grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
389
283
21
2
5545

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni ajkai értékelései

Nagyon jól főznek -

Rigó Vendéglő Ajka

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 14.
Egy nekem való egyszerű vendéglőt találtam Ajkán. Büszkén hirdetik a honlapjukon, hogy legnépszerűbb ételeik a halászlé és a pacalpörkölt. Fél 12-kor léptem be a vendéglőbe és csak pár asztalnál üldögéltek. Megrendeltem a két kedvencemet: babgulyást és pacalpörköltet. Nagyon jól volt elkészítve mindkettő. Aztán 12-kor megindult a vendégek özöne.
Megosztom
Jó kis cukrászda Ajkán -

Marcipán Cukrászda Ajka

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon klassz csendes kis cukrászdát találtam Ajka csendes részében a Frankel Leó utcában. A berendezés díszletei között visszaköszön néhány szocialista relikvia, például rádió. És hogy hűek is legyenek nevükhöz: nagy választékban tartanak marcipán figurákat és sokféle marcipános süteményt és tortát árulnak. A kávé finom volt, a hölgyek pedig kedvesek.
Megosztom
Más pékségek szomszédságában is megállja a helyét -

Lipóti Pékség & Kávézó Ajka

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran betérek a Lipóti pékségbe mikor Ajka belvárosában van dolgom. Tetszik az üzlet kialakítása, melyet csak dícsérni tudok. A kenyerek, péksütemények, ropogtatnivalók és cukrászsütemények nagy választákban kaphatók. Kész szendvicsek és rétesek! A finom Cserpes tejtermékek is természetesen jelen vannak. Gondoltak azon vendégekre is, kik egy cigi mellett fogyasztanák el a kávéjukat.
Megosztom
Terjeszkednek a megyehatáron tól is -

Zalaco Pékség Ajka

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nagyon jó pékség-reggelizőt ajánlok a figyelmetekbe. A Zalaco a megye határain túl is terjeszkedik. És milyen jól teszi. Mostanában ajkai útjaim során gyakran betérek ide. Füstölt tarjás-főtt tojásos panini - ezt kívánságomra megmelegítette a kedves eladólány. Aztán egy meggyeslepény. Mindehhez nagyon finom dupla eszpresszót ittam.
Megosztom
Ettél már velős-lilahagymás lángost? -

Lángos Bár Ajka

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 7.
Ajka belvárosában teljesen véletlenül bukkantam rá erre a remek helyre. Először még engem is megtévesztett a "Lángos bár" üzletnév, hiszen a lángoson kívül óriási a választék lacikonyhás ételekből (hurka, kolbász, pecsenye), hamburgerekben, melegszendvicsekben. Forralt bort, teát és üdítőket is kínálnak. A kiszolgálás kedves volt, az árak megfelelnek a hely színvonalának.
Megosztom


TérképX