grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
296
21
2
5548

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

Jelest adnék a pincérnek -

Borcsa Étterem Balatonfüred

2016. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Voltunk mi már a Borcsában, de most a szülinapos kedvéért mentünk ide. Csodálatos szeptemberi vasárnap nem foglaltunk helyet - gondoltuk lefutott már a nyári csúcs. Hát nem! De a kedves felszolgálónk megoldotta: - Majd egy négyszemélyesből csinálunk egy ötszemélyest. A Balaton-oldali teraszon kaptunk egy szép asztalt. Egyedül "darázs-barátunk" okozott némi ijedelmet.
Megosztom
Retro hely a hajdani mozi előterében -

Klub Kávézó és Ételbár Veszprém

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A több évtizede parlagon álló hajdani "Vörös október filmszínház" előterében nyílt meg a Klub kávézó és ételbár. Fagylalt, jégkrém, kávékülönlegességek, snack ételek kaphatók és ételkiszállítás is van. Már áll a süteményes vitrin is, ahol nemsokára friss süteményeket fognak kínálni. A mellékhelyiség kifogástalan tisztaságú.
Megosztom
Régi cukrászda a történelmi épületben -

Mackó Cukrászda és Snack Veszprém

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 5.
Az egész épület a gasztronómiáról szól és én most a cukrászdát méltatom. A sarkokban stílszerűen plüssmackók vannak a gyerekek örömére. Aki szereti a retro hangulatot, annak bátran ajánlom a pultos rendszerű cukit. Nagy a választék hagyományos és reform/mentes süteményekből, fagylaltokból. Külön szekciója hidegkonyhai készítményeket is árusít.
Megosztom
2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 3.
Ügyesen alakították át a hajdani beton monstrum mozit multifunkcionális kulturális egységgé. A kávéházát kipróbálva csupa jót mondhatunk. Finom sütemények, korrekt kiszolgálás. Hírlap olvasási lehetőség. A csupa üveg épületből kilátni a város sétálóutcájára. Pár asztallal kint is lehetőség van a leülésre. A mosdó modern és tiszta. Kártyával is lehet fizetni.
Megosztom
Jó kis büfé korrekt árakkal, ízletes ételekkel -

5. Büfé Hévíz

2016. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 1.
A hévízi 5. büfé azt hiszem teljes mértékben azt nyújtja, amit az ember vár tőle. Hatalmas sült kolbászok, véres hurka, májas hurka, sült halak, csülök, oldalas, székelykáposzta, csirkecomb, rántott húsok, hogy csak a fő ételeket említsük. Stílszerűen rusztikus, néhol humoros belső dekoráció teszi a helyet egyedivé. Mindenképpen érdemes ide betérni egy sültkolbira.
Megosztom
Jókor vannak jó helyen - Johnny's Veszprém -

Johnny's Bistro Veszprém

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Soha jobb időzítést! Johnny's (Diósd után Veszprémben is) a tanévkezdésre megnyitotta veszprémi egységét a "Lordok háza" aljában Veszprém sétálóutcáján. Most már úgy tűnik, hogy hálózat lesz a Johnny's. Már a közösségi oldalukon is követtem az építkezést és úgy látszik minden rendben van.
Megosztom
Jó kis olasz éterem apróbb hibákkal -

Bocanova Olasz Étterem Budapest

2016. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 30.
Régi tervünk, hogy a Bocanovában ebédelünk. Kicsit nehezen jött össze az időpont, de sikerült itt elköltenünk a vasárnapi ebédünket. A felszolgáló eléggé gépies módon vezetett a helyünkre - semmi mosoly. Az ételek kiválóak voltak, mi ugyanis nem pizzázni térünk be, hanem antipasti - pasta - secondi - dolci. Minden étel nagyon finom volt.
Megosztom
Hibátlan étterem Alsópáhokon -

AzÉn Anyósom Alsópáhok

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 30.
Hát ezt ki kellet próbálni. Két út áll előtted a bejáratnál: balra önkiszolgáló büfé, jobbra pedig étterem. Először körülnéztünk a büfében. Nagy választékban, szép tálalásban kínálnak gyorsak elfogyasztható ételeket, illetve egy vitrin is van teli süteményekkel. Közöltük a személyzettel, hogy mi az éttermet céloztuk meg.
Megosztom
Belsőségételek teljes palettája Hévízen -

Parasztudvar Büfé Hévíz

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 30.
Tejszínes-gombás kacsanyelv, pacalpörkölt, kakastöke-pörkölt, Zúzapörkölt, hízott kacsamáj, szalontüdő, vese-velő, velős pirítós, böllérmáj - a belsőségételek krémje. Ezeket és egy csomó más finomságot kínálja nagyon baráti áron a parasztudvar. Persze a "finnyás vendég" is megtalálja a számítását, hiszen halkülönlegességeket, húsételeket, vega ételeket is árulnak.
Megosztom
Joggal viselik a legjobb címet -

Chianti Étterem Veszprém

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 25.
Most éppen a baráti körrel látogattuk a már sok éve ismert Trattoria Chiantit. Hát igen, ők kiforrták magukat a beskatulyázásból - hogy ide pizzáért, pastáért járjon a vendég. Természetesen tartanak választákot az említett ételcsoportokból is, de nem ezen van a hangsúly. Antipasti, secondi, dolci téren, azaz előételek, második fogások és édességek tekintetében emelkednek a többi olasz vendéglő fölé.
Megosztom
40 oldalon / 391 találat


TérképX