grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
102
359
229
21
2
5292

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Nekem jó benyomásaim alakultak ki -

Szerencse Wok Tapolca

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 8.
Kedvencem a "Szerencse Wok" hálózat és ha valahol meglátom, akkor ki is próbálom. Persze ingadozik a minőség és a színvonal, de próba-szerencse, mint ahogy a nevükben is benne van. A tapolcai TESCO-ban található egység nekem bejött. Az adott kategóriában megfelelő volt a kiszolgálás éppúgy, mint az ételek színvonala.
Megosztom
Korrekt módon korrigáltak -

Dogon Wellness Bár Felsőtárkány

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 7.
Bambarás tartózkodásunk alatt az idén is minden nap természetesnek tartottuk, hogy a délutáni kávénkat, sütinket itt fogyasszuk el. A szomszéd asztalnál furcsa vita zajlott a vendégek és a felszolgáló között. Nem azt kapták, mint amit az étlapról rendeltek. Felszolgálónk azon nyomban felajánlotta, hogy x összegben lefogyaszthatják a hiányosságot.
Megosztom
Pazar kilátás, pazar ételek -

Baricska Csárda Balatonfüred

2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
Szeptember elején tettük tiszteletünket a Baricska csárdában. Olyan gyönyörű volt az idő, hogy a nyitott teraszon ebédeltünk. Felszolgálóink udvariasak, segítőkészek voltak. Jómagam hajlamos vagyok arra, hogy egy vendéglő nekem tetsző ételét ismételjem. Most is ugyanígy tettem (harcsapaprikás túrós csuszával). Családom többi tagja pedig a fogas és csirkemell irányt favorizálta.
Megosztom
Más pékségek szomszédságában is megállja a helyét -

Lipóti Pékség & Kávézó Ajka

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 4.
Gyakran betérek a Lipóti pékségbe mikor Ajka belvárosában van dolgom. Tetszik az üzlet kialakítása, melyet csak dícsérni tudok. A kenyerek, péksütemények, ropogtatnivalók és cukrászsütemények nagy választákban kaphatók. Kész szendvicsek és rétesek! A finom Cserpes tejtermékek is természetesen jelen vannak. Gondoltak azon vendégekre is, kik egy cigi mellett fogyasztanák el a kávéjukat.
Megosztom
Hiányosságok, gyerekbetegségek -

Kentucky Fried Chicken Veszprém

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 3.
Végre-valahára megnyílott a veszprémi KFC. Az első látogatásunk nem jött össze, ugyanis fél nyolckor reggelizni szerettünk volna, de káefcénk csak 8-kor nyitott. Na sebaj, hiszen délután is erre járunk. Óriási sort álltunk végig - ez még biztosan az újdonság varázsa miatt van. Megkaptuk a vödrös termékünket és a többi rendelést, majd kijelentették, hogy a ketchup elfogyott.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Eddig is mindig a címben jelölt "nyugalom szigetének" tartottam a Csillag éttermet, de most végleg kiderült. Ugyanis kiraktak a bejáratához egy életnagyságú kislányt ábrázoló megállító táblát egy nagy behajtani tilossal. Reggel mindig van pezsgő, a szakács pedig kívánságod szerint készíti el a rántottádat. Este asztalt foglaltunk és a legnagyobb nyugalomban vacsoráztunk.
Megosztom
Gépies ételválasztás, gyenge végeredmény -

Padthai Wokbar - Mammut Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Nagyon kedves kislány vette fel a rendelést, majd meg is dícsérte a szép bankkártyámat. Ezzel el igy fogytak a dícséretek, melyek a helyre vonatkoznak. Képzelj el egy excel-táblázatot, mely alapján összeállítod az ételedet. Az alap lehet többféle tészta, illetve rizs. A pakolmányok lehetnek húsok, tengeri állatok, vagy vega. A harmadik a szósz.
Megosztom
Csillagos ötöst érdemelnek -

Péklány Kézműves Pékség Balatonfüred

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szeretem az ilyen pékségeket! Ők annyira odafigyelnek a vevőre, hogy mindenben, mindenkinek a kedvére tudjanak tenni. Családi vállalkozás és az alkalmazottak sem akárkicsodák. A honlapon pedig úgy szólítanak meg Téged, mint vevőt, illetve vendéget, hogy visszatérjél. Arra is ügyelnek, hogy egészséges termékeket is süssenek.
Megosztom
Tucat KFC életúnt személyzettel -

Kentucky Fried Chicken - Agip DT Budaörs Budaörs

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Nem jószántamból tértünk ide be, de hát arra gondoltunk, hogy a fővárost szombat estefelé elhagyva ez a leggyorsabb megoldás egy étkezésre. Ezen a napon este 6 környékén olyan személyzet volt beosztva, kiknek halvány fogalmuk sincs a vendéglátásról. Biztos a szombat este miatt, vagy kevés a bér - nem tudni. Az étel minősége áltagos "káefcés" volt.
Megosztom
Még a tavalyelőttinél is rosszabb volt -

Kínai Étterem Veszprém

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 28.
Úgy látszik csak én írok bírálatot erről e helyről. . . . Fél háromkor vetődtem ide. Az ajtón felirat hívja fel a figyelmet a kártyás fizetés lehetőségére. Kikértem kedvenc ételemet és felkértem a hölgyet a melegítésre. Be is tette vagy fél percre a mikróba. A pénztárnál jó nagy hangon közölték velem, hogy nem lehet kártyával fizetni.
Megosztom
36 oldalon / 359 találat


TérképX