grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
374
268
21
2
5420

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

A gasztronómia legalja -

Király Vendéglő Zirc

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Eddigi szokásaimtól eltérően nem teszek fel képet, mert nincsenek. Egyszerűen nem volt alkalmam fényképezni, mert leállítottak. 2500 forintért fogyaszthatsz bármit 1 órán keresztül. Persze nem akárhogy! Ugyanis, ha valamit a tányérodon hagysz, akkor 500 forint "meg nem evési büntetést" kell fizetned.
Megosztom
Kiváló étterem a nyugati határszélen -

MJUS Fun és Wellness Thermal Resort Körmend

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csodálatos ételválasztékkal és finom ízekkel vár a MJUS szálloda étterme. Minőségi anyagokkal dolgoznak, legyen az reggeli, vagy vacsora. Az ezidáig megszokott négycsillagos választékon felül nekem az alábbiak tűnteg fel: volt vagy 5-6 féle növényi tej a legmárkásabból, magok és aszalt gyümölcsök széles választéka reggel és este, az esti süteményválastrákban frissen készült sós ropogtatnivalók is vannak, reggelire sokféle meleg ételt is kínálnak (hurka, 3 féle sült kolbász, bacos, sült sonka stb).
Megosztom
Némi csalódás volt -

Bécsikapu Étterem Kőszeg

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem igazán jó helyen található a történelmi városközpontban. Két utcáról is van bejárata, hangulatos is és ezzel el is fogytak a jó tulajdonságai. A kiszolgáló személyzet sajnos nem állt a helyzet magaslatán. A legkellemetlenebb persze a felszolgált ételek minősége volt. Itt ettem életem legpocsékabb velős pirítósát. A palacsinták is feledhetők voltak.
Megosztom
Méltó helyre költözött a Pörc -

Pörc Balatonkenese

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szokásos szabályokat jelentősen túlhágva újabb bírálatot küldök, hiszen elköltözött a Pörc. Évek óta Balatonkenese büszkesége a bolttal kombinált lacikonyha stílusú büfé. Eddig úgy nézett ki, hogy: Pörc büfé . . . szünet . . . Pörc bolt. Az új helyen - ami kb 200 méterrel lejjebb taálható a Balaton felé - Minden egy helyen.
Megosztom
Itt kapható az ország legjobb croissantja -

Szó Ami Szó Balatonkenese

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szó testvérek a korábbi sikereken felbuzdulva Balatonkenesén is belevágott. Sikerrel. Itt minden igaz, amit a média róluk írt. Az eladótérben számtalan oklevél dícséri a tudásukat. Kiváló fagylalt, nagyon finom kávé. Francia vajjal - méghozzá meglehetősen sokkal - készül az ország legjobb croissantja. Sorban nyerték, nyerik a "Magyarország tortája" versenyt.
Megosztom
Itt bizony el lehet hízni -

Leroy Cafe - Mammut Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 11.
Félve mentee be a Mammutban található Leroy Cafe-ba, hiszen engem pár hónappal ezelőtt egy másik egységükben, a Liszt Ferenc repülőtéren a földig aláztak (lásd a tavaly ősszel írt bírálatomat! ). Hát bizony meg kell vallani, hogy a Mammut-béli egységüknél minden a legnagyobb rendben. Nagyon kedves és udvarias a kiszolgálás és az ételek, italok kelletik magukat.
Megosztom
Itt mindig hosszú a sor -

Ízlelő Étterem Veszprém

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 10.
11 előtt 5 perccel értem ide és kb nyolcan voltak előttem. Mire a pénztárhoz értem, már vagy húsz ember állt mögöttem. Mire megebédeltem, már az ajtón kívül állt a sor vége. Ezek persze ne vegyék el senki kedvét az Ízlelőtől, ez egy remek hely. Nagyon finomak, frissek az ételek, bőségesek az adagok, kedvesek és gyorsak a kiszolgáló hölgyek.
Megosztom
Tálalás lófigurás tálcán -

Huszár Vendéglő Örvényes

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Örvényes ugyebár nem egy világváros. Szép csendesen megbújik a Tihanyi-félsziget árnyékában. Van itt azonban egy olyan vendéglátóhely, mely messze földről visszacsábítja a vendégeket. Nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk, nagyon kellemes a környezet, nagyon gyorsan hozták ételünket és nagyon forró, nagyon finom volt.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 3.
Már máskor is említettem, hogy nem az én életformám ez a gyorsétterem, de későn este nem volt más. Rajtuk viszont jól látszott, hogy nem örülnek a jelenlétünknek, pedig még majdnem egy óra volt hátra a zárásig. Párom halas szendvicset én pedig dupla marhahúsos-baconost maestro burgert kértem. A fiú 3 percet igért, addigra elkészül.
Megosztom
Így mutatkozunk be a külföldieknek -

Flocafé - Ferihegy Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 2.
Természetesen nekem sajnos semmi beleszólásom nincs, de az illetékesek helyében valamilyen módon biztosan szabályoznám az ország kapujának színvonalát. Gondolok itt a mellékhelyiségek állapotára, a valutaváltás árfolyamára, vagy akár a feketén dolgozó taxis hiénákra. Erre a vendéglátó helyre például úgysintén nem vagyok büszke.
Megosztom
38 oldalon / 374 találat










TérképX