grocceni étterem értékelései

Értékelései
62
92
278
162
21
2
4775

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Fent van a menü a neten -

Magyaros Gyorsétterem Veszprém

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy étterem választásakor sokadszor is bevált az a módszerem, hogy először megnézem a honlapját, ha van neki. Hát ők már két hétre előre közlik a napi menüt. Van egy állandó menükínálat is - a rántott húst mindenki szereti. Mivel az étterem közvetlenül a buszpályaudvar mellett található, nem meglepő, hogy sok a buszsofőr. Ízletesen főznek és nagyon barátiak az áraik.
Megosztom
Hát ez hihetetlen a Balaton partján -

Pörc - Bisztró & Delikát Balatonkenese

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Olyannyira környezettudatosak, hogy a sült kolbászomhoz fakést és favillát kaptam. A komplexum a Katica centerben található - balra maga a bisztró, jobbra pedig a hentesáru-bolt. Nem mondom húzós áru volt a sült kolbásznak és meg kellett várni míg megsül, de megérte. A kolbászon kívül többféle hamburgert, ezeket menü kombinációban is kínálnak.
Megosztom
Itt most átnéztek rajtunk -

Kádárta Vendéglő Veszprém

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 25.
Számtalan alkalommal megálltunk már itt és mindig csak egyszerű és gyors megoldású ételeket fogyasztottunk. Alkoholt nem szoktunk rendelni - szóval nem mi vagyunk a vendéglősök ideálja. Most is valahogy így lett volna. A teraszon éppen volt még egy asztal, ahová leültünk. A mellettünk lévő asztalnál népes dán csoport evett, ivott rendesen.
Megosztom
Téli időszakban is kiváló -

Pepe Cukrászda Zirc

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először vagyunk itt, de először vagyunk itt téli időszakban, mikor nem a fagyié a főszerep. Hát kellemes meglepetésként 7 féle fagylaltot most is láttunk. Miért ne? Hiszen egy fűtött helyen kis kehelyből fagyit enni teljesen normális dolog. Katalin napi süteményezésünk nagyon jól sikerült. Finomak voltak a sütik és kevesek a felszolgáló lányok.
Megosztom
Megváltozott a véleményünk a siófoki Mekiről -

McDonald's Siófok

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 11.
Más helyen már megírtam, hogy nem nekem találták ki ezt a hálózatot, de évente párszor elmegy. Mindenszentek napján itt szerettünk volna reggelizni. Nyitás után egy órával még mindig nem sikerült nekik felvenni a ritmust. Egyetlen helyen vettek fel rendelést. A többi dolgozó valami mással volt elfoglalva. Az előttünk álló család meggondolta magát és elment.
Megosztom
Szezonon kívül is tökéletes -

Oliva Étterem és Café Veszprém

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Születésnapi ebédre foglaltunk egy asztalt az Oliva étterembe. Habár kívül sokkal hangulatosabb szokott lenni, most október vége lévén bent élveztük a napot. A leveseket különleges módon tálalják. Akkora óriás sertés bécsit kaptam, hogy becsületemre váljék az elfogyasztása. Hozzá krumplisaláta volt a harmonikus köret.
Megosztom
Új cukrászda Veszprémben -

Finom Cukrászda Veszprém

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 11.
Egy pozitívummal kezdem: van honlapja a cukinak, méghozzá teljesen korrektül működő, tetszetős és informatív. Mindig van valami különleges abban, ha egy újonnan nyíló helyre nyit be az ember. Hát itt semmi probléma nem volt. Finomak a nagy választékban kínált sütemények, nagyon kedvesek a felszolgáló lányok.
Megosztom
Elviteles kocsonyájuk is van -

Fék Kávéház Étterem Balatonakali

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már a bejáratnál hirdeti magát a novemberi hangulat. Sokadszor ülünk le a söntés elé és szinte régi ismerős az étlap is. Júliusban voltunk itt utoljára. A csülkös bableves, a lepirított túrós csusza, a rántott fogas, valamint a kávék finomak voltak, de a süteményeket most elcsomagoltattuk. Kétféle kocsonyájuk van - bőrkés és húsos.
Megosztom
Pogácsákban verhetetlen -

Bistrorante-84 Rábapaty

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Senki nem írt azóta értékelést, így most újra én jövök. Itt ugye a vendégek főleg a cipő outlet miatt állnak meg, de az idilli környezet (kis tó vízeséssel, tavirózsákkal, néhány állat (mosómedve, birkák, háziszárnyasok, emu, stb) kedvéért elidőznek. A büfében ottjártunkkor háromféle pogácsa, velős pirítós és különféle szendvicsek voltak kaphatók.
Megosztom
A töltött csirkecombjuk verhetetlen -

Hungária Étterem Veszprém

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 1.
Az ember egy tálcás gyorsétteremben magasztalja az egyik ételt. Lehetséges ez? Igen! Mert ők valóban a vendégért vannak. Nyitva vannak a hétvégén is. Látni itt szombat délelőtti családokat, kik bevásárolnak, hétvégi "láthatásos" apukákat, nyugdíjasokat, sőt még egyedülálló embereket is, kik értékelik a hétvégi nyitvatartást.
Megosztom
28 oldalon / 278 találat


TérképX