grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
300
21
2
5534

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

Megdönthetetlenül stabil színvonal -

Bergmann Cukrászda Balatonfüred

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az idén is teszteltük a Bergmannt. Most már kissé tapasztaltabbak lettünk, hiszen nem tartunk már a parkolóhely hiányától. Ugyanis a nem messze lévő szupermarket mögött jó sok hely van. A cukrászdában nagyon kedves a kiszolgálás. A páratlanul finom süteményeknek és kávénak nagyon nehezen tudunk ellenállni. Most elvitelre is vásároltunk néhány finomságot.
Megosztom
Pazar kilátás borsos áron -

Echo Étterem Tihany

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Óriási szerencsénk volt, hogy a zsúfolt vasárnapon sikerült helyet kapnunk. Csodálatos a kilátás mind a Balatonra, mind pedig az apátsági templomra. A szomszéd népes asztalnál egy kisgyerek születésnapját tartották. A kiszolgálás korrekt volt, nem kellett túl sokat várnunk. Az étlapon nincs sokféle étel, de találtunk magunknak tetszőt.
Megosztom
Nem változott a véleményem most sem -

Dabrókai Betyár Csárda Karakó

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Legutóbb télen, most pedig nyáron tértünk be egy tesztre. Kint ültünk le. Az étel (két Jókai bableves és két rántott fogas) nem volt rossz. Még csak a kiszolgálás ellen sem emelhetünk kifogást. A bejáratnál valaki klarinétozott, a prímás pedig járta az asztalokat. Nem csak mi, hanem úgy nézett ki, hogy senki sem volt vevő a bazseválásra.
Megosztom
Legutóbb sokkal jobb volt itt -

Nádasdy Vendéglő Sárvár

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Ezt az éttermet mindig is a város legjobbjának tekintettük. Volt olyan, hogy egy baráti házaspárt is megvendégeltünk itt. Most azonban a hatodik ittlétünk alkalmával azt kellett megállapítanunk, hogy sokat romlott az étterem. Valószínűleg lecserélődött a tulajdonos, a személyzet, vagy mindkettő. Sokat romlott úgy az ételek minősége, tálalása, mint a kiszolgálás profizmusa.
Megosztom
Kiváló egyszerű útmenti étterem -

Borgáta Kisvendéglő Borgáta

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Habár évek óta számtalanszor elmentünk előtte, mindig halogattuk, mert sosem ekkor voltunk éhesek. Most azonban rászántuk magunkat, hogy bemenjünk. Jó döntés volt. Egy estebédre tértünk be. Egyszerű volt a berendezés és csak pár asztalnál ültek vendégek. Kedves kiszolgálásban volt részünk. Viszonylag hamar megkaptuk a friss, ropogós ételeinket.
Megosztom
Kifogástalan elegáns cukrászda -

Szamos Múzeum Cukrászdája Szentendre

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nagyon elegánsan kialakított cukrászda a szentendrei. A forgalmas sétálóutcán teraszuk is van, de még így is nehéz helyet kapni. A portálon németül és szerbül is kiírták a "cukrászdát". A szerb nyelvű cirill betűs feliratot feliratot sokan helytelenül orosznak gondolják. Nemes gesztusként az itteni szerb kisebbségnek kedveskednek vele.
Megosztom
Hangulatos hely bográcsokkal -

Platán Panzió étterme Dobogókő

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 2. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem előtt felsorakoztatott bográcsok és a kifüggesztett étlap már délelőtt segítettek eldönteni, hogy a túra után szállodánk éttermében fogunk vacsorázni. Dunántúliként én nem vagyok felháborodva az itteni árakon. Itt éltem meg életem egyik legjobb gasztronómiai élményét: marhapofa pörkölt juhtúrós sztrapacskával.
Megosztom
A gasztronómia legalja -

Király Vendéglő Zirc

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Eddigi szokásaimtól eltérően nem teszek fel képet, mert nincsenek. Egyszerűen nem volt alkalmam fényképezni, mert leállítottak. 2500 forintért fogyaszthatsz bármit 1 órán keresztül. Persze nem akárhogy! Ugyanis, ha valamit a tányérodon hagysz, akkor 500 forint "meg nem evési büntetést" kell fizetned.
Megosztom
Kiváló étterem a nyugati határszélen -

Mjus Wolrd Resort& Thermal Park Körmend

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csodálatos ételválasztékkal és finom ízekkel vár a MJUS szálloda étterme. Minőségi anyagokkal dolgoznak, legyen az reggeli, vagy vacsora. Az ezidáig megszokott négycsillagos választékon felül nekem az alábbiak tűnteg fel: volt vagy 5-6 féle növényi tej a legmárkásabból, magok és aszalt gyümölcsök széles választéka reggel és este, az esti süteményválastrákban frissen készült sós ropogtatnivalók is vannak, reggelire sokféle meleg ételt is kínálnak (hurka, 3 féle sült kolbász, bacos, sült sonka stb).
Megosztom
Némi csalódás volt -

Bécsikapu Étterem Kőszeg

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem igazán jó helyen található a történelmi városközpontban. Két utcáról is van bejárata, hangulatos is és ezzel el is fogytak a jó tulajdonságai. A kiszolgáló személyzet sajnos nem állt a helyzet magaslatán. A legkellemetlenebb persze a felszolgált ételek minősége volt. Itt ettem életem legpocsékabb velős pirítósát. A palacsinták is feledhetők voltak.
Megosztom
40 oldalon / 391 találat


TérképX