grocceni étterem értékelései

Értékelései
65
99
324
204
21
2
5066

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Biciklisek kedvenc csopaki büféje -

Kaktusz Büfé - Csopaki Strand Csopak

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 30.
Szinte érinti a Balatont körbejáró kerékpárút a csopaki Kaktusz büfét. Van is forgalma, hiszen már jól ismerik a bringások azt a helyet, ahol gondolnak a csórókra, a diákokra is a 200 Forintos zsíros kenyérrel. Persze van palacsinta, tócsi, hamburger, hot-dog, sült kolbász, hasábburgonya, stb is. Igazi strandi büfé kerítésen belül és kívül.
Megosztom
Söröző laza dress-kóddal -

Borostyán Söröző Hévíz

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 29.
A Danubius Healts SPA Resort sörözőbe akár fürdőköpenyben is beléphetünk, hiszen itt maximálisan engedékenyek a vendégek öltözete terén. Az étterem, vagy a presszó felől ugyanúgy megközelíthető, mint a medencék irányából. Nagy választékot tartanak főleg német csapolt és üveges sörökből. Az ételeik pedig nagyon finomak.
Megosztom
Egyszer már megszívtuk -

Márkói Csárda Márkó

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28.
Egyszer egy vasárnap jártunk errefelé és hát ebédeltünk volna. Az autó leparkolását követően hideg zuhanyként ért bennünket a "vasárnap zárva" tábla. Most azonban szombaton érkeztünk. Az étlapon óriási választék van minden ételkategóriában. Csak velőspirítósból három félét készítenek. A pizzáknál számomra ismeretlen nevek. Kedves dolog a törzsvendégekről pizzát elnevezni.
Megosztom
Kint is vagyok - bent is vagyok -

Éden Büfé Balatonfűzfő

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28.
A bejegyzés címe azt hiszem magáért beszél. A büfét - mint sok másik hasonlót - a strand területén, illetve a kerítésen kívül egyaránt igénybe vehetjük. Számomra a legpozitívabb dolog az, hogy lehet kapni velős pirítóst - erre aztán csúszik a sör. De persze van itt lángos, gofri, hamburger, gyros és hekk is, hogy a manapság legnépszerűbb "strand-food" ételeket említsem.
Megosztom
Gyerekkori emlékek felidézése -

Dunakömlődi Halászcsárda Dunakömlőd

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 27.
Hajdanán nagyon sokszor jártam szüleimmel a kömlődi csárdában. Most az autópályáról letérve páromnak is megmutattam a régi 6-os melletti legendás helyet. Az étlapot tanulmányozva meglepődtünk az óriási halétel-választékon. Hol kap az ember manapság kecsegét, vagy vizát? Nosztalgiából mégis a pontyhalászlé és a túrós csusza mellett maradtam.
Megosztom
Budapestről kifelé menet -

McDonald's - Budaörsi út Budapest

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 27.
Nem éppen az én kedvemért szoktunk ide betérni, de az ember mindent megtesz a családjáért. Vessetek meg érte, de valahogy olyan futószalag-szerű itt a vendéglátás. Habár az eladó kislányok mindent megtesznek a gyors és kedves kiszolgálásért, de a mellette rohanó autópálya is azt sugallja, hogy siess-siess. Itt valahogy mindig ez az érzésem.
Megosztom
Lehetetlen átharapni a hamburgerüket -

Stég Pizzéria Csopak

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
Ez egy amolyan kívül-belül vendéglő, hogy a sétány közönsége se maradjon le semmi jóról. Stégburger néven árulják hamburgerüket, amely olyan vastag, hogy nem lehet átharapni. Hasonló a magvas zsemlébe töltött stégszendvics nevű különlegességük. Pizzériában eperleves? Igen, mégpedig nagyon finom. A kövön sült pizzáik közül nekem a lilahagymás-sonkás-kukoricás a kedvencem.
Megosztom
Gyakran járunk ide, habár nem az én világom -

McDonald's - Vecsés Vecsés

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
Gyakran járunk ide, habár nem az én világom - ez kizárólag felszállás előtt és landolás után történik. Mindig találok valami szezonális burgert (pl. bacönös), meg egy pohár üdítő. Aztán alig várom a második etappot, a sütit kávéval. Ez egy teljesen másik pultnál van. Nagyon menő édességeik vannak és a kávéjuk is kitűnő. Gakorlatilag törzsvendégek vagyunk.
Megosztom
Svájci rokonaink kedvence -

Kentucky Fried Chicken - Ferihegy Vecsés

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
A vecsési kfc-be szinte mindig akkor megyünk, mikor értük megyünk, vagy kivisszük őket a reptérre. A TESCO-n belül helyezkedik el ingyenes parkolással. Svájcban nincs KFC, így ki vannak éhezve a speciálisan panírozott csirkehúsra. Én meg ilyenkor illendően velük szoktam enni. A mellette található mosdók állapota nem európai szintű.
Megosztom
Tőlük rettegnek a fagylaltosok. -

Eiscaffe Cappucino Hévíz

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
Pár nappal ezelőtt írtam egy tőlük nem messze lévő tradicionális fagyizóról, ahol megemlítettem a címben jelölt problémát. Tény és való, hogy az óriás halmokban kívánt fagylaltok szinte csak a színükben különböznek egymástól. Mi süteményt ettünk és kávét ittunk. Mindegyik nagyon finom volt. Óriásiak a fagyikelyhek. A felszolgáló lány nagyon kedves volt.
Megosztom
33 oldalon / 324 találat


TérképX