grocceni étterem értékelései

Értékelései
65
99
324
204
21
2
5066

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Megváltozott a véleményünk a siófoki Mekiről -

McDonald's Siófok

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 11.
Más helyen már megírtam, hogy nem nekem találták ki ezt a hálózatot, de évente párszor elmegy. Mindenszentek napján itt szerettünk volna reggelizni. Nyitás után egy órával még mindig nem sikerült nekik felvenni a ritmust. Egyetlen helyen vettek fel rendelést. A többi dolgozó valami mással volt elfoglalva. Az előttünk álló család meggondolta magát és elment.
Megosztom
Szezonon kívül is tökéletes -

Oliva Étterem és Café Veszprém

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Születésnapi ebédre foglaltunk egy asztalt az Oliva étterembe. Habár kívül sokkal hangulatosabb szokott lenni, most október vége lévén bent élveztük a napot. A leveseket különleges módon tálalják. Akkora óriás sertés bécsit kaptam, hogy becsületemre váljék az elfogyasztása. Hozzá krumplisaláta volt a harmonikus köret.
Megosztom
Új cukrászda Veszprémben -

Finom Cukrászda Veszprém

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 11.
Egy pozitívummal kezdem: van honlapja a cukinak, méghozzá teljesen korrektül működő, tetszetős és informatív. Mindig van valami különleges abban, ha egy újonnan nyíló helyre nyit be az ember. Hát itt semmi probléma nem volt. Finomak a nagy választékban kínált sütemények, nagyon kedvesek a felszolgáló lányok.
Megosztom
Elviteles kocsonyájuk is van -

Fék Kávéház Étterem Balatonakali

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már a bejáratnál hirdeti magát a novemberi hangulat. Sokadszor ülünk le a söntés elé és szinte régi ismerős az étlap is. Júliusban voltunk itt utoljára. A csülkös bableves, a lepirított túrós csusza, a rántott fogas, valamint a kávék finomak voltak, de a süteményeket most elcsomagoltattuk. Kétféle kocsonyájuk van - bőrkés és húsos.
Megosztom
Pogácsákban verhetetlen -

Bistrorante-84 Rábapaty

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Senki nem írt azóta értékelést, így most újra én jövök. Itt ugye a vendégek főleg a cipő outlet miatt állnak meg, de az idilli környezet (kis tó vízeséssel, tavirózsákkal, néhány állat (mosómedve, birkák, háziszárnyasok, emu, stb) kedvéért elidőznek. A büfében ottjártunkkor háromféle pogácsa, velős pirítós és különféle szendvicsek voltak kaphatók.
Megosztom
A töltött csirkecombjuk verhetetlen -

Hungária Étterem Veszprém

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 1.
Az ember egy tálcás gyorsétteremben magasztalja az egyik ételt. Lehetséges ez? Igen! Mert ők valóban a vendégért vannak. Nyitva vannak a hétvégén is. Látni itt szombat délelőtti családokat, kik bevásárolnak, hétvégi "láthatásos" apukákat, nyugdíjasokat, sőt még egyedülálló embereket is, kik értékelik a hétvégi nyitvatartást.
Megosztom
Tradicionális, de trendi menza -

Cserhát Étterem Veszprém

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29.
Itt nyilván nem az elegáns tálalásról fogok írni. Már a régi rendszerben is üzemelt az emeleti Cserhát étterem. Mindig is ízletesen főztek és gyorsan haladt előre a tálcás sor. Most persze felvették a kor lendületét: Lehet kártyával is fizetni egy második pénztárnál - szerintem ez még gyorsabb is. Számtalan mediterrán, diétás, paleo stb. ételt is tartanak.
Megosztom
Reptéri önkiszolgáló étterem -

Upper Crust Budapest

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 27.
Az egyik legjobb étterem a tranzitban. A pizzapék a szemed láttára készíti az ételedet és akár bele is szólhatsz, hogy miből mennyit pakoljon rá. Az ázsiai mosolygós kislány frissen süti a wokban a finomságokat, aztán kérhetsz hozzá tetszőleges köretet. Egy másik pultnál friss salátákból válogathatsz kedved szerint.
Megosztom
Sportrajongók mekkája Ferihegyen -

O'Learys Sportbár Budapest

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 27.
Egy nagyon jó helyet fedeztem fel az indulási oldalon a tranzitban. Ez egy egyedülálló attrakció. Vagy húsz TV készüléken mennek párhuzamosan a sportcsatornák. Mindez úgy, hogy egymást egyáltalán nem zavarják. A krétás táblán folyamatosan frissítik az éppen aktuális sportközvetítések időpontjait, melyek közül kedvedre válogathatsz.
Megosztom
A nyugalom szigete -

Caffé Ritazza Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 26.
Ha egy kicsit tovább gyalogolsz a 2A terminál indulási oldala felé, akkor találsz egy olyan olasz kávézót, ahol a teljes nyugalom honol. Itt már közel sem érezni azt az óriási utasáradatot, ami a fő csarnokban tapasztalható. Lenyugodtak a kapkodás kedélyei, most már pihenhetsz a géped indulásáig. Kedvesek a pincérlányok és nagyon finom a kávé és a sütemény.
Megosztom
33 oldalon / 324 találat


TérképX