grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
102
359
229
21
2
5292

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Informatikusból lett a fogadós -

Öntöde Borozó-Söröző Szentkirályszabadja

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igen, hát ilyen is van. Szentkirályszabadján - Veszprém és a Balaton között félúton - amúgy is kevés a kocsma. A korcsma tulajdonosa tényleg informatikusból vált korcsmárossá. Pedig anno azt is jól végezte. És a korcsmát? Mekkora ötlet, hogy börozó és söröző egyszerre. Télidőben csak a forralt borból négy félét kínál.
Megosztom
Egyszerre csak kevés ételféleség -

Beszálló Food Bar Budapest

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 26.
Forgalmas helyen található ez a különös kis lokál. Hát én is meglátogattam. Nagyon érdekes, hogy egyszerre csak kevés ételféleség található az étlapon. Persze ezek mindegyike egy remekmű, amely után visszatérsz pároddal, vagy családoddal. Ha menőzöl, akkor fogyaszthatod az ázsiai ételeke pálcikával, de ha nem akarod, akkor sem fognak kinézni a vendéglőből.
Megosztom
Formabontó sütemények világa -

Jókai Cukrászda Pécs

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ember megnézi az "Ittjartam. hu" által írtakat, majd a cukrászda saját honlapját és dönt: Ide feltétlenül el kell menni! És úgy is tettünk. Valami óriási választékot nyújtanak a legmodernebb, legegyénibb stílusú süteményekből, tortákbül. Mindegyik nagyon finom, finom a kávé, kedvesek a kiszolgáló hölgyek, tiszták a mosdók . . . . mi kell még?
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 26.
Azt hiszem mindenki számára világos a bejegyzés címe. Fehérvári tennivalóim intézése közben tudatosan úgy alakítottam a napomat, hogy ebédidőben itt végezzek. Úgy látszik, hogy én itt nem is tudnék mást fogyasztani, mint az Adana kebab. Alig vártam, hogy megkapjam. Most sem kellett csalódnom a minőségben, de az adag mérete nekem valahogy kicsi.
Megosztom
Jól sikerült évzáró buli borkóstolással -

Figula Pincészet Balatonfüred

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 21.
Minden évben elmegyünk Karácsony előtt évzáró bulizni. Most a balatonfüredi Figula pincészet volt soron. Sándor először bemutatta a pincét, a borkészítés, -tárolás fortélyait, majd számokkal tűzdelve bemutatta a cég volumenét. Ezt követve átfáradtunk a kóstolóterembe és elkezdődött a ceremónia.
Megosztom
Jól sikerült évzáró buli bowlinggal -

Völgyikút Étterem Veszprém

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évente decemberben elmegyünk a kollégákkal évzáró bulira. Szavaztunk és a végén a Völgyikút győzött. Bowlingozni is szerettünk volna, de a foglalás nagyon hülyén jött ki. Egy óra ebéd előtt, majd egy óra közvetlen ebéd után. Azért jó volt - itt aztán kiderült, hogy ki a béna. A várpanorámás kilátás csodálatos, így a nemdohányzók is kabátot vettek és kimentek a teraszra.
Megosztom
Katasztrofális német nyelvű étlap -

Diófa Csárda Harc

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 15.
Már gyerekkoromban is létezett a forgalmas útelágazásban lévő csárda. Most meglett emberként párommal beültünk egy késő délutáni ebédre. A komplexum óriási és tele van népi használati tárgyakkal. Az étlap áttekinthetetlenül gazdag - itt aztán mindenki talál magának valót. A német nyelvű sorok nyelvtana botrányos. Pedig sváb falvak bőven vannak Tolna megye ezen részén.
Megosztom
Az étlapon orosz a harmadik nyelv -

Dolce Vita Pizzéria Paks

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 13.
Pakson vagyunk az atomvárosban. Talán nem véletlen, hogy az angol után nem németül, hanem oroszul szólítják meg a vendégeket. Finomak voltak az ételek, kedvesek és szolgálatkészek a felszolgálók, egy dolgot viszon nem értek: a hal városában három féle halételt kínálnak - három lazacból készült fogást. A kérdésem az, hogy miért nem tartanak dunai halból készült fogást?
Megosztom
Szép csendben újra kinyitottak -

Tizen1 Kávézó Veszprém

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Mint ahogy nem verték dobra a bezárásukat, úgy szép csendben, mindennemű csinnadratta nélkül ki is nyitottak. Nem pont ugyanott, hanem a sétálóutcán. Nem akarták finom kávé nélkül hagyni az adventi forgalomban megfáradt vendégeket. Hát elég kicsi a hely. Viszont a fiúk elmondták, hogy tavasszal nyit a terasz és akkor szellősebbek lesznek.
Megosztom
Egyedül voltam és siettem -

Banya Tanya Sárvár

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Most éppen nem volt asztaltársaságom, mikor kiküldetési napon rohanva étkeztem egyok kedvenc sárvári helyemen. Természetesen most is megvizslattam a neten fellelhető étlapjukat. Habár kissé furcsa a weblapjuk kezelése, azért sikerült előre kiválasztani Szárnyas gyros tál tzazikivel és hasábburgonyával nevű ételt. Finom volt.
Megosztom
36 oldalon / 359 találat


TérképX