grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
374
268
21
2
5420

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Csak dícsérni tudom ezt a medencebárt -

Pool Bár - MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 1.
A pool-bar óriási ötlettől vezérelve a medencetér felett nyert elhelyezést - így aztán csodálatos belső kilátás nyílik a wellness világra. Aki a félpanziós ellátásnál nem bírja ki estig, annak lehetősége van egész nap itt is étkezni. Grillételek, desszertek, italok, koktélok nagy választékban. A kávékínálat is említésre méltó.
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 30.
Eléggé kihalt így január végén ez a csodálatos hely, pedig a karácsonyi, szilveszteri időszakban nagy itt a nyüzsgés. Nyáron pedig egy csomó kiülős helyük is lenne. Most viszont a pincérlány unalmasan nyomkodta a telefonját, mert nincs vendég. Forró csokoládék, kávékülönlegességek, alkoholmentes- és alkoholos koktélok nagy választéka kapható itt.
Megosztom
Bent is nagyon jó -

Szilágyi Cukrászda Zalakaros

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran játunk a Zalakarosi kedvenc szállodánkba és persze a kedvenc Szilágyi cukrászdába is. Most, hogy a téli időszakban a terasz zárva van és nem a fagyi a sláger, több figyelmet szentel az ember a tortákra, süteményekre. Jól fűtött, meghitt környezetben hozta ki a pincér kislány a madártejet és a Lajcsi-szeletet.
Megosztom
Visszaesett a színvonal -

Tulipán Étterem Simontornya

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 20.
Újra betértünk abba a forgalmas autós étterembe, de nem kellett volna. 1. Jó sokat vártunk a felszolgálóra. 2. Flegma, udvariatlan volt velünk. 3. Sokat kellett várnunk ételünk felszolgálására. 4. Ételünk színvonal alatti volt. A panír világos-fehéres volt és levált a húsról. Hajdanán évekkel ezelőtt friss-ropogós volt ugyanez.
Megosztom
Csak egy sütire tértünk be -

Gellért Hotel Eszpresszó Budapest

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyerekkorom óta számtalan alkalommal elhaladtam mellette (kocsival), s mindig kíváncsi is voltam mi lehet belül. Most viszont gyalogosan. Rögtön adódott is az ötlet, hogy térjünk be melegedni és ha már betértünk, együnk egy sütit. Szerintem a személyzet azonnal észreveszi azt, aki először jár itt. Gyönyörű a belső, ami arckifejezésünkön is látszott.
Megosztom
A téli Borcsa is a legjobb Füreden -

Borcsa Étterem Balatonfüred

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Telente egyszer-kétszer ki szoktunk látogatni a füredi mólóra vizimadarakat etetni. Ezt követően pedig általában a Borcsa következik. Jó volt beülni a kellemesen temperált étterembe, ahol hamar megjelent a pincérünk. Nagy vonalakban ismerem már a gazdag étlapot, mégis jól esett az ételek között mazsolázgatni. Nagyon finom és bőséges volt minden étel.
Megosztom
Engem itt a földig aláztak -

Leroy Bistro Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 19.
Sokat repülök és a tavalyi évben szeptember hónapban tetőzött az utak mennyisége. És hogy ezt miért is írom le egy étterembíráló bejegyzésemben? Ferihegyen is mindent kipróbálok, minden sorrakerül egyszer. Sok fotót készítek. Éppen a Skycourt Leroy bistro nevű nevű helyén fogyasztottam el egy kávét. A felszolgáló hölgy kedves volt.
Megosztom
Tálalni, azt bizony tudnak -

Palacsintavár Eger

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az egri kedvenc helyben most sem kellett csalódnunk. Csodálom a berendezést, az újságpapírral leragasztott épületgépészeti elemeket (szellőzés, fűtés csóvezetékei). Az akvárium pedig mint egy óriási LCD-TV. Olyan odafigyelő részletességgel díszítik az ételeket, hogy annak nincs párja. Nagyon finomak, különlegesek a palacsinták és a kiszolgálással sincs semmi gond.
Megosztom
Nagy hírnév, átlagos színvonal -

Cafe Frei - Árkád Szeged

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 19.
Szegedi kiküldetésem alatt éltem meg az alábbiakat is: Olyan sokat hallottam róla, hogy a Cafe Frei egy fogalom, továbbá a nagyobb szupermarketek is kínálják az egzotikus helyekről származó kávékülönlegességeket, hogy rábeszéltem magam a tesztelésre. Nem kellett volna! A nagy név mögött egy középszerű kávé bójt meg.
Megosztom
2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. január 19.
Bizonyára írtam már, hogy a legjobb étlap a fényképpel illusztrált, hiszen egyből látod, hogy akarod, vagy nem akarod. A Nimródé ilyen és nagyon szép a netes verzió is. Egyedül talán azt hiányolom, hogy például egy vegyes tálnál nem sorolják fel a komponenseket. Nimród-nak titulált vadétteremben kevésnek tartom a két vadételt. Az árak nagyon barátságosak!
Megosztom
38 oldalon / 374 találat


TérképX