grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
374
268
21
2
5420

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Nem csökkent a forgalom -

Kertész Csárda Székesfehérvár

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az embert azt gondolná, hogy egy elkerülő út átadásával, az átmenő forgalom csökkenésével majd csökkenni fog a csárda forgalma is. Hát nem így történt. Azóta is ugyanolyan népes a csárda, mint régen. Imádom a stílusukat, a zománcos kis lábaskákat, a szinte futólépésben közlekedő pincéreket, na meg az ételeket. Most éppen bácsói szarvasragu levest és csülkös pacalt fogyasztottam.
Megosztom
Vízálló berendezésű tálcás étterem -

Várkert Étterem Pápa

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Strandolás közben teszteltük a Várkert éttermet. Az embernek leesik az álla attól, hogy egy ilyen besorolású helyen hogy lehet ekkora a választék. A szokásos felhozatal mellett például halételekből és vadételekből kínálnak nagy választékot. Gondoltak a gyerekekre is. Őszintén feltüntetik az ételekben található esetleges allergéneket.
Megosztom
Lopott percek a Hatlépcsősben -

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Míg családom hölgytagjai elegánsabb programon vettek részt, én szó szerint lopva tértem be Hatlépcsősbe (hivatalos nevén Muskátli borozó). Engem viszon vonzanak az ilyen jóhírű, kockás abroszos kiskocsmák - sajnos egyre kevesebb van belőlük. Választásom természetesen most is egy velős pirítósra esett, melyhez kiválóan csószott egy fröccs.
Megosztom
Sznob lokál nagy csalódással -

Déryné Bisztró Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 27.
Annyi jót hallottunk már a helyről, hogy egyszer ki kellett próbálni. Nem kellett volna! El kellett volna hinnem a sok elmarasztaló kritikát! Az étlap nagykképű volt, de gondolom a törzsközönségnek éppen ez tetszik. Azt, hogy "Soupe du jour"-t egyszerűbb helyeken napi levesnek hívják, érti a gasztronómiai máveltséggel megáldott bíráló.
Megosztom
Egyedül is remekül éreztem magam -

Aromi Étterem és Pizzéria Budaörs

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 27.
Most is egy kiküldetés során kényszerültem rá, hogy egyedül menjek étterembe. Se partner, se alkohol. A kezdeti magányt aztán az étlap gazdagsága oldotta fel. Itt jegyzem meg, hogy az olasz nyelv szépségeit még gyakorolni kell - három egymás után következő saláta "insalat", "insalata" és "insalate" is volt. Aztán kikötöttem egy nagyon finom pizzánál.
Megosztom
Informatikusból lett a fogadós -

Öntöde Borozó-Söröző Szentkirályszabadja

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 27. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igen, hát ilyen is van. Szentkirályszabadján - Veszprém és a Balaton között félúton - amúgy is kevés a kocsma. A korcsma tulajdonosa tényleg informatikusból vált korcsmárossá. Pedig anno azt is jól végezte. És a korcsmát? Mekkora ötlet, hogy börozó és söröző egyszerre. Télidőben csak a forralt borból négy félét kínál.
Megosztom
Egyszerre csak kevés ételféleség -

Beszálló Food Bar Budapest

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 26.
Forgalmas helyen található ez a különös kis lokál. Hát én is meglátogattam. Nagyon érdekes, hogy egyszerre csak kevés ételféleség található az étlapon. Persze ezek mindegyike egy remekmű, amely után visszatérsz pároddal, vagy családoddal. Ha menőzöl, akkor fogyaszthatod az ázsiai ételeke pálcikával, de ha nem akarod, akkor sem fognak kinézni a vendéglőből.
Megosztom
Formabontó sütemények világa -

Jókai Cukrászda Pécs

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ember megnézi az "Ittjartam. hu" által írtakat, majd a cukrászda saját honlapját és dönt: Ide feltétlenül el kell menni! És úgy is tettünk. Valami óriási választékot nyújtanak a legmodernebb, legegyénibb stílusú süteményekből, tortákbül. Mindegyik nagyon finom, finom a kávé, kedvesek a kiszolgáló hölgyek, tiszták a mosdók . . . . mi kell még?
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 26.
Azt hiszem mindenki számára világos a bejegyzés címe. Fehérvári tennivalóim intézése közben tudatosan úgy alakítottam a napomat, hogy ebédidőben itt végezzek. Úgy látszik, hogy én itt nem is tudnék mást fogyasztani, mint az Adana kebab. Alig vártam, hogy megkapjam. Most sem kellett csalódnom a minőségben, de az adag mérete nekem valahogy kicsi.
Megosztom
Jól sikerült évzáró buli borkóstolással -

Figula Pincészet Balatonfüred

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 21.
Minden évben elmegyünk Karácsony előtt évzáró bulizni. Most a balatonfüredi Figula pincészet volt soron. Sándor először bemutatta a pincét, a borkészítés, -tárolás fortélyait, majd számokkal tűzdelve bemutatta a cég volumenét. Ezt követve átfáradtunk a kóstolóterembe és elkezdődött a ceremónia.
Megosztom
38 oldalon / 374 találat


TérképX