grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
300
21
2
5534

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

Pofátlan áremelések után kevés vendég -

Marché Bistro (Alacska dél) Vecsés

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 7.
Szomorúan állapítottam meg, hogy az amúgy is magas árakat tovább emelték. Ez nem a szokásos infláció mértékű, hanem pofátlanul magas. Örömhír, hogy a 100 forintos WC használat évek óta 100 forint. Rajtunk kívül senki nem volt csütörtökön fél kettőkor, azaz ebédidőben. Néhány ár: rétes 900 ft, kis csésze gulyásleves 1500 ft, grillkolbász 1900 ft.
Megosztom
Téli délután a cicákkal -

Kultúrmacska Kávézó Veszprém

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 7.
Hirtelen indíttatásból hívtuk fel a már jól ismert számot, hiszen itt fontos az asztal. Nagyobb élet a külső helyiségben van. Itt vannak a cicák, szinte kivétel nélkül. Belül viszont meghittebb a hangulat. Itt elbújhatsz a pároddal a világ elől. Kávé, koktél, sütemény, na és persze a hangulat most is nagyon rendben volt. Köszönünk mindent a tulajdonos "két Tominak"!
Megosztom
Megdőlni készül egy legenda -

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
Többször is írtam dicsérő szavakat erről a helyről, melyeket most a legnagyobb sajnálatomra meg kell változtatnom. Balatonfüredi félpanziós wellness hétvégénk szombatján sétálni indultunk. Együnk egy velős pirítóst a hatlépcsősben! - mondtuk egybehangzóan. Pár percet vártunk az asztalra, mert bizony teltház volt. Rendeltünk, aztán jó sokat vártunk a rendelésünkre.
Megosztom
2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jelenlegi füredi wellness hétvégén is kiugrottunk egy süti-kávé fogyasztásra. A hely most is az eddig megszokott színvonalat hozta a sütemények frissessége, íze tekintetében egyaránt. A hölgy és barista fia kellő humorral és udvariassággal visszacsábítják a vendéget. Vissza is fogunk menni ... nemsokára.
Megosztom
Megint nagyot homorítottak -

Johnny's Bistro Veszprém

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Külföldi vendégeink már ismerik a város frekventált vendéglőit. Így hát újítottunk, oda visszük el őket, ahol mi mindig jót ettünk. A télen zárt helyre beszoruló bisztróban most sem kellett csalódnunk. Nagyon finom ételeket hozott ki az udvarias társaság rekord gyorsasággal. Jól csinálják. Legközelebb másoknak is el fogunk dicsekedni városunk ezen gasztronómiai remekével.
Megosztom
Svédasztalos ebéd kompromisszumokkal -

Kemencés Étterem Zirc

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már otthon megtekintettem a hirdetett svédasztalos ebéd felhozatalát . . . és megtetszett. Az étteremben viszont kb a felét találtam a tálakban. Aztán a pincérlány mutatja, hogy eg külön lapon felsoroltakat ők kihozzák. Kérdezem én, hogy mennyit, mely részét az állatnak, soványabb, kövérebb, ropogósabb, kisebb, nagyobb, milyen köret, stb?
Megosztom
Retro étterem a javából -

Csülök Vendéglő Veszprém

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 8.
A város iparterületén található jobb napokat is megélt hely megállító tábláján ott virítanak az állandó ételek, melyek kedvéért érdemes ide betérni. Sok-sok év után újra meglátogattam a helyet. Ide belépve rögtön az jutott eszembe, hogy ide valószínűleg nem hoznám el a páromat. Itt megállt az idő. Régi berendezés, félhomály.
Megosztom
Beigliválasztékuk verhetetlen -

Schőnig Cukrászda Veszprém

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Karácsony előtt általában itt rendeljük meg a beiglit. Már évek óta bizonyítottak, hogy ők a legjobbak a városban. A klasszikus típusok mellett vannak különleges töltésűek, na meg persze paleo. Rá kellett kérdeznünk, hogy "az idén is lehet rendelni? ", mert nem nagyon reklámozták, pedig büszkék lehetnek a remekműveikre. Nagyon finomak a süteményeik, tortáik.
Megosztom
Most már csak az újdonságokról beszélünk -

Hotel Európa Fit Étterme Hévíz

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel, hogy számtalanszor jártunk már itt, így most csak az ójdonságokat sorolom: Nagy áttörésnek tartom, hogy megkezdték a csírazöldségek kínálását. Sokaknak - többek között jómagamnak is - még újdonságnak számít, de nem féltem én a vendégsereget, hamar meg fogják szokni az egészséges trendet. A sajtos pultnál a dió tálalása is valami csodálatos.
Megosztom
Ide mindig visszatérünk -

Laci Pince Csárda Vászoly

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Most is, mint minden évben legalább egy alkalommal teszteljük a Laci pincét. A panoráma valami pazar. Szerencsénk volt, hogy találtunk egy helyet. A kiszolgálás hibátlan, az ételek is . . . . na meg az árak is. Persze ne sírjon az, aki báránycsülköt fogyaszt (én voltam az). Elegáns és nagyon finom a magyaros előétel. A desszertek is csodálatosak.
Megosztom
40 oldalon / 391 találat


TérképX