grocceni étterem értékelései

Értékelései
62
92
278
162
21
2
4775

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni balatonfüredi értékelései

Mentes süteményekben verhetetlen -

Kedves Kávéház Balatonfüred

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2.
Hiába nyílnak sorban újabb és újabb cukrászdák, a nagy hagyományokkal rendelkező Kedves cukrászdát és kávéházat nehéz felülmúlni. Óriási választékot kínálnak laktózmentes és gluténmentes süteményekből, pohárkrémekből. Kedves, előzékeny a személyzet. Egyedüli negatívumként talán a hátul, eldugott helyen lévő mellékhelyiségeket említeném.
Megosztom
Balatonfüreden is kapható az Anjuna Ice Pops -

Anjuna Ice Pops Balatonfüred

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 25.
A fővárosi egységek sikere után Balatonfüreden is megnyílt az Anjuna Ice Pops Fagylaltozó. Megkóstoltuk és fölöttébb finomtak találtuk a kizárólag növényi alapanyagokból készült kézműves pálcikás jégkrémeket. Választottam egy jégkrémet, melyet a csinos és kedves kislány belemártotta a tetszőleges (étcsoki / tejcsoki / fehércsoki) öntetbe, mey szinte azonnal rádermedt és gyorsan megszórta az általam választott őrölt pisztáciával.
Megosztom
Itt mindig kicsi a parkoló -

Bergmann Cukrászda Balatonfüred

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 11.
Habár most zárva van a Bergmann füredi egységeinek mindegyike - mégis ide kívánkozik a nyári élmény. Állandó parkolóhely gondokkal küzd a cukrászda. Mindig ismerősként üdvözöljük a házi- és vaddisznókat, mikor kiszállunk a kocsiból. Azt hiszem süteményválasztékban ennél nagyobb repertoárt nem láttunk még Füreden. Kedvenceimből - a sós süteményekből - is komoly választékot találunk.
Megosztom
Nagyon jó hely a sétány másik oldalán -

Terasz Étterem Balatonfüred

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 9.
Füreden a nyaralók nagy része a Zákonyi Ferenc sétány "fényesebb oldalának" kövét koptatja. Mi is mindig így tettünk és számtalanszor elmentünk mellette. Belestünk, illetve belehallgattunk a cigányzenébe. Aztán a Borfesztivál idején jött az ötlet: Próbáljuk ki! És már be is mentünk. Habár pincérünk kissé gépiesen kezelt, azért a klasszikus magyar ételválaszték megéri az árát.
Megosztom
Nem piskóta a "Nem kacsa" -

Nem Kacsa Kikötő Klub Balatonfüred

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. december 16.
Hát nekik aztán van fantáziájuk. Étlapjukon olyan ételeket, ételpárosításokat kínálnak, amit máshol nem kap az ember. Van kacsaételük, sőt saját füstölésű kacsájuk is, de nem kimondottan "kacsa-étterem". Humorérzékben sem szenvednek hiányt, hiszen a gyerekeknek szán szekciót az étlapon "Kiskacsáknak" nevezik. Példás tisztaságú és óriási méretű az alagsorban elhelyezett mosdó-komplexum.
Megosztom
Jobb kínai büfé Balatonfüreden -

Szerencse Wok (Balatonfüred) Balatonfüred

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 16.
A Szerencse WOK hálózatban az általam teszteltek közül talán a második legjobbnak nevezném a balatonfüredi Tesco-ban található egységet. Széles az ételválaszték, bár mikorra odaértünk már nem volt mindegyik chaffingban étel. Valahogy nagyon kevés a vendég (persze december eleje van). Kedvesek a kiszolgáló lányok és tiszták a tálcák.
Megosztom
Dzsembori - jó kis kávézó a füredi Tescoban -

Dzsembori Balatonfüred

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon jó kávézót találtunk a balatonfüredi Tescoban. Már a bejáratnál olyan kép fogad, amely akár befolyásolni is képes a rendelésednél. Kedves, mosolygós lány süti az óriáspalacsintát. A pultnál rendelünk, aztán helyet foglalunk. Plüssjátékok és egyéb kedves dolgok a gyerekeknek és egy nagyon barátságos - csak félig nyitott füstölőhely is van a dohányosoknak.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 24.
Nem szántam túlzásnak a címben írt dícséretet. Csodálatosan kinéző, nagyon finom sütemények, finom kávé, futólépésben közlekedő udvarias személyzet és parádésan tiszta mosdók teszik különlegessé ezt a helyet. Három érdekesség is ide tartozik: - Van nullás asztal (mi éppen ott ültünk), nem sütnek gluténmentes süteményeket, illetve már a bejáratnál ott díszeleg a tábla, hogy az idén sem sütik meg az ország tortáját.
Megosztom
Kissé szocreál, de szinte kifogástalan hely -

Balaton Étterem Balatonfüred

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterembe lépve a mindjárt 70-es évek stílusa, bútorzata tűnik szembe. Kedves volt a felszolgáló és aránylag hamar megkaptuk a rendelésünket. Az ételek kifogástalanok, frissek és finomak voltak. A mellékhelyiségek makulátlanul tiszták, bár a használatuk kissé megmosolyogtatja az embert. Ugyanis el kell kérni a kulcsot a söntés alkalmazottjától.
Megosztom
Kissé megtévesztő a Törp megnevezés -

Törp Büfé Fagyizó Balatonfüred

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ahogy a filmekre is mondják: gyerekek és állatok - ez a siker titka. Itt is ezt látom. Törp-nek nevezik azt a büfét, ami nem sokat tesz a gyerekekért. A megszokott büféételek teljes palettáját nyújtja. Halászlé, lángos, langallo (kenyérlángos), sült kolbász, sült hal, velős pirítós, pizza, hamburger, hot-dog, gulyásleves, stb.
Megosztom
2 oldalon / 17 találat


TérképX