grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
300
21
2
5534

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

Méltó helyre költözött a Pörc -

Pörc Balatonkenese

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szokásos szabályokat jelentősen túlhágva újabb bírálatot küldök, hiszen elköltözött a Pörc. Évek óta Balatonkenese büszkesége a bolttal kombinált lacikonyha stílusú büfé. Eddig úgy nézett ki, hogy: Pörc büfé . . . szünet . . . Pörc bolt. Az új helyen - ami kb 200 méterrel lejjebb taálható a Balaton felé - Minden egy helyen.
Megosztom
Itt kapható az ország legjobb croissantja -

Szó Ami Szó Balatonkenese

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szó testvérek a korábbi sikereken felbuzdulva Balatonkenesén is belevágott. Sikerrel. Itt minden igaz, amit a média róluk írt. Az eladótérben számtalan oklevél dícséri a tudásukat. Kiváló fagylalt, nagyon finom kávé. Francia vajjal - méghozzá meglehetősen sokkal - készül az ország legjobb croissantja. Sorban nyerték, nyerik a "Magyarország tortája" versenyt.
Megosztom
Itt bizony el lehet hízni -

Leroy Cafe - Mammut Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 11.
Félve mentee be a Mammutban található Leroy Cafe-ba, hiszen engem pár hónappal ezelőtt egy másik egységükben, a Liszt Ferenc repülőtéren a földig aláztak (lásd a tavaly ősszel írt bírálatomat! ). Hát bizony meg kell vallani, hogy a Mammut-béli egységüknél minden a legnagyobb rendben. Nagyon kedves és udvarias a kiszolgálás és az ételek, italok kelletik magukat.
Megosztom
Itt mindig hosszú a sor -

Ízlelő Étterem Veszprém

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 10.
11 előtt 5 perccel értem ide és kb nyolcan voltak előttem. Mire a pénztárhoz értem, már vagy húsz ember állt mögöttem. Mire megebédeltem, már az ajtón kívül állt a sor vége. Ezek persze ne vegyék el senki kedvét az Ízlelőtől, ez egy remek hely. Nagyon finomak, frissek az ételek, bőségesek az adagok, kedvesek és gyorsak a kiszolgáló hölgyek.
Megosztom
Tálalás lófigurás tálcán -

Huszár Vendéglő Örvényes

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Örvényes ugyebár nem egy világváros. Szép csendesen megbújik a Tihanyi-félsziget árnyékában. Van itt azonban egy olyan vendéglátóhely, mely messze földről visszacsábítja a vendégeket. Nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk, nagyon kellemes a környezet, nagyon gyorsan hozták ételünket és nagyon forró, nagyon finom volt.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 3.
Már máskor is említettem, hogy nem az én életformám ez a gyorsétterem, de későn este nem volt más. Rajtuk viszont jól látszott, hogy nem örülnek a jelenlétünknek, pedig még majdnem egy óra volt hátra a zárásig. Párom halas szendvicset én pedig dupla marhahúsos-baconost maestro burgert kértem. A fiú 3 percet igért, addigra elkészül.
Megosztom
Így mutatkozunk be a külföldieknek -

Flocafé - Ferihegy Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 2.
Természetesen nekem sajnos semmi beleszólásom nincs, de az illetékesek helyében valamilyen módon biztosan szabályoznám az ország kapujának színvonalát. Gondolok itt a mellékhelyiségek állapotára, a valutaváltás árfolyamára, vagy akár a feketén dolgozó taxis hiénákra. Erre a vendéglátó helyre például úgysintén nem vagyok büszke.
Megosztom
Megnyerte a versenyt -

Dr. Juice Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 2.
Milyen versenyt is nyert meg? A biztonsági vizsgálat után általában vizet szoktunk venni, hogy a gépre vigyük. Ennek az ára évente brutálisan emelkedik, mely bőven meghaladja az inflációt. Pillantást vetünk ilyenkor az árcimkékre, aztán döntünk. Most a Dr juice nyert. Így aztán itt ittuk meg a kávénkat is.
Megosztom
Ide időben kell asztalt foglalni -

Fortuna Étterem Dombóvár

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hogy lehet az, hogy egy dombóvári étterem állandóan csupa "ötszivecskés" értékelést kap. Hát úgy, hogy nagyon szuperül, hibátlanul csinálják. Így volt ez most is. A repertoárjuk példaértékű - öröm lapozgatni. Én persze jó szokásom szerint már előre megnéztem a neten. A személyzet nagyon kedves, a felszolgált ételek pedig frissek, finomak és bőségesek.
Megosztom
Igazi retro menza -

Viadukt Étterem Veszprém

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 27.
A veszprémi Viadukt étterem egy igazi retro menza, ahol úgy tűnik megállt az idő. Az étterem a város nyugati, ipari üzemekkel tűzdelt szélén található. Sem a környezet, sem a berendezés nem változott vagy harminc éve. Két dolog viszont van, amire semmi panaszunk nem lehet. Nagyon finomakat, háziasan főznek, illetve felettébb kedves, türelmes a gárda - legyen az ételkiadó, pénztáros, vagy éppen mosogató.
Megosztom
40 oldalon / 391 találat


TérképX