grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
389
283
21
2
5545

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Ilyen egy jó csárda (grocceni) -

Laci Pince Csárda Vászoly

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Feleségem kollégája hívta fel figyelmünket a Laci pincére. Habár kiesik a túristák által látható területről, de megéri idelátogatni. A csárda nem egy mostani építésű vendéglátohely és nem is tudom, hogy mi lehetett korábban, de nagyon jól csinálják a mostani tulajdonosok. Csodálatosak az ételek, melyekbe nem lehet belekötni.
Megosztom
Büdös rántott camembert (grocceni) -

Big Bell Étterem Pécs

2015. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptemberben látogattuk meg azt az éttermet, mely már régóta hívogatóan csábított, mikor a 6-os úton a piros lámpánál álltunk. Tulajdonképpen nem tűnik rossz helynek a bányászati múzeumnak is beillő milliő. Kedvesek voltak a felszolgálók, jó volt az ár/érték arány, azonban egy dolog feltétlenül elvette a kedvünket a helytől.
Megosztom
Kultúrmacska kávézó nem csak gyerekeknek (grocceni) -

Kultúrmacska Kávézó Veszprém

2015. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 31. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy vállalkozó kedvű házaspár olyat talált ki, ami vidéki viszonylatban még nem volt. MACSKÁS KÁVÉZÓ. Hat fajtatiszta cicát tartanak, akik tűrik a vendégsereget, szerettetik magukat, vagy éppen alszanak. Többször beszélgettünk a tulajdonossal és nagy odaadással mesél a takarításról, az orvosi ellátásról, vagy a cicák éjszakai életéről.
Megosztom
Nagyon jó hely a két város között (grocceni) -

Vadaskert Csárda Keszthely

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. március 31.
Az út mellet szinte kínálja magát a Vadaskert. Be is tértünk, mivel korán érkeztünk volna a hévizi szállodánkba. Éppen ebédidő volt. Nagyon finom volt minden, bőségesek voltam az adagok. Az egyetlen dolog, ami beárnyékolta az ebédünket az az apróság volt, hogy a fiatal fiú (pincértanuló, vagy nyári diák) ráöntötte a lábamra a saláta levét.
Megosztom
Későn hozták a salátát (grocceni) -

Gyarmati Étterem Veszprém

2015. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Még szép volt az idő ahhoz, hogy kiüljünk a teraszra és élveztük is a dolgot. Kedves volt a személyzet, ízletesek voltak az ételek. Nem is lett volna semmi baj, ha nem történik meg az az apróság, hogy a pincér akkor hozta ki az uborkasalátámat, mikor már a frissensültem elfogyasztásának felénél tartottam. Az idegen nyelvű étlapoldalak között nagyon sok a hiba.
Megosztom
Görög hangulat Budapesten (grocceni) -

Taverna Dionysos Étterem Budapest

2015. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régóta terveztük és most megvalósult. Persze helyet is előre kellett foglalni. A pincérlány vezetett az asztalunkhoz és mindjárt kaptunk ajándék meze-t. Aztán megrendeltük az ételeket. Utána körbefotóztam az éttermet. Nagyon kedvesek voltak még akkor is, mikor bekukkantottam a konyhába. Kiválaszthattuk a halat, amit megsütnek nekünk.
Megosztom
Bikács-Kistápé - a vidék eleganciája (grocceni) -

Zichy Park Hotel - Borostyán Étterem Bikács

2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. március 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hajdani TSz majort alakított át a tulajdonos négycsillagos welness szállodává. Nagyon elégedettek voltunk a nagy semmibe ágyazott nyugalom szigetével. Az udvarias kiszolgálás, na meg az ízletes, nagy adagok feldobták napunkat. Augusztusban kellemes árnyékos helyen ebédeltünk és egészen a kávéig élveztük a vidék hangulatát. Bátran merjük ajánlani az olvasóknak a helyet.
Megosztom
A legjobb étterem Hévizen (grocceni) -

Római Pince Hévíz

2015. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 28. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Dotto-val érkezünk a hegyen lévő Római pincébe, hogy az italfogyasztásban se legyenek korlátok. Ez valami csodálatos hely. A népes társaság szinte mindegyike kissé másként kéri az ételt, de a kedves pincérnek még tetszik is - na persze neki is tetszik a három fiatal lány. Nagyon finomak az ételek. Aki itt nem talál magának, az bizony finnyás.
Megosztom
Tulipán étterem Simontornya (grocceni) -

Tulipán Étterem Simontornya

2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. március 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az utóbbi két évben fedeztük fel igazán a Tulipánt, mert gyakran járunk erre. Gyors a kiszolgálás, hiszen autós étteremként nagy a pörgés. Kiváló, ízletes nagy adagok az ételek. Le a kalappal a gazdag étlap előtt. A magyaros ételeken kívül sok-sok európai fogás van a kényes gyomrúaknak is. Elfogadják a bankkártyát, utalványokat, van wi-fi és tiszta a mellékhelyiség.
Megosztom
39 oldalon / 389 találat


TérképX