan kihozták a csúcsidő ellenére is. Gyors, korrekt rendelés felvétel, pontos kiszállítás. Húsvét pizzat kértünk így télen. Ezt a fajtát még csak náluk láttam. Igazán finom! Amúgy bő az étlap, jók az akciók. A tészta kellően átsült, feltét megfelelő adagban volt rajta.
Megosztom
4 oldalon / 40 találat


TérképX