grocceni étterem értékelései

Értékelései
63
92
281
163
21
2
4793

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Elviteles kocsonyájuk is van -

Fék Kávéház Étterem Balatonakali

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már a bejáratnál hirdeti magát a novemberi hangulat. Sokadszor ülünk le a söntés elé és szinte régi ismerős az étlap is. Júliusban voltunk itt utoljára. A csülkös bableves, a lepirított túrós csusza, a rántott fogas, valamint a kávék finomak voltak, de a süteményeket most elcsomagoltattuk. Kétféle kocsonyájuk van - bőrkés és húsos.
Megosztom
Pogácsákban verhetetlen -

Bistrorante-84 Rábapaty

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Senki nem írt azóta értékelést, így most újra én jövök. Itt ugye a vendégek főleg a cipő outlet miatt állnak meg, de az idilli környezet (kis tó vízeséssel, tavirózsákkal, néhány állat (mosómedve, birkák, háziszárnyasok, emu, stb) kedvéért elidőznek. A büfében ottjártunkkor háromféle pogácsa, velős pirítós és különféle szendvicsek voltak kaphatók.
Megosztom
A töltött csirkecombjuk verhetetlen -

Hungária Étterem Veszprém

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 1.
Az ember egy tálcás gyorsétteremben magasztalja az egyik ételt. Lehetséges ez? Igen! Mert ők valóban a vendégért vannak. Nyitva vannak a hétvégén is. Látni itt szombat délelőtti családokat, kik bevásárolnak, hétvégi "láthatásos" apukákat, nyugdíjasokat, sőt még egyedülálló embereket is, kik értékelik a hétvégi nyitvatartást.
Megosztom
Tradicionális, de trendi menza -

Cserhát Étterem Veszprém

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29.
Itt nyilván nem az elegáns tálalásról fogok írni. Már a régi rendszerben is üzemelt az emeleti Cserhát étterem. Mindig is ízletesen főztek és gyorsan haladt előre a tálcás sor. Most persze felvették a kor lendületét: Lehet kártyával is fizetni egy második pénztárnál - szerintem ez még gyorsabb is. Számtalan mediterrán, diétás, paleo stb. ételt is tartanak.
Megosztom
Reptéri önkiszolgáló étterem -

Upper Crust Budapest

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 27.
Az egyik legjobb étterem a tranzitban. A pizzapék a szemed láttára készíti az ételedet és akár bele is szólhatsz, hogy miből mennyit pakoljon rá. Az ázsiai mosolygós kislány frissen süti a wokban a finomságokat, aztán kérhetsz hozzá tetszőleges köretet. Egy másik pultnál friss salátákból válogathatsz kedved szerint.
Megosztom
Sportrajongók mekkája Ferihegyen -

O'Learys Sportbár Budapest

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 27.
Egy nagyon jó helyet fedeztem fel az indulási oldalon a tranzitban. Ez egy egyedülálló attrakció. Vagy húsz TV készüléken mennek párhuzamosan a sportcsatornák. Mindez úgy, hogy egymást egyáltalán nem zavarják. A krétás táblán folyamatosan frissítik az éppen aktuális sportközvetítések időpontjait, melyek közül kedvedre válogathatsz.
Megosztom
A nyugalom szigete -

Caffé Ritazza Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 26.
Ha egy kicsit tovább gyalogolsz a 2A terminál indulási oldala felé, akkor találsz egy olyan olasz kávézót, ahol a teljes nyugalom honol. Itt már közel sem érezni azt az óriási utasáradatot, ami a fő csarnokban tapasztalható. Lenyugodtak a kapkodás kedélyei, most már pihenhetsz a géped indulásáig. Kedvesek a pincérlányok és nagyon finom a kávé és a sütemény.
Megosztom
A tisztasággal komoly bajok vannak ... -

The Terrace Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25.
. . . mert az éremnek mindig két oldala van. A dohányzó teraszon nagyon trehány módon értelmezik a tisztaságot és ott is eldobálják a csikkeket, ahol nem gyújthatnak rá. Vendéglátói oldalról pedig rendetlenség a pult mellett, vagy otthagyott fűtéscső-alkatrész a virágcserépben. A hely egyébként nagyon hangulatos. A személyzet kedves, vidám, fiatalos.
Megosztom
Ki kellett fizetnünk a poharat -

Elefánt Étterem Veszprém

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Úgy másfél éve írtam az Elefánt étteremről egy dícsérő bejegyzést és most megint írok. Kisgyerekes vendégeinket hívtuk meg a vár látogatása után egy kávé-süti "kombóra". Aztán megtörtént,, hogy a kislány beleharapott a pohárba, melynek letört egy darabja. Hála az égnek semmi komolyabb baj, vagy sérülés nem történt. Fizetéskor becsületesen jelentettük a malőrt .
Megosztom
Kötelező megálló Szegedre menet -

Szent Korona Cukrászda Soltvadkert

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Semmi rosszat nem tudok mondani . . . . sőt . . . . az ország egyik legjobb cukija, ahol minden alkaloomal megállunk, mikor erre megyünk. A mestercukrászt és csapatát dícséri a nagy választékban kapható sütemények, pohárkrémek és fagylaltok tárháza. A kévékülönlegességeik is kitűnőek. Ne feledd megnézni a kiállított relikviákat, a kicsi cukrászati múzeumot se.
Megosztom
29 oldalon / 281 találat










TérképX