grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
289
21
2
5545

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni székesfehérvári értékelései

Megkerült a fototáskám -

Viniczai Cukrászda Székesfehérvár

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 23.
Családon belül talponálló cukrászdának is nevezzük az egyik kedvenc fehérvári cukinkat. Finomak a sütemények, kedves a kiszolgálás, de sajnos nem lehet leülni. Legutóbbi látogatásunk után egy bevásárlóközpontban derült ki, hogy (nem először) elhagytam a fototáskám. Gyorsan vissza a Viniczaihoz, ahol a hölgy már mosolyogva fogadott és vette elő a pult alól a táskám.
Megosztom
Sablonos büfé a sok közül -

Grill Station (Auchan) Székesfehérvár

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Auchan ételudvar átalakítása után új formában jelent meg a Grill Station egysége. Most már a kétszintes asztalblokknál találunk ülőhelyet, de a Grill Station nem számít kiemelkedő helynek. Szárazak és kihűltek az ételek - melyeket ha megmikróztatunk, akkor még szárazabbak lesznek. Párommal megosztva megyünk oda, ami azt jelenti, hogy csak ő eszik itt.
Megosztom
Fehérvár egyik legjobbja -

Szárcsa Hotel étterme Székesfehérvár

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 16.
Sokszor elautóztunk már mellette, de most az Ittjartam. hu ajánlását követve kipróbáltuk. És nem bántuk meg! Az idén lett nagy divat Magyarországon a fogaspofa. Na itt természetesen az is van. A gyerekeknek szánt ételekből óriási a választék - még saját gyártású halrúd is van harcsából. Szárcsáéknak van fantáziájuk és messze felülemelkednek a sok átlagos étterem fölé.
Megosztom
2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 21.
A bevásárlóközpontban középen - a lehető legjobb helyen található a Segafredo. Mióta nyitva áll a pláza mi mindig is leültünk ide egy kávéra, vagy egy kelyhes fagyira. Most novemberben is példás választékot nyújtottak fagyiból. A kávéjuk nagyon finom, a kiszolgáló személyzet kimondottan udvarias volt. Feltétlenül ajánlom bárkinek ezt a helyet, ahol bankkártyával is lehet fizetni.
Megosztom
2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Manapság, mikor nagyon sokan rászorulnak, vagy egyáltalán csak akarnak cukormenteset enni. Én az autóból vettem észre és leparkolás után visszamentünk párommal. Itt minden cukormentes - bizonyos sütemények ezen felül paleo/gluténmentes/laktózmentes/tejmentes. Vásárlásunk elviteles volt.
Megosztom
Kissé zsíros tálcákon finom ételek -

Szerencse Wok (Auchan) Székesfehérvár

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hurrááááá, felújították a Szerencse Wok gasztronómiai egységet. Szebb lett, szélesebb lett a kiszolgálópult és több lett az étkezőasztal. Két szint és még egy külön földszinti egység teszi lehetővé az asztalválasztást. Nagyobb lett az ételválaszték, szebb lett a környezet. Kedvesek az eladók, finomak az ételek. A mellékelt fényképek mindent igazolnak.
Megosztom
Színvonalas görög büfé az Alba plázában -

Greek Taverna Görög Étterem Székesfehérvár

2016. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. november 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már messziről feltűnik, hogy egyszerre két forgónyárson is pirul a gyros. Dícséret illeti a személyzetet, hogy ilyen szépen tudnak tálalni. Erre azt hiszem a legjobb példa a máglyarakás, melynek tetejét stílusosan narancsszeletekkel díszítik. Nagy sikerű a "zabos palacsinta" nevű reformételük. Egyaránt kínálnak eredeti görög és magyar ételeket, italokat.
Megosztom
Délidőben nem álltak a helyzet magaslatán -

Kentucky Fried Chicken - Auchan Székesfehérvár

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 20.
Ebédidőben (2016. 10. 14. fél 2) tértünk be ide, ahol egyébként jártunk már korábban. Tömött hosszú a sor, s mikor odaértünk, akkor a hölgy mindjárt mondta, hogy 15 percet kell várnunk. OK, megvárjuk. Az előttünk kettővel állók egy vödörnyi csirkeszárnyat rendeltek és utánunk kapták meg. Ők egyébként választhattak kárpótlásul egy-egy fagyit a várakozási idő kellemesebb eltöltésére.
Megosztom
Nem akármilyen hely Székesfehérváron -

Pátria Kávéház & Étterem Székesfehérvár

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 29.
Az "Édes napok" rendezvénysorozatot látogattuk meg Székesfehéváron és szinte adta magát, hogy betérjünk ide. Nagyon jó helyen van és azt hiszem meg is hálálják ezt az adottságot. Kedves kiszolgálásban volt részünk annak ellenére, hogy szinte futólépésben kellett a felszolgálóknak közlekedniük - mi is alig kaptunk asztalt.
Megosztom
Csárdában a legjobb a környéken -

Kertész Csárda Székesfehérvár

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szinte már része a bakancslistámnak a fehérvári Kertész csárda kipróbálása, bírálata. Aztán most, ezen a júliusi szombat délután sikerült is eljutnunk hozzájuk. Nem foglaltunk asztalt, csak úgy beestünk a 8-as út mellett fekvő csárdába. Nagyméretű parkoló fogadott szombaton kora délután. Mindenki tudta, hogy este lagzi lesz.
Megosztom
3 oldalon / 23 találat


TérképX