grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
296
21
2
5548

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

Magyaros ételekből jeles -

Kocsi Csárda Hévíz

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az "Itt jártam" ajánlására kerestük meg a Kocsi csárdát. Már messziről hivalkodik a nagy parkolóban a csárda - teteján egy igazi szekérrel. Kiváló, friss és nagy adag ételeket fogyasztottunk, melyek nagyon ízletesek voltak. A mellékhelyiségek tiszták. Elfogadják a bankkártyákat, utalványokat és még Lyoness visszatérítést is adnak a teljes fogyasztásból.
Megosztom
Itt feltétlenül meg kell nyomni a féket -

Fék Kávéház Étterem Balatonakali

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 25.
Régóta kínálta magát balatonakaliban a FÉK komplexum, mikor erre jártunk, aztán végre betértünk. Nem bántuk meg - sőt, másnak is bátran ajánljuk. A komplexum egy étteremből, cukrászdából és ABC áruhéázból áll. Nagyon kultúrált parkolóban hagyhatjuk a kocsit. A kiszolgálószemélyzet kedves, előzékeny és mosolygós. A mellékhelyiségek makulátlanul tiszták.
Megosztom
A környék legjobb étterme - foglalj időben -

Szent Domonkos Vendéglő Várvölgy

2015. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 19.
Mint ahogy az az összefoglaló címben is látható, bizony időben kell foglalni, hogy leülhessünk ezen nagyon jól működő étteremben. Nagy adag, friss, ropogós sülteket tesznek elénk aránylag rövid időn belül, melyek ízletesek, finomak. Aztán körbefényképeztem az éttermet. Még a pincébe is lementem, ahol különterem áll rendelkezésre.
Megosztom
Rikta jó hely a Bakonyban -

Kemencés Étterem Zirc

2015. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. április 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Asztalfoglalás nélkül tértünk be baráti társasággal a Kemencés étterembe. Kedves és gyors volt a kiszolgálás. Gyorsan hozták a finom, friss és ízletes ételeket és jól is laktunk. Egyetle dolog volt, ami nem tetszett: Rendes borravalót adtam a pincérnek, aztán, mikor elszámoltunk a barátokkal, akkor látom az étlapon, hogy ők már belekalkulálták az áraikba a szervizdíjat.
Megosztom
Időben foglalj asztalt! -

Kakas Étterem Budapest

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha egy étteremben nehezen lehet asztalt foglalni, az már jelent valamit. Hát nekünk is sokadik próbálkozásra jött össze. Aztán az itt tapasztaltak alapján el is mondhatjuk, hogy nem véletlenül. Futólépésben közlekednek a profi pincérek, hogy felvegyék a rendeléseket és mihamarabb kielégítsék a vendégek igényeit. Minden étel óriási adag volt óriási tányéron.
Megosztom
Hogy ez eddig miért maradt ki? -

Két Bagoly Étterem Várpalota

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 5.
Igazi kockás abroszos, rácsos vidéki fogadóba tértünk be 2015 júliusában. Kár, hogy én vezettem, mert különben egy sör is dukált volna és mindjárt Krúdy Gyula jut eszembe a hangulatról. Minden finom volt figyelmes kiszolgálás mellett. A pincér elmondta, hogy már húsz éves az étterem. Bankkártyával, utalványokkal lehet fizetni. Nagyméretű parkolóudvara is van.
Megosztom
Nyugalom szigete kissé borsos áron -

Villa Bagatelle Budapest

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezt egyszer mindenkinek ki kell próbálni. A zajos fővárosban igenis van olyan nyugodt hely, ahol elfeledheted a gondjaidat. Hogy Budán van a hegyen az némiképpen indokolja is a magas árakat. Nem lennének, ha mindenki drágának találná. Nekünk feltétlenül megtetszett a szombat délelőtt itt eltöltött idő. Ja és a Brot-pékség még adja az ötletet, hogy haza is vigyél ebből a csodálatból.
Megosztom
Igazi csárdahangulat -

Udvarház Étterem Bánd

2015. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. április 4.
Külföldi vendégeket vittem a híres helyre. Már a bejáratnál pálinkával és pogácsával vártak bennünket a parasztruhába öltözött lányok. Sofőrünk colát szeretett volna inni, de csak bodzaszörpöt kapott. Ez egy ilyen hely - nyugtattam őket. A legények petrencés rudakon hozták ki a kétféle levest, aztán fából faragott teknőszerű edényekben jöttek a sültek.
Megosztom
Jó kis vidéki vendéglő -

Kakukk Vendéglő Bánd

2015. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. április 4.
A vendéglő nem látható a főközlekedési útról, meg talán híre sem akkora, mint versenytársának, így szerényen bújuk meg a Petőfi utcában. Ballagási ebéden próbáltuk ki. Bizony jó helyet választottak barátaink, mert nagyon jó kiszolgálásban volt részük. Hamar kihozták a nagy adag frissensülteket és azok igazán finomak voltak. Bátran merem ajánlani mindenkinek.
Megosztom
Zalakaros legjobbja -

Szilágyi Cukrászda Zalakaros

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 4. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Zalakarosi üdülésünk alatt először voltunk a cukrászdában és mindjárt különleges kéréssel rukkoltunk elő. Olyan tortát rendeltünk lányunk születésnapjára, melyet a cukrászda ezidáig még nem készített. Azt hiszem maradéktalanul teljesítették a feladatot, sőt azóta felkerült a torta a repertoárjukba. Óriási választékot és minőséget nyújtanak süteményekben, fagylaltkülönlegességekben egyaránt.
Megosztom
40 oldalon / 391 találat


TérképX