grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
379
274
21
2
5442

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Nem látják át a fenyegető konkurencia veszélyét -

A Capella Cukrászda és Kávéház Szeged

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 5.
Júniusi szegedi hónapom egyik mérföldkövének tekintem a sétálóutca ismert cukrászdáját. Az intézmény a Kárász utca egyik sarokházában található, óriási terasz-résszel. Nem sorolom azokat a közeli egységeket, melyek valódi konkurenciát jelentenek még azon tesztelő szemszögéből is, ki a Dunántúlról keveredett ide.
Megosztom
Igazi gyorsbüfé Zircen -

Hamburger Box Zirc

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 5.
Kutyafuttában egyedül tértem be Zircen a Hamburger box-ba. Kedves úr fogadott kissé bizonytalanul. Szerintem nem volt biztos abban, hogy látott-e már. Megpróbáltam megőrini inkognítómak - mármint azt, hogy kb 2,5 éve egy pozitív kicsengésű tesztet publikáltam róluk. Véleményem szerint továbbra is jól csinálják. Finom a hamburger, kedvesek és nagy a tisztaság.
Megosztom
Mint mindig, most is szuper volt -

Kemencés Étterem Zirc

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 29.
Késői vasárnapi ebédre tértünk be a Zirc külterületén található étterembe. Kedvesen fogadtak bennünket, pedig már sok vendéget kiszolgáltak. A felszolgáló kedves volt, az ételek aránylag gyorsan hozzánk kerültek és frissek, ropogósak voltak. Hát így kell ezt csinálni! Azt hiszem kölcsönösen tiszteltük egymást, így hamarosan újra meg fogunk jelenni.
Megosztom
Ahol az étlap gyerekételekkel kezdődik -

Carpaccio Étterem Alsóörs

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 29.
Nem is mertem volna gondolni, hogy a Balaton északi partján is részem lehet ilyen feelingben. Nagyon tetszett a lokál berendezése, stílusa. Már a honlap tanulmányozásakor konstatáltam, hogy ez nem az a "degeszre zabálós" hely, de hát nem is azért jöttünk ide. Az étlapon felsorolt hozzávalók szimpatikusak (kucsmagomba, mangalicapofa, helyi borjú, helyi mozzarella stb.
Megosztom
A végén mégsem én fizettem -

Porto Vino Székesfehérvár

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 28.
Karácsonyi olasz vendégünk láthatóan csordultig volt már a magyar gsztronómiával és elvittük egy jó helyre. Magam is most jártam itt először. Nagyon kedves pincér vezetett a lefoglalt asztalunkhoz és mindjárt rákérdezett a proseccora. Én persze söfőrként csak néztem őket, meg a végén a limoncellonál is. Finom volt a pizza és a desszertek is (tiramisu és csokifelfújt fagyigombóccal).
Megosztom
Nem csökkent a forgalom -

Kertész Csárda Székesfehérvár

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az embert azt gondolná, hogy egy elkerülő út átadásával, az átmenő forgalom csökkenésével majd csökkenni fog a csárda forgalma is. Hát nem így történt. Azóta is ugyanolyan népes a csárda, mint régen. Imádom a stílusukat, a zománcos kis lábaskákat, a szinte futólépésben közlekedő pincéreket, na meg az ételeket. Most éppen bácsói szarvasragu levest és csülkös pacalt fogyasztottam.
Megosztom
Vízálló berendezésű tálcás étterem -

Várkert Étterem Pápa

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Strandolás közben teszteltük a Várkert éttermet. Az embernek leesik az álla attól, hogy egy ilyen besorolású helyen hogy lehet ekkora a választék. A szokásos felhozatal mellett például halételekből és vadételekből kínálnak nagy választékot. Gondoltak a gyerekekre is. Őszintén feltüntetik az ételekben található esetleges allergéneket.
Megosztom
Lopott percek a Hatlépcsősben -

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Míg családom hölgytagjai elegánsabb programon vettek részt, én szó szerint lopva tértem be Hatlépcsősbe (hivatalos nevén Muskátli borozó). Engem viszon vonzanak az ilyen jóhírű, kockás abroszos kiskocsmák - sajnos egyre kevesebb van belőlük. Választásom természetesen most is egy velős pirítósra esett, melyhez kiválóan csószott egy fröccs.
Megosztom
Sznob lokál nagy csalódással -

Déryné Bisztró Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 27.
Annyi jót hallottunk már a helyről, hogy egyszer ki kellett próbálni. Nem kellett volna! El kellett volna hinnem a sok elmarasztaló kritikát! Az étlap nagykképű volt, de gondolom a törzsközönségnek éppen ez tetszik. Azt, hogy "Soupe du jour"-t egyszerűbb helyeken napi levesnek hívják, érti a gasztronómiai máveltséggel megáldott bíráló.
Megosztom
Egyedül is remekül éreztem magam -

Aromi Étterem és Pizzéria Budaörs

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 27.
Most is egy kiküldetés során kényszerültem rá, hogy egyedül menjek étterembe. Se partner, se alkohol. A kezdeti magányt aztán az étlap gazdagsága oldotta fel. Itt jegyzem meg, hogy az olasz nyelv szépségeit még gyakorolni kell - három egymás után következő saláta "insalat", "insalata" és "insalate" is volt. Aztán kikötöttem egy nagyon finom pizzánál.
Megosztom
38 oldalon / 379 találat


TérképX