grocceni étterem értékelései

Értékelései
65
99
324
204
21
2
5066

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni balatonfüredi értékelései

A téli Borcsa is a legjobb Füreden -

Borcsa Étterem Balatonfüred

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Telente egyszer-kétszer ki szoktunk látogatni a füredi mólóra vizimadarakat etetni. Ezt követően pedig általában a Borcsa következik. Jó volt beülni a kellemesen temperált étterembe, ahol hamar megjelent a pincérünk. Nagy vonalakban ismerem már a gazdag étlapot, mégis jól esett az ételek között mazsolázgatni. Nagyon finom és bőséges volt minden étel.
Megosztom
Lopott percek a Hatlépcsősben -

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Míg családom hölgytagjai elegánsabb programon vettek részt, én szó szerint lopva tértem be Hatlépcsősbe (hivatalos nevén Muskátli borozó). Engem viszon vonzanak az ilyen jóhírű, kockás abroszos kiskocsmák - sajnos egyre kevesebb van belőlük. Választásom természetesen most is egy velős pirítósra esett, melyhez kiválóan csószott egy fröccs.
Megosztom
Jól sikerült évzáró buli borkóstolással -

Figula Pincészet Balatonfüred

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 21.
Minden évben elmegyünk Karácsony előtt évzáró bulizni. Most a balatonfüredi Figula pincészet volt soron. Sándor először bemutatta a pincét, a borkészítés, -tárolás fortélyait, majd számokkal tűzdelve bemutatta a cég volumenét. Ezt követve átfáradtunk a kóstolóterembe és elkezdődött a ceremónia.
Megosztom
Mentes süteményekben verhetetlen -

Kedves Kávéház Balatonfüred

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2.
Hiába nyílnak sorban újabb és újabb cukrászdák, a nagy hagyományokkal rendelkező Kedves cukrászdát és kávéházat nehéz felülmúlni. Óriási választékot kínálnak laktózmentes és gluténmentes süteményekből, pohárkrémekből. Kedves, előzékeny a személyzet. Egyedüli negatívumként talán a hátul, eldugott helyen lévő mellékhelyiségeket említeném.
Megosztom
Balatonfüreden is kapható az Anjuna Ice Pops -

Anjuna Ice Pops Balatonfüred

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 25.
A fővárosi egységek sikere után Balatonfüreden is megnyílt az Anjuna Ice Pops Fagylaltozó. Megkóstoltuk és fölöttébb finomtak találtuk a kizárólag növényi alapanyagokból készült kézműves pálcikás jégkrémeket. Választottam egy jégkrémet, melyet a csinos és kedves kislány belemártotta a tetszőleges (étcsoki / tejcsoki / fehércsoki) öntetbe, mey szinte azonnal rádermedt és gyorsan megszórta az általam választott őrölt pisztáciával.
Megosztom
Itt mindig kicsi a parkoló -

Bergmann Cukrászda Balatonfüred

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 11.
Habár most zárva van a Bergmann füredi egységeinek mindegyike - mégis ide kívánkozik a nyári élmény. Állandó parkolóhely gondokkal küzd a cukrászda. Mindig ismerősként üdvözöljük a házi- és vaddisznókat, mikor kiszállunk a kocsiból. Azt hiszem süteményválasztékban ennél nagyobb repertoárt nem láttunk még Füreden. Kedvenceimből - a sós süteményekből - is komoly választékot találunk.
Megosztom
Nagyon jó hely a sétány másik oldalán -

Terasz Étterem Balatonfüred

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 9.
Füreden a nyaralók nagy része a Zákonyi Ferenc sétány "fényesebb oldalának" kövét koptatja. Mi is mindig így tettünk és számtalanszor elmentünk mellette. Belestünk, illetve belehallgattunk a cigányzenébe. Aztán a Borfesztivál idején jött az ötlet: Próbáljuk ki! És már be is mentünk. Habár pincérünk kissé gépiesen kezelt, azért a klasszikus magyar ételválaszték megéri az árát.
Megosztom
Nem piskóta a "Nem kacsa" -

Nem Kacsa Kikötő Klub Balatonfüred

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. december 16.
Hát nekik aztán van fantáziájuk. Étlapjukon olyan ételeket, ételpárosításokat kínálnak, amit máshol nem kap az ember. Van kacsaételük, sőt saját füstölésű kacsájuk is, de nem kimondottan "kacsa-étterem". Humorérzékben sem szenvednek hiányt, hiszen a gyerekeknek szán szekciót az étlapon "Kiskacsáknak" nevezik. Példás tisztaságú és óriási méretű az alagsorban elhelyezett mosdó-komplexum.
Megosztom
Jobb kínai büfé Balatonfüreden -

Szerencse Wok (Balatonfüred) Balatonfüred

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 16.
A Szerencse WOK hálózatban az általam teszteltek közül talán a második legjobbnak nevezném a balatonfüredi Tesco-ban található egységet. Széles az ételválaszték, bár mikorra odaértünk már nem volt mindegyik chaffingban étel. Valahogy nagyon kevés a vendég (persze december eleje van). Kedvesek a kiszolgáló lányok és tiszták a tálcák.
Megosztom
Dzsembori - jó kis kávézó a füredi Tescoban -

Dzsembori Balatonfüred

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon jó kávézót találtunk a balatonfüredi Tescoban. Már a bejáratnál olyan kép fogad, amely akár befolyásolni is képes a rendelésednél. Kedves, mosolygós lány süti az óriáspalacsintát. A pultnál rendelünk, aztán helyet foglalunk. Plüssjátékok és egyéb kedves dolgok a gyerekeknek és egy nagyon barátságos - csak félig nyitott füstölőhely is van a dohányosoknak.
Megosztom
2 oldalon / 20 találat


TérképX