grocceni étterem értékelései

Értékelései
63
92
281
163
21
2
4793

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

A legtovább nyitva tartó söröző Csopakon -

Stop Söröző Csopak

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 10.
Csopakon már minden bezár, de a Stop söröző hétköznap hajnali kettőig állja a sarat. Hétvégén pedig olykor napkeltéig. A főút felőli oldal kissé zajos - ilyenkor át kell vonulni a Fürdő utcai oldalra. Itt található a játéktermi rész is. Sörökből jó nagy a választék - mindenki talál magának megfelelőt úgy a csapolt, mint a palackozott nektárokból.
Megosztom
Még mindig listavezető a régióban -

Csendes Pihenő Étterem Vásárosdombó

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kedves pincérlány vette fel a rendelésünket. Én ugyan már az internetes étlapjukról, na meg a korábbi ittléteink alkalmából jól ismerem a felhozatalt, mégis átböngésztem az étlapot. Most sem kellett csalódnom az étteremben. Gyors és kedves kiszolgálás, majd hamarosan friss, finom és ropogós frissensültek - kell még más? Az útvonal legjobb helyének tartom továbbra is.
Megosztom
Retro étterem óriási választékkal -

Hotel Dombóvár étterme Dombóvár

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször végigmegyünk a Siófok-Pécs útvonalon. Mindig keresünk valami étkezési lehetőséget. Most a neten a Hotel Dombóvár étterme akadt horogra. Az internetes étlapon ugyan van némi hiányosság, de a bőség zavara kárpótol mindenért. Kívülről bizony az a szocreál retro stílus látszik, egészen addig míg meg nem tekinted az étlapot. Hát ez szuper!
Megosztom
Ételek halra fordítva -

Halkakas Halbisztró Budapest

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7.
Óriási ötletnek tartom, hogy a már ismert, netalán híres ételeket "halasítják", azaz halra fordítják. Kinek jutna eszébe a halbrassói, hal-gyros, halas székelykáposzta, stb ételek kitalálása. Vagy abszolút formabontó, azonban nagyon finom a különféle sült, vagy füstölt halak különleges salátákkal való tálalása.
Megosztom
Csodálatos születésnapi ebéd -

Marietta Pizzéria, Étterem és Kávézó Zirc

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy várakozással indultunk Zircen a Marietta étterembe. Asztalt is foglaltunk a teraszon. Vászonernyő alatt ültünk, de így is melegünk volt - méghozzá nagyon. Édesítőszerrel rendeltük azt a nagyon finom limonádét, ami mérsékelni igyekezett hőségérzetünket. A Mariettában olyan töltött-bundázott húsokat szolgálnk fel, melyek máshol nem lelhetők.
Megosztom
Hogyhogy nincs honlapja? -

Vintage Garden Budapest

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4.
Már több helyütt leírtam, hogy milyen módon állok neki a vendéglátó egység, vagy szálloda értékeléséhez. Jelen esetben is így akaram kezdeni. Kerestem a honlapot, de nem találtam. Hogyhogy nincs honlapja? Mégis találtam a neten étlapot, majd odamentünk - és végülis nem bántuk meg. Aránylag hamar odajött a kedves pincérlány. A rendelés után körülnéztem.
Megosztom
Alig kaptunk asztalt -

Patkó Vendéglő & Pizzéria Zirc

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4.
Legutolsó látogatásunk (két éve) hétköznapra esett és csak pár asztalnál ültek vendégek. Most szmbaton sem foglaltunk asztalt. A tulajdonos sajnálkozott, hogy csak egy óra múlva lesz asztal. Párom májgaluska levest, jómagam pedig velős pirítóst fogyasztottam a kétszemélyes Patkó-tál előtt. Szeretem ezt a felezési módot, mert jóval több jut, mint a fele.
Megosztom
Svédasztalos ebéd hiányosságokkal -

Vámosi Csárda Nemesvámos

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3.
Nagyon vonzónak tűnt a 2500 forintos vasárnapi svédasztalos ebéd a Vámosi Betyárcsárdában és telefonon foglaltunk is asztalt. A parkolónak kinevezett helyen csak kompromisszummal találtam helyet és az "anyósoldalon" szálltam ki. Kedves kislány kísért az asztalunkhoz. Irány a svédasztal! Volt minden, mégis óriási sor állt. Ja, nincs tányér.
Megosztom
A Szomszéd kertje Csopakon -

Szomszéd Kertje Csopak

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már a neve is ígéretes a kb 1 hónapja nyílt csopaki étteremnek. Trendi modern a hely, ugyanakkor megtalálhatók itt azok a hagyományos ételek is, melyek ezen sorok írójának szükségeltetnek. Semmi kivetnivalót nem találtam és a mellékelt fotók igazolják, hogy egy szuper hely. Tiszteletem a vendéglőt kitaláló és megvalósító csapatnak.
Megosztom
Kedves fagyizó Csopakon -

Csopi Fagyizó Csopak

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3.
Csopakon a faluban található a Csopi fagyizó. Kicsi, kedves hely egyetlen asztallal - de sebaj, hiszen itt mindenki tölcséres fagyit kér. A túlméretezett gombócokat nagyon korrekt 230 Forintos áron mérik. Lehet kérni kürtőskalácsban is tejszínhabbal és szórással. Vannak üdítő italok, van kávé és jégkása is.
Megosztom
29 oldalon / 281 találat


TérképX