grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
102
359
227
21
2
5292

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Nem méltó a régi nevéhez (grocceni) -

Dabrókai Betyár Csárda Karakó

2015. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. április 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sok év után újra betértünk a Dabrókai csárdába. Hajdanán fényorában nagyon sok autó és túristabusz állt a parkolójában. Ezek most megcsappanni látszanak. A csárdába lépve nem látni változást a régi időkhöz képest. Kemencében ropog a tűz, de kevésnek bizonyul ahhoz, hogy december végén befűtse a csárdát. A radiátorok hidegek.
Megosztom
Veszprém legjobb cukrászdája (grocceni) -

Schőnig Cukrászda Veszprém

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 1.
Ha a városban járunk, akkor mindig ezt választjuk. A hajdani "Zöld alma" cukrászda mára tökélyre vitte a választékot, a minőséget, valamint a környezetet is. A kertben aranyhalak úszkálnak a kis házi tóban. Szezonban óriási fagylaltválaszték, de télen is van egy-kettő. Nagyon finomak a sütemények, torták, pohárkrémek és minden termékből van diabetikus, és paleo választék is.
Megosztom
Az egyik kedvencem Zuglóban (grocceni) -

Lajos Király Étterem Budapest

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kétszer bableves borjúpaprikással, egyszer disznótoros tál. kétszer bent, egyszer kint. Valahogy így jegyzem az ittléteimet. Szóval harmadszor is eljöttem és most is a maximálisan nyújtották. kedves, gyors személyzet, makulátlanul tiszta mosdó. Biztosan vissza fogunk menni máskor is. Elfogadnak mindenféle fizetőeszközt, kártyát, utalványt.
Megosztom
Egy igazán retro hely (grocceni) -

Benevár Étterem Mátrafüred

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vagy 20 év után újra betértünk a Benevár étterembe és biztosan állíthatom, hogy semmi nem változott. Ugyanazok a bútorok, ugyanazok az abroszok és étkészletek. Viszont nekem nagyon ízlett a Jókai bableves, vagy a sztrapacska, amit a Mátrában mindenhol ki szoktam próbálni. Extra szalonnapörccel rendeltem, jó forrón. Úgy is kaptam.
Megosztom
Nagyon tetszett a Trófea grill (grocceni) -

Trófea Grill Étterem - Újbuda Budapest

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1.
Hétköznap délben látogattuk meg azt a helyet, melyet már évek óta terveztünk, hiszen nagyon sokszor elmentünk mellette. Nem volt asztalfoglalásunk, mégis talált nekünk egyet a segítőkész pincér. 100-féle ételt hirdetnek, de szerintem meg is volt annyi. A szódavíz ingyen volt. Wifi is van, de én ilyen helyen inkább a gasztronómiával foglalkozom.
Megosztom
Sokat romlott a színvonala (grocceni) -

Kék Öböl Étterem & Panzió Balatonfűzfő

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábbról is ismertük az útközben mindig "kéznél lévő" fűzfői éttermet, de a legutóbbi ittjártunkkor bizony csak egy áltagosm vagy az alatti vidéki étterem benyomását keltette. Lehet, hogy a megépített 710-es elkerülő út okozza, de sem az ételekben, sem pedig a tisztaságban nem felelt meg az ízlésünknek. Többé nem megyünk ide és másoknak sem ajánlom a helyet!
Megosztom
Egyszerű, de hangulatos sörözö -

Garay Söröző Szekszárd

2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Teljesen véletlenül tévedtünk be szombaton ebédidőben a sörözőbe. Tele volt fiatalokkal, kik jól érezték magukat. A műbőr üléseket már kissé kikezdte az idő, de amúgy normális a berendezés. A pincér kedves, gyors és segítőkész volt. A végén még rábeszélt a palacsintára is. Elfogadják a kártyákat és utalványokat. Bátran merem ajánlani a Szekszárdon járó olvasóknak.
Megosztom
Az ország nyugati kapujában (grocceni) -

Flamingó Étterem Hegyeshalom

2015. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 1.
Hegyeshalom falu keleti végében található az a vendéglő, ahol nem húzzák le a vendéget, bőséges és ízletes ételkínálattal bizony átcsábítja még az osztrákokat is. Ottjártunkkor a tulajdonos elmesélte, hogy Lyoness tagok - mint a környéken nagyon sokan - így aztán aki idejön, annak még visszatérítés is jár. Nagyon jól éreztük és degeszre ettük magunkat.
Megosztom
Törzshelyünk lett a török (grocceni) -

Isztambul Grill Török Étterem Székesfehérvár

2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1.
Mi csak "török"-nek hívjuk a fehérvári egyszerű éttermet, ahová nem kiöltözős alkalmakkor megyünk, hanem inkább hétköznap. Többször jártunk már itt és a tulajjal is többször elbeszélgettünk. Mindig kapunk egy hűtómágnest is. Nagyon jól csinálja és minden szempontból csillagos ötöst érdemel. Elfogadják a különféle kártyákat és bónokat is.
Megosztom
Fehérvár legjobbja (grocceni) -

Diófa Vendéglő Székesfehérvár

2015. áprilisban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Külföldi vendégeket vittem ide, de nagyon jól döntöttem. Előtte persze tanulmányoztam a neten található étlapjukat és nagyon jól tettem, jó döntés volt. A pincérek sürögtek-forogtak körülöttünk, szinte futólépésben. Nagyon finomak és látványosak voltak az ételek. Szóval nem bőgtem le a magyar gasztronómiát most először ízlelő tengeren túli üzleti partnereim előtt.
Megosztom
36 oldalon / 359 találat


TérképX