grocceni étterem értékelései

Értékelései
65
99
324
204
21
2
5066

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Sokat romlott a színvonala (grocceni) -

Kék Öböl Étterem & Panzió Balatonfűzfő

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábbról is ismertük az útközben mindig "kéznél lévő" fűzfői éttermet, de a legutóbbi ittjártunkkor bizony csak egy áltagosm vagy az alatti vidéki étterem benyomását keltette. Lehet, hogy a megépített 710-es elkerülő út okozza, de sem az ételekben, sem pedig a tisztaságban nem felelt meg az ízlésünknek. Többé nem megyünk ide és másoknak sem ajánlom a helyet!
Megosztom
Egyszerű, de hangulatos sörözö -

Garay Söröző Szekszárd

2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Teljesen véletlenül tévedtünk be szombaton ebédidőben a sörözőbe. Tele volt fiatalokkal, kik jól érezték magukat. A műbőr üléseket már kissé kikezdte az idő, de amúgy normális a berendezés. A pincér kedves, gyors és segítőkész volt. A végén még rábeszélt a palacsintára is. Elfogadják a kártyákat és utalványokat. Bátran merem ajánlani a Szekszárdon járó olvasóknak.
Megosztom
Az ország nyugati kapujában (grocceni) -

Flamingó Étterem Hegyeshalom

2015. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 1.
Hegyeshalom falu keleti végében található az a vendéglő, ahol nem húzzák le a vendéget, bőséges és ízletes ételkínálattal bizony átcsábítja még az osztrákokat is. Ottjártunkkor a tulajdonos elmesélte, hogy Lyoness tagok - mint a környéken nagyon sokan - így aztán aki idejön, annak még visszatérítés is jár. Nagyon jól éreztük és degeszre ettük magunkat.
Megosztom
Törzshelyünk lett a török (grocceni) -

Isztambul Grill Török Étterem Székesfehérvár

2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1.
Mi csak "török"-nek hívjuk a fehérvári egyszerű éttermet, ahová nem kiöltözős alkalmakkor megyünk, hanem inkább hétköznap. Többször jártunk már itt és a tulajjal is többször elbeszélgettünk. Mindig kapunk egy hűtómágnest is. Nagyon jól csinálja és minden szempontból csillagos ötöst érdemel. Elfogadják a különféle kártyákat és bónokat is.
Megosztom
Fehérvár legjobbja (grocceni) -

Diófa Vendéglő Székesfehérvár

2015. áprilisban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Külföldi vendégeket vittem ide, de nagyon jól döntöttem. Előtte persze tanulmányoztam a neten található étlapjukat és nagyon jól tettem, jó döntés volt. A pincérek sürögtek-forogtak körülöttünk, szinte futólépésben. Nagyon finomak és látványosak voltak az ételek. Szóval nem bőgtem le a magyar gasztronómiát most először ízlelő tengeren túli üzleti partnereim előtt.
Megosztom
Ilyen egy jó csárda (grocceni) -

Laci Pince Csárda Vászoly

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Feleségem kollégája hívta fel figyelmünket a Laci pincére. Habár kiesik a túristák által látható területről, de megéri idelátogatni. A csárda nem egy mostani építésű vendéglátohely és nem is tudom, hogy mi lehetett korábban, de nagyon jól csinálják a mostani tulajdonosok. Csodálatosak az ételek, melyekbe nem lehet belekötni.
Megosztom
Büdös rántott camembert (grocceni) -

Big Bell Étterem Pécs

2015. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptemberben látogattuk meg azt az éttermet, mely már régóta hívogatóan csábított, mikor a 6-os úton a piros lámpánál álltunk. Tulajdonképpen nem tűnik rossz helynek a bányászati múzeumnak is beillő milliő. Kedvesek voltak a felszolgálók, jó volt az ár/érték arány, azonban egy dolog feltétlenül elvette a kedvünket a helytől.
Megosztom
Kultúrmacska kávézó nem csak gyerekeknek (grocceni) -

Kultúrmacska Kávézó Veszprém

2015. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 31. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy vállalkozó kedvű házaspár olyat talált ki, ami vidéki viszonylatban még nem volt. MACSKÁS KÁVÉZÓ. Hat fajtatiszta cicát tartanak, akik tűrik a vendégsereget, szerettetik magukat, vagy éppen alszanak. Többször beszélgettünk a tulajdonossal és nagy odaadással mesél a takarításról, az orvosi ellátásról, vagy a cicák éjszakai életéről.
Megosztom
Nagyon jó hely a két város között (grocceni) -

Vadaskert Csárda Keszthely

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. március 31.
Az út mellet szinte kínálja magát a Vadaskert. Be is tértünk, mivel korán érkeztünk volna a hévizi szállodánkba. Éppen ebédidő volt. Nagyon finom volt minden, bőségesek voltam az adagok. Az egyetlen dolog, ami beárnyékolta az ebédünket az az apróság volt, hogy a fiatal fiú (pincértanuló, vagy nyári diák) ráöntötte a lábamra a saláta levét.
Megosztom
Későn hozták a salátát (grocceni) -

Gyarmati Étterem Veszprém

2015. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Még szép volt az idő ahhoz, hogy kiüljünk a teraszra és élveztük is a dolgot. Kedves volt a személyzet, ízletesek voltak az ételek. Nem is lett volna semmi baj, ha nem történik meg az az apróság, hogy a pincér akkor hozta ki az uborkasalátámat, mikor már a frissensültem elfogyasztásának felénél tartottam. Az idegen nyelvű étlapoldalak között nagyon sok a hiba.
Megosztom
33 oldalon / 324 találat


TérképX