grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
296
21
2
5548

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

Színvonal a Balaton északi partján. -

Karolina Kávéház & Koktélbár Balatonfüred

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 7.
Párommal nem először járunk a Karolinában, de most írok is róla. A forgalmas augusztusi szombat délután alig tudtunk leülni. A kedves pincérünk kerek perec megmondta, hogy 20 perc lesz, mire oda tud jönni valaki. A temérdek felszolgáló futólépésben közlekedett és volt egy "karmester", ki irányította őket. Ezalatt elmentem fényképezni.
Megosztom
Inkább kocsma, mint pub -

Sport Pub Veszprém

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 3.
A világhálón parádés étlappal mutatja be magát a veszprémi Sport pub. Óriási pizzaválaszték, különleges ételek, baráti árak. Barátaimmal meg is terveztük, hogy meglátogatjuk. Betértünk, és onnét kezdve minden megváltozott. Rideg, koszos, elhagyatott hely. Leültünk és vártuk a felszolgálót. Pár perc után a söntés felől egy női hang szól felénk: "Kiszolgálás a pultnál".
Megosztom
GRUND - sportkedvelők Mekkája Veszprémben -

Grund - A Sport Bár Veszprém

2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy sportújságíró lány + párja + ideális helyszín = Grund - Food - Drink. Egy hónapja nyílt az étterem. Hol is másutt, mint Veszprém belvárosában. Kézilabdaszurkolók, játékosok, na és persze a sok ezer egyetemista találnak itt érdeklődési körének megfelelő törzshelyre. Ide belépve szembeötlik mindjárt a falak tapétázása.
Megosztom
Csárdában a legjobb a környéken -

Kertész Csárda Székesfehérvár

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szinte már része a bakancslistámnak a fehérvári Kertész csárda kipróbálása, bírálata. Aztán most, ezen a júliusi szombat délután sikerült is eljutnunk hozzájuk. Nem foglaltunk asztalt, csak úgy beestünk a 8-as út mellett fekvő csárdába. Nagyméretű parkoló fogadott szombaton kora délután. Mindenki tudta, hogy este lagzi lesz.
Megosztom
Mákvirág fagyi a legjobb helyről Balatonfüreden -

Füredi Korzó Fagyizó Balatonfüred

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 26.
Párommal számtalan alkalommal jártunk már Balatonfüreden a Korzó fagyizó-ban. Nem is jó tag, a "-ban", hiszen bemenni nem lehet a szezonálisan nyitva tartó helyre. Két sorban állnak a hűvös nyalnivalóra várakozók. A sorok vége sokszor a kerákpárútig is kiér. De megéri, hiszen a városban nem kapni ilyen színvonalú fagylaltot.
Megosztom
Óriási adag finom fagyit kaprunk -

Adria Fagyizó Székesfehérvár

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 24.
Párommal szombaton megkóstoltuk az Adria fagyizó termékeit. Csak úgy megszokásból két-két gombóccal kértünk, aztán alig tudtuk megenni. Sokan vádolják őket, hogy: Csöpögős, folyós a fagyi. A vitát úgy zárnám le, hogy dupla mennyiséget kétszer annyi ideig tart nyalni. Ha Székesfehérváron van dolgunk, akkor mindenképpen vissza fogunk térni az Adria fagyizóba.
Megosztom
Joól csinálja a Joó vendéglő -

Joó Fogadó étterme Rábapaty

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 8.
Sárvárra indultunk, de előtte szokásunk szerint betértünk Rábapatyra vásárolni. És akkor vettük észre a Joó fogadót, melynek portálja csupa jóval kecsegtetett. A teraszon foglaltunk helyet és olyan étlapot mutatott a pincér kislány, hogy már akkor leendő jövőbeni törzshelyünk-nek neveztük ki. Az 1980 Forintos főételektől degeszre ettük magunkat.
Megosztom
Nem kéne visszaélni a helyzetükkel ! -

Révkapu Vendéglő Mohács

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mohácson jártunk és szinte adta magát, hogy mohácsi halászlét együnk. Habár előtte elolvastuk az Ittjartam. hu véleményeit, mégis a Révkapu étteremnél kötöttünk ki. Szép időben, csodálatos panorámával indult az ebédünk. Érdekes volt a komp forgalma. A felszolgált ételekkel semmi gond nem volt. Bőséges adagok voltak, frissen, ropogósan és a híres mohácsi halászlé is a legjobb volt.
Megosztom
Hibátlan étterem a Zircen, a Bakonyban -

Marietta Pizzéria, Étterem és Kávézó Zirc

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 30.
Nagy várakozással ültünk ki az étterm teraszára, hiszen annyi jót olvastunk róla az ittjartam. hu oldalon. Gazdagnak tűnt az étlapja, pizzaválasztéka. Mivel nem foglaltunk asztalt, hát épp, hogy találtunk helyet, hiszen a tavasz végi vasárnap megtelt a terasz. Nem kellett csalódnunk az étteremben. A tulajdonos maga szolgált ki bennünket.
Megosztom
Méltó helyen jól teljesítenek -

Monostor Cukrászda Zirc

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 30.
Az ittjartam. hu ajánlása alapján keresük meg zirci kirándulásunk desszertes bázisát. Jó volt az ajánlás! Mi csak elviteles vásárlók voltunk, illetve meglátogattuk az objektum legkisebb helyiségét is. Itt tisztaság, jó illat fogadott. Kedvesek voltak a kiszolgáló hölgyek és persze finomak voltak a becsomagolt sütemények is.
Megosztom
40 oldalon / 391 találat


TérképX