grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
379
274
21
2
5442

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Akár konkrét asztalt is foglalhatsz -

Cuha Völgye Étterem Zirc

2016. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Akár konkrét asztalt is foglalhatsz a neten ebben a zirci aprócska vendéglőben. Valljuk be, hogy kevés ilyen hely van. Rákattintasz az asztalra és már le is foglaltad. Nagy agagokat hoznak az ételekből és egytől egyik frissek, finomak. A tálaláshoz nagyon értenek. Bakonyban vagyunk, így van sok gombaétel, melyek némelyikét nagyon különleges módon tálalják.
Megosztom
Egy jól működő pékség a Balaton Plazaban -

Steinmetz Pékség és Kávézó Veszprém

2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25.
Előre veszem az egyetlen negatívumot, amit nem tudok megemészteni: ki tudja miért, de abbahagyták a 35 forintos köményes-sós kifli árusítását. Követeljük, hogy állítsák újra vissza a termékeik közé! Különben pedig egy nagyon jó hely. Vannak itt Cserpes joghurtok, nézd meg a pitéket, lepényeket, réteseket! Ezek mindent visznek.
Megosztom
Kissé megtévesztő a Törp megnevezés -

Törp Büfé Fagyizó Balatonfüred

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ahogy a filmekre is mondják: gyerekek és állatok - ez a siker titka. Itt is ezt látom. Törp-nek nevezik azt a büfét, ami nem sokat tesz a gyerekekért. A megszokott büféételek teljes palettáját nyújtja. Halászlé, lángos, langallo (kenyérlángos), sült kolbász, sült hal, velős pirítós, pizza, hamburger, hot-dog, gulyásleves, stb.
Megosztom
Róluk nem lehet rosszakat írni -

Macchiato Caffe & Lounge Hévíz

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 22.
A vitrinekben messziről virítanak a meglehetősen nagyméretű, változatos alakú sütemények, édességek. Leülünk és nyomban megkérdezik, hogy mit parancsolunk. Szeretem az ilyet, pedig augusztus van, főszezon. A viztinből kiválasztjuk a legcsábítóbb csodákat és kávét kérünk hozzá. Nem csak szépek, finomak is a sütik. Mindegyiken ott virít a Segreto márkanév - dícséret nekik is.
Megosztom
Igazi Bajor hangulat Hévizen -

Hofbräu Vendéglő Hévíz

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 21.
Sokszor jártunk már itt és most meg is írom a tapasztaltakat. Mindjárt azzal kezdeném, hogy korrekt honlappal adják meg a vendéglőnek még érkezés előtt az étvágygerjesztőt. A foci EB idején a teraszon a ZDF adása ment a népes helyi vendégsereg kedvéért. Volt is teltház, pedig nem éppem olcsó hely. Bajor ételek, bajor sörök (a teraszon is működik a sörcsap).
Megosztom
A nyújtott szolgáltatásokhoz képest drága hely -

Thermal Étterem Sárvár Sárvár

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Lehúzom a helyet akárhogy is nézzük. Címszavakban zsúfolt, sorbanállós, koszos, sötét, drága. Téli időszakban ráadásul monopol helyzetben van, hiszen nincsenek nyitva a kinti büfék. Alig találunk asztalt, koszosak az evőeszközök és bizony gusztustalan megfogni a tálcát. Az árak pedig olyan magasak, hogy ennyiért akár egy jó helyen is ehetne az ember.
Megosztom
Itt mindig jól érezzük magunkat -

Nádasdy Vendéglő Sárvár

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Végre egy olyan hely, ahol nem az számít, hogy magyar az ember! Igen, ez a sárvári Nádasdy étterem. Bennünket a kerthelyiségben szolgáltak ki, mégpedig nem más, mint a tulaj lánya. Égett a keze alatt a munka. Mindent megkaptunk pillanatok alatt és végig ott volt a mosoly az arcán. Akkora adag csülköt kaptam, hogy nem tudtam megenni.
Megosztom
Büfé mosómedvével és tavirózsákkal -

Bistrorante-84 Rábapaty

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 19.
Nagyon jó kis büfét üzemeltetnek a rábapatyi outlet bevásárlóközpontban. Mosómedvét, kanári madarat, a tóban pedig tavirózsákat és aranyhalakat láthat a pihenésre vágyó vendég. Csavrt fagyi, széles pálinkaválaszték, friss helyben sütött péksütemények jellemzik a helyet, ahol nagyon kedves a kiszolgáló személyzet. Borosüveg dugókból kirakott díszcsík teszi különlegessé a falat.
Megosztom
Csak jókat tudok róla írni -

Bassiana Hotel Étterme Sárvár

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 17.
Sárvári szombati étterem ötlete az ittjártam. hu-tól származik. Nosza próbáljuk ki! Már az érkezéskor feltűnt a szépen berendezett terem. Kedves pincérlány vette fel az italrendelést, férfi pincér volt az ételes. Ez valaha régen mindenhol így volt. Finom, friss volt minden és gyorsan megkaptuk őket. Határozottan jó a véleményem róluk.
Megosztom
Igazi kamionos étterem a 64-es út mellett -

Falusi Étterem Igar

2016. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 16. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször megálltunk már a Falusi étteremben Igaron. Szakácsfigura és futófényes kijelző hívja fel figyelmünket a hely aktuális ajánlataira. Már a parkoló tele van kamionokkal, teherautókkal. Magad merheted a babguláyst, vagy a másik levest, a többit pedig megrendeled. Nem olyan sok az ételféleség, de azokat ízletesen főzik. Kerthelyiségek több helyen is.
Megosztom
38 oldalon / 379 találat


TérképX