grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
292
21
2
5548

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni balatonf?zfői értékelései

Kint is vagyok - bent is vagyok -

Éden Büfé Balatonfűzfő

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28.
A bejegyzés címe azt hiszem magáért beszél. A büfét - mint sok másik hasonlót - a strand területén, illetve a kerítésen kívül egyaránt igénybe vehetjük. Számomra a legpozitívabb dolog az, hogy lehet kapni velős pirítóst - erre aztán csúszik a sör. De persze van itt lángos, gofri, hamburger, gyros és hekk is, hogy a manapság legnépszerűbb "strand-food" ételeket említsem.
Megosztom
Mi nem csak enni járunk ide -

Panoráma Terasz Balatonfűzfő

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Lángos, hamburger, palacsinta és gofri - ezek a klasszikus strandi ételek mind-mind kaphatók is. Na meg az utóbbi idben a velős pirítós (nem csak itt, hanem szinte mindenhol). Sokszor elgondolkozom róla, hogy hirtelen honnét akasztanak le ennyi velőt? Vagy megfordítva: hová tűnt eddig az a sok velő? Szóval, a sógorommal nem csak enni járunk ide, hanem a csinos lányok kedvéért is.
Megosztom
Új színfolt a strandi büfésoron -

Rustic Food Balatonfűzfő

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 17.
Nagyon jó kis helyet találta a balatonfűzfői Fövenyfürdő büfésorán. Ők szakítottak versenytársaik hagyományos (lángos-palacsinta stb. ) ételkínálatával és az igényesebb vonalat képviselik. A személyzet kedves és gyors. A vaslapon grillező fiú még vissza is húzódott a kedvemért, hogy ne lógjon be a képbe. Kívülről-belülről egyaránt megközelíthető.
Megosztom
Mi az, hogy elfogyott a palacsinta? -

Szirén Büfé Balatonfűzfő

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16.
A szezon közepén (augusztus hónap eleje) szembesültünk a számunkra nagyon kellemetlen felirattal, hogy "palacsinta elfogyott". Kérdezem én, hogy milyen kereskedői vénákkal rendelkezik a büfé tulajdonosa? Elfogyott valamelyik alapanyag (liszt, tej, tojás, stb), vagy nincs rá alkalmazott? A Szirén büfének a lángos mellet a palacsinta volt a fő ételprofilja.
Megosztom
Nagyon találó üzletnév -

Jégkorszak Fagyizó Balatonfűzfő

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
A balatonfűzfői strandon található a Jégkorszak fagyizó. Ez egy úgynevezett kinti/benti üzlet, melyet a strand felől, vagy kívülről egyaránt megközelíthet a vendég. A "demarkációs vonalat" egy kordon képvisel. A fagylaltok színvonala engem nem nyűgözött le - valahogy nagyon mesterkéltnek tűnnek. A személyzet kedves.
Megosztom
Elgondokoztató halválaszték a Fűzfő Halsütőben -

Fűzfő Halsütő Balatonfűzfő

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
Hogy miért is ezt a címet választottam bírálatomnak? A Balatonon már sok-sok éve megszűnt a legális halászat, így a halak vagy orvhalászoktól származnak, vagy pedig nem balatoni halak. A keszeg kilónkénti ára csak 100 forinttal kevesebb, mint a hekk ára, ami egy messziről hozott tengeri hal. A tavi ponty 5900-ért, illetve a süllő 7500 forintos ára pedig rablás.
Megosztom
Strandi étterem korrekt árakkal -

Tó Vendéglő Balatonfűzfő

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma a fűzfői strandon fürödtünk és kipróbáltuk a Tó vendéglőt. A strand modernizálása óta most ettünk itt először. Sajnálatos módon nem tudták adni az étlapon szereplő alkoholmentes sört - sőt egyetlen alkoholmentes fajtát sem. Maradt az ásványvíz. A második hiba pedig az volt, hogy elfelejtették kihozni az egyik megrendelt salátát.
Megosztom
Sokat romlott a színvonala (grocceni) -

Kék Öböl Étterem & Panzió Balatonfűzfő

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábbról is ismertük az útközben mindig "kéznél lévő" fűzfői éttermet, de a legutóbbi ittjártunkkor bizony csak egy áltagosm vagy az alatti vidéki étterem benyomását keltette. Lehet, hogy a megépített 710-es elkerülő út okozza, de sem az ételekben, sem pedig a tisztaságban nem felelt meg az ízlésünknek. Többé nem megyünk ide és másoknak sem ajánlom a helyet!
Megosztom


TérképX