grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
102
359
229
21
2
5292

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Cukrászda továbbra is az élvonalban -

Kokó Cukrászda Veszprém

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A veszprémi Kokó cukrászdában mindig találkozunk valami újdonsággal. Most például azzal büszkélkednek - tegyük hozzá: jogosan - hogy egyik cukrászuk komoly elismerést kapott egy csokiból készült életnagyságú királyi mellszobráért. Az árak meglehetősen húzósak - gondolok itt a 12 ezer forintos marcipános gesztenyetortára. Ez nagyon finom, sőt verhetetlen volt.
Megosztom
Jó kis cuki gyerekeknek tetsző névvel -

Hupikék Cukrászda Szilvásvárad

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 8.
Habár nagyon sokszor elmentünk már előtte, mégis csak most nyitottunk be a Hupikék cukrászdába. Nagyon jól tettük. Barátságos légkörben nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk. A cukrászda bőséges választékot kínál édes és sós süteményekből. A fagyiszezonnak októberben már leáldozott. A kellemes őszi időben kívül foglaltunk helyet. Finom a kávéjuk is.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Mendan szállodakomplexum több egységét bíráltam már. Most pedig következzék az egyik legérdekesebb! Mit is jelentenek a címben írt szavak? Hát igen . . . ez érdekes. Délidőben itt svédasztalos ebédet fogyaszthatunk (akinek a félpanzió bőséges reggelije és vacsorája nem lenne elegendő). Aztán kora este elkezd átalakulni.
Megosztom
Nincs párja a hatvannégyesen -

Falusi Étterem Igar

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Páromat nem viszem rossz helyre - az nálam alapszabály. Egy korábbi monogám tesztet követően most ketten tértünk be. Gyakorlatilag nincs is sok lehetőség a 64-es úton kultúráltan étkezni, cukrászdázni. Na, ők ezt nagyon jól csinálják. A leves szabad merítéses, a második fogás pedig felszolgálós megoldású. Friss, bőséges, gyors és nem drága.
Megosztom
A legjobb pótszilveszter a Zafír étteremben -

MenDan Étterem Zalakaros

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
Miután a szálloda fergeteges szilvesztreri hangulatot és szilveszteri gasztronómiát ígért, nagy várakozással indultunk neki a hétvégének. Teljesítették. Voltak ételspecialitások, melyek feldobták a színvonalat (borjúpaprikás, királyrák, tenger gyümölcsei, tatár, különleges halak). Első este bort, második este pedig koktélokat fogyasztottunk.
Megosztom
Csak dícsérni tudom ezt a medencebárt -

Pool Bár - MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 1.
A pool-bar óriási ötlettől vezérelve a medencetér felett nyert elhelyezést - így aztán csodálatos belső kilátás nyílik a wellness világra. Aki a félpanziós ellátásnál nem bírja ki estig, annak lehetősége van egész nap itt is étkezni. Grillételek, desszertek, italok, koktélok nagy választékban. A kávékínálat is említésre méltó.
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 30.
Eléggé kihalt így január végén ez a csodálatos hely, pedig a karácsonyi, szilveszteri időszakban nagy itt a nyüzsgés. Nyáron pedig egy csomó kiülős helyük is lenne. Most viszont a pincérlány unalmasan nyomkodta a telefonját, mert nincs vendég. Forró csokoládék, kávékülönlegességek, alkoholmentes- és alkoholos koktélok nagy választéka kapható itt.
Megosztom
Bent is nagyon jó -

Szilágyi Cukrászda Zalakaros

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran játunk a Zalakarosi kedvenc szállodánkba és persze a kedvenc Szilágyi cukrászdába is. Most, hogy a téli időszakban a terasz zárva van és nem a fagyi a sláger, több figyelmet szentel az ember a tortákra, süteményekre. Jól fűtött, meghitt környezetben hozta ki a pincér kislány a madártejet és a Lajcsi-szeletet.
Megosztom
Visszaesett a színvonal -

Tulipán Étterem Simontornya

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 20.
Újra betértünk abba a forgalmas autós étterembe, de nem kellett volna. 1. Jó sokat vártunk a felszolgálóra. 2. Flegma, udvariatlan volt velünk. 3. Sokat kellett várnunk ételünk felszolgálására. 4. Ételünk színvonal alatti volt. A panír világos-fehéres volt és levált a húsról. Hajdanán évekkel ezelőtt friss-ropogós volt ugyanez.
Megosztom
Csak egy sütire tértünk be -

Gellért Hotel Eszpresszó Budapest

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyerekkorom óta számtalan alkalommal elhaladtam mellette (kocsival), s mindig kíváncsi is voltam mi lehet belül. Most viszont gyalogosan. Rögtön adódott is az ötlet, hogy térjünk be melegedni és ha már betértünk, együnk egy sütit. Szerintem a személyzet azonnal észreveszi azt, aki először jár itt. Gyönyörű a belső, ami arckifejezésünkön is látszott.
Megosztom
36 oldalon / 359 találat


TérképX