grocceni étterem értékelései

Értékelései
63
92
281
163
21
2
4793

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Egy szál fürdőruhában -

Hotel Európa Fit Grill Kertje Hévíz

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szerencsés módon alakították ki a Hotel Europa fit grillkertjét. Az ember akár egy szál fürdőruhában is odamehet a medence partján lévő grill-bárba. Én most csak egy kávét fogyasztottam, de lehetőség van grill-ebéd, koktélok, üdítők fogyastására is. A gyerekek nagy örömére tele van a fagyasztó a legfinomabb jégkrémekkel.
Megosztom
Új színfolt a strandi büfésoron -

Rustic Food Balatonfűzfő

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 17.
Nagyon jó kis helyet találta a balatonfűzfői Fövenyfürdő büfésorán. Ők szakítottak versenytársaik hagyományos (lángos-palacsinta stb. ) ételkínálatával és az igényesebb vonalat képviselik. A személyzet kedves és gyors. A vaslapon grillező fiú még vissza is húzódott a kedvemért, hogy ne lógjon be a képbe. Kívülről-belülről egyaránt megközelíthető.
Megosztom
Szénné égett krumpli -

Betekints Hotel étterme Veszprém

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16.
Az az érzésem, hogy egyre lejjebb és lejjebb csúszik az étterem a veszprémi vendéglők listáján. Az utóbbi 3-4 látogatás során tapasztaltam, hogy az ételek minősége messze elmarad a korábbi magas színvonaltól. Nálam most tetőzött a szakácsok hányaveti tevékenysége. A nagy családi ebéden csülköt rendeltem pékné módra. Az étel szenes volt (csülök, krumpli, hagyma egyaránt).
Megosztom
Étterem hamis hivatkozással -

Szent György Fogadó étterme Pécs

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16.
"Ma olyat mutatok, amilyet még nem ettél" - dicsekedtem páromnak a Szent György fogadó éttermének meglátogatása előtt. A honlapot szokás szerint előzetesen megnézve olvastam, hogy a hajdani Milán falatozó szellemének folytatói. Aztán a helyszínen szomorúan tapasztaltam, hogy egy csevapcsicsán kívül semmi nyoma nincs a hajdan híres délszláv ételeknek.
Megosztom
Ez már nem az a cukrászda -

Mecsek Cukrászda Pécs

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pécsi utunk alkalmával nosztalgiaképpen tértünk be párommal a Mecsek cukrászdába. Annak idején gyakran megfordultam itt és semmi nyomát nem látom a korábbi menő süteményeknek (sarokház, holland kocka). Áprilisban még nem nyitották meg a teraszt, így belül foglaltunk asztalt. A kávé finom volt, de a sütemények bizony gyatrák - kinézetre és ízre egyaránt.
Megosztom
A film ihlette hely -

Hotel Kikelet étterme Pécs

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16.
Felspannolva érkeztünk az étterembe, illetve a szállodába. Kis információ a fiatalabbaknak: 1. Itt forgatták anno a Hotel kikelet című filmet. 2. A szocialista rendszerben szakszervezeti üdülőként funkcionált. Az étteremmel semmi bajom nincs - talán a vacsoraválaszték lehetne egy kicsit bőségesebb! A teraszról pazar kilátás nyílik a városra - főleg este nagy élmény.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16.
A Balatonalmádi Budatava strandnál található halsütőnél évek óta megállunk egy jó sült halért. Az egység megnevezéséhez híven valóban jó barátok lehetnek, hiszen kezük alatt ég a munka, hihetetlen összehangolt tempóban dolgoznak a srácok a legnagyobb forgalomban is. A sült halak frissek, finomak, ropogósak, kellően sózottak és jól átsültek.
Megosztom
Mi az, hogy elfogyott a palacsinta? -

Szirén Büfé Balatonfűzfő

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16.
A szezon közepén (augusztus hónap eleje) szembesültünk a számunkra nagyon kellemetlen felirattal, hogy "palacsinta elfogyott". Kérdezem én, hogy milyen kereskedői vénákkal rendelkezik a büfé tulajdonosa? Elfogyott valamelyik alapanyag (liszt, tej, tojás, stb), vagy nincs rá alkalmazott? A Szirén büfének a lángos mellet a palacsinta volt a fő ételprofilja.
Megosztom
Étterem saját macskával -

Szőnyi Étterem Budapest

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A parkolóban kiszálltunk a kocsiból és már ott várt Garfield az étterem macskája. Egy csendes kis asztalt kaptunk közvetlenül a házi tó mellett. Ez maga a tökély, a nyugalom szigete. Pedig még csak most jön a kedvencem. Tökéletes párosításnak tartom a kacsamellet káposztás cvekedlivel. Erről pedig nem sajnálták a káposztát - mintha édesanyám csinálta volna.
Megosztom
Az ország kapujában -

Határ Étterem Hegyeshalom

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
Több évtizeden keresztül csak elmentem mellette, hát most betértem. Érdemes megnézni a fényképeket, így várjuk a nyugatról hazánkba érkezőket. Persze végigvonul rajtunk fél Európa és sokan lehetnek a rongálók, rendetlenek, de akinek rendben kéne tartani a mellékhelyiségeket, az maga az étterem. A külföldi vendég első benyomásai Magyarországról.
Megosztom
29 oldalon / 281 találat


TérképX