grocceni étterem értékelései

Értékelései
63
92
281
163
21
2
4793

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Nagyon jól éreztük magunkat -

Lucullus Fogadó étterme Noszlop

2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
Baráti társasággal mentünk az áprilisi hétvégén Noszlopra. Habitusomból eredően mindent jó előre feltérképeztem a megcélzott Lucullus fogadó honlapján. Na ilyennek kell lennie egy honlapnak, ahol a (leendő) vendég jó hosszan el tud időzni. Itt annyi olvasnivaló van, hogy órákat lehet olvasgatni. Persze vannak hibák is (pl.
Megosztom
Nagyon találó üzletnév -

Jégkorszak Fagyizó Balatonfűzfő

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
A balatonfűzfői strandon található a Jégkorszak fagyizó. Ez egy úgynevezett kinti/benti üzlet, melyet a strand felől, vagy kívülről egyaránt megközelíthet a vendég. A "demarkációs vonalat" egy kordon képvisel. A fagylaltok színvonala engem nem nyűgözött le - valahogy nagyon mesterkéltnek tűnnek. A személyzet kedves.
Megosztom
Két kávé, két süti -

Macchiato Caffe & Lounge Hévíz

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
Egy kiadós ebéd, majd séta után jöhet a megérdemelt sütemény kávéval. Itt készítik Hévíz mellett a Segreto védjegytáblával ellátott óriási méretű és nagyon finom süteményeket. Ha ehhez még hozzájön a nagyon finom kávé, a wi-fi, valamint a helyiség milliője, akkor igazán elégedett lehet az ember. A felszolgálók felettébb kedvesek és segítőkészek.
Megosztom
Megérdemelt ebéd -

Rózsakert Bistro Hévíz

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
Egy gyrokopteres ajándék mellé még választhattam egy szombati ebédet is. Hát akkor legyen a Rózsakert! - mondtam. Mindig is érdekesnek tartottam a nyüzsgő sétálóutca sarkán lévő nyitott teraszt. Nem voltak sokan, így hamar megkaptunk a rendelésünket. A panírozott ételek frissek, ropogósak voltak, a felszolgáló pedig udvarias. Tiszta volt a mellékhelyiség is.
Megosztom
Az árakkal egy kissé elszaladt a ló -

Gyöngy Halászcsárda Szedres

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
Már az Itt jártam oldal létezése előtt is ismertem a szedresi halászcsárdát, mely méltán híres volt a halételeiről, de most valahogy megváltozott a véleményem. Negatívumok: 1. A honlapjukon az ételek felsorolása mellett nem közlik a fogyasztói árakat. 2. Hirtelen indokolatlanul drágább lett minden. Pozitívumok: 1. Nagyon finom az egyetlen halászlé, amit tartanak.
Megosztom
Elgondokoztató halválaszték a Fűzfő Halsütőben -

Fűzfő Halsütő Balatonfűzfő

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
Hogy miért is ezt a címet választottam bírálatomnak? A Balatonon már sok-sok éve megszűnt a legális halászat, így a halak vagy orvhalászoktól származnak, vagy pedig nem balatoni halak. A keszeg kilónkénti ára csak 100 forinttal kevesebb, mint a hekk ára, ami egy messziről hozott tengeri hal. A tavi ponty 5900-ért, illetve a süllő 7500 forintos ára pedig rablás.
Megosztom
Strandi étterem korrekt árakkal -

Tó Vendéglő Balatonfűzfő

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 12.
Ma a fűzfői strandon fürödtünk és kipróbáltuk a Tó vendéglőt. A strand modernizálása óta most ettünk itt először. Sajnálatos módon nem tudták adni az étlapon szereplő alkoholmentes sört - sőt egyetlen alkoholmentes fajtát sem. Maradt az ásványvíz. A második hiba pedig az volt, hogy elfelejtették kihozni az egyik megrendelt salátát.
Megosztom
Jack születésnapját ünnepeltük -

Kultúrmacska Kávézó Veszprém

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két éves lett Jack a veszprémi Kultúrmacska kávézó maine coon kandúr cicája. Ma minden figyelem őreá szegeződik. Így történik ez minden esetben, mikor a hét fajtatiszta cica valamelyike jubileumi naphoz érkezik. Jack-fagyikehely, Auguszta-torta, Baileys-es kávé, stb teszik nekünk is ünnepélyessé a napot. Kattognak a fényképezőgépek és most is nagyon jól érezzük magunkat.
Megosztom
Nem ártana néha portalanítani -

Gyarmati Étterem Veszprém

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 11.
Telefonon foglaltunk asztalt a Gyarmati étteremben. Érkezésünkkör levezetett a pincér az alagsorba. Finom volt az étel, amit elénk tettek és újszerűek voltak a tányéron található díszítőelemek (vadszőlő szemek s levelek). Fényképeket is készítettem. Természetesen azt is megörökítettem, hogy a ritkábban használt alagsori helyiség borosüvegeit vastagon belepte a por.
Megosztom
Egyedül is jól éreztem magam -

Lucifer Pizzéria Veszprém

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A sors úgy hozta, hogy egyedül kellett megoldanom egy hétköznapi ebédemet. Nem az én stílusom pizzériába járni (pláne rendelni), de most egy erős késztetést éreztem, hogy oda menjek. Még étlapot sem kértem, hiszen ismerem a "mindent bele" pizzájukat, a Lucifer II-t. Annak ellenére, hogy kevés vendég volt, bizony eltartott egy darabig mire kihozták.
Megosztom
29 oldalon / 281 találat


TérképX