grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
374
268
21
2
5420

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Eddig is mindig a címben jelölt "nyugalom szigetének" tartottam a Csillag éttermet, de most végleg kiderült. Ugyanis kiraktak a bejáratához egy életnagyságú kislányt ábrázoló megállító táblát egy nagy behajtani tilossal. Reggel mindig van pezsgő, a szakács pedig kívánságod szerint készíti el a rántottádat. Este asztalt foglaltunk és a legnagyobb nyugalomban vacsoráztunk.
Megosztom
Gépies ételválasztás, gyenge végeredmény -

Padthai Wokbar - Mammut Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Nagyon kedves kislány vette fel a rendelést, majd meg is dícsérte a szép bankkártyámat. Ezzel el igy fogytak a dícséretek, melyek a helyre vonatkoznak. Képzelj el egy excel-táblázatot, mely alapján összeállítod az ételedet. Az alap lehet többféle tészta, illetve rizs. A pakolmányok lehetnek húsok, tengeri állatok, vagy vega. A harmadik a szósz.
Megosztom
Csillagos ötöst érdemelnek -

Péklány Kézműves Pékség Balatonfüred

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szeretem az ilyen pékségeket! Ők annyira odafigyelnek a vevőre, hogy mindenben, mindenkinek a kedvére tudjanak tenni. Családi vállalkozás és az alkalmazottak sem akárkicsodák. A honlapon pedig úgy szólítanak meg Téged, mint vevőt, illetve vendéget, hogy visszatérjél. Arra is ügyelnek, hogy egészséges termékeket is süssenek.
Megosztom
Tucat KFC életúnt személyzettel -

Kentucky Fried Chicken - Agip DT Budaörs Budaörs

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Nem jószántamból tértünk ide be, de hát arra gondoltunk, hogy a fővárost szombat estefelé elhagyva ez a leggyorsabb megoldás egy étkezésre. Ezen a napon este 6 környékén olyan személyzet volt beosztva, kiknek halvány fogalmuk sincs a vendéglátásról. Biztos a szombat este miatt, vagy kevés a bér - nem tudni. Az étel minősége áltagos "káefcés" volt.
Megosztom
Még a tavalyelőttinél is rosszabb volt -

Kínai Étterem Veszprém

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 28.
Úgy látszik csak én írok bírálatot erről e helyről. . . . Fél háromkor vetődtem ide. Az ajtón felirat hívja fel a figyelmet a kártyás fizetés lehetőségére. Kikértem kedvenc ételemet és felkértem a hölgyet a melegítésre. Be is tette vagy fél percre a mikróba. A pénztárnál jó nagy hangon közölték velem, hogy nem lehet kártyával fizetni.
Megosztom
Egyszerű büfé rántott termékekkel -

Eszem-Megálló Veszprém

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Teljesen véletlenül akadtam rá a büfére. Egy lepukkadt hipermarket helyébe egy bútoráruház költözött és most a kedves vállalkozó hölgy meglátta a lehetőséget a büfé megnyitására. A vendégkör nem is a bútorvásárlókból, hanem főleg a környező ipari cégek alkalmazottaiból kerül ki. Dícséretet érdemel a berendezés (robusztus asztalok és székek).
Megosztom
Jó hely a Lajos király! -

Lajos Király Étterem Budapest

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 25.
Ugyan már számtalanszor jártunk itt - kint és bent egyaránt - mégis csak most írok egy dícsérő értékelést. A felújítás óta először vagyunk itt és szembeötlő előnyöket vesz észre az ember. A mosdókban a csészén forgó-fóliás higiénia-megoldás, szépen kialakított burkolómunkák. Temperamentumos zene szól a hangszóróból és a konyhaajtó tejüvegére pillantva egy táncoló lány sziluettjét látjuk.
Megosztom
Jó kis reggeliző hely pékséggel kombinálva -

Katica Pékség Balatonkenese

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 25.
Korábban már írtam a Pörc bisztóról, amely szintén ebben az épületegyüttesben található. Most dícsérjük a Katica pékség és reggeiző egységet. Reggel 5-kor nyit a péksg! ! ! Itt óriási a választék kenyerekből, péksüteményekből és süteményfélékből. A reggelizőben nincs kifüggesztve étlap, így a kiszolgáló hölgy mondja el a lehetőségeket. Szimpatikus a hely.
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 22.
Rám aztán igazán nem jellemző, hogy gyakran járok Várpalotán, pedig a város főterén található gyönyörű vár mellett is elmentem. Sőt, egy kicsit el is tévedtem. Ezen a téren érdekes dolgok láthatók: három patika, három pékség. Itt aztán lehet és kell is versenyezni. A Belvárosi pékséggel nagyon meg voltam elégedve.
Megosztom
Hát itt elég nehéz asztalt kapni -

Spíler Buda Budapest

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 19.
Milliószor jártam már a 12. kerületben és azon belül is számtalanszor vásároltam, tartózkodtam és étkeztem a MOM parkban. Ez a látogatás azonban merőben más és eltér minden eddigitől. A címben írt mondat igaz! Óriási a tömeg, fergeteges a hangulat. Hát mi itt nagyon jól érezzük magunkat. Kedvesek a felszolgálók, hangzatos névvel kínálják magukat az ételek, nagyok az adagok.
Megosztom
38 oldalon / 374 találat


TérképX