grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
300
21
2
5534

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

Rétesező a piactéren -

Sümegi Rétesház Sümeg

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Forgalmas helyen, a piactéren található ez a rétesező. Igazi házi nyújtott réteseket kínálnak itt megfizethető áron. A meggyes és a meggyes-mákos rétesek nagyon finomak voltak. Vannak még itt különféle pogácsák is, melyek közül a burgonyást emelném ki. Ez egy nagyon kedves gyerekkori emléket elevenített fel bennem. Kávé is kapható ebben az egyszerű, kedves rétesházban.
Megosztom
Ilyen az igazi kereskedő -

Pek-Snack Látványpékség Sümeg

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 24.
Még volt egy fél órám a találkozóig, így gyorsan betértem egy kávé-pogácsa kombóra a látványpékségbe. Az üzlet már húsvéti hangulatban díszeleg. Megláttam a vitrinben kedvenc tepertős pogácsámat és már kértem is belőle tíz dekát egy kávé társaságában. "Azt nem ajánlom önnek, inkább válasszon valami mást! " - mondja az eladó hölgy.
Megosztom
Szerintem ők a legjobbak a városban -

Huber Cukrászda Sümeg

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Most, hogy többet járok Sümegre, a cukrászdák terén is tisztábban látok. A kompexuk a buszpályaudvar/piactér helyen található, mely a vendégkörön is látszik. Finomak a sütemények, különösen egy citrom roló nevezetű, melyet ezidáig nem láttam másutt. A sütemények frissek - látszik, hogy nagy az üzlet forgalma. A vitrinben ott várakoznak az alkalmi törták.
Megosztom
Egyszerű faluszéli büfé -

Varjas Vendéglő Litér

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 20.
A két felszolgáló hölgy éppen dohányzott a teraszon, mikor odaértem. Jópofa ötletnek tartom a raklapokból készített ülőalkalmatosságokat. Kicsi a forgalom így hétköznap ebédidőben. Gondolom igazán esténként van itt élet. Étlap nincs, de a pincérlány egy szuszra felsorolja a bőséges választékot. A megrendelt pacalpörkölt ízletes volt, de még egy kicsit főhetett volna.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez az az utolsó benzinkút, ahol tankolhatsz, kávézhatsz, mosdót látogathatsz, mielőtt nyugati irányban elhagyod az országot (M1, M15). Óriási embertömeget kell kiszolgálniuk úgy a bisztróban, mint az alaksori mellékhelyiségekben. A bisztróban látványpék tevékenykedik. Pozitívan értékelem, hogy egy másik fizetőhelyet is kialakítottak a kávézóknak, így már három helyen fizethetsz a Marché-ban.
Megosztom
Nincs elég ülőhely -

Starbucks - Mammut Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 18.
Alig találtunk magunknak ülőhelyet, mert laptopos gyerekek ott ücsörögnek a laptopjukkal. Kamu kávéjukat már rég elfogyasztották, de hát a korlátlan ingyenes wifi igencsak vonzó. Mint minden látogatáskor, most is finomak voltak a torták és a kávék. Van egy hely, ahová le lehet tenni a használt edényeket. Ez nagyon derék dolog, de a személyzetnek gyakrabban el kéni vinni a mosogatóba.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 18.
Első benzinkút az Ausztria és Szovákia felől jövő autósoknak. Sokan itt találkoznak először a magyar vendéglátással. Nagyon jó a kínálat, íncsiklandozó ételek kínálják magukat, azonban kevesen étkeznek. Ez talán a húzós áraknak is köszönhető. Legtöbben kávéznak. A kávé finom. A fizetendő összegből levonják az alagsori WC-nél kapott 100 forintos kupont.
Megosztom
Nagyon jól főznek -

Rigó Vendéglő Ajka

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 14.
Egy nekem való egyszerű vendéglőt találtam Ajkán. Büszkén hirdetik a honlapjukon, hogy legnépszerűbb ételeik a halászlé és a pacalpörkölt. Fél 12-kor léptem be a vendéglőbe és csak pár asztalnál üldögéltek. Megrendeltem a két kedvencemet: babgulyást és pacalpörköltet. Nagyon jól volt elkészítve mindkettő. Aztán 12-kor megindult a vendégek özöne.
Megosztom
Jó kis cukrászda Ajkán -

Marcipán Cukrászda Ajka

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon klassz csendes kis cukrászdát találtam Ajka csendes részében a Frankel Leó utcában. A berendezés díszletei között visszaköszön néhány szocialista relikvia, például rádió. És hogy hűek is legyenek nevükhöz: nagy választékban tartanak marcipán figurákat és sokféle marcipános süteményt és tortát árulnak. A kávé finom volt, a hölgyek pedig kedvesek.
Megosztom
Kiszolgálás futószalagon -

Vitorlás Étterem Balatonfüred

2018. szeptemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. március 13.
Vendégem látta meg a helyet a füredi móló mellett. Nekem sosem volt benne a füredi top háromban. Hát azért bementünk és rendeltünk. Azt hiszem igazam volt. Itt nem azzal van baj, hogy nem jók az ételek, vagy a kerthelyiség hangulata, netán baj lenne a tisztasággal. Ezen három említett téma teljesen rendben volt.
Megosztom
40 oldalon / 391 találat


TérképX