grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
374
255
21
2
5420

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Hibátlan étterem Alsópáhokon -

AzÉn Anyósom Alsópáhok

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 30.
Hát ezt ki kellet próbálni. Két út áll előtted a bejáratnál: balra önkiszolgáló büfé, jobbra pedig étterem. Először körülnéztünk a büfében. Nagy választékban, szép tálalásban kínálnak gyorsak elfogyasztható ételeket, illetve egy vitrin is van teli süteményekkel. Közöltük a személyzettel, hogy mi az éttermet céloztuk meg.
Megosztom
Belsőségételek teljes palettája Hévízen -

Parasztudvar Büfé Hévíz

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 30.
Tejszínes-gombás kacsanyelv, pacalpörkölt, kakastöke-pörkölt, Zúzapörkölt, hízott kacsamáj, szalontüdő, vese-velő, velős pirítós, böllérmáj - a belsőségételek krémje. Ezeket és egy csomó más finomságot kínálja nagyon baráti áron a parasztudvar. Persze a "finnyás vendég" is megtalálja a számítását, hiszen halkülönlegességeket, húsételeket, vega ételeket is árulnak.
Megosztom
Joggal viselik a legjobb címet -

Chianti Étterem Veszprém

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 25.
Most éppen a baráti körrel látogattuk a már sok éve ismert Trattoria Chiantit. Hát igen, ők kiforrták magukat a beskatulyázásból - hogy ide pizzáért, pastáért járjon a vendég. Természetesen tartanak választákot az említett ételcsoportokból is, de nem ezen van a hangsúly. Antipasti, secondi, dolci téren, azaz előételek, második fogások és édességek tekintetében emelkednek a többi olasz vendéglő fölé.
Megosztom
A város legjobb pizzériája helyben / kiszállítva -

Lucifer Pizzéria Veszprém

2016. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 25.
Már többször jártunk itt. kedves és gyors a kiszolgálás. Nagy adagok bőségesen megpakolva. Sportrajongóknak nagy tévé áll rendelkezésre. Hangulatos kerthelyiség. Aki nem pizzarajongó, annak pedig a szokásos ételekből van nem csekély választék. Bankkártyákkal és más kértyákkal egyaránt lehet fizetni. A mellékhelyiségek is megfelelnek az elvárásoknak.
Megosztom
Ezt nevezném a Balaton-felvidék legjobb csárdája címre -

Baricska Csárda Balatonfüred

2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A tulajdonosváltás után először jártunk a baricska csárdában. A balatoni panoráma pazar - ez nem változott. A csárda ételválasztékába sok-sok modern táplálkozásunkra jellemző elem került. Ez természetesen nem váltja ki a régi csárdaételek kedvelőinek ellenérzését. Valódi keleméri bárányt forgalmaznak - ennek utána is néztem.
Megosztom
Közepes panzió a Bakony fővárosában -

Jeskó Panzió Étterme Zirc

2016. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 24.
Mivel, hogy a "Kivel jártál itt? " menüpontban nem találtam megfelelő kategóriát, így a "családdal" pontot kattintottam be. Pedig én az anyósommal voltam itt. Meglátogattam a mamát és meghívtam egy estebédre. Az étlapon ott virít a tájegységre annyira jellemző "Bakonyi borda" és helyesen írják a "Cordon bleu" nevű ételt.
Megosztom
Több mint egy órát vártunk az ebédünkre -

Gizella Hotel Étterme Veszprém

2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23.
Gyerekeinket vittük el a már többször látogatott Gizella szálló éttermébe. Többször voltunk itt céges rendezvényen, hát kipróbáljuk egy hatszemélyes asztallal is. Bár csak ne ide jöttünk volna ezen a napon! Megrendeltük italainkat, kiválasztott ételeinket, aztán csak vártunk, vártunk és vártunk, nem hozzák.
Megosztom
Veszprém legújabb és legérdekesebb kávézója -

Tizen1 Kávézó Veszprém

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23.
Két fiú gondolt egyet és eldugott kis utcácskában megvalósította álmát: A vendégért mindent! Azt hiszem sikerült is. Tizen 1 (tizenegy, vagy 11) . . . akárhogy is olvassuk a Kereszt utca 11-es házszámra utal. Nagyon jól csinálják a srácok és sok sikert kívánunk nekik. Hamarosan honlapjuk is lesz, addig is ízelítőül álljon itt a kapuban lefényképezett példány.
Megosztom
A legjobb Somlói galuskát itt mérik -

Tini Cukrászda Veszprém

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A címben is olvasható okból újra meglátogattuk a Tini cukrászdát Veszprémben. A csendes kis cukrászdában nagy választákban kínálnak fagylaltot, finom süteményeket, tortákat. Na és persze a Somlóijuk páratlan. Nincs belőle a hűtőpultban, csak egy tábla, hogy kérjél bátran, mert számodra frissen készítik. Természetesen kapható az "ország tortájának" legaktuálisabb változata is.
Megosztom
A legjobb hely a veszprémi sétálóutcán -

Kokó Terasz Veszprém

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23.
A legfinomabb sütemények, kávékülönlegességek és fagylaltok (utcán keresztül is árusítják) óriási választéka jellemzi a helyet. Végülis maximális pontszámot adtam minden kategóriában, mert sajnos lenne egy pont, amiről beszélnünk kell. Hétköznap 5 óra után megszűnik az élet a sétálóutcán. Aztán a Kokó is bezár. Ezt tették a híres nagyszabású Utcazene Fesztivál alatt is.
Megosztom
38 oldalon / 374 találat


TérképX