grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
379
274
21
2
5442

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

A téli Borcsa is a legjobb Füreden -

Borcsa Étterem Balatonfüred

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Telente egyszer-kétszer ki szoktunk látogatni a füredi mólóra vizimadarakat etetni. Ezt követően pedig általában a Borcsa következik. Jó volt beülni a kellemesen temperált étterembe, ahol hamar megjelent a pincérünk. Nagy vonalakban ismerem már a gazdag étlapot, mégis jól esett az ételek között mazsolázgatni. Nagyon finom és bőséges volt minden étel.
Megosztom
Engem itt a földig aláztak -

Leroy Bistro Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 19.
Sokat repülök és a tavalyi évben szeptember hónapban tetőzött az utak mennyisége. És hogy ezt miért is írom le egy étterembíráló bejegyzésemben? Ferihegyen is mindent kipróbálok, minden sorrakerül egyszer. Sok fotót készítek. Éppen a Skycourt Leroy bistro nevű nevű helyén fogyasztottam el egy kávét. A felszolgáló hölgy kedves volt.
Megosztom
Tálalni, azt bizony tudnak -

Palacsintavár Eger

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az egri kedvenc helyben most sem kellett csalódnunk. Csodálom a berendezést, az újságpapírral leragasztott épületgépészeti elemeket (szellőzés, fűtés csóvezetékei). Az akvárium pedig mint egy óriási LCD-TV. Olyan odafigyelő részletességgel díszítik az ételeket, hogy annak nincs párja. Nagyon finomak, különlegesek a palacsinták és a kiszolgálással sincs semmi gond.
Megosztom
Nagy hírnév, átlagos színvonal -

Cafe Frei - Árkád Szeged

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 19.
Szegedi kiküldetésem alatt éltem meg az alábbiakat is: Olyan sokat hallottam róla, hogy a Cafe Frei egy fogalom, továbbá a nagyobb szupermarketek is kínálják az egzotikus helyekről származó kávékülönlegességeket, hogy rábeszéltem magam a tesztelésre. Nem kellett volna! A nagy név mögött egy középszerű kávé bójt meg.
Megosztom
2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. január 19.
Bizonyára írtam már, hogy a legjobb étlap a fényképpel illusztrált, hiszen egyből látod, hogy akarod, vagy nem akarod. A Nimródé ilyen és nagyon szép a netes verzió is. Egyedül talán azt hiányolom, hogy például egy vegyes tálnál nem sorolják fel a komponenseket. Nimród-nak titulált vadétteremben kevésnek tartom a két vadételt. Az árak nagyon barátságosak!
Megosztom
Mozi előtt, mozi után -

Orange Kávézó Veszprém

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 17.
Talán telhetetlennek tűnünk, hogy pár órán belül kétszer is beülünk a Pláza legjobb vendéglátó helyére. De hát olyan kedves a kiszolgálás és olyan finomak az édességek, hogy a mozi előtt és a mozi után is elcsábultunk. A fagyit ehető, ropogós tálkákban kaptuk, mely páratlan élmény volt. A kávéjuk pedig minden dícséretet megérdemel.
Megosztom
Ha én ezt előre tudtam volna ... -

Cirmi Kézműves Gasztrokocsma Szeged

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha én ezt előre tudtam volna, akkor hozok pár régi koffert, melyeket fotós célra tartogatok a padláson. Kétszer is meglátogattuk őket. Ez egy nagyon jól berendezett hely, melyet kiváló fiatalos, vidám társaság üzemeltet. Hát igen, szegedi hónapom csúcspontja volt a cirmi. Itt még a hamutartó is macskás. Ennél több macskás relikviát ezidáig csak a veszprémi Kultrmacskában láttam.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kedves tulajdonos! Közösségünk 2014 óta folyamatosan írja a jobbnál jobb bírálatokat és Ön ezt nem is látja. Kérem töltse ki az adatlapot! Ez amolyan költői bevezető volt, hiszen most sem fogja olvasni. Szóval most, hogy gyakran megyek Fehérvárra, végre megálltam a sokat dícsért lokál előtt. Azt hiszem sokkal korábban kellett volna ezt megtennem, hiszen ez egy nagyon szuper hely.
Megosztom
Annyian voltak, hogy nem tudtunk leülni -

Mackó Cukrászda és Snack Veszprém

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 6.
Hát így még nem jártunk ebben a veszprémi cukrászdában. Eredetileg egy másik helyre indultunk párommal, de a kifüggesztett felirat szerint január közepéig zárva vannak. Na sebaj, jöjjön a Mackó cukrászda! Itt pedig annyian ültek, hogy nekünk már esélyünk sem volt ülőhelyre. Mentőötleként felmerült az elvitel lehetősége.
Megosztom
Ők bíznak a jövőben -

Cuha Völgye Étterem Zirc

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ők bíznak a jövőben, mert a bejáratnál réztáblán olvashatod az érvényes étlap ajánlatot árakkal együtt. Nem szándékoznak gyakran árat emelni. Az elején kevesen voltunk, aztán az ebéd végére feltöltődött a különterem. A felszolgáló hölgy szinte már túlzásba vitte a kedvességet. Ez manapság nem jellemző. Forró volt a leves, finomak, friss ropogósak voltak a frissensültek.
Megosztom
38 oldalon / 379 találat


TérképX