grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
102
359
228
21
2
5292

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni balatonfüredi értékelései

Kiszolgálás futószalagon -

Vitorlás Étterem Balatonfüred

2018. szeptemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. március 13.
Vendégem látta meg a helyet a füredi móló mellett. Nekem sosem volt benne a füredi top háromban. Hát azért bementünk és rendeltünk. Azt hiszem igazam volt. Itt nem azzal van baj, hogy nem jók az ételek, vagy a kerthelyiség hangulata, netán baj lenne a tisztasággal. Ezen három említett téma teljesen rendben volt.
Megosztom
Mi lehet itt éjszaka? -

Lazy Jack Bár Balatonfüred

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 8.
Egyedül vetődtem ide egy hétköznapi kora délután, mert a vasútállomásnál volt dolgom. De milyen jól is tettem. Két kedves hölgy fogadott. A hely most kora délután nagyon csendes volt, de mi lehet itt éjszaka? - mint azt a bírálatom címében is írtam. Csocsóasztal, valamint komoly italválaszték várja az éjszakai vendégeket és hétvégén egészen hajnalig játszhatsz rajta.
Megosztom
Pazar kilátás, pazar ételek -

Baricska Csárda Balatonfüred

2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
Szeptember elején tettük tiszteletünket a Baricska csárdában. Olyan gyönyörű volt az idő, hogy a nyitott teraszon ebédeltünk. Felszolgálóink udvariasak, segítőkészek voltak. Jómagam hajlamos vagyok arra, hogy egy vendéglő nekem tetsző ételét ismételjem. Most is ugyanígy tettem (harcsapaprikás túrós csuszával). Családom többi tagja pedig a fogas és csirkemell irányt favorizálta.
Megosztom
Csillagos ötöst érdemelnek -

Péklány Kézműves Pékség Balatonfüred

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szeretem az ilyen pékségeket! Ők annyira odafigyelnek a vevőre, hogy mindenben, mindenkinek a kedvére tudjanak tenni. Családi vállalkozás és az alkalmazottak sem akárkicsodák. A honlapon pedig úgy szólítanak meg Téged, mint vevőt, illetve vendéget, hogy visszatérjél. Arra is ügyelnek, hogy egészséges termékeket is süssenek.
Megosztom
A téli Borcsa is a legjobb Füreden -

Borcsa Étterem Balatonfüred

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Telente egyszer-kétszer ki szoktunk látogatni a füredi mólóra vizimadarakat etetni. Ezt követően pedig általában a Borcsa következik. Jó volt beülni a kellemesen temperált étterembe, ahol hamar megjelent a pincérünk. Nagy vonalakban ismerem már a gazdag étlapot, mégis jól esett az ételek között mazsolázgatni. Nagyon finom és bőséges volt minden étel.
Megosztom
Lopott percek a Hatlépcsősben -

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Míg családom hölgytagjai elegánsabb programon vettek részt, én szó szerint lopva tértem be Hatlépcsősbe (hivatalos nevén Muskátli borozó). Engem viszon vonzanak az ilyen jóhírű, kockás abroszos kiskocsmák - sajnos egyre kevesebb van belőlük. Választásom természetesen most is egy velős pirítósra esett, melyhez kiválóan csószott egy fröccs.
Megosztom
Jól sikerült évzáró buli borkóstolással -

Figula Pincészet Balatonfüred

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 21.
Minden évben elmegyünk Karácsony előtt évzáró bulizni. Most a balatonfüredi Figula pincészet volt soron. Sándor először bemutatta a pincét, a borkészítés, -tárolás fortélyait, majd számokkal tűzdelve bemutatta a cég volumenét. Ezt követve átfáradtunk a kóstolóterembe és elkezdődött a ceremónia.
Megosztom
Mentes süteményekben verhetetlen -

Kedves Kávéház Balatonfüred

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2.
Hiába nyílnak sorban újabb és újabb cukrászdák, a nagy hagyományokkal rendelkező Kedves cukrászdát és kávéházat nehéz felülmúlni. Óriási választékot kínálnak laktózmentes és gluténmentes süteményekből, pohárkrémekből. Kedves, előzékeny a személyzet. Egyedüli negatívumként talán a hátul, eldugott helyen lévő mellékhelyiségeket említeném.
Megosztom
Balatonfüreden is kapható az Anjuna Ice Pops -

Anjuna Ice Pops Balatonfüred

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fővárosi egységek sikere után Balatonfüreden is megnyílt az Anjuna Ice Pops Fagylaltozó. Megkóstoltuk és fölöttébb finomtak találtuk a kizárólag növényi alapanyagokból készült kézműves pálcikás jégkrémeket. Választottam egy jégkrémet, melyet a csinos és kedves kislány belemártotta a tetszőleges (étcsoki / tejcsoki / fehércsoki) öntetbe, mey szinte azonnal rádermedt és gyorsan megszórta az általam választott őrölt pisztáciával.
Megosztom
Itt mindig kicsi a parkoló -

Bergmann Cukrászda Balatonfüred

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 11.
Habár most zárva van a Bergmann füredi egységeinek mindegyike - mégis ide kívánkozik a nyári élmény. Állandó parkolóhely gondokkal küzd a cukrászda. Mindig ismerősként üdvözöljük a házi- és vaddisznókat, mikor kiszállunk a kocsiból. Azt hiszem süteményválasztékban ennél nagyobb repertoárt nem láttunk még Füreden. Kedvenceimből - a sós süteményekből - is komoly választékot találunk.
Megosztom
3 oldalon / 24 találat


TérképX