grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
374
268
21
2
5420

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Mozi előtt, mozi után -

Orange Kávézó Veszprém

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 17.
Talán telhetetlennek tűnünk, hogy pár órán belül kétszer is beülünk a Pláza legjobb vendéglátó helyére. De hát olyan kedves a kiszolgálás és olyan finomak az édességek, hogy a mozi előtt és a mozi után is elcsábultunk. A fagyit ehető, ropogós tálkákban kaptuk, mely páratlan élmény volt. A kávéjuk pedig minden dícséretet megérdemel.
Megosztom
Ha én ezt előre tudtam volna ... -

Cirmi Kézműves Gasztrokocsma Szeged

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha én ezt előre tudtam volna, akkor hozok pár régi koffert, melyeket fotós célra tartogatok a padláson. Kétszer is meglátogattuk őket. Ez egy nagyon jól berendezett hely, melyet kiváló fiatalos, vidám társaság üzemeltet. Hát igen, szegedi hónapom csúcspontja volt a cirmi. Itt még a hamutartó is macskás. Ennél több macskás relikviát ezidáig csak a veszprémi Kultrmacskában láttam.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kedves tulajdonos! Közösségünk 2014 óta folyamatosan írja a jobbnál jobb bírálatokat és Ön ezt nem is látja. Kérem töltse ki az adatlapot! Ez amolyan költői bevezető volt, hiszen most sem fogja olvasni. Szóval most, hogy gyakran megyek Fehérvárra, végre megálltam a sokat dícsért lokál előtt. Azt hiszem sokkal korábban kellett volna ezt megtennem, hiszen ez egy nagyon szuper hely.
Megosztom
Annyian voltak, hogy nem tudtunk leülni -

Mackó Cukrászda és Snack Veszprém

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 6.
Hát így még nem jártunk ebben a veszprémi cukrászdában. Eredetileg egy másik helyre indultunk párommal, de a kifüggesztett felirat szerint január közepéig zárva vannak. Na sebaj, jöjjön a Mackó cukrászda! Itt pedig annyian ültek, hogy nekünk már esélyünk sem volt ülőhelyre. Mentőötleként felmerült az elvitel lehetősége.
Megosztom
Ők bíznak a jövőben -

Cuha Völgye Étterem Zirc

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ők bíznak a jövőben, mert a bejáratnál réztáblán olvashatod az érvényes étlap ajánlatot árakkal együtt. Nem szándékoznak gyakran árat emelni. Az elején kevesen voltunk, aztán az ebéd végére feltöltődött a különterem. A felszolgáló hölgy szinte már túlzásba vitte a kedvességet. Ez manapság nem jellemző. Forró volt a leves, finomak, friss ropogósak voltak a frissensültek.
Megosztom
Nem látják át a fenyegető konkurencia veszélyét -

A Capella Cukrászda és Kávéház Szeged

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 5.
Júniusi szegedi hónapom egyik mérföldkövének tekintem a sétálóutca ismert cukrászdáját. Az intézmény a Kárász utca egyik sarokházában található, óriási terasz-résszel. Nem sorolom azokat a közeli egységeket, melyek valódi konkurenciát jelentenek még azon tesztelő szemszögéből is, ki a Dunántúlról keveredett ide.
Megosztom
Igazi gyorsbüfé Zircen -

Hamburger Box Zirc

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 5.
Kutyafuttában egyedül tértem be Zircen a Hamburger box-ba. Kedves úr fogadott kissé bizonytalanul. Szerintem nem volt biztos abban, hogy látott-e már. Megpróbáltam megőrini inkognítómak - mármint azt, hogy kb 2,5 éve egy pozitív kicsengésű tesztet publikáltam róluk. Véleményem szerint továbbra is jól csinálják. Finom a hamburger, kedvesek és nagy a tisztaság.
Megosztom
Mint mindig, most is szuper volt -

Kemencés Étterem Zirc

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 29.
Késői vasárnapi ebédre tértünk be a Zirc külterületén található étterembe. Kedvesen fogadtak bennünket, pedig már sok vendéget kiszolgáltak. A felszolgáló kedves volt, az ételek aránylag gyorsan hozzánk kerültek és frissek, ropogósak voltak. Hát így kell ezt csinálni! Azt hiszem kölcsönösen tiszteltük egymást, így hamarosan újra meg fogunk jelenni.
Megosztom
Ahol az étlap gyerekételekkel kezdődik -

Carpaccio Étterem Alsóörs

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 29.
Nem is mertem volna gondolni, hogy a Balaton északi partján is részem lehet ilyen feelingben. Nagyon tetszett a lokál berendezése, stílusa. Már a honlap tanulmányozásakor konstatáltam, hogy ez nem az a "degeszre zabálós" hely, de hát nem is azért jöttünk ide. Az étlapon felsorolt hozzávalók szimpatikusak (kucsmagomba, mangalicapofa, helyi borjú, helyi mozzarella stb.
Megosztom
A végén mégsem én fizettem -

Porto Vino Székesfehérvár

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 28.
Karácsonyi olasz vendégünk láthatóan csordultig volt már a magyar gsztronómiával és elvittük egy jó helyre. Magam is most jártam itt először. Nagyon kedves pincér vezetett a lefoglalt asztalunkhoz és mindjárt rákérdezett a proseccora. Én persze söfőrként csak néztem őket, meg a végén a limoncellonál is. Finom volt a pizza és a desszertek is (tiramisu és csokifelfújt fagyigombóccal).
Megosztom
38 oldalon / 374 találat


TérképX