grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
374
263
21
2
5420

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

A nyújtott szolgáltatásokhoz képest drága hely -

Thermal Étterem Sárvár Sárvár

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Lehúzom a helyet akárhogy is nézzük. Címszavakban zsúfolt, sorbanállós, koszos, sötét, drága. Téli időszakban ráadásul monopol helyzetben van, hiszen nincsenek nyitva a kinti büfék. Alig találunk asztalt, koszosak az evőeszközök és bizony gusztustalan megfogni a tálcát. Az árak pedig olyan magasak, hogy ennyiért akár egy jó helyen is ehetne az ember.
Megosztom
Itt mindig jól érezzük magunkat -

Nádasdy Vendéglő Sárvár

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Végre egy olyan hely, ahol nem az számít, hogy magyar az ember! Igen, ez a sárvári Nádasdy étterem. Bennünket a kerthelyiségben szolgáltak ki, mégpedig nem más, mint a tulaj lánya. Égett a keze alatt a munka. Mindent megkaptunk pillanatok alatt és végig ott volt a mosoly az arcán. Akkora adag csülköt kaptam, hogy nem tudtam megenni.
Megosztom
Büfé mosómedvével és tavirózsákkal -

Bistrorante-84 Rábapaty

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 19.
Nagyon jó kis büfét üzemeltetnek a rábapatyi outlet bevásárlóközpontban. Mosómedvét, kanári madarat, a tóban pedig tavirózsákat és aranyhalakat láthat a pihenésre vágyó vendég. Csavrt fagyi, széles pálinkaválaszték, friss helyben sütött péksütemények jellemzik a helyet, ahol nagyon kedves a kiszolgáló személyzet. Borosüveg dugókból kirakott díszcsík teszi különlegessé a falat.
Megosztom
Csak jókat tudok róla írni -

Bassiana Hotel Étterme Sárvár

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 17.
Sárvári szombati étterem ötlete az ittjártam. hu-tól származik. Nosza próbáljuk ki! Már az érkezéskor feltűnt a szépen berendezett terem. Kedves pincérlány vette fel az italrendelést, férfi pincér volt az ételes. Ez valaha régen mindenhol így volt. Finom, friss volt minden és gyorsan megkaptuk őket. Határozottan jó a véleményem róluk.
Megosztom
Igazi kamionos étterem a 64-es út mellett -

Falusi Étterem Igar

2016. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 16. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször megálltunk már a Falusi étteremben Igaron. Szakácsfigura és futófényes kijelző hívja fel figyelmünket a hely aktuális ajánlataira. Már a parkoló tele van kamionokkal, teherautókkal. Magad merheted a babguláyst, vagy a másik levest, a többit pedig megrendeled. Nem olyan sok az ételféleség, de azokat ízletesen főzik. Kerthelyiségek több helyen is.
Megosztom
A színvonal csúcsa a San Toro étterem -

San Toro Étterem - Bambara Hotel Felsőtárkány

2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem is tudom, hogy van-e valaki, aki kivetnivalót találna a Bambara szálló San Toro étterménél. Kivétel nélkül finomak és frissek az ételek, melyeket frissen is tudnak tartani. Szakácsaik nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az előételeket, édességeket verrine-ként szolgálják fel (verrine francia eredetű szó a kis tálkákban, pohárkákban történő tálalásra).
Megosztom
Csip-csip csóka, vak varjúcska -

Vakvarjú Étterem - Pest Budapest

2015. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 15.
Ezen kis gyerekvers jutott eszembe a vakvarjúról. Az ügyes üzemeltetők ötleteiből származó egész milliő, amit kialakítottak a Simson típusú robogóktól kezdve a gyerekek játszósarkáig. Na és persze a lényeg - hogy ez mekkora ötlet: a WC-ajtókon a világ számos országából származó feliratok. Érdemes őket WC-használat után nézegetni, akkor ugyanis türelmesebb az ember!
Megosztom
Hihetetlen, hogy ez 2016-ban előfordulhat -

Piroska Étterem Nagydorog

2016. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezt meg kell írni, hogy okuljanak belőle. Régóta virít ott a Piroska a forgalmas út mentén és csak most próbáltuk ki öcsémmel. Bárcsak ne tettük volna. A helyi viszonylatban normálisnak kinéző étlapon ki is választottuk a kiszemelt ételt. Odajött az egyébként kedves fiatal pincérlány és elvette kedvünket a válogatástól. Csak rántott hús van és csak rizzsel.
Megosztom
Itt a legjobb a velős pirítós -

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 15.
Ha ide belép az ember, akkor nem azt várja, hogy a Ritz színvonalát kapja. Ez egy kocsma Füred belvárosában és tessék ebben a kategóriában gondolkodni. A saját kategóriájában viszont a legjobb! Senki nem hívja "Muskátli borozónak", hanem már évtizedek óta "Hatlépcsős" a neve. És a velős pirítóst is ehhez a kocsmanévhez köti az országos szintű hírnév.
Megosztom
Visszamentünk és újra azt kaptuk, amit vártunk -

Mesés Shiraz Étterem Egerszalók

2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 14.
Ha már egyszer jól éreztük magunkat, akkor mutassuk meg másoknak is! Nem csalódtunk. Olyan gasztro-élményt nyújtott, hogy megérte. A lehető legfinomabb ételeket sorakoztatták fel. Dícséret illeti úgy a szakácsokat, mint a felszolgálókat. Bátran ajánljuk minden olyan olvasónak, ki átlag feletti gasztro-élményre vágyik. Az a milliő is felettébb elegáns, ahol helyet foglaltunk.
Megosztom
38 oldalon / 374 találat


TérképX