grocceni étterem értékelései

Értékelései
65
99
324
204
21
2
5066

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Jól sikerült évzáró buli bowlinggal -

Völgyikút Étterem Veszprém

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évente decemberben elmegyünk a kollégákkal évzáró bulira. Szavaztunk és a végén a Völgyikút győzött. Bowlingozni is szerettünk volna, de a foglalás nagyon hülyén jött ki. Egy óra ebéd előtt, majd egy óra közvetlen ebéd után. Azért jó volt - itt aztán kiderült, hogy ki a béna. A várpanorámás kilátás csodálatos, így a nemdohányzók is kabátot vettek és kimentek a teraszra.
Megosztom
Katasztrofális német nyelvű étlap -

Diófa Csárda Harc

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 15.
Már gyerekkoromban is létezett a forgalmas útelágazásban lévő csárda. Most meglett emberként párommal beültünk egy késő délutáni ebédre. A komplexum óriási és tele van népi használati tárgyakkal. Az étlap áttekinthetetlenül gazdag - itt aztán mindenki talál magának valót. A német nyelvű sorok nyelvtana botrányos. Pedig sváb falvak bőven vannak Tolna megye ezen részén.
Megosztom
Az étlapon orosz a harmadik nyelv -

Dolce Vita Pizzéria Paks

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 13.
Pakson vagyunk az atomvárosban. Talán nem véletlen, hogy az angol után nem németül, hanem oroszul szólítják meg a vendégeket. Finomak voltak az ételek, kedvesek és szolgálatkészek a felszolgálók, egy dolgot viszon nem értek: a hal városában három féle halételt kínálnak - három lazacból készült fogást. A kérdésem az, hogy miért nem tartanak dunai halból készült fogást?
Megosztom
Szép csendben újra kinyitottak -

Tizen1 Kávézó Veszprém

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Mint ahogy nem verték dobra a bezárásukat, úgy szép csendben, mindennemű csinnadratta nélkül ki is nyitottak. Nem pont ugyanott, hanem a sétálóutcán. Nem akarták finom kávé nélkül hagyni az adventi forgalomban megfáradt vendégeket. Hát elég kicsi a hely. Viszont a fiúk elmondták, hogy tavasszal nyit a terasz és akkor szellősebbek lesznek.
Megosztom
Egyedül voltam és siettem -

Banya Tanya Sárvár

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Most éppen nem volt asztaltársaságom, mikor kiküldetési napon rohanva étkeztem egyok kedvenc sárvári helyemen. Természetesen most is megvizslattam a neten fellelhető étlapjukat. Habár kissé furcsa a weblapjuk kezelése, azért sikerült előre kiválasztani Szárnyas gyros tál tzazikivel és hasábburgonyával nevű ételt. Finom volt.
Megosztom
Adventi hangulatban még a szokásosnál is jobb volt -

Szárcsa Hotel étterme Székesfehérvár

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Milyen nagy ötlet, hogy a decemberben éppen nem használt kerthelyiséget adventi hangulatban díszítették fel. Na persze belül is ez van. Már állt a karácsonyfa és a mennyezetről lógott a sok karácsonyi dísz. A felszolgálók mikulássapkában sürögtek. Egyébként pont az ebédünk alatt járt ott a Mikulás és a Krampusz. Párom májgaluska-levest és nagyon finom borjú-bécsit fogyasztott.
Megosztom
Óriási sorbanállás adventi szombaton -

Szerencse Wok (Auchan) Székesfehérvár

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal vitatkoztunk, hogy hol együnk ma délután. Ez nem először fordult elő, hisz én imádom az ázsiai konyhát, ő pedig legalább annyira utálja. Fél óra "különélés". Nagyon hosszú sor volt, de aránylag gyorsan dolgoztak a magyar nyelvet törő kislányok. Jó pár Szerencse Wok tesztelését követően elmondhatom, hogy ezt tartom a legjobbnak.
Megosztom
Ettél már velős-lilahagymás lángost? -

Lángos Bár Ajka

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 7.
Ajka belvárosában teljesen véletlenül bukkantam rá erre a remek helyre. Először még engem is megtévesztett a "Lángos bár" üzletnév, hiszen a lángoson kívül óriási a választék lacikonyhás ételekből (hurka, kolbász, pecsenye), hamburgerekben, melegszendvicsekben. Forralt bort, teát és üdítőket is kínálnak. A kiszolgálás kedves volt, az árak megfelelnek a hely színvonalának.
Megosztom
Csendes vidéki cukrászda -

Bohém Cukrászda Devecser

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 7.
Ezer éve nem láttam és nem ettem sarokházat, gyerekkorom nagy kedvencét és tessék: itt szembeköszön a vitrinben a maga klasszikus formájában. Finomak a sütemények és finom a kávé. Ottjártamkor néhány megrendelt torta díszelgett a hűtőben. Kint és bent egyaránt helyet foglalhatunk és különösen szimpatikus, hogy külön kicsi székekkel és asztallal gondoltak az aprónépekre is.
Megosztom
Mi is az a Gado-gago? -

bEAT Székesfehérvár

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 6.
Férfiasan bevallom, hogy én bizony a telefonomon "meggúgliztam" a címben szereplő gado-gado jelentését. Nagy lebőgés lett volna párom előtt. Most már tudom. Hát ez egy csodálatos hely! Ide vendégeket fogok vinni . . . . csak győzzem kifizetni. Mert ugye az árak meglehetősen borsosak. Az étlapon klasszikus, exotikus és újragondolt ételek hatalmas választéka.
Megosztom
33 oldalon / 324 találat


TérképX