grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
296
21
2
5548

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

Nagyon jó hely apró hibákkal -

Pepe Cukrászda Zirc

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már sok jót hallottunk a zirci Pepe cukrászdáról és most kipróbáltuk. Ekőtte persze szokás szerint elolvastuk a honlapot is - Itt találtunk némi javítanivalót. Pünkösd vasárnap - gondolom a hosszú hétvége miatt -jó hosszú sort kellett páromnak kiállni, így én nyugodtan fényképezhettem. A falak tele vannak oklevelekkel, kitüntetésekkel és serlegekkel.
Megosztom
Cukrászda mentes süteményekkel -

Mosoly Cukrászda Veszprém

2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha valakinek tényleg be kell tartani a diétáját, de mégsem akar lemondani a földi élvezetekről, annak javaslom ezt a helyet. Gluténmentes, lisztmentes, laktózmentes, tojásmentes termékek kaphatók. Tegnap jártunk ott és nagyon finom volt minden. A két hölgy kedvesen szolgált ki. Van WiFi is, árulnak fagylaltokat és nagyon finom a kávé is.
Megosztom
A szuperlativuszok étterme -

Oliva Étterem és Café Veszprém

2016. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. május 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Újra Veszprémben jártunk és újra az Olivában étkeztünk. Nagyon szép idő volt és a gyönyörű zárt kertben a hűs fedél alatt költöttük el ebédüket. Ilyen figyelmes kiszolgálásban ritkán van része az embernek. Ottlétünk alatt többször is megkérdezte kedvenc felszolgálunk Erik, hogy nem szenvedünk-e valamiben hiányt. Friss, forró, ízletes és bőséges volt minden.
Megosztom
Jó kis autós étterem apróbb hibákkal -

Kádárta Vendéglő Veszprém

2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 9.
Veszprémbe menet látogattuk meg - most már sokadszor - a helyet. Nálam vannak olyan szabályok, hogy nevezzük meg szabatosan az ételt, amit fogyasztunk (lásd profilom). És akkor a fiatal pincér így kezdte: "Egy Gordon a hölgynek. . . ". A Cordon bleu egyébként finom, forró és ropogós volt. A férfi mosdóban nem működött a kézmosó, de szerencsére volt egy közös mosdó is az előtérben.
Megosztom
Nagyon jól éreztük magunkat -

Szegedi Halászcsárda Budapest

2015. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már a bejáratnál hirdeti magát az impozáns méretű Guinness-könyvbe illő bogrács. Kedvesen kínáltak hellyel és innét kezdve folyamatosan a felszolgálók látókörében voltunk. Férfiaknak halászlé, a kényeskedő hölgyeknek pedig májgaluska-leves volt az ízlelőbimbók indítója. Nem sokat hagytunk az asztal közepére kirakott bogrács alján.
Megosztom
2015. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 29.
Nem is tudtak volna jobb épületet találni az Esztergomi Központi Kávéház Szamos Cukrászda számára. A gyönyörű szép októberi délután az udvaron foglaltunk helyet. Visszamentem, hogy titokban megbeszéljem a pincérnővel, hogy meglepjük lányomat, kinek születésnapja közeleg. "Tessék csak rám bízni" - mondta és onnét kezdve csak hátra kellett dőlnöm a széken.
Megosztom
Ha igazán jót és bőségesen akarsz enni -

No.80 Lounge Budapest

2016. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. április 29.
Két étterem is van ugyanazon a telken. Ugyanabból a parkolóból a No. 80-hoz balra kell bemenni. Az étlap szinte áttekinthetetlenül bőséges (csak libaételekből van egy egész oldalnyi választék). Mindenki megrökönyödött, mikor feleségemnek kihozták a májgaluska levest. Ebben csak egy májgombóc volt, de az valami díjnyertes méretű.
Megosztom
Egy igazi kamionos étterem, ahová a családodat is elviheted -

Royal Étterem - Cinkotai út Budapest

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 29.
A külvárosban található "all you can eat" vendéglőt valóban a gyors kiszolgálásra találták ki, de alkalmas családi és baráti összejövetelek lebonyolítására is. Mi ebédidőben teszteltük és bizony jeles eredménnyel végzett. Az úgynevezett "férfiételek" terén verhetetlen, de azt hiszem találnak itt maguknak valót a kényes hölgyek és a gyerekek is.
Megosztom
Amerikai hangulat mindenki megelégedésére -

V8 Vendéglő Cece

2016. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 28. - 13 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tudjátok miért próbáltam ki a cecei V8 vendéglőt az Ittjartam. hu ajánlására? Teljesen korrektul ki van töltve a vendéglő részéről az adatlap. A tulajdonos (V8 Ágnes) veszi a fáradságot és minden bejegyzésre válaszol. Magyarországon páratlan ez az amerikai feeling. Mindjárt a bejáratnál egy amerikai rendőrautó vigyázza az éttermet.
Megosztom
Nagyon jó hely, csak ebédidőben zsúfolt -

Csülök & Csülök Monor

2015. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 27.
Némi várakozás után jutottunk be az "all you can eat" étterembe. Ez egy igazi útszéli "kamionos vendéglő". A nagy melegben a terasz részen sikerült helyet foglalnunk. Kevés pénzért óriási ételválasztékot nyújtanak. Az ételek frissek, melegek és nagyon ízletesek. Édességekből lehetne több is. A mellékhelyiségek tiszták. Bátran ajánlom az olvasóknak, ha éppen a 4-es úton halad.
Megosztom
40 oldalon / 391 találat


TérképX