grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
300
21
2
5534

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

Olaszokból is a legjobbak között -

Gusto13 Bistro & Delicate Veszprém

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 10.
Mindig nagy örömmel tölt el, ha egy új helyről tudósíthatok, véleményt írhatok. A hangulatos helyen nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk. A személyzet fiatalos, dinamikus. A kandalló kellemes meleget és hangulatot ad. Az elénk tálalt ételek egytől-egyig nagyon finomak voltak. Az árak színvonala szerintem jó arányban van a szolgáltatások színvonalával.
Megosztom
Mi lehet itt éjszaka? -

Lazy Jack Bár Balatonfüred

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 8.
Egyedül vetődtem ide egy hétköznapi kora délután, mert a vasútállomásnál volt dolgom. De milyen jól is tettem. Két kedves hölgy fogadott. A hely most kora délután nagyon csendes volt, de mi lehet itt éjszaka? - mint azt a bírálatom címében is írtam. Csocsóasztal, valamint komoly italválaszték várja az éjszakai vendégeket és hétvégén egészen hajnalig játszhatsz rajta.
Megosztom
Nekem jó benyomásaim alakultak ki -

Szerencse Wok Tapolca

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 8.
Kedvencem a "Szerencse Wok" hálózat és ha valahol meglátom, akkor ki is próbálom. Persze ingadozik a minőség és a színvonal, de próba-szerencse, mint ahogy a nevükben is benne van. A tapolcai TESCO-ban található egység nekem bejött. Az adott kategóriában megfelelő volt a kiszolgálás éppúgy, mint az ételek színvonala.
Megosztom
Korrekt módon korrigáltak -

Dogon Wellness Bár Felsőtárkány

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 7.
Bambarás tartózkodásunk alatt az idén is minden nap természetesnek tartottuk, hogy a délutáni kávénkat, sütinket itt fogyasszuk el. A szomszéd asztalnál furcsa vita zajlott a vendégek és a felszolgáló között. Nem azt kapták, mint amit az étlapról rendeltek. Felszolgálónk azon nyomban felajánlotta, hogy x összegben lefogyaszthatják a hiányosságot.
Megosztom
Pazar kilátás, pazar ételek -

Baricska Csárda Balatonfüred

2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
Szeptember elején tettük tiszteletünket a Baricska csárdában. Olyan gyönyörű volt az idő, hogy a nyitott teraszon ebédeltünk. Felszolgálóink udvariasak, segítőkészek voltak. Jómagam hajlamos vagyok arra, hogy egy vendéglő nekem tetsző ételét ismételjem. Most is ugyanígy tettem (harcsapaprikás túrós csuszával). Családom többi tagja pedig a fogas és csirkemell irányt favorizálta.
Megosztom
Más pékségek szomszédságában is megállja a helyét -

Lipóti Pékség & Kávézó Ajka

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran betérek a Lipóti pékségbe mikor Ajka belvárosában van dolgom. Tetszik az üzlet kialakítása, melyet csak dícsérni tudok. A kenyerek, péksütemények, ropogtatnivalók és cukrászsütemények nagy választákban kaphatók. Kész szendvicsek és rétesek! A finom Cserpes tejtermékek is természetesen jelen vannak. Gondoltak azon vendégekre is, kik egy cigi mellett fogyasztanák el a kávéjukat.
Megosztom
Hiányosságok, gyerekbetegségek -

Kentucky Fried Chicken Veszprém

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 3.
Végre-valahára megnyílott a veszprémi KFC. Az első látogatásunk nem jött össze, ugyanis fél nyolckor reggelizni szerettünk volna, de káefcénk csak 8-kor nyitott. Na sebaj, hiszen délután is erre járunk. Óriási sort álltunk végig - ez még biztosan az újdonság varázsa miatt van. Megkaptuk a vödrös termékünket és a többi rendelést, majd kijelentették, hogy a ketchup elfogyott.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Eddig is mindig a címben jelölt "nyugalom szigetének" tartottam a Csillag éttermet, de most végleg kiderült. Ugyanis kiraktak a bejáratához egy életnagyságú kislányt ábrázoló megállító táblát egy nagy behajtani tilossal. Reggel mindig van pezsgő, a szakács pedig kívánságod szerint készíti el a rántottádat. Este asztalt foglaltunk és a legnagyobb nyugalomban vacsoráztunk.
Megosztom
Gépies ételválasztás, gyenge végeredmény -

Padthai Wokbar - Mammut Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Nagyon kedves kislány vette fel a rendelést, majd meg is dícsérte a szép bankkártyámat. Ezzel el igy fogytak a dícséretek, melyek a helyre vonatkoznak. Képzelj el egy excel-táblázatot, mely alapján összeállítod az ételedet. Az alap lehet többféle tészta, illetve rizs. A pakolmányok lehetnek húsok, tengeri állatok, vagy vega. A harmadik a szósz.
Megosztom
Csillagos ötöst érdemelnek -

Péklány Kézműves Pékség Balatonfüred

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szeretem az ilyen pékségeket! Ők annyira odafigyelnek a vevőre, hogy mindenben, mindenkinek a kedvére tudjanak tenni. Családi vállalkozás és az alkalmazottak sem akárkicsodák. A honlapon pedig úgy szólítanak meg Téged, mint vevőt, illetve vendéget, hogy visszatérjél. Arra is ügyelnek, hogy egészséges termékeket is süssenek.
Megosztom
40 oldalon / 391 találat


TérképX