grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
374
268
21
2
5420

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Sajnos kocsival jöttünk -

Malomkert Sörház Veszprém

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hát én nagyon meggondolatlanul jöttem ide. Hogy lehet egy sörházba kocsival menni? A mostani látogatásunk apropója a sörház által széles körben meghirdetett "Mediterrán napok" volt. Nagyon kitettek magukért és minden kategóriában kínáltak választékot a spanyol, az olasz és a görög konyha remekeiből. A rendelt ételeink kivétel nélkül nagyon finomak, frissek voltak.
Megosztom
Új stílus egy régi étterem helyén -

Chill Bistro Veszprém

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 16.
Most pár hét működés után már weblapjuk is van - méghozzá nagyon színvonalas. Egy bezárt étterem helyén nyílt a Chill bistro. Már első blikkre is szimpatikus a maga előétel - leves - pasta - grillétel - saláta/savanyúság - street food - pizza - bundázott húsok - desszert kategóriákra felosztott ételkínálat. Ezzel is bizonyították letisztult voltukat.
Megosztom
Terjeszkednek a megyehatáron tól is -

Zalaco Pékség Ajka

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nagyon jó pékség-reggelizőt ajánlok a figyelmetekbe. A Zalaco a megye határain túl is terjeszkedik. És milyen jól teszi. Mostanában ajkai útjaim során gyakran betérek ide. Füstölt tarjás-főtt tojásos panini - ezt kívánságomra megmelegítette a kedves eladólány. Aztán egy meggyeslepény. Mindehhez nagyon finom dupla eszpresszót ittam.
Megosztom
2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hát persze, hogy újra meglátogattuk kedvenc svédasztalos helyünket. Megrögzött Trófea-fanok lettünk. Semmiképpen nem az vezérel, hogy a lehető legdrágábbat egye az ember a rendelkezésre álló időkereten belül, de hát ha a tengeri herkentyűket szeretem . . . . Egyébként drága a bélszín is, mégsem azt eszem.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 10.
Gyakran van dolgom a tizenkettedik kerületben. Régóta meg szerettem volna nézni a Hegyvidék bevásárlóközpontot, így a szokásos MOM parki kajáldák helyett ide jöttem. Az igazat megvallva nekem nem jött be, de hát ez az én dolgom. Meglátogatom a híres Vörös homárt. Nagyon finom, friss volt minden, amit ettem, le a kalappal.
Megosztom
Cukrászda továbbra is az élvonalban -

Kokó Cukrászda Veszprém

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A veszprémi Kokó cukrászdában mindig találkozunk valami újdonsággal. Most például azzal büszkélkednek - tegyük hozzá: jogosan - hogy egyik cukrászuk komoly elismerést kapott egy csokiból készült életnagyságú királyi mellszobráért. Az árak meglehetősen húzósak - gondolok itt a 12 ezer forintos marcipános gesztenyetortára. Ez nagyon finom, sőt verhetetlen volt.
Megosztom
Jó kis cuki gyerekeknek tetsző névvel -

Hupikék Cukrászda Szilvásvárad

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 8.
Habár nagyon sokszor elmentünk már előtte, mégis csak most nyitottunk be a Hupikék cukrászdába. Nagyon jól tettük. Barátságos légkörben nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk. A cukrászda bőséges választékot kínál édes és sós süteményekből. A fagyiszezonnak októberben már leáldozott. A kellemes őszi időben kívül foglaltunk helyet. Finom a kávéjuk is.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Mendan szállodakomplexum több egységét bíráltam már. Most pedig következzék az egyik legérdekesebb! Mit is jelentenek a címben írt szavak? Hát igen . . . ez érdekes. Délidőben itt svédasztalos ebédet fogyaszthatunk (akinek a félpanzió bőséges reggelije és vacsorája nem lenne elegendő). Aztán kora este elkezd átalakulni.
Megosztom
Nincs párja a hatvannégyesen -

Falusi Étterem Igar

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Páromat nem viszem rossz helyre - az nálam alapszabály. Egy korábbi monogám tesztet követően most ketten tértünk be. Gyakorlatilag nincs is sok lehetőség a 64-es úton kultúráltan étkezni, cukrászdázni. Na, ők ezt nagyon jól csinálják. A leves szabad merítéses, a második fogás pedig felszolgálós megoldású. Friss, bőséges, gyors és nem drága.
Megosztom
A legjobb pótszilveszter a Zafír étteremben -

MenDan Étterem Zalakaros

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
Miután a szálloda fergeteges szilvesztreri hangulatot és szilveszteri gasztronómiát ígért, nagy várakozással indultunk neki a hétvégének. Teljesítették. Voltak ételspecialitások, melyek feldobták a színvonalat (borjúpaprikás, királyrák, tenger gyümölcsei, tatár, különleges halak). Első este bort, második este pedig koktélokat fogyasztottunk.
Megosztom
38 oldalon / 374 találat


TérképX