grocceni étterem értékelései

Értékelései
65
99
323
204
21
2
5066

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Jó kis vidéki vendéglő -

Kakukk Vendéglő Bánd

2015. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. április 4.
A vendéglő nem látható a főközlekedési útról, meg talán híre sem akkora, mint versenytársának, így szerényen bújuk meg a Petőfi utcában. Ballagási ebéden próbáltuk ki. Bizony jó helyet választottak barátaink, mert nagyon jó kiszolgálásban volt részük. Hamar kihozták a nagy adag frissensülteket és azok igazán finomak voltak. Bátran merem ajánlani mindenkinek.
Megosztom
Zalakaros legjobbja -

Szilágyi Cukrászda Zalakaros

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 4. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Zalakarosi üdülésünk alatt először voltunk a cukrászdában és mindjárt különleges kéréssel rukkoltunk elő. Olyan tortát rendeltünk lányunk születésnapjára, melyet a cukrászda ezidáig még nem készített. Azt hiszem maradéktalanul teljesítették a feladatot, sőt azóta felkerült a torta a repertoárjukba. Óriási választékot és minőséget nyújtanak süteményekben, fagylaltkülönlegességekben egyaránt.
Megosztom
Étlap ételképekkel -

Hajó Étterem Győr

2015. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hát ez egy eredeti ötlet. Nincs többé nyelvi probléma, vagy bárminemű félreértés. A Hajó étterem megvalósította az abszolút vizuális étlapot. A megrendelt ételeket frissen és gyorsan hozták ki az előzékeny pincérek. Az étlapon van több olyan étel is, melyeket a törzsvendégek vittek tökélyre. Óriási a pizzaválaszték is. Nagyon finom volt minden.
Megosztom
Közepes étterem, közepes szolgáltatások (grocceni) -

Kék Duna étterem Lipót

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Délidőben tértünk be a Kék Dunába a legnagyobb nyári szezon közepén. A fedett kinti részen kaptunk asztalt és mindjárt megállapítottuk, hogy egy közepes szintű vendéglátóhellyel van dolgunk. Az abrosz minősége és a kiszolgálás színvonala is ezt tükrözte. Az ételek viszont kiválóak és nagy adagok voltak. Van Wifi. Elfogadják a különféle kártyákat és utalványokat.
Megosztom
Nem méltó a régi nevéhez (grocceni) -

Dabrókai Betyár Csárda Karakó

2015. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. április 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sok év után újra betértünk a Dabrókai csárdába. Hajdanán fényorában nagyon sok autó és túristabusz állt a parkolójában. Ezek most megcsappanni látszanak. A csárdába lépve nem látni változást a régi időkhöz képest. Kemencében ropog a tűz, de kevésnek bizonyul ahhoz, hogy december végén befűtse a csárdát. A radiátorok hidegek.
Megosztom
Veszprém legjobb cukrászdája (grocceni) -

Schőnig Cukrászda Veszprém

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 1.
Ha a városban járunk, akkor mindig ezt választjuk. A hajdani "Zöld alma" cukrászda mára tökélyre vitte a választékot, a minőséget, valamint a környezetet is. A kertben aranyhalak úszkálnak a kis házi tóban. Szezonban óriási fagylaltválaszték, de télen is van egy-kettő. Nagyon finomak a sütemények, torták, pohárkrémek és minden termékből van diabetikus, és paleo választék is.
Megosztom
Az egyik kedvencem Zuglóban (grocceni) -

Lajos Király Étterem Budapest

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kétszer bableves borjúpaprikással, egyszer disznótoros tál. kétszer bent, egyszer kint. Valahogy így jegyzem az ittléteimet. Szóval harmadszor is eljöttem és most is a maximálisan nyújtották. kedves, gyors személyzet, makulátlanul tiszta mosdó. Biztosan vissza fogunk menni máskor is. Elfogadnak mindenféle fizetőeszközt, kártyát, utalványt.
Megosztom
Egy igazán retro hely (grocceni) -

Benevár Étterem Mátrafüred

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vagy 20 év után újra betértünk a Benevár étterembe és biztosan állíthatom, hogy semmi nem változott. Ugyanazok a bútorok, ugyanazok az abroszok és étkészletek. Viszont nekem nagyon ízlett a Jókai bableves, vagy a sztrapacska, amit a Mátrában mindenhol ki szoktam próbálni. Extra szalonnapörccel rendeltem, jó forrón. Úgy is kaptam.
Megosztom
Nagyon tetszett a Trófea grill (grocceni) -

Trófea Grill Étterem - Újbuda Budapest

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1.
Hétköznap délben látogattuk meg azt a helyet, melyet már évek óta terveztünk, hiszen nagyon sokszor elmentünk mellette. Nem volt asztalfoglalásunk, mégis talált nekünk egyet a segítőkész pincér. 100-féle ételt hirdetnek, de szerintem meg is volt annyi. A szódavíz ingyen volt. Wifi is van, de én ilyen helyen inkább a gasztronómiával foglalkozom.
Megosztom
Sokat romlott a színvonala (grocceni) -

Kék Öböl Étterem & Panzió Balatonfűzfő

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábbról is ismertük az útközben mindig "kéznél lévő" fűzfői éttermet, de a legutóbbi ittjártunkkor bizony csak egy áltagosm vagy az alatti vidéki étterem benyomását keltette. Lehet, hogy a megépített 710-es elkerülő út okozza, de sem az ételekben, sem pedig a tisztaságban nem felelt meg az ízlésünknek. Többé nem megyünk ide és másoknak sem ajánlom a helyet!
Megosztom
33 oldalon / 323 találat


TérképX