grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
300
21
2
5534

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

Tucat KFC életúnt személyzettel -

Kentucky Fried Chicken - Agip DT Budaörs Budaörs

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Nem jószántamból tértünk ide be, de hát arra gondoltunk, hogy a fővárost szombat estefelé elhagyva ez a leggyorsabb megoldás egy étkezésre. Ezen a napon este 6 környékén olyan személyzet volt beosztva, kiknek halvány fogalmuk sincs a vendéglátásról. Biztos a szombat este miatt, vagy kevés a bér - nem tudni. Az étel minősége áltagos "káefcés" volt.
Megosztom
Még a tavalyelőttinél is rosszabb volt -

Kínai Étterem Veszprém

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 28.
Úgy látszik csak én írok bírálatot erről e helyről. . . . Fél háromkor vetődtem ide. Az ajtón felirat hívja fel a figyelmet a kártyás fizetés lehetőségére. Kikértem kedvenc ételemet és felkértem a hölgyet a melegítésre. Be is tette vagy fél percre a mikróba. A pénztárnál jó nagy hangon közölték velem, hogy nem lehet kártyával fizetni.
Megosztom
Egyszerű büfé rántott termékekkel -

Eszem-Megálló Veszprém

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Teljesen véletlenül akadtam rá a büfére. Egy lepukkadt hipermarket helyébe egy bútoráruház költözött és most a kedves vállalkozó hölgy meglátta a lehetőséget a büfé megnyitására. A vendégkör nem is a bútorvásárlókból, hanem főleg a környező ipari cégek alkalmazottaiból kerül ki. Dícséretet érdemel a berendezés (robusztus asztalok és székek).
Megosztom
Jó hely a Lajos király! -

Lajos Király Étterem Budapest

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 25.
Ugyan már számtalanszor jártunk itt - kint és bent egyaránt - mégis csak most írok egy dícsérő értékelést. A felújítás óta először vagyunk itt és szembeötlő előnyöket vesz észre az ember. A mosdókban a csészén forgó-fóliás higiénia-megoldás, szépen kialakított burkolómunkák. Temperamentumos zene szól a hangszóróból és a konyhaajtó tejüvegére pillantva egy táncoló lány sziluettjét látjuk.
Megosztom
Jó kis reggeliző hely pékséggel kombinálva -

Katica Pékség Balatonkenese

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 25.
Korábban már írtam a Pörc bisztóról, amely szintén ebben az épületegyüttesben található. Most dícsérjük a Katica pékség és reggeiző egységet. Reggel 5-kor nyit a péksg! ! ! Itt óriási a választék kenyerekből, péksüteményekből és süteményfélékből. A reggelizőben nincs kifüggesztve étlap, így a kiszolgáló hölgy mondja el a lehetőségeket. Szimpatikus a hely.
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 22.
Rám aztán igazán nem jellemző, hogy gyakran járok Várpalotán, pedig a város főterén található gyönyörű vár mellett is elmentem. Sőt, egy kicsit el is tévedtem. Ezen a téren érdekes dolgok láthatók: három patika, három pékség. Itt aztán lehet és kell is versenyezni. A Belvárosi pékséggel nagyon meg voltam elégedve.
Megosztom
Hát itt elég nehéz asztalt kapni -

Spíler Buda Budapest

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 19.
Milliószor jártam már a 12. kerületben és azon belül is számtalanszor vásároltam, tartózkodtam és étkeztem a MOM parkban. Ez a látogatás azonban merőben más és eltér minden eddigitől. A címben írt mondat igaz! Óriási a tömeg, fergeteges a hangulat. Hát mi itt nagyon jól érezzük magunkat. Kedvesek a felszolgálók, hangzatos névvel kínálják magukat az ételek, nagyok az adagok.
Megosztom
Sajnos kocsival jöttünk -

Malomkert Sörház Veszprém

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hát én nagyon meggondolatlanul jöttem ide. Hogy lehet egy sörházba kocsival menni? A mostani látogatásunk apropója a sörház által széles körben meghirdetett "Mediterrán napok" volt. Nagyon kitettek magukért és minden kategóriában kínáltak választékot a spanyol, az olasz és a görög konyha remekeiből. A rendelt ételeink kivétel nélkül nagyon finomak, frissek voltak.
Megosztom
Új stílus egy régi étterem helyén -

Chill Bistro Veszprém

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 16.
Most pár hét működés után már weblapjuk is van - méghozzá nagyon színvonalas. Egy bezárt étterem helyén nyílt a Chill bistro. Már első blikkre is szimpatikus a maga előétel - leves - pasta - grillétel - saláta/savanyúság - street food - pizza - bundázott húsok - desszert kategóriákra felosztott ételkínálat. Ezzel is bizonyították letisztult voltukat.
Megosztom
Terjeszkednek a megyehatáron tól is -

Zalaco Pékség Ajka

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nagyon jó pékség-reggelizőt ajánlok a figyelmetekbe. A Zalaco a megye határain túl is terjeszkedik. És milyen jól teszi. Mostanában ajkai útjaim során gyakran betérek ide. Füstölt tarjás-főtt tojásos panini - ezt kívánságomra megmelegítette a kedves eladólány. Aztán egy meggyeslepény. Mindehhez nagyon finom dupla eszpresszót ittam.
Megosztom
40 oldalon / 391 találat


TérképX