grocceni étterem értékelései

Értékelései
63
92
281
163
21
2
4793

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Kint is vagyok - bent is vagyok -

Éden Büfé Balatonfűzfő

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28.
A bejegyzés címe azt hiszem magáért beszél. A büfét - mint sok másik hasonlót - a strand területén, illetve a kerítésen kívül egyaránt igénybe vehetjük. Számomra a legpozitívabb dolog az, hogy lehet kapni velős pirítóst - erre aztán csúszik a sör. De persze van itt lángos, gofri, hamburger, gyros és hekk is, hogy a manapság legnépszerűbb "strand-food" ételeket említsem.
Megosztom
Gyerekkori emlékek felidézése -

Dunakömlődi Halászcsárda Dunakömlőd

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 27.
Hajdanán nagyon sokszor jártam szüleimmel a kömlődi csárdában. Most az autópályáról letérve páromnak is megmutattam a régi 6-os melletti legendás helyet. Az étlapot tanulmányozva meglepődtünk az óriási halétel-választékon. Hol kap az ember manapság kecsegét, vagy vizát? Nosztalgiából mégis a pontyhalászlé és a túrós csusza mellett maradtam.
Megosztom
Budapestről kifelé menet -

McDonald's - Budaörsi út Budapest

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 27.
Nem éppen az én kedvemért szoktunk ide betérni, de az ember mindent megtesz a családjáért. Vessetek meg érte, de valahogy olyan futószalag-szerű itt a vendéglátás. Habár az eladó kislányok mindent megtesznek a gyors és kedves kiszolgálásért, de a mellette rohanó autópálya is azt sugallja, hogy siess-siess. Itt valahogy mindig ez az érzésem.
Megosztom
Lehetetlen átharapni a hamburgerüket -

Stég Pizzéria Csopak

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
Ez egy amolyan kívül-belül vendéglő, hogy a sétány közönsége se maradjon le semmi jóról. Stégburger néven árulják hamburgerüket, amely olyan vastag, hogy nem lehet átharapni. Hasonló a magvas zsemlébe töltött stégszendvics nevű különlegességük. Pizzériában eperleves? Igen, mégpedig nagyon finom. A kövön sült pizzáik közül nekem a lilahagymás-sonkás-kukoricás a kedvencem.
Megosztom
Gyakran járunk ide, habár nem az én világom -

McDonald's - Vecsés Vecsés

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
Gyakran járunk ide, habár nem az én világom - ez kizárólag felszállás előtt és landolás után történik. Mindig találok valami szezonális burgert (pl. bacönös), meg egy pohár üdítő. Aztán alig várom a második etappot, a sütit kávéval. Ez egy teljesen másik pultnál van. Nagyon menő édességeik vannak és a kávéjuk is kitűnő. Gakorlatilag törzsvendégek vagyunk.
Megosztom
Svájci rokonaink kedvence -

Kentucky Fried Chicken - Ferihegy Vecsés

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
A vecsési kfc-be szinte mindig akkor megyünk, mikor értük megyünk, vagy kivisszük őket a reptérre. A TESCO-n belül helyezkedik el ingyenes parkolással. Svájcban nincs KFC, így ki vannak éhezve a speciálisan panírozott csirkehúsra. Én meg ilyenkor illendően velük szoktam enni. A mellette található mosdók állapota nem európai szintű.
Megosztom
Tőlük rettegnek a fagylaltosok. -

Eiscaffe Cappucino Hévíz

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
Pár nappal ezelőtt írtam egy tőlük nem messze lévő tradicionális fagyizóról, ahol megemlítettem a címben jelölt problémát. Tény és való, hogy az óriás halmokban kívánt fagylaltok szinte csak a színükben különböznek egymástól. Mi süteményt ettünk és kávét ittunk. Mindegyik nagyon finom volt. Óriásiak a fagyikelyhek. A felszolgáló lány nagyon kedves volt.
Megosztom
Mi nem csak enni járunk ide -

Panoráma Terasz Balatonfűzfő

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Lángos, hamburger, palacsinta és gofri - ezek a klasszikus strandi ételek mind-mind kaphatók is. Na meg az utóbbi idben a velős pirítós (nem csak itt, hanem szinte mindenhol). Sokszor elgondolkozom róla, hogy hirtelen honnét akasztanak le ennyi velőt? Vagy megfordítva: hová tűnt eddig az a sok velő? Szóval, a sógorommal nem csak enni járunk ide, hanem a csinos lányok kedvéért is.
Megosztom
Itt nem lehet asztalt foglalni -

TGI Friday's - WestEnd City Center Budapest

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Olasz vendégemet felvettem a repülőtéren és - habitusát már jól ismerve - egy steakre hívtam meg. Telefonon szerettem volna asztalt foglalni a TGI Friday's WestEnd City Center étteremben és a legnagyobb csodálkozásomra nem lehet. Mondjuk volt asztal bőven a hétköznapi ebédhez. Előételként panírozott Mozzarella sticket fogyasztottunk.
Megosztom
Szerintem monopolhelyzetben vannak -

Costa Coffee - Ferihegy Budapest

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Sajnálatos hülye szokás, hogy aki utazik, annak sok pénze van és fizessen is sokat a gasztronómiai fogyasztásaiért. Gyakran repülök, így a tranzitba érve általában automatikusak a (gasztronómiai) szokások. Vízvásárlás, kávéivás. A Costa Coffee kedvenc helyem lett, habár vannak jobbak is. Itt mindig sokan állnak sorba, de megszoktam, van időm kivárni.
Megosztom
29 oldalon / 281 találat


TérképX