grocceni étterem értékelései

Értékelései
65
99
324
204
21
2
5066

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Olcsó és finom -

Gróti Pékség Sümeg

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 3.
Szintén a novemberi sümegi kiküldetésemkor "botlottam bele" a Gróti pékségbe. Az autóbuszpályaudvarral szemben természetesen nagy forgalma van a nem túl nagy pékségnek. Finom volt a kávéjuk, melyhez krémest ettem. Szerintem mintegy felébe kerül egy krémes, mint amit megszoktam. Magammal vittem még két pogácsát, melyek frissek, omlósak és nagyon finomak voltak.
Megosztom
További finomulás a profilban -

Nosztalgia Kisvendéglő Veszprém

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Utolsó ittlétem óta megint történtek változások, természetesen abszolút pozitív értelemben. Furcsa alapanyagok kerültek előtérbe és első hallásra fölöttébb furcsa párosítások találhatók az étlapon. Megjelent a streetfood is (hamburger formájában), ami ebben a kategóriában nagyon érdekes. Szerintem lassan érik az a bizonyos csillag. Szeretünk Nosztalgia-garden!
Megosztom
Romlik a színvonal -

Joó Fogadó étterme Rábapaty

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Történhet olyan, hogy egy bíráló két egymás utáni bejegyzésében más véleménnyel van a helyről? Miért ne - hiszen itt a példa. Egy októberi szombaton tértünk be párommal ebédelni. Már sokszor jártunk itt és tudtuk, hogy mire számíthatunk. Most azonban csalódnunk kellett. A felszolgálók tessék-lássék módon dolgoztak és egyáltalán nem lesték a vendég kívánságait.
Megosztom
Hangulatos vidéki Meki -

McDonald's Veszprém

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Azt már több bírálatomban megírtam és a profilomon is olvasható, hogy a gyorséttermi stílus nem az én világom. Az idén mégis úgy adódott, hogy több Mekiben is voltam - a veszprémiben kétszer is. Párom hívott meg reggelire. Teljesen meg voltunk elégedve a kiszolgálással, az ételek hőfokával, a mosdó állapotával. A veszprémi egységnek valahogy nagyon jó a hangulata.
Megosztom
Ne nézd le a falusi vendéglőt! -

Szikla Vendéglő Vilonya

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Miért is ez a címe a bejegyzésnek? Először félve mentem be, nem számítva különösebb színvonalra. Aztán pironkodva kellett magamat korrigálnom, hogy bizony ebben a kis Veszprémhez közeli faluban milyen színvonalas vendéglőt tudnak üzemeltetni. A honlapjuk színvonalas, naprakész. Az étlap gazdag, közli még az allergéneket is és QR kóddal is rendelkezik.
Megosztom
Közvetlen rálátás a színpadra -

Mandarin Bar & Café Hévíz

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 30.
Nem vagyunk éppen rendszeresen bárokba járó típusok, de most feltétlenül helyet akartunk foglalni, méghozzá a legjobbat, ahonnét kiválóan látható a színpad. Ezen az estén Polyák Lilla lépett fel. Az előadott nemzetközi dalok tetszettek az orosz és német ajkú vendégeknek is. A kedves felszolgáló letette elénk a koktéljainkat és egy tálka sósmogyorót.
Megosztom
Fent van a menü a neten -

Magyaros Gyorsétterem Veszprém

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy étterem választásakor sokadszor is bevált az a módszerem, hogy először megnézem a honlapját, ha van neki. Hát ők már két hétre előre közlik a napi menüt. Van egy állandó menükínálat is - a rántott húst mindenki szereti. Mivel az étterem közvetlenül a buszpályaudvar mellett található, nem meglepő, hogy sok a buszsofőr. Ízletesen főznek és nagyon barátiak az áraik.
Megosztom
Hát ez hihetetlen a Balaton partján -

Pörc - Bisztró & Delikát Balatonkenese

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Olyannyira környezettudatosak, hogy a sült kolbászomhoz fakést és favillát kaptam. A komplexum a Katica centerben található - balra maga a bisztró, jobbra pedig a hentesáru-bolt. Nem mondom húzós áru volt a sült kolbásznak és meg kellett várni míg megsül, de megérte. A kolbászon kívül többféle hamburgert, ezeket menü kombinációban is kínálnak.
Megosztom
Itt most átnéztek rajtunk -

Kádárta Vendéglő Veszprém

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 25.
Számtalan alkalommal megálltunk már itt és mindig csak egyszerű és gyors megoldású ételeket fogyasztottunk. Alkoholt nem szoktunk rendelni - szóval nem mi vagyunk a vendéglősök ideálja. Most is valahogy így lett volna. A teraszon éppen volt még egy asztal, ahová leültünk. A mellettünk lévő asztalnál népes dán csoport evett, ivott rendesen.
Megosztom
Téli időszakban is kiváló -

Pepe Cukrászda Zirc

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először vagyunk itt, de először vagyunk itt téli időszakban, mikor nem a fagyié a főszerep. Hát kellemes meglepetésként 7 féle fagylaltot most is láttunk. Miért ne? Hiszen egy fűtött helyen kis kehelyből fagyit enni teljesen normális dolog. Katalin napi süteményezésünk nagyon jól sikerült. Finomak voltak a sütik és kevesek a felszolgáló lányok.
Megosztom
33 oldalon / 324 találat


TérképX