grocceni étterem értékelései

Értékelései
63
92
281
163
21
2
4793

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

A csárdák csárdája -

Tenkes Csárda Csarnóta

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyerekkorom óta ismerem a Tenkes csárdát, aztán hosszú szünet. Most pedig leesik az állam. A berendezés egy hibátlan csárdaberendezés történelmi épületben. Hogy itt milyen jól megférnek egymás mellett az óriási fatálak, a kisbogrács, a délszláv, vagy az egyéb mediterrán ételek. Csodálatosak az előételek.
Megosztom
Már a Rigó sem a régi. -

Rigó Étterem & Pizzéria Zalakaros

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hajdanán sokszor jártunk itt, hát most újra bementünk. Azt hiszem egy kicsit elszaladt velük a ló. Szemtelenek, kapzsik, trehányak lettek. Az ételadagok kisebbek lettek, a minőség gyengébb, a kiszolgálás lassabb lett. A legnagyobb problémát pedig abban látom, hogy az árszinvonal mintha a közvetlenül a szomszédságban található négycsillagos szállodához igazodna.
Megosztom
A legkedvesebb pénztároslány -

Marché Bistro (Alacska Észak) Vecsés

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Liszt Ferenc Repülőtértől csupán néhány kilométerre fekvő M0-s Alacska északi pihenőhelyen található az a Marché gyorsétterem, ahol a címben jelölt legkedvesebb fiatal barista-pénztáros hölggyel találkoztam. Hát igen, így is lehet ezt csinálni. Kiváló angoltudása áthidalja azt a hiányosságot, hogy itt a reptér szomszédságában minden csak magyarul van kiírva.
Megosztom
Szezonális büfé korrekten -

Park Étterem & Café Paloznak

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24.
Mire ezt az értékelést megírom már bezárt a Park étterem. Téli álomra hajtja a fejét. És bizony korrekt módon zártak be jövő tavaszig. Beszedték az út menti táblákat, hogy ne vezessék félre az autós vendégeket. Augusztusban egy nagyon hangulatos büfé volt, ahol mindenki megtalálta a neki legjobban megfelelő ételt és italt a kalandparki itt tartózkodáshoz.
Megosztom
Parádés honlap, parádés étlap -

Szőlőskert Fogadó étterme Nagykanizsa

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Úgy 15 éve már jártam itt és most újra betértünk. Régi jó szokásom szerint a honlap megtekintésével kezdtem. Le a kalappal, a tulajdonosnak van fantáziája. Olyan ételkreációkkal, kombinációkkal rukkol elő (pl. Harcsapaprikás vargányás rétessel), amit máshol nem ehetsz. A zalai ételek (pl.
Megosztom
Kétoldalas strandi büfé -

Mindenevő Étkezde Csopak

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 4.
Az itteni szokásoknak megfelelően kívül és belül egyaránt kiszolgálják a vendégeket a csopaki strand egyik legjobb büféjében. Már a megállító tábla is nagyon ötletes, hogy az általad választott reggeli tojásételt hány tojásból és milyen módon kéred. Menő, modern ételek és hagyományos ízek egyaránt megtalálhatók a palettán.
Megosztom
Két év múlva újra itt -

Johnny's Bistro Veszprém

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 2.
A veszprémi egység nyitásakor ott iváncsiskodtam az első vendégek között. Most napra pontosan rá két évre párommal újra megjelentünk. A nagyon kedves kislány mindjárt hozta is az étlapot. Nagyon hamar kihozta a Jumbo Johnny tálamat, melynek láttán először megijedtem, de aztán megbírkóztam vele. Párom szendvicset evett. Tálamról csak jókat mondhatok (lásd a fotót!
Megosztom
Biciklisek kedvenc csopaki büféje -

Kaktusz Büfé - Csopaki Strand Csopak

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 30.
Szinte érinti a Balatont körbejáró kerékpárút a csopaki Kaktusz büfét. Van is forgalma, hiszen már jól ismerik a bringások azt a helyet, ahol gondolnak a csórókra, a diákokra is a 200 Forintos zsíros kenyérrel. Persze van palacsinta, tócsi, hamburger, hot-dog, sült kolbász, hasábburgonya, stb is. Igazi strandi büfé kerítésen belül és kívül.
Megosztom
Söröző laza dress-kóddal -

Borostyán Söröző Hévíz

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 29.
A Danubius Healts SPA Resort sörözőbe akár fürdőköpenyben is beléphetünk, hiszen itt maximálisan engedékenyek a vendégek öltözete terén. Az étterem, vagy a presszó felől ugyanúgy megközelíthető, mint a medencék irányából. Nagy választékot tartanak főleg német csapolt és üveges sörökből. Az ételeik pedig nagyon finomak.
Megosztom
Egyszer már megszívtuk -

Márkói Csárda Márkó

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28.
Egyszer egy vasárnap jártunk errefelé és hát ebédeltünk volna. Az autó leparkolását követően hideg zuhanyként ért bennünket a "vasárnap zárva" tábla. Most azonban szombaton érkeztünk. Az étlapon óriási választék van minden ételkategóriában. Csak velőspirítósból három félét készítenek. A pizzáknál számomra ismeretlen nevek. Kedves dolog a törzsvendégekről pizzát elnevezni.
Megosztom
29 oldalon / 281 találat


TérképX