grocceni étterem értékelései

Értékelései
65
99
324
204
21
2
5066

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

A tisztasággal komoly bajok vannak ... -

The Terrace Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25.
. . . mert az éremnek mindig két oldala van. A dohányzó teraszon nagyon trehány módon értelmezik a tisztaságot és ott is eldobálják a csikkeket, ahol nem gyújthatnak rá. Vendéglátói oldalról pedig rendetlenség a pult mellett, vagy otthagyott fűtéscső-alkatrész a virágcserépben. A hely egyébként nagyon hangulatos. A személyzet kedves, vidám, fiatalos.
Megosztom
Ki kellett fizetnünk a poharat -

Elefánt Étterem Veszprém

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Úgy másfél éve írtam az Elefánt étteremről egy dícsérő bejegyzést és most megint írok. Kisgyerekes vendégeinket hívtuk meg a vár látogatása után egy kávé-süti "kombóra". Aztán megtörtént,, hogy a kislány beleharapott a pohárba, melynek letört egy darabja. Hála az égnek semmi komolyabb baj, vagy sérülés nem történt. Fizetéskor becsületesen jelentettük a malőrt .
Megosztom
Kötelező megálló Szegedre menet -

Szent Korona Cukrászda Soltvadkert

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Semmi rosszat nem tudok mondani . . . . sőt . . . . az ország egyik legjobb cukija, ahol minden alkaloomal megállunk, mikor erre megyünk. A mestercukrászt és csapatát dícséri a nagy választékban kapható sütemények, pohárkrémek és fagylaltok tárháza. A kévékülönlegességeik is kitűnőek. Ne feledd megnézni a kiállított relikviákat, a kicsi cukrászati múzeumot se.
Megosztom
A csárdák csárdája -

Tenkes Csárda Csarnóta

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyerekkorom óta ismerem a Tenkes csárdát, aztán hosszú szünet. Most pedig leesik az állam. A berendezés egy hibátlan csárdaberendezés történelmi épületben. Hogy itt milyen jól megférnek egymás mellett az óriási fatálak, a kisbogrács, a délszláv, vagy az egyéb mediterrán ételek. Csodálatosak az előételek.
Megosztom
Már a Rigó sem a régi. -

Rigó Étterem & Pizzéria Zalakaros

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hajdanán sokszor jártunk itt, hát most újra bementünk. Azt hiszem egy kicsit elszaladt velük a ló. Szemtelenek, kapzsik, trehányak lettek. Az ételadagok kisebbek lettek, a minőség gyengébb, a kiszolgálás lassabb lett. A legnagyobb problémát pedig abban látom, hogy az árszinvonal mintha a közvetlenül a szomszédságban található négycsillagos szállodához igazodna.
Megosztom
A legkedvesebb pénztároslány -

Marché Bistro (Alacska Észak) Vecsés

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Liszt Ferenc Repülőtértől csupán néhány kilométerre fekvő M0-s Alacska északi pihenőhelyen található az a Marché gyorsétterem, ahol a címben jelölt legkedvesebb fiatal barista-pénztáros hölggyel találkoztam. Hát igen, így is lehet ezt csinálni. Kiváló angoltudása áthidalja azt a hiányosságot, hogy itt a reptér szomszédságában minden csak magyarul van kiírva.
Megosztom
Szezonális büfé korrekten -

Park Étterem & Café Paloznak

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24.
Mire ezt az értékelést megírom már bezárt a Park étterem. Téli álomra hajtja a fejét. És bizony korrekt módon zártak be jövő tavaszig. Beszedték az út menti táblákat, hogy ne vezessék félre az autós vendégeket. Augusztusban egy nagyon hangulatos büfé volt, ahol mindenki megtalálta a neki legjobban megfelelő ételt és italt a kalandparki itt tartózkodáshoz.
Megosztom
Parádés honlap, parádés étlap -

Szőlőskert Fogadó étterme Nagykanizsa

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Úgy 15 éve már jártam itt és most újra betértünk. Régi jó szokásom szerint a honlap megtekintésével kezdtem. Le a kalappal, a tulajdonosnak van fantáziája. Olyan ételkreációkkal, kombinációkkal rukkol elő (pl. Harcsapaprikás vargányás rétessel), amit máshol nem ehetsz. A zalai ételek (pl.
Megosztom
Kétoldalas strandi büfé -

Mindenevő Étkezde Csopak

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 4.
Az itteni szokásoknak megfelelően kívül és belül egyaránt kiszolgálják a vendégeket a csopaki strand egyik legjobb büféjében. Már a megállító tábla is nagyon ötletes, hogy az általad választott reggeli tojásételt hány tojásból és milyen módon kéred. Menő, modern ételek és hagyományos ízek egyaránt megtalálhatók a palettán.
Megosztom
Két év múlva újra itt -

Johnny's Bistro Veszprém

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 2.
A veszprémi egység nyitásakor ott iváncsiskodtam az első vendégek között. Most napra pontosan rá két évre párommal újra megjelentünk. A nagyon kedves kislány mindjárt hozta is az étlapot. Nagyon hamar kihozta a Jumbo Johnny tálamat, melynek láttán először megijedtem, de aztán megbírkóztam vele. Párom szendvicset evett. Tálamról csak jókat mondhatok (lásd a fotót!
Megosztom
33 oldalon / 324 találat


TérképX