Gitta01 étterem értékelései

Értékelései
17
17
16
18
0
0
10

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Gitta01 értékeléseit!

Olvasd el Gitta01 étterem értékeléseit!

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 14.
A család nagy életmódváltásba kezdett, így minden Bioboltot, sütizőt feltérképeztünk. A hely nagyon szépen lett kialakítva, tényleg minden amit ott lehet kapni, tiszta egészség :) A személyzet kedves, segítőkész. Érdekes változatos ételek, amit talán otthon nem is tudnék elkészíteni. Végre lelkiismeretfurdalás nélkül isteni finomat sütizhettem.
Megosztom
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 14.
Nyereményjáték nyerteseként jártunk ebben az étteremben. Gyros tálat kértem, és nem csalódtam. Az adag bőséges, ketten tudtuk csak megenni. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, rendkívül aranyos. Rengeteg fajta pizza volt az étlapon, legközelebb végig kóstoljuk. A hely is szuper, mivel a közelünkben van. Ajánlom mindenkinek, mivel az árak is reális szinten vannak.
Megosztom
Csalódás -

Pizzatorony Szeged

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 14.
Évek óta innen szoktunk pizzát rendelni, de most már más hely után fogunk nézni. A legjobb pizzájuk volt a városban, soha egy pici panaszom sem volt irányukba. Először mikor személyesen voltunk az étteremben, leültünk, és hiába integetünk, a kiszolgáló hölgy 35 percig felénk sem nézett, majd flegmán felvette a rendelést és újabb 40 percre eltűnt.
Megosztom
Finom ételek jó áron -

Tündérkonyha Étterem Szeged

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 14.
Nagyon sokszor szoktunk itt enni a családdal. Finom ételek, bőséges választék, nagy adagok, és nagyon jó árakon. Újításuk a rozsos pizza levett a lábamról :) Ha nem tudunk eljutni, a rendelés is flottul működik , gyorsak, precízek. Ajánlom mindenkinek ezt az éttermet, aki pici pénzből, ízletes ételeket szeretne, nem főzős :) napokon.
Megosztom
2017. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. március 14.
NEm először jártunk ebben az étteremben, most sem csalódtunk! Sőt. Nagyon finom ételek, bőséges, nagy adagok, ízléses tálak. Alig tudtunk választani. A személyzet kedves, segítőkész, udvarias. A hangulat egyenesen szuper. A kislányomnak külö9nösen tetszett a gyereksarok, sok-sok játékkal. Imádom ezt a helyet, ajánlom mindenkinek aki szereti Mexicó ízeit!
Megosztom
2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 14.
Először egy nyereményjáték nyerteseként jártunk ebben az étteremben, és most újra elmentünk. Ajánlom mindenkinek ezt a helyet. Nagyon finom ételek, szuper választék, a személyzet kedves, segítőkész, mosolygós :) Az adagok bőségesek, finomak. A helyszín is szépen ki van alakítva, a Vértő szomszédságában helyezkedik el, rendkívül hangulatos. Ajánlom!
Megosztom
Szép környezet, finom ételek -

Szélkakas Vendéglő Szeged

2016. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 13.
Most szombaton jártunk az étteremben, ott ünnepeltük édesanyám szülinapját. Régen voltunk már ebben az étteremben, akkor sem csalódtunk. Svédasztal volt. Az ételek finomak, bőséges adagok, változatos ételek,és a leves, isteni volt!!! Kiszolgálás kifogástalan, nagyon kedvesek. Csodaszép kerthelyiség.Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!.
Megosztom
Finom ételek egy szuper helyen -

Fenyő Vendéglő Szilvásvárad

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 9. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nekem az étteremről pozitív véleményem van. Szilvásváradon voltunk 3 napot, hát az idő nem kedvezett, de az étterem kárpótolt mindenért. Az Ittjártam. hu értékelései alapján választottuk a helyet, mivel már volt szerencsénk vacak ételekhez. Pisztrángot rendeltünk (márványsajtal), és nagyon finom volt.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 9.
Minden évben ha tehetjük elmegyünk a családommal a Balatonra. Ebbe az étterembe véletlenül kerültünk, ugyanis eldöntöttük,hogy lángost fogunk enni és elmentünk a főtérre. A lángosos nem jött össze, mivel pont az orrunk előtt vágta be az ajtót elég durván, hogy elfogyott a tészta. . . Nem is részletezem, feldobtam a kiscsaládnak az ötletet, mi volna ha pizzát ennénk.
Megosztom
Ünnep a Fasor Vendéglőben -

Fasor Étterem Szeged

2016. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. február 26.
NAgyon sokszor voltunk ebben a vendéglőben, ez a vendéglő a család kedvence. A pincérek kedvesek és segítőkészek, a felszolgálás kifogástalan. Az ételek nagyon finomak,bőségesek, ár-érték arány megfelelő. Annyira a család kedvence ez a hely, hogy egy rokonunk is bejelentette, hogy egy szűk családi lakodalmat ott fogja tartani jövőhéten, úgyhogy ismét fogunk menni!
Megosztom
2 oldalon / 16 találat


TérképX