grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
296
21
2
5548

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

A város legjobb pizzériája helyben / kiszállítva -

Lucifer Pizzéria Veszprém

2016. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 25.
Már többször jártunk itt. kedves és gyors a kiszolgálás. Nagy adagok bőségesen megpakolva. Sportrajongóknak nagy tévé áll rendelkezésre. Hangulatos kerthelyiség. Aki nem pizzarajongó, annak pedig a szokásos ételekből van nem csekély választék. Bankkártyákkal és más kértyákkal egyaránt lehet fizetni. A mellékhelyiségek is megfelelnek az elvárásoknak.
Megosztom
Ezt nevezném a Balaton-felvidék legjobb csárdája címre -

Baricska Csárda Balatonfüred

2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A tulajdonosváltás után először jártunk a baricska csárdában. A balatoni panoráma pazar - ez nem változott. A csárda ételválasztékába sok-sok modern táplálkozásunkra jellemző elem került. Ez természetesen nem váltja ki a régi csárdaételek kedvelőinek ellenérzését. Valódi keleméri bárányt forgalmaznak - ennek utána is néztem.
Megosztom
Közepes panzió a Bakony fővárosában -

Jeskó Panzió Étterme Zirc

2016. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 24.
Mivel, hogy a "Kivel jártál itt? " menüpontban nem találtam megfelelő kategóriát, így a "családdal" pontot kattintottam be. Pedig én az anyósommal voltam itt. Meglátogattam a mamát és meghívtam egy estebédre. Az étlapon ott virít a tájegységre annyira jellemző "Bakonyi borda" és helyesen írják a "Cordon bleu" nevű ételt.
Megosztom
Több mint egy órát vártunk az ebédünkre -

Gizella Hotel Étterme Veszprém

2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23.
Gyerekeinket vittük el a már többször látogatott Gizella szálló éttermébe. Többször voltunk itt céges rendezvényen, hát kipróbáljuk egy hatszemélyes asztallal is. Bár csak ne ide jöttünk volna ezen a napon! Megrendeltük italainkat, kiválasztott ételeinket, aztán csak vártunk, vártunk és vártunk, nem hozzák.
Megosztom
Veszprém legújabb és legérdekesebb kávézója -

Tizen1 Kávézó Veszprém

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23.
Két fiú gondolt egyet és eldugott kis utcácskában megvalósította álmát: A vendégért mindent! Azt hiszem sikerült is. Tizen 1 (tizenegy, vagy 11) . . . akárhogy is olvassuk a Kereszt utca 11-es házszámra utal. Nagyon jól csinálják a srácok és sok sikert kívánunk nekik. Hamarosan honlapjuk is lesz, addig is ízelítőül álljon itt a kapuban lefényképezett példány.
Megosztom
A legjobb Somlói galuskát itt mérik -

Tini Cukrászda Veszprém

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A címben is olvasható okból újra meglátogattuk a Tini cukrászdát Veszprémben. A csendes kis cukrászdában nagy választákban kínálnak fagylaltot, finom süteményeket, tortákat. Na és persze a Somlóijuk páratlan. Nincs belőle a hűtőpultban, csak egy tábla, hogy kérjél bátran, mert számodra frissen készítik. Természetesen kapható az "ország tortájának" legaktuálisabb változata is.
Megosztom
A legjobb hely a veszprémi sétálóutcán -

Kokó Terasz Veszprém

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23.
A legfinomabb sütemények, kávékülönlegességek és fagylaltok (utcán keresztül is árusítják) óriási választéka jellemzi a helyet. Végülis maximális pontszámot adtam minden kategóriában, mert sajnos lenne egy pont, amiről beszélnünk kell. Hétköznap 5 óra után megszűnik az élet a sétálóutcán. Aztán a Kokó is bezár. Ezt tették a híres nagyszabású Utcazene Fesztivál alatt is.
Megosztom
Dunántúl legjobb étterme -

Fejesvölgy Étterem Veszprém

2016. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 20.
Már vagy húsz éve kedvencünk a Fejesvölgy, ennek ellenére csak most ragadok pennát, hogy ezt írásban is kifejtsem. A Kész család a szoci időkben is igazi vendéglős dinasztia volt, így a rendszerváltás után is adott volt a cél. Csodálatos ételválasztékkal, minőséggel, tisztasággal nyerik meg a vendégek bizalmát.
Megosztom
Kissé régies, de jó hely Zircen -

Patkó Vendéglő & Pizzéria Zirc

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 18.
Több, mint harminc év után újra betértünk párommal a Patkóba. Anno itt töltöttünk pár szép estét. A falak ugyan a régiek, de a berendezés merőben más. Megújult és megfelel a kor elvárásainak. Kedves a személyzet, frissek, ízletesek és bőségesek az adagok. Tiszták a mellékhelyiségek és van free wi-fi. Elfogadják a szokásos kártyákat.
Megosztom
Igazi, hangulatos étterem sörfőzdével -

Malomkert Sörház Veszprém

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 17.
Veszprémi barangolásaink újabb gyöngyszemét sikerült tesztelni. A bejáratnál egy vastag üveg alatt csörgedezik a patak. Óriási a választék a helyben főzött sörökből éppúgy, mint az idegenekből. Pálinkaválasztékban is nagyok. A felszolgáló kedvesen mondja a számomra szomorú hírt, hogy sajnos nem szolgálhat pacallal és csülökételekkel.
Megosztom
40 oldalon / 391 találat


TérképX